Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar tüp bebek ve de kan sulandırıcı iğne vurulduğum için sezaryen oldum normal de olurdu ama biz riske atmak istemedik. Spinal oldum sözde ama sanırım cok uyuşmadığım için baygındım hatırlamıyorum hiçbirşeyi sadece bebeği öptüğünü hatırlıyorum cok hayal meyal. Çıkınca da uzun süre kendime gelemedim bilincim kapalı gibiydi :) kısaca tamamen baygındım belden iğne yaptılar hic acımadı ama dikiş yerim acıyor normal olarak bebeği görünce unutuyorum :KK66: darısı sizlere inşallah daha rahat Dha ağrısız :)
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini benimde tüp bebek şuan için herşey normal doğumu gösteriyor çok şükür kan sulandırıcı ilacımı bıraktım ben son anda değişmezse normal doğum yapıcam inşallah bebeğini emzirirken dua et bana ve tüm hamile arkadaşlarımıza olurmu :)şimdiden Allah kabul etsin ve Allah razı olsun

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun

Etten mi kilo aldı diyorsun bir de sabah pekmez yeme olayı vardı bende onu deniyorum bakalım haftaya kontrol var kilosu ne olmuş bakacağız, benim hala çatı muayenesi için birşey demedi ben biraz geriliyorum:KK17:
Genelde 38'i dolunca oluyor çatı muayenesi canım. O yüzden bence dememiştir birşey. Çatı muayenesinin doğumu tetiklediği söyleniyor. Benim hafta cuma bakılcak çatı'ya inş bayramdan önce doğum olur iyice kafama taktım bu konuyu.

Aaaay bir oğlanlı ev daha:KK200:
Cumartesi beşiği kurunca benimkide deneme yapacak %90 :KK70:
Önce hep kendileri deneyecekki kardeşlere uygun mu değil mi karar versinler:KK45:
Sonunda
Aaaay bir oğlanlı ev daha:KK200:
Cumartesi beşiği kurunca benimkide deneme yapacak %90 :KK70:
Önce hep kendileri deneyecekki kardeşlere uygun mu değil mi karar versinler:KK45:
Sonunda bana da yatak almayı akıl ettiler, aynı yatakta sıkışmaktan kurtuldum dememiştir inşallah.o_O Öyle dediyse bebiş gelince pek de memnun olmayacak. :KK12::KK48:

Kızlar canlı canlı yazıyım dedim hem kafam dağılır hem de benzerini yaşayacak olanlara yardımım olur belki diye dün akşam yarım saatte bir gibi kasılmalarım oluyodu uyudum devam etti gece 4 ten beri uyuyamıyorum ama çok dengesiz kasılmalarım var araları 8 dk 11 dk 13 dk belden gelen hiç bi ağrım yok tamamen aşağı doğru krnım ve kasıklarım ama naparsam yapıyım geçmiyo bi 40 sn 1 dk gibi mutlaka sürüyo hala doğum sancısı olduğundan emin değilim :)) suyum da çok azdı zaten öyle su gelmesi falan bişey de yaşamadığım için bir türlü emin olamıyorum doktoru arasam hastaneye çağırıcak bu kasılmalar gerçekten yatarak atltılıcak gibi değil pek oturmak nefes alıp diyaframdan yavaşça vermek iyi geliyo sadece biraz daha düzene girer belki arası kısalır dye bekliyorum şimdlik ve kızımın hareketlerini kontrol ediyorum
Ay hadi inşallah doğur da ben de peşine geleyim. :D bende de gelip giden bel ağrısı ve eş zamanlı vajinadan yukarı iğnelemeler oluyor. Sanki çocuk doğurmayacak da regl olacakmış gibiyim. Sürekli akıntım geldi diye wc ye gidersin ya o modda. sen nasıl hissediyorsun kasılmaları tam olarak? Karnının şekli değişiyor mu? Geçenlerde iki çocuklu arkadaşım kasılıyorsun karnın toplandı dedi. Ben de yok o popoyu dayıyordur birazdan değişecek dedim. O kadar büyük popo bende yok ne poposu kasılman var diyor. :D Hayır nasıl bir şey olduğunu bilsem doğrusu mu yalancı mı onu bileceğim ki eminim yalancılarını defalarca yaşadım. Küçükken de böyleymişim, sokakta oynarken kafayı gözü yarar, ağzım burnum kan içinde oynamaya devam edermişim. :D

Gunaydin kizlar ben dun kontrole gittim devlet hastanesine gidiyorum bebegin kafa cevresi ve bacak boyu iyi ama karin cevresi 34 haftada kalmis dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi eger yine gelismezse riskli gebelige gonderecekmis napmam lazim basina boyle birsey gelen varmi normal doguma engel mi yardim lutfen
Günaydın canim.Hic telaslanma bence baska bi doktora daha baktir çünkü bi doktorun cihazi diger doktorun ölçümünden farkli cikabilio.Eger yine ayni seyleri soylerse guvendigin dr gerekeni uygular. Icini ferah tut riskli gebelik öyle hemen teşhis konulacak bişey değil. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin

Gunaydin kizlar ben dun kontrole gittim devlet hastanesine gidiyorum bebegin kafa cevresi ve bacak boyu iyi ama karin cevresi 34 haftada kalmis dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi eger yine gelismezse riskli gebelige gonderecekmis napmam lazim basina boyle birsey gelen varmi normal doguma engel mi yardim lutfen
Canım benim de karın çevresi 2hafta geriden geliyordu diğer ölçümleri normal, dün benim de kontrolüm vardı bu sefer 3,5 hafta kadar geride çıktı. Ama kilo alımı durmamış, Cumartesi tekrar çağırdı, en fazla haftaya cumaya kadar bekleriz dedi, anne karnında kilo almıyorsa durmasının anlamı yok dedi.

Ay hadi inşallah doğur da ben de peşine geleyim. :KK70: bende de gelip giden bel ağrısı ve eş zamanlı vajinadan yukarı iğnelemeler oluyor. Sanki çocuk doğurmayacak da regl olacakmış gibiyim. Sürekli akıntım geldi diye wc ye gidersin ya o modda. sen nasıl hissediyorsun kasılmaları tam olarak? Karnının şekli değişiyor mu? Geçenlerde iki çocuklu arkadaşım kasılıyorsun karnın toplandı dedi. Ben de yok o popoyu dayıyordur birazdan değişecek dedim. O kadar büyük popo bende yok ne poposu kasılman var diyor. :KK70: Hayır nasıl bir şey olduğunu bilsem doğrusu mu yalancı mı onu bileceğim ki eminim yalancılarını defalarca yaşadım. Küçükken de böyleymişim, sokakta oynarken kafayı gözü yarar, ağzım burnum kan içinde oynamaya devam edermişim. :KK70:

Tarif ettigin seylerin aynisi bende de var bu gece canimi cikardi resmen aglayacaktim artik. Sonradan gecti sukur. Ben de anlamiyorum o hareketler kasilma mi bebegin poposu mu. Baya dalgalaniyor karnim

1.5 saatlik yola gitsem bişe olur mu acaba:) saçma bi soru ama gitmek istiyorum cuma günü doğum kötü olasılık ne olabilir hastaneye yetişemem miki yani bişe deyin da karar veremedim
Ben gözümü kararttım ve 3.5 saatlik yola gideceğim bu akşam. En kötü orda doğururum dedim doğum çantamı koydum arabaya :KK76:

1.5 saatlik yola gitsem bişe olur mu acaba:) saçma bi soru ama gitmek istiyorum cuma günü doğum kötü olasılık ne olabilir hastaneye yetişemem miki yani bişe deyin da karar veremedim
canım benim esim askerde onu gormek icin her hafta sonu corumdan ankaraya 240 km yol gidiorum 37+4 deyim düşün bu cuma yine gideceim doktor bişey olmaz dedi.Sadece biraz ayaklarim sisiyo o kadar merak etme bişey olmaz

Ben gözümü kararttım ve 3.5 saatlik yola gideceğim bu akşam. En kötü orda doğururum dedim doğum çantamı koydum arabaya :KK76:

canım benim esim askerde onu gormek icin her hafta sonu corumdan ankaraya 240 km yol gidiorum 37+4 deyim düşün bu cuma yine gideceim doktor bişey olmaz dedi.Sadece biraz ayaklarim sisiyo o kadar merak etme bişey olmaz
Ne bileyim çok kararsız kaldım teyzemlerde tedirgin etti biraz beni köye gidiyorlar yollar güzel bende hevesledim herkesler gidiyor:(

Canim yol duzgunse bir sey olmaz herhalde. Ben dr a her hafta 50 dk lik gidis 50 dklik da gelis yapiyorum. Bulundugum yer ilce cunku

Kızlar doğum hikayesini okudukça heycan basıo ama benm daha 1 ayım var ya :/ bugün doktordaydım oğluş 2,300 kg olmuş haftaya çatı muayenesi falan dedi doktorum da aranızda yaptıran varmı çok mu can acıtıo :bicak:
ben yaptırdım, acımadı, biraz kasar gibi oldum ilk başta kendimi. doktorum rahat ol diyince gevşedim. rahat olun kasmayın kendinizi.

@olbey teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bugün doktora gittik suyum iyice azalmış artık sınırdaymış rahimde yumuşama varmış nişan atmaya başlamışım ama hiç sancım yok iki gün daha bekleyelim dedi acil bi durum olmazsa istirahat verdi önce suni sancıyı bi deneyeceğiz çok moralim bozuldu nedense bebeğim zaten 2900 gr yetememiş gibi hissedyorum kendimi şimdiden ne besleyebildim ne suyunu yetirebildim anne olmak zor cidden
hiç üzülmeyin bebeğiniz zayıf diye, nice tombiş doğanlar sonradan veriyor kilosunu. önemli olan siz ve bebeğinizin sağlıklı olması.

39 yıllık ebe canim.Eşim maalesef askerde ve bu kadar sıkıntıda bi de onu ugrastirmak istemedim. Bi de simdi ne sorunum olsa kayinvalideme soruorum cok yardimci oluyo Allah razi olsun.Ay bilemedim yanimda olmasi iyi mi kötu mü cok utangacimdir bu konuda bi de
ebe ise şanslısınız bence, tecrübeli size yardımcı olacak işte ne güzel.

Kızlar doğum yaptım 5 gibi 2900 50cm doğdu ultrasonda 3400idi yanılma payımız fazla oldu ama sağlıklıyız şükür önemli olan da o mama veriyoruz sütüm yok ama emzirmeye çalışıyorum sürekli orda uyuyor direk :KK66: göğüs pompası da hayat kurtardı mutlaka alınmalı bence herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim
tebrikler

Back