Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Anladim canim benden kan tahlillerini istedi bir hafta sonra gostrmeye gel dedi de inşallah ultrasonlada bakar 🤗bebişi gorunce içim rahatliyor💜
Arada zaman olacaksa ultrason kontrolünde bakar canım sen de isteyebilirsin merak ediyorum bakabilir miyiz diye 😍 ben de 2 hafta sabredeceğim bakalım nasıl olacak

Hayırlı aksamlar kızlar ben 9+1 oldum dun doktora gittim bebeğimin iyi olduğunu buyuduğunu soyledi doktor şukur🤲 ama benim karın ağrım devam ediyo doktoruma soyluyorum normal diyo magneziyum yazdi iciyorum ama bi işe yaramiyo ağrılar şidetli değil ama korkuyorum ona bisey olcak diye surekli tedirğinim🫤

Hayırlı aksamlar kızlar ben 9+1 oldum dun doktora gittim bebeğimin iyi olduğunu buyuduğunu soyledi doktor şukur🤲 ama benim karın ağrıl devam ediyo doktoruma soyluyorum normal diyo magneziyum yazdi iciyorum ama bi işe yaramiyo ağrılar şidetli değil ama korkuyorum ona bisey olcak diye surekli tedirğinim🫤
Benimde ağrım çokdu hemen hemen aynı günlerdeyiz:) ani kalkmalarımda ayağa, hapşırma , öksürme, veya bazen durduk yere ağrı ve kramplar giriyordu. Benimde doktorum normal olduğunu söyledi. Bazen işi anlayan hekimlerimize güvenmek gerekiyor. Normal diyorlar ise normaldir yüksek ihtimal:)

Benimde ağrım çokdu hemen hemen aynı günlerdeyiz:) ani kalkmalarımda ayağa, hapşırma , öksürme, veya bazen durduk yere ağrı ve kramplar giriyordu. Benimde doktorum normal olduğunu söyledi. Bazen işi anlayan hekimlerimize güvenmek gerekiyor. Normal diyorlar ise normaldir yüksek ihtimal:)
Oyle yapiyorum kuzum bende guvenmeye çalışıyorum ama benim daha 2 cocuğum var onlarda hic bir ağrım,sızım olmadı o yuzden endişeleniyorum ya simdi bu hamileliğimde herşey farkli Rabbim buyuk🤲 peki senin ağrıların geçti mi canim

Oyle yapiyorum kuzum bende guvenmeye çalışıyorum ama benim daha 2 cocuğum var onlarda hic bir ağrım,sızım olmadı o yuzden endişeleniyorum ya simdi bu hamileliğinde herşey farkli Rabbim buyuk🤲 peki senin ağrıların geçti mi canim
Benim ağrılarım bu aralar çok daha azdı. Bu seferde ağrılarım azalınca acaba bebeğe bişeymi oldu diye endişe ediyordum😂 Dün kontrolüm vardı çok şükür benimde bebeğim iyi. Bu arada benimde bir kızım var ve bende onda yaşamadığım bir çok şeyi bu gebeliğimde yaşıyorum. Mesela asla göğüslerim ağrımamıştı ilk gebeliğimde, şuan uçları sızlıyor hatta gebe olduğumun şüphesini ilk göğüs ağrımdan anladım. Demek ki kişiden kişiye değilde, gebelikten gebeliğe fark ediyor. Kişi aynı olsada her gebelik farklı demekki🥰

Benim ağrılarım bu aralar çok daha azdı. Bu seferde ağrılarım azalınca acaba bebeğe bişeymi oldu diye endişe ediyordum😂 Dün kontrolüm vardı çok şükür benimde bebeğim iyi. Bu arada benimde bir kızım var ve bende onda yaşamadığım bir çok şeyi bu gebeliğimde yaşıyorum. Mesela asla göğüslerim ağrımamıştı ilk gebeliğimde, şuan uçları sızlıyor hatta gebe olduğumun şüphesini ilk göğüs ağrımdan anladım. Demek ki kişiden kişiye değilde, gebelikten gebeliğe fark ediyor. Kişi aynı olsada her gebelik farklı demekki🥰
Allah bagışlasın canim🤗 Ay valla ayni bende o sekilde anladım hamile olduğumi😁gögus hasasiyeti halla da devam benimde😁 demek ki canım ❤️Rabbim cocuklarımızı korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah❤️ Benimde bazen olmuyo ağrım yani bazı gunler niye yok diye de duşunuyorum😁 olunca da niye var şimdi diye yine duşunuyorum,😁

Kayseriden kimse yok mu kızlarr

Kızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum 🌸

Kuzu sen 3 gün lekelenme oldu dedin ya bu gebelikte, aspirini kestin mi o ara yoksa devam mı ve progestan aldın mı
Hayır canım kesmedim coraspini de oksaparı da kullanmaya devam ettim o sıra progestan kullanıyordum sonrasında doktora gittiğimde artık kullanmaya gerek yok dedi progestanı bıraktım

Kızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum 🌸
Canım ben kliniğe gidiyorum doktor betül büyükkaya alptekin çok memnunum, tavsiyeyle gelmiştim zaten ☺️

Allah bagışlasın canim🤗 Ay valla ayni bende o sekilde anladım hamile olduğumi😁gögus hasasiyeti halla da devam benimde😁 demek ki canım ❤️Rabbim cocuklarımızı korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah❤️ Benimde bazen olmuyo ağrım yani bazı gunler niye yok diye de duşunuyorum😁 olunca da niye var şimdi diye yine duşunuyorum,😁

Sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah ❤️🥰

Kızlar iyi akşamlar, ben her gebeliğimde ishal oluyorum, doktorum hep kabız olmaktan iyidir diyor bu ilaçların etkisi olarak sizlerde böyle oluyor musunuz?

Canım kırmızı gelmediği sürece hiç sorun yok diyorlar buradakiler. Endişelenme bence ☺️
Kızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de

Back