- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
sağlıkla alın kucağınızayatisim yapildi ciger gelistirici igne vurulacak bebege..kilosu 2.800 yarin sabah alinacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla alın kucağınızayatisim yapildi ciger gelistirici igne vurulacak bebege..kilosu 2.800 yarin sabah alinacak
stres olma canım.35 te doğum yaptı arkadaşım, küvöze bile girmedi.benim de 36da sancım olmuştu,gelmek isterse durdurmayız demişti doktorum.güzel düşün, güzel haberler bekliyoruz.kizlar 36+2 erken mi yaaaasuyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
çok güzelsiniz nazar değmesin maşallah
Maşallah canım, tebrik ederim sizi, Allah vatana millete annesine babasına hayırlı evlat etsin inşallah, en kısa sürede kendini toparlarsın inşallah, bol sütlü günler diliyorum canım, öpüyorum siziCanım sabahinda ultrasonda 2811gr çıktı öğleden sonra 2740gr doğdu :) tansiyonum yüksek oldugundan genel anestezi ile oldum canım
ben su an tuyluyum gitmeme izin vermediler kuafore mecbur jiletle alacak kardesimbebeklere sağsalim kavuşanlar hergeçen gün artıyor. bebeklere sağlıklı uzun ömür diliyorum ve darısı biz bekleyenlerin başına diyorum
günü belli olan doğumlar tamam da acil olarak doğuma giden anneler kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz. bebeğin kıyafetleri hala paketli yıkanıp ütülenmedi ama bu kıl tüy işi beni daha çok strese sokuyor acil bir durum olursa diye.![]()
Canım eşim bu gece biniyor uçağa, yarın akşama burada inşallah, resmen saat gözetliyorum, çok düzensiz benim sancılarım o yüzden içim de rahat aslında, en korktuğum daha gidiş yolunda o uçağa biner ben hastaneye gider miyim diyordum, çok şükür perşembeye kadar geldik, şurada 30 saat kaldı kavuşmaya, Selim Tunamız da bekleyecek babamızı inşallah, öpücükler kuşum@olbey allah analı babalı büyütsün çok tatlı kızında oğlunda en kötü gününüz böle olsun![]()
sinemnur okuyunca valla dedim heralde gelio,babasını beklesin selim tuna az daha sıkın dişinizi...
MERiN_ valla gün sayıyoruz hala gelen giden yok ne olcak bu bizim bebişlerin hali merakdan ölüorum.... @yapayalniz1 canım hayırlı olsun çok sevindim demekki senin bebiş erkenciymiş
allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah analı babalı bol sütlü büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydınKızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbukisonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Stres yapma canım, emin ellerdesin işte ne güzel, sakin kalmaya çalış, inşallah küvöz ihtiyacı vs olmadan taburcu olacaksınız prensesinle, bu yönde motive et kendini, sütün de hemen gelir inşallah, sarılıyorum sevgiyle, hayırlı doğumlar tatlımkizlar 36+2 erken mi yaaaasuyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
Allah analı babalı bol bol sütlü büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok cok teşekkür ederim. Rabbim bekleyen herkese hakkinda hayirlisini nasip etsin. Plansiz olunca daha bir zormus ama sukur ikimizde iyiyiz... Eşim öğlen burada olacak insallah daha gelemedi![]()
Maşallah çok mu çok tatlısınız
Senin prenses yanına gelmek istemiş artık annesi. Seninle ayniyiz geçen hafta Dr um bu haftadan sonra bana gelirse asla durdurmayiz doğum olur dedi. Kuvez ihtiyacı bebeğe bağlı demişti. Ama senin bak ne güzel tedbirini almışlar. İgneyi yapmışlar. Ayrıca su gelmesi durumda 24 saat içerisinde doğumu gerçekleştirmek gerekir demişti. Şuan herşey yolunda şükür yarın cennet kokulun yanında öyle dusun. İnşaallah hiçbir şeye ihtiyaç duymadan yanına koynuna gelir minigin. Kavuşma anı artık :)kizlar 36+2 erken mi yaaaasuyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
Aaa ne güzel benimkide kızKız canın benimki senin ne :)
Lalola şimdi böyle söyleyince heyecanlandimBebisleri dogumdan kac gun sonra disari cikarmayi dusunuyorsunuz kizlar![]()
iyi ki kardeşlerimiz varben su an tuyluyum gitmeme izin vermediler kuafore mecbur jiletle alacak kardesim
Gözünüz aydın Ck şükür artık tadını çıkar bebeğinle gecen günlerin :)Kızlar bebeğim kuvezden çıktı evimize geldik hepinize dualarınız için teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebekleriniz