Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar tüp bebek ve de kan sulandırıcı iğne vurulduğum için sezaryen oldum normal de olurdu ama biz riske atmak istemedik. Spinal oldum sözde ama sanırım cok uyuşmadığım için baygındım hatırlamıyorum hiçbirşeyi sadece bebeği öptüğünü hatırlıyorum cok hayal meyal. Çıkınca da uzun süre kendime gelemedim bilincim kapalı gibiydi :) kısaca tamamen baygındım belden iğne yaptılar hic acımadı ama dikiş yerim acıyor normal olarak bebeği görünce unutuyorum ;) darısı sizlere inşallah daha rahat Dha ağrısız :)

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
Gözünaydın canım hayırlı sağlıklı mutlu şanslı bi evlat olsun inşallah sizlerle büyüsün:KK200:

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Tatlıyı oldum olası sevmem. Baslarda acayip ekşi. Sonuç oğlum olacak :deli:. Sağda yada solda hissettim diyemiyorum. Ohss olduğum için şiştim. İki koca kistim olduğu için de iki kasikta çok ağrım oldu. Başta çok sıkıntı olunca oğlum annesine kiyamadı :nazar:..

Şimdilerde bi tepti mi böbrek bağırsak neresi denk gelirse geçiriyor. Yazık yeri kalmadı kızamıyorum yinede:KK45:

Kızlar canlı canlı yazıyım dedim hem kafam dağılır hem de benzerini yaşayacak olanlara yardımım olur belki diye dün akşam yarım saatte bir gibi kasılmalarım oluyodu uyudum devam etti gece 4 ten beri uyuyamıyorum ama çok dengesiz kasılmalarım var araları 8 dk 11 dk 13 dk belden gelen hiç bi ağrım yok tamamen aşağı doğru krnım ve kasıklarım ama naparsam yapıyım geçmiyo bi 40 sn 1 dk gibi mutlaka sürüyo hala doğum sancısı olduğundan emin değilim :)) suyum da çok azdı zaten öyle su gelmesi falan bişey de yaşamadığım için bir türlü emin olamıyorum doktoru arasam hastaneye çağırıcak bu kasılmalar gerçekten yatarak atltılıcak gibi değil pek oturmak nefes alıp diyaframdan yavaşça vermek iyi geliyo sadece biraz daha düzene girer belki arası kısalır dye bekliyorum şimdlik ve kızımın hareketlerini kontrol ediyorum

Kızlar canlı canlı yazıyım dedim hem kafam dağılır hem de benzerini yaşayacak olanlara yardımım olur belki diye dün akşam yarım saatte bir gibi kasılmalarım oluyodu uyudum devam etti gece 4 ten beri uyuyamıyorum ama çok dengesiz kasılmalarım var araları 8 dk 11 dk 13 dk belden gelen hiç bi ağrım yok tamamen aşağı doğru krnım ve kasıklarım ama naparsam yapıyım geçmiyo bi 40 sn 1 dk gibi mutlaka sürüyo hala doğum sancısı olduğundan emin değilim :)) suyum da çok azdı zaten öyle su gelmesi falan bişey de yaşamadığım için bir türlü emin olamıyorum doktoru arasam hastaneye çağırıcak bu kasılmalar gerçekten yatarak atltılıcak gibi değil pek oturmak nefes alıp diyaframdan yavaşça vermek iyi geliyo sadece biraz daha düzene girer belki arası kısalır dye bekliyorum şimdlik ve kızımın hareketlerini kontrol ediyorum

Sirayi kaptiricam bugun herhalde sana :)) hastane yolundayiz biz ama sen benden hizli cikabilirsin her an.. Saglikla hayirli zamanlarda gelsinler

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun gözünüz aydın

Günaydın kızlar büyük oğlum bebişin yatağını denedi bu gece, anlaşılan beğendi :)
20160824_080645-480x853.jpg

Devam eden ve geçmeyen arası da kısalmaya başlayan sancıların var demek ki canım. Yani doğum sancısı =) 5dakikada bire düşmeden gitme bence hastaneye. Benim son gebeliğimde gece yarım saatte bir başladı. Sonra uyuyabildim. Yani geçti sancılar. Ertesi gün tekrar başladı. Nette kitaplarda yazdığı gibi olmayabiliyor herkeste. İlla belden gelecek diye birşey yok. Ama sancı aralarının zamanla kısalması ve dinlenerek geçmemesi, 1dakikaya yakın sürmesi en doğru gösterge gibi geldi bana

Sirayi kaptiricam bugun herhalde sana :)) hastane yolundayiz biz ama sen benden hizli cikabilirsin her an.. Saglikla hayirli zamanlarda gelsinler
Allah yardımcın olsun canım senin de sağlıkla kavuş inşallah benim imkanı yok dahaa çookk çekerim bu sancıları ben gece belki diyorum :)) güzel haberlerini bekliyoruz hem bana da moral olur :KK200:

Allah kolaylık versin büyük gün bugün değil mi =) tiphareth arkadaşın normal ve ilk doğumu olduğu için daha çok sürer sanırım. İkinize de hayırlı sağlıklı evlat ve doğum için dua ediyorum

Devam eden ve geçmeyen arası da kısalmaya başlayan sancıların var demek ki canım. Yani doğum sancısı =) 5dakikada bire düşmeden gitme bence hastaneye. Benim son gebeliğimde gece yarım saatte bir başladı. Sonra uyuyabildim. Yani geçti sancılar. Ertesi gün tekrar başladı. Nette kitaplarda yazdığı gibi olmayabiliyor herkeste. İlla belden gelecek diye birşey yok. Ama sancı aralarının zamanla kısalması ve dinlenerek geçmemesi, 1dakikaya yakın sürmesi en doğru gösterge gibi geldi bana
Sağol canım :KK200: gerçekten de öyleymiş bel ağrısı bekliyorum ben dün gece bile hala :)) eşim görmese evde bi şekilde oyalanırdım ben de tutturdu doktoru ara ara diye neyse ki aradım bikaç saat evde takılıyım dedim tamam dedi öğlen gibi gidicez bakalım inşallh sancılar da sıklaşır o zamana kadar

Sağol canım :KK200: gerçekten de öyleymiş bel ağrısı bekliyorum ben dün gece bile hala :)) eşim görmese evde bi şekilde oyalanırdım ben de tutturdu doktoru ara ara diye neyse ki aradım bikaç saat evde takılıyım dedim tamam dedi öğlen gibi gidicez bakalım inşallh sancılar da sıklaşır o zamana kadar
Doktorlar 5dakikada bire düşünce gelin diyor değil mi, ben öyle biliyorum. Son doğumda, annemin uçağı inecek, hadi o da gelsin diye beklerken baya zaman geçirmişim evde. 2-3 dakikada bir geliyordu sanırım hastaneye gittiğimizde. Allah yardımcın olsun inşallah

Günaydın kızlar büyük oğlum bebişin yatağını denedi bu gece, anlaşılan beğendi :) Eki Görüntüle 1874908

Aaaay bir oğlanlı ev daha:KK200:
Cumartesi beşiği kurunca benimkide deneme yapacak %90 :D
Önce hep kendileri deneyecekki kardeşlere uygun mu değil mi karar versinler:KK45:

Gunaydin kizlar ben dun kontrole gittim devlet hastanesine gidiyorum bebegin kafa cevresi ve bacak boyu iyi ama karin cevresi 34 haftada kalmis dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi eger yine gelismezse riskli gebelige gonderecekmis napmam lazim basina boyle birsey gelen varmi normal doguma engel mi yardim lutfen

Back