Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kizlar 36+2 erken mi yaaaa :KK43: suyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
stres olma canım.35 te doğum yaptı arkadaşım, küvöze bile girmedi.benim de 36da sancım olmuştu,gelmek isterse durdurmayız demişti doktorum.güzel düşün, güzel haberler bekliyoruz.

Canım sabahinda ultrasonda 2811gr çıktı öğleden sonra 2740gr doğdu :) tansiyonum yüksek oldugundan genel anestezi ile oldum canım
Maşallah canım, tebrik ederim sizi, Allah vatana millete annesine babasına hayırlı evlat etsin inşallah, en kısa sürede kendini toparlarsın inşallah, bol sütlü günler diliyorum canım, öpüyorum sizi:KK200:

bebeklere sağsalim kavuşanlar hergeçen gün artıyor. bebeklere sağlıklı uzun ömür diliyorum ve darısı biz bekleyenlerin başına diyorum :KK68:
günü belli olan doğumlar tamam da acil olarak doğuma giden anneler kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz. bebeğin kıyafetleri hala paketli yıkanıp ütülenmedi ama bu kıl tüy işi beni daha çok strese sokuyor acil bir durum olursa diye. :olamaz:
ben su an tuyluyum gitmeme izin vermediler kuafore mecbur jiletle alacak kardesim

@olbey allah analı babalı büyütsün çok tatlı kızında oğlunda en kötü gününüz böle olsun:nazar: sinemnur sinemnur okuyunca valla dedim heralde gelio,babasını beklesin selim tuna az daha sıkın dişinizi... MERiN_ MERiN_ valla gün sayıyoruz hala gelen giden yok ne olcak bu bizim bebişlerin hali merakdan ölüorum.... @yapayalniz1 canım hayırlı olsun çok sevindim demekki senin bebiş erkenciymiş:nazar: allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım eşim bu gece biniyor uçağa, yarın akşama burada inşallah, resmen saat gözetliyorum, çok düzensiz benim sancılarım o yüzden içim de rahat aslında, en korktuğum daha gidiş yolunda o uçağa biner ben hastaneye gider miyim diyordum, çok şükür perşembeye kadar geldik, şurada 30 saat kaldı kavuşmaya, Selim Tunamız da bekleyecek babamızı inşallah, öpücükler kuşum:KK66:

Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbuki :KK43: sonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Allah analı babalı bol sütlü büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın

kizlar 36+2 erken mi yaaaa :KK43: suyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
Stres yapma canım, emin ellerdesin işte ne güzel, sakin kalmaya çalış, inşallah küvöz ihtiyacı vs olmadan taburcu olacaksınız prensesinle, bu yönde motive et kendini, sütün de hemen gelir inşallah, sarılıyorum sevgiyle, hayırlı doğumlar tatlım:KK200:

ASSELL87 ASSELL87 suyum geldi yazınca ben senden çok panik yaptım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 1gün var aramızda Son kontrolde Dr progestanı ve erken doğum için haftalık iğnem var onu kesti. Dr da ebede artık gelebilir gözüyle bakıyor. Küçük değil bence. İçinş ferah tutu Benim oğlum erken gelmesin amaaa son ana kadar tutmam lazım benimmm.

Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok cok teşekkür ederim. Rabbim bekleyen herkese hakkinda hayirlisini nasip etsin. Plansiz olunca daha bir zormus ama sukur ikimizde iyiyiz... Eşim öğlen burada olacak insallah daha gelemedi :KK43:
Allah analı babalı bol bol sütlü büyütmeyi nasip etsin inşallah

Senin prenses yanına gelmek istemiş artık annesi. Seninle ayniyiz geçen hafta Dr um bu haftadan sonra bana gelirse asla durdurmayiz doğum olur dedi. Kuvez ihtiyacı bebeğe bağlı demişti. Ama senin bak ne güzel tedbirini almışlar. İgneyi yapmışlar. Ayrıca su gelmesi durumda 24 saat içerisinde doğumu gerçekleştirmek gerekir demişti. Şuan herşey yolunda şükür yarın cennet kokulun yanında öyle dusun. İnşaallah hiçbir şeye ihtiyaç duymadan yanına koynuna gelir minigin. Kavuşma anı artık :)

Biraz size takılayım kafam dağılsın kızlar. Kasılmalar 6-7 dk da bir düzenli olarak geliyor ama şiddeti dayanılmayacak boyutta değil. Geldikçe nefes egzersizi yapıyorum ve eşim belime baskı yapıyor iki eliyle çok iyi geliyor. Arada kalan zamanlarda evi toparlıyorum, çantanın eksiklerine filan bakıyorum. Wc de kanlı mukuslu akıntı da devam ediyor. 12 saati geçti bu sancılarım. Doktorum aradı, bebeğin pozisyonuna ve rahim ağzı durumuna göre sancın yüksek görünüyor, istersen hastaneye geç epidural taktıralım sana rahat edersin dedi. İstemedim şimdilik idare ediyorum dedim. Dayanamadığımız noktada hastaneye geçeceğiz. Bebeğin aşağı itilmesi için de hormon eklenecek seruma. Şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor. Bebişko aşağılarda olsaydı şimdiye doğumun aktif fazına geçmiştim ama buna da şükür diyelim.

Back