Kesin erkek cocugunMevsimlerde alakalımı dersin bilmiyorum ama kızımda ekimde hamile kaldım bunda aralıkta ama çok farklı bünye alışıyor diyemi aynen bende de yeme duygusu çok fazla diğer hamilelikte ağzına et surmedim bunda et istiyo canm bide senin çocukların arası ne kadar canm
7 yaş olacak hayırlısı ileMevsimlerde alakalımı dersin bilmiyorum ama kızımda ekimde hamile kaldım bunda aralıkta ama çok farklı bünye alışıyor diyemi aynen bende de yeme duygusu çok fazla diğer hamilelikte ağzına et surmedim bunda et istiyo canm bide senin çocukların arası ne kadar canm
Canm nerden o kanıya vardn bilmiyorum bir kızım var buda erkek olsa hiçte fena olmaz ama hayırlısını diliyorum evvelaKesin erkek cocugun
Çok iyi ya ben geçen sene bu zamanlarda hamileydim şimdide kızım 6 aylık henüz kazara oldu kaza demeyelim de hata dikkatsizlikt e olabilir ilk çok üzüldüm kızım için hemde çok ama sonra eşim ailem baya teselli ettiler doktoruma gittiğimde doktor ćok şaşırdı doğumun yakın zamanda oldu falan dedi ama aldrmazsınız herhalde dedi doğurmayı tavsiye etti eskiler hep böyle doğurmuş dedi olsun dedi zaten aldırmayı falan düşünmuyoduk hayırlısı olur inşallah benim için kızım için7 yaş olacak hayırlısı ile
Tabiii allah hayirlisini nasip etsin.et yiyorum dedin ya.cevremde bi cok ornegini gorerek gozlemleyerek soyledim.kizi olcak olanlar genelde et tuketmiyo.ama erkekde feci et tuketimi oluyo.tamamen kendi gozlemim tabii..Allah gonlumuzden geceni hayirli eylesin.Canm nerden o kanıya vardn bilmiyorum bir kızım var buda erkek olsa hiçte fena olmaz ama hayırlısını diliyorum evvela
Nerede oturuyorsun canım Allah nasip ederse hamile olursan hangi hastaneye gideceksinBenama daha hamile degilim b
Amin canm evet düşündümde Kızmdan önce bir hamilelik daha yaşadm kucağıma almak nasip olmadı ama cinsiyeti belliydi erkekti ve ondada çok canm et istiyordu Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıkla canm sende hamileymisin galiba ilkmi olacakTabiii allah hayirlisini nasip etsin.et yiyorum dedin ya.cevremde bi cok ornegini gorerek gozlemleyerek soyledim.kizi olcak olanlar genelde et tuketmiyo.ama erkekde feci et tuketimi oluyo.tamamen kendi gozlemim tabii..Allah gonlumuzden geceni hayirli eylesin.
Canim ben 2. Yi yapcam insallah.ama ekim annesi olcam olursa.kizimda lina ya gitmistim yenimahallede.sonra dr ozel muayneye gecti.ama benim ki biraz karisik 41. Haftamda kendi de umu biraktum sezeryana zorladigindan.gittim ataturk arastirmada pat diye dogurdum.eger Allah nasip ederse bunda çağ hastanesinde cok methettikleri bi bayan de var ona gidicem.Nerede oturuyorsun canım Allah nasip ederse hamile olursan hangi hastaneye gideceksin
Yok benimde 2. Olcak 18 aylik kizim var.eger olmadiysa yada vefat ettiyse bi nedeni vardir muhakkak derim hep.acisi buyuktur eminim.ama Rabbim en iyisini bilir.bu arada bu ay calismalardayim daha hamile degilim.olursa ekim annesi olcam insalllah.buraya arkadasim icin geldim.eger hamile kalirsam burda sizinle paylasarak devam edicem.bak arkadas da geldi.hamileyim haberiyleAmin canm evet düşündümde Kızmdan önce bir hamilelik daha yaşadm kucağıma almak nasip olmadı ama cinsiyeti belliydi erkekti ve ondada çok canm et istiyordu Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıkla canm sende hamileymisin galiba ilkmi olacak
Ben burayi simdiden benimsedim.olmasada burdan devam etmeyi dusunuyorum balimMerhabaa bende varim 2 test yaptim pozitif hafta ici kan testi yaptiricam
Erik acele et
Evet canım Rabbim nasip etmemiş se de vardır bir hayr canm inşallah çok bekletme minigin ayy ne güzel burda her ano her heyecanı beraber paylasacaz aramzda ol ekim annesi olsandaYok benimde 2. Olcak 18 aylik kizim var.eger olmadiysa yada vefat ettiyse bi nedeni vardir muhakkak derim hep.acisi buyuktur eminim.ama Rabbim en iyisini bilir.bu arada bu ay calismalardayim daha hamile degilim.olursa ekim annesi olcam insalllah.buraya arkadasim icin geldim.eger hamile kalirsam burda sizinle paylasarak devam edicem.bak arkadas da geldi.hamileyim haberiyle
Canm hoşgeldin aramıza ve gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabaa bende varim 2 test yaptim pozitif hafta ici kan testi yaptiricam
Erik acele et
Aynen benim gibi canım :) ben bu topiğe başladım regl gördüm hala devam :) yumurtlama dönemindeyim şimdi :) bu topikteki ikinci ayim :)Ben burayi simdiden benimsedim.olmasada burdan devam etmeyi dusunuyorum balim
Canim yaa yerim ben senin şaşkınlığını :) ne kadar sevimli demişsin öyle :)hanfendi25 ilk gebeliğimde bulantı vardı bu kadar yorgunluk uyuma Arzu'su yoktu. Şimdi bulantı. Yok. İkisinde de şaşkınlık var hala anlamış değilim alışmış değilşm kalp atışı duyunca alışırım diyordum. Nafile
Bir de et ve hamur işine düştüm eyvah eyvah gelsin kilolar.
İlk hamileliğim haziran temmuz olmuştu ilk haftalarım. Bu ilk günler hangi mevsime geliyor önemli galiba.
Teşekkür ederim canım cevabın için pozitif olmaya çalışıyorum şuan inş sıkıntısız bi şekilde devam eder benimki deBenim de 21,7 çıkmıştı sonra ikiye katladı, yeni olduğundan olabilir Can'ım basıl katlandığını takip et icini ferah tut
Perşembe günü adet günümdü 20 çıktı bugün de 36Kaç çiktı cnm degerin
İki gün nerdeyse iki katı canım niye üzülüyon ki :) bence çok normal:) hem Yuvalanma geç olmuştur belki içini ferah tut :)Perşembe günü adet günümdü 20 çıktı bugün de 36
Bende bu ay denemelere basladimMaşallah yaa burasi ne kadar canlanmiş :) yeni arkadaşlar hayırlı olsun hepinizin bebişleri :) sağlıkla kucaginiza alın inşallah :)
Aynen benim gibi canım :) ben bu topiğe başladım regl gördüm hala devam :) yumurtlama dönemindeyim şimdi :) bu topikteki ikinci ayim :)
Ayy inşallah bu ay gelir bebişler dolar göbuslerBende bu ay denemelere basladim