İnşallah olumlu olur sabah aç karınla bir daha yapacam bu rast gele yaptım görünce çok heyecanlandımTekrarlayın testinizi inşallah gebesinizdir eğer istiyor isenizinsan olumlu yorum yapamıyor, bazen testler böyle yanlış sonuç gösterebiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olumlu olur sabah aç karınla bir daha yapacam bu rast gele yaptım görünce çok heyecanlandımTekrarlayın testinizi inşallah gebesinizdir eğer istiyor isenizinsan olumlu yorum yapamıyor, bazen testler böyle yanlış sonuç gösterebiliyor.
Ben devlette doğum yaptım, eşim de girdi yanıma, tek odadaydım her hastane farklı olabiliyor, ebeyi yanlışlıkla yumruklamam dışında sorun olmadıİnan ki çok zor ya çevremde devlette kim doğum yaptıysa pişman. Onlarca kadın aynı yerde, babayı doğumdan sonra bile almıyorlar yanına. İsteyen içeri giremiyor doğumdan sonra. Azarlamalar, ihmalsizlikler saymıyorum bile
Ben çok güzel özel bir hastane biliyorum annemde orda yapmıştı erkek kardeşimi. 30 bin şuan doğumları nasipse orayı düşünüyorumhepimiz için hayırlısı olsun
Sabah bir kan verin pek bilgim yok ama artimed mi ne o yalancı pozitif gösteriyor diyorlar . En neti kan olur Allah gönlüzüdekimi ömrümüze hayırlı kılsın
Bahçelievlerdeyim. Buraya yakın her yer uyar banaHangi semttesin canim istanbulda
canım hangi marka ovulasyon testi kullandın ve hic bırakmadan devam ettin mi? Belki teste baslamadan ya da bıraktıktan sonra ilişki olduysa o zaman gebelik olmustur ya da ovulasyon testi kalitesizdir bayağı belirgin çıkmış çizgin inşallah bebiş vardırİnşallah olumlu olur sabah aç karınla bir daha yapacam bu rast gele yaptım görünce çok heyecanlandım
İnşallahcanım hangi marka ovulasyon testi kullandın ve hic bırakmadan devam ettin mi? Belki teste baslamadan ya da bıraktıktan sonra ilişki olduysa o zaman gebelik olmustur ya da ovulasyon testi kalitesizdir bayağı koyu çıkmış çizgin inşallah bebiş vardırart nefsi eşim gurbetçi olduğu için işi riske atmak ismedğim
Evet art med kullandım ikisinide bırakdıktan sonra ilşkim olmadı çünkü eşim kurbetçi 1 hafta değerlendirme olducanım hangi marka ovulasyon testi kullandın ve hic bırakmadan devam ettin mi? Belki teste baslamadan ya da bıraktıktan sonra ilişki olduysa o zaman gebelik olmustur ya da ovulasyon testi kalitesizdir bayağı belirgin çıkmış çizgin inşallah bebiş vardır![]()
İnşallah rabbim isteyen herkese versin sabah sağlık ocağında kan veririmSabah bir kan verin pek bilgim yok ama artimed mi ne o yalancı pozitif gösteriyor diyorlar . En neti kan olur Allah gönlüzüdekimi ömrümüze hayırlı kılsın![]()
Merhaba gebelik testine göre hamilelik var gözüküyor yine de en doğru sonuç beta hcg vermek olur, kan verinMerhaba kızlar aranızda yeniyim bat 25 Ocak bugün test yaptım ovalizsayon kullandım pik hiç görmedim umudum yokdu bu test şimdi yapıldı sizlerden yorum bekliyorum
Teşekkür ederimMerhaba gebelik testine göre hamilelik var gözüküyor yine de en doğru sonuç beta hcg vermek olur, kan verinhayırlı olsun inşallah
bunlar çok iyi belirtiler kızlarBenimde ağrım çokdu hemen hemen aynı günlerdeyiz:) ani kalkmalarımda ayağa, hapşırma , öksürme, veya bazen durduk yere ağrı ve kramplar giriyordu. Benimde doktorum normal olduğunu söyledi. Bazen işi anlayan hekimlerimize güvenmek gerekiyor. Normal diyorlar ise normaldir yüksek ihtimal:)
Benim ilk baştan bu yana böyle çirkinleştim resmenKızlar aranızda cildi bozulan var mı hem yüzüm hem cildim mahvoldu kupkuru kırmızı döküntülü ayrıca göğüslerim çok büyüdü noluyo böyle![]()
Göğüs büyüyünce kız bebek dedi kayınvalidem ama kdjdjdjd benim de çenem döktü ya bütün yüzüm döktü alnım falan daBenim ilk baştan bu yana böyle çirkinleştim resmenÇenem sivilce, göğüs, omuzlar, sırtı da sivilce bastı. Memiklerim küçücüktü maşallah pek güzel oldular büyüyünce onlara lafım yok hahsj
![]()
Biz ergen olmuşuz yaGöğüs büyüyünce kız bebek dedi kayınvalidem ama kdjdjdjd benim de çenem döktü ya bütün yüzüm döktü alnım falan da
Benim de uykum var yaa bayılıyorum djdjjdkd inşallah kızdır aminnn hayırlısıylaBiz ergen olmuşuz yakopartma da şu yaştan sonra izle uğraşmayalım. Benim annem de kesin kız bebek diyip duruyor uyku falan da çok bende valla bilmiyorum bana da kız gibi geliyor yoksa bu çirkinliğin başka açıklaması olamaz yani hsjdjs
Ben de öyle uyku diye ölcem her yerde uyuyabilirim öyle uykucuyum hajdj ahhhh ahhh inşallah kızlardır hayırlısıyla sağlıklaBenim de uykum var yaa bayılıyorum djdjjdkd inşallah kızdır aminnn hayırlısıyla
Benim olmadı ama olanları okumuştum. Dikkat et mutlaka ters bişey hissedersen doktoruna danışKızlar önceden alerjiniz olmayan bir şeye hamile iken alerjiniz oldu mu?