Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Y yapayalniz1 evet canım ilk ve şuan doğum nasıl olcak belli deil,bebek döndü ama çatım müsaitmi henüz bilmiorum cuma günü ölçüm yapılcak zaten eğer uygun deilse çokda uzun kalmasına izin vermez sanırım doktorumuz bende 40 doldursun istemiorum zaten...kilosu bu sefer benide çok mutlu etti çok şükür eşim sabah akşam et dayadı :skandal:

Masallah canim :) insallah gönlüne göre olur herşey. Bizim de yarin kontrol var bakalim bizimki kilo aldi mi

tubisimben tubisimben Şekerden yana deilim ondanda vazgeçtim ben biraz pekmezden benimde geçen hafta yaptılar tahlilerimi bişey çıkmaz zaten sizler benden daha çok dikkat ediosunuz beslenmenize mesela kocam sabah akşam sölendi ama banamısın demedim adam gibi ceviz yemedim hiç sevmiorum yiyemiorum :kusmuk:ama hergün yumurta 3 bardak süt 3 kutu büyüklüğü peynir yedim...az zaman kaldı seninde inşallah içimize sinen bişekilde sonuçlanır...kendini güzel süsler yapmaya ver,prensesin gelio.... Y yapayalniz1 saol canım inşallah hayırlısı neyse bizim için ne en güzeliyse o olsun inşallah,sende mutlaka yaz yarın merak ederim sonucta bebişler aynı günde gözüküo:KK54:

Can'ım kv doğuma mı girecek? Eğer öyleyse utanmamak imkansız gibi geliyor bana

Can'ım kolestazi ne demek?

Kolestazi karaciğerle ilgili bir problemmiş annede herhangi bir problem olmuyor ( kaşıntı dışında ) Bebek'te ise kakasını yeme sorunu falan oluyormuş Allah korusun.

tubisimben tubisimben Şekerden yana deilim ondanda vazgeçtim ben biraz pekmezden benimde geçen hafta yaptılar tahlilerimi bişey çıkmaz zaten sizler benden daha çok dikkat ediosunuz beslenmenize mesela kocam sabah akşam sölendi ama banamısın demedim adam gibi ceviz yemedim hiç sevmiorum yiyemiorum :kusmuk:ama hergün yumurta 3 bardak süt 3 kutu büyüklüğü peynir yedim...az zaman kaldı seninde inşallah içimize sinen bişekilde sonuçlanır...kendini güzel süsler yapmaya ver,prensesin gelio.... Y yapayalniz1 saol canım inşallah hayırlısı neyse bizim için ne en güzeliyse o olsun inşallah,sende mutlaka yaz yarın merak ederim sonucta bebişler aynı günde gözüküo:KK54:

Yazarim canim mutlaka :)

Kızlar kan sulandirici igne kullanan var mi ve kullaniyorsaniz dogum sekliniz belli mi . Benim bu cumartesi randevum doktor catiya bakcak gecen hafta iğneyi dogumdan iki gun önce birakiriz dedi ama normal dogumun vakti belli degil ki :bicak:

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk ;) göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun maşallah =) yanılma payı illa oluyor, sağlıklı olsunlar da.. Beyazmelek16 Beyazmelek16 canım bebeğin hayırlı evlat olsun inşallah senin de. Kolaylık versin Rabbim ağrılarına da inşallah

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun birlikte uzun ömürler mutluluklar dilerim :)

sinemnur sinemnur canım duaların çok mutlu etti beni.. Teşekkür ederim.. Kordon 3kere dolandığında bebeğin aşağı inmesi zorlaşabiliyor diye biliyorum ben. Her doktor başka birşey söylüyor, orası ayrı tabi. Allah insaflı doktor, ebe ve hemşirelerle güzel bir doğum serüveni nasip etsin inşallah hepimize

Gözün aydın canim Allah anali babali büyütsün hayirli olsun inşallah.

Canim hayirli olsun Allah anali buyutsun :) dogumlar cogaldikca heyecanlaniyorum bi an once ben de kucagima alsam diyorum ya:))

Gozun aydin canim. Hayirli evlat olsun :))

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Canim bi belirtim olmadi ama ben erkek hissettim ve oyle de oldu. Bir de cok tursu cekiyodu canim

Gözün aydın sağlıkla büyüsün :nazar:

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz
Benim canım tatlı çekti, halen çekiyor hiç ekşi yemedim. Karnım sivri ve öne doğru. Tüm takvimler erkek dedi ve sonuç kız bebeğim olacak. :) Takılma belirtilere yani herkeste çok başka şeyler oluyor. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Gözünüz aydın canım. İnşallah tez vakitte sütün de gelir. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Canim sakın boyle düşünme gelen hersey rabbimden... Sonucta saglikli bir bebek kilosu da guzel bence. Kuzenimin kizi 2500 gr doğdu ama simdi tombik bir bebek masallah. Saglikla gelsin de annecigi bakar büyütür :)
Canımm çok sağol :KK200: şimdi de yalancı sancılarla uğraşıyorum heralde sona gelmek ne zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım cidden takvimdi şuydu buydu canım bunu istiyodu şu zamanda midem bulanıyodu hepsi fasafiso :)) tecrübeli doktorlar erken haftalarda doğru tahmin edebiliyolar sadece

Back