- 6 Temmuz 2014
- 1.146
- 1.990
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 15gun arayla 1.5saatlik yol gittim deniz icin :))Ne bileyim çok kararsız kaldım teyzemlerde tedirgin etti biraz beni köye gidiyorlar yollar güzel bende hevesledim herkesler gidiyor![]()
Canm naslsin var mi sancı halaKızlar canlı canlı yazıyım dedim hem kafam dağılır hem de benzerini yaşayacak olanlara yardımım olur belki diye dün akşam yarım saatte bir gibi kasılmalarım oluyodu uyudum devam etti gece 4 ten beri uyuyamıyorum ama çok dengesiz kasılmalarım var araları 8 dk 11 dk 13 dk belden gelen hiç bi ağrım yok tamamen aşağı doğru krnım ve kasıklarım ama naparsam yapıyım geçmiyo bi 40 sn 1 dk gibi mutlaka sürüyo hala doğum sancısı olduğundan emin değilim :)) suyum da çok azdı zaten öyle su gelmesi falan bişey de yaşamadığım için bir türlü emin olamıyorum doktoru arasam hastaneye çağırıcak bu kasılmalar gerçekten yatarak atltılıcak gibi değil pek oturmak nefes alıp diyaframdan yavaşça vermek iyi geliyo sadece biraz daha düzene girer belki arası kısalır dye bekliyorum şimdlik ve kızımın hareketlerini kontrol ediyorum
Günaydın kızlar büyük oğlum bebişin yatağını denedi bu gece, anlaşılan beğendi :) Eki Görüntüle 1874908
Kızlar kontrolumuzu olduk. Doktorum bugün çok iyiydi yaptığının farkinda olmustur sonradan inşallah... El ayak sismesini soyledim ultrasonda bi bakalim bebege dedi. Son günlerde çömelme hareketleri falan yapmaya başlamıştım bel kasık agrimda vardı. Doktora sordum bebek aşağı inmiş mi diye evet inmiş baya dedi şaşırdı hatta. Kordon durumunu sordum öyle bir durum yok şu an için olsa bile kordon dolanmasi sorun yaratmaz dugumlenmesi falan skntili dedi o da nst de belli oluyor dedi. Bebegin yine karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta gerikilosu cuma gunu 2877 grdi şimdi 2811 gr görünüyor. Sismeler için idrar tahlili istedi. Sonuclari ogleden sonra gostericem o zaman da konusucam bu kilo ve gerilik durumunu
Ne güzel görünüyorBizim evde iki köpüşümüz var ama yatağı sadece uzaktan kokluyorlar..
Çok tatlılarNe güzel görünüyorBizim evde iki köpüşümüz var ama yatağı sadece uzaktan kokluyorlar..
Beni de cok zorluyor bebek ben de mi baslasam comelme hareketlerine acaba. Gunluk yuruyorum ama inemedi galiba cok agrim oluyo
Bizimkini 12.haftada erkek dedi ve tahmini hiç değişmedi,kalp atışı da 140 dan hep yukarıdaydı.Kız bebeklerde kalp atışı 140 üzeri oluyormuş dogru mu peki
HahahaSonunda
Sonunda bana da yatak almayı akıl ettiler, aynı yatakta sıkışmaktan kurtuldum dememiştir inşallah.Öyle dediyse bebiş gelince pek de memnun olmayacak.
![]()
Canım sancı mı çıktı,suyu nasıl bebeğinin, inşallah hakkınızda hayırlısı, duamdasınız.Hastanelerdeyim oğlum erken gelmez istiyormuş. Dua edin de vaktini beklesin. 38. Haftayı doldursun....
Bizimkilerin de oynadığı günleri görmek nasip olur inşallahHahahabebeklerle hayvanlar çok güzel oynuyorlar, bayılıyorum:)