Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
İstanbul da fiyatlar 5k dan başlıyor sanırım🙁
Ya her şey ateş pahası. Normalde benim eşim doktor diye etik gereği para alınmazdı yani ben İzmir’in en iyi tüp bebek doktorlarınfan birine gitmiştim kızımda İsrail aruh a ücret almadı. Aynı şekilde kızımın kontrolünü yapan çocuk doktoru hala onda talipliyiz o da ücret almıyor ama bu doktor aldı şaşırdım ben de açıkçası demek herkesin durumu kötü 😂

Kızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de
Benim ilk önce uzayan akıntı gibi geldi. Yumurta akı kıvamında ama kahverengi yani. Sonra da çamaşırımda gördüm o beklediği için tabi kıvamı anlaşılmıyordu. (İğrenç oldu özür dilerim 😂) progestanınız varsa sorun olmaz sanırım ya zaten doktora gitseniz de progestan veriyor

Kızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de
Fitille karışıyor benim genelde. Doktorum hiç önemsemedi.

Kızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum 🌸
Hangi semttesin canim istanbulda

Benim yarın de kontrolüm var bende akıntıdan bahsedeyim progestan verir belki Dr gerek görürse 👍🏻👍🏻 tedbir iyidir birde sonrasında Almanya’ya gideceğim bakalım orada takipler nasıl olacak 4 haftada bir randevu oluyormuş

Ya her şey ateş pahası. Normalde benim eşim doktor diye etik gereği para alınmazdı yani ben İzmir’in en iyi tüp bebek doktorlarınfan birine gitmiştim kızımda İsrail aruh a ücret almadı. Aynı şekilde kızımın kontrolünü yapan çocuk doktoru hala onda talipliyiz o da ücret almıyor ama bu doktor aldı şaşırdım ben de açıkçası demek herkesin durumu kötü 😂
Gerçekten herşey ateş pahası 🙁 mesela acıbadem maslak bana en yakın ve en donanımlı iyi hastane. Orda doğum 170.190 bin arası😂 medipoller bir tık daha altı onlarda 70k dan başlıyor:(

Kızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum 🌸
Anadolu mu avrupa mı 😊 bakırköyde Seval Zeren var . Tiktokda sayfasına bakabilirsiniz inanılmaz doğumlar yapıyor bebek gibi davranıyor . Muayenesi geçen sene 3 binden başlıyordu dahada artmıştır. Beni aşıyor ben gidemiyorum ama siz düşünebilirsiniz
Anadoluda ise kartal avicenna umut hastanesi tam kartal sahil kenarında bir hastane çok güzel rahat. Baran hanım var orda da. Orası daha orta halli fiyatlara sahip ben bağcılardayım ailem oraua yakın oturuyor. Baran hanıma doğuma gitmeyi düşünüyorum

Benim ilk önce uzayan akıntı gibi geldi. Yumurta akı kıvamında ama kahverengi yani. Sonra da çamaşırımda gördüm o beklediği için tabi kıvamı anlaşılmıyordu. (İğrenç oldu özür dilerim 😂) progestanınız varsa sorun olmaz sanırım ya zaten doktora gitseniz de progestan veriyor
Çok net ve iyi anladım ayrıca hiiiç iğrenç olmadı sevindim bu kadar detaylı anlatılınca en azından kıyaslama yapabilirim hahaha 😅 progestan başladım progesteron hormonum gayet iyi diye kullanmamıştım duruma göre kullanırım artık.

Fitille karışıyor benim genelde. Doktorum hiç önemsemedi.
Benim gelen şey de bence önemsiz ama tuhaf yani her neyse gelen sen. Kahverengi desem değil, sarı desem değil, kan asla değil bildiğin progestan fitilin fazlalığı akmış gibi. Takipteyim her ne geldiyse bakalım 👀

Canım kırmızı gelmediği sürece hiç sorun yok diyorlar buradakiler. Endişelenme bence ☺️
Dimi ben de öyle biliyorum canım yok çok şükür kırmızıyı bırak kahverengi bile değil açıkçası progestan fitilin fazlalığı dışarı geliyor ya beyaz aynı onun gibiydi. Büyük ihtimalle hormonlardan dolayı geldi bekleyince pedde de rengi değişti

Gerçekten herşey ateş pahası 🙁 mesela acıbadem maslak bana en yakın ve en donanımlı iyi hastane. Orda doğum 170.190 bin arası😂 medipoller bir tık daha altı onlarda 70k dan başlıyor:(
Yani ben o paraları şahsen vermem. Şükür verecek durumum var ama vermem sanırım. İnsallah Allah iyi insanlara denk getirsin 🤷🏻‍♀️
Ama tabi devlet hastaneleri sıkıntı İstanbul bi de kalabalık işiniz zor kolaylıklar diliyorum en iyisi olur sizin için umarım

BB8D21CE-D18F-4D8F-A254-66DA3DE4EBBF.webp

Merhaba kızlar aranızda yeniyim bat 25 Ocak bugün test yaptım ovalizsayon kullandım pik hiç görmedim umudum yokdu bu test şimdi yapıldı sizlerden yorum bekliyorum

Merhaba kızlar aranızda yeniyim bat 25 Ocak bugün test yaptım ovalizsayon kullandım pik hiç görmedim umudum yokdu bu test şimdi yapıldı sizlerden yorum bekliyorum
Bu hcG testi değilmi ? Ovılashon mu ?

Yani ben o paraları şahsen vermem. Şükür verecek durumum var ama vermem sanırım. İnsallah Allah iyi insanlara denk getirsin 🤷🏻‍♀️
Ama tabi devlet hastaneleri sıkıntı İstanbul bi de kalabalık işiniz zor kolaylıklar diliyorum en iyisi olur sizin için umarım
İnan ki çok zor ya çevremde devlette kim doğum yaptıysa pişman. Onlarca kadın aynı yerde, babayı doğumdan sonra bile almıyorlar yanına. İsteyen içeri giremiyor doğumdan sonra. Azarlamalar, ihmalsizlikler saymıyorum bile
Ben çok güzel özel bir hastane biliyorum annemde orda yapmıştı erkek kardeşimi. 30 bin şuan doğumları nasipse orayı düşünüyorum 🤍 hepimiz için hayırlısı olsun

Back