Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün çok değişik ağrım var Kasıklarıma doğru çok baskı var yürürken canım yanıyor resmen onun dışında bişeyim yok erkenden gelmez benim bebek inşallah :):) dinleniyorum bakayım geçmezse bi acile gidip nstye bağlanılacam

Bizimde bugun kontrolümüz vardı çok sukur bebiş iyi keyfi de yerinde Sanirim kizimin ki kanala yerleşmemiş henüz kafası. Haftaya Çarşamba cati muayenesi yapacagını söyledi. Hersey normL dogum icin ilerliyordu taaa ki kilosuna bakana kadar bugun tam 37 hafta olduk ve 3400 kilomuz. Bi hafta daha kontrol edip yükselme çok daha fazla olursa sezeryana gün vereceğini söyledi... Hakkı'mızda hayirlisi olsun bakalım Nasıl gelecek minik kızım

Bebeğe 2 takım almıştık yanımıza yetmedi daha fazla koyarsanız iyi olur ilk giydiği hemen batıyor zaten eldiven şapka yedek iyi olur depend külot olan cok iyi gerekli. Gecelik 1 tane yetti ama yedek de alınabilir tabi :) Allah razı olsun iyi Dilek'leriniz için bizde size dua ediyoruz oğlumla teyzeleri :)

Ne bileyim çok kararsız kaldım teyzemlerde tedirgin etti biraz beni köye gidiyorlar yollar güzel bende hevesledim herkesler gidiyor:KK43:
Ben 15gun arayla 1.5saatlik yol gittim deniz icin :))
Kismetse 10gun sonra falan yine gidicem belki suda dogum yaparim:KK70::KK70:
1.5saat cok uzun degil istanbul icinde biryerden biryere gitmek zaten 1saat suruyor bence bisey olmaz

Kızlar canlı canlı yazıyım dedim hem kafam dağılır hem de benzerini yaşayacak olanlara yardımım olur belki diye dün akşam yarım saatte bir gibi kasılmalarım oluyodu uyudum devam etti gece 4 ten beri uyuyamıyorum ama çok dengesiz kasılmalarım var araları 8 dk 11 dk 13 dk belden gelen hiç bi ağrım yok tamamen aşağı doğru krnım ve kasıklarım ama naparsam yapıyım geçmiyo bi 40 sn 1 dk gibi mutlaka sürüyo hala doğum sancısı olduğundan emin değilim :)) suyum da çok azdı zaten öyle su gelmesi falan bişey de yaşamadığım için bir türlü emin olamıyorum doktoru arasam hastaneye çağırıcak bu kasılmalar gerçekten yatarak atltılıcak gibi değil pek oturmak nefes alıp diyaframdan yavaşça vermek iyi geliyo sadece biraz daha düzene girer belki arası kısalır dye bekliyorum şimdlik ve kızımın hareketlerini kontrol ediyorum
Canm naslsin var mi sancı hala

Kızlar kontrolumuzu olduk. Doktorum bugün çok iyiydi yaptığının farkinda olmustur sonradan inşallah... El ayak sismesini soyledim ultrasonda bi bakalim bebege dedi. Son günlerde çömelme hareketleri falan yapmaya başlamıştım bel kasık agrimda vardı. Doktora sordum bebek aşağı inmiş mi diye evet inmiş baya dedi şaşırdı hatta. Kordon durumunu sordum öyle bir durum yok şu an için olsa bile kordon dolanmasi sorun yaratmaz dugumlenmesi falan skntili dedi o da nst de belli oluyor dedi. Bebegin yine karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri :( kilosu cuma gunu 2877 grdi şimdi 2811 gr görünüyor. Sismeler için idrar tahlili istedi. Sonuclari ogleden sonra gostericem o zaman da konusucam bu kilo ve gerilik durumunu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 110
benimde kasıklarımda olan acı çok zorluyor hiç uyuyamıyorum geceleri :( hiçbir sıkıntım olmamıştı 30.haftaya kadar sonra bu başladı. çok değişik ağrı değil acı gibi daha çok daha önce söylemiştim, etim acıyor resmen, kafası çok aşağıda bebişin belki ondan, erken gelirmi bilmiyorum şuan çok erken aslında ama bayramıda böyle geçirmek istemiyorum eğer sağlıklı olacaksa bayramdan önce gelse diorum bi taraftan, bi taraftanda ayıp senin bu yaptığın kendin için erken gelsin istiosun diorum. ama bu geceler dayanılcak gibi deil.
bebişler gelmeye başladı doğumları duydukça heyecan yapıyor insan, herkese sağlıklı doğumlar diliyorum :)

Kızlar kontrolumuzu olduk. Doktorum bugün çok iyiydi yaptığının farkinda olmustur sonradan inşallah... El ayak sismesini soyledim ultrasonda bi bakalim bebege dedi. Son günlerde çömelme hareketleri falan yapmaya başlamıştım bel kasık agrimda vardı. Doktora sordum bebek aşağı inmiş mi diye evet inmiş baya dedi şaşırdı hatta. Kordon durumunu sordum öyle bir durum yok şu an için olsa bile kordon dolanmasi sorun yaratmaz dugumlenmesi falan skntili dedi o da nst de belli oluyor dedi. Bebegin yine karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri :KK43: kilosu cuma gunu 2877 grdi şimdi 2811 gr görünüyor. Sismeler için idrar tahlili istedi. Sonuclari ogleden sonra gostericem o zaman da konusucam bu kilo ve gerilik durumunu

Beni de cok zorluyor bebek ben de mi baslasam comelme hareketlerine acaba. Gunluk yuruyorum ama inemedi galiba cok agrim oluyo

Ne güzel görünüyor☺️ Bizim evde iki köpüşümüz var ama yatağı sadece uzaktan kokluyorlar..

benimde bi oğluşum var evde, oda hazırlanıyor kıyafetler yıkanıyor ve bu ara sıcaklardan çok tüy döktüğü için odaya sokmuyorum geliyor kapıya bi bakışı var ki :) siz bişeler karıştırıosunuz, bu anneanne teyze hep bizde bi hazırlık felam, neler oluo bi işler var gibi bakıo çok tatlı :) kardeş gelince ne yapcak çok merak ediyorum :) şuan ciddi şüpheler içinde :)

Eklentiler

• DSC_1808.JPG
    DSC_1808.JPG
    32,3 KB · Görüntüleme: 91
Ne güzel görünüyor☺️ Bizim evde iki köpüşümüz var ama yatağı sadece uzaktan kokluyorlar..
Çok tatlılar :KK37: , köpekler kedilere göre daha uslu, bizimkinin hayata temel bakış açısı "evcil insanlarim beni rahat ettirmek için varlar" kıvamında olduğu için direkt kuruldu yatağa.

Dun gece hic kimse uyuyamamis...ne zor gecti benim icinde...ama az kaldi diye sabir ediyorum artik..allah buyuk..annecigimde benimle birlikte uyanip oturdu kadincagiz..halime cok uzuluyor:((( dogunca minik kizimin poposuna poposuna vuracak ahdetti:)))) beni üzdugu icin☺ tum yazilanlari okuyorum ama kasilma sanci gerilme bebek hareketi ben bunlarin arasindaki farki anlayamiyorum hala☺☺☺dun gece cok hareketliydi hanimefendi...kafasiydi sanirim sag tarafa dogru itiyordu.sonra ayaklarini asagiya dogru itiyordu rahimde baya baski hissetim...birde sanirim su rahim toplanmasini yasadim..ara sira duzenli degil ama kasik agrisi yasiyorum..batma oluyor..ama tum bunlar dogumun yaklastiginimi gosteriyor bilmiyorum:(((

Beni de cok zorluyor bebek ben de mi baslasam comelme hareketlerine acaba. Gunluk yuruyorum ama inemedi galiba cok agrim oluyo

Canım bende yürüyorum bol bol onun dışında 2 - 3 gündür çömelme hareketleri yapiyorum karnım düştü göğsümun altı boşaldı baya. Doktora da sordum o da inmiş dedi. Sen bilirsin bana doktorum 2 eylulde sezeryan dedigi için ben belki o zamana kadar kendi gelmek ister diye başladım yardimci olayim diye :) bu arada pilates topunda hafif hafif ziplamakta bebegin kanala inişini kolaylaştırıyormuş. Ama sen yine de doktoruna danış bence

Back