- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Allah bagışlasın canım oğlunu. İnsallah bu kez rahat gecer canim. Bulantı olunca bebek gelisiyo demektir derler ya o yüzden bulantı olsa sevinicem.Cnm suan bendede cok bisey yok yanliz 6.haftadan sonra bi basliyor pir basliyor ben kendi evime kokuyo diye girememistimde biray annemde kalmistim :)ins busefer rahat gecer cunku ilgi bekleyen bibucuk yasinda bide oglusum var
Kalp atışını duydun değil mi? Benim göğüs acısı ve iştahsızlık.. hatta 2-3gündür iştahsızlıkta azalıyo gibi..Be
Benim de bulantım pek yok ilk gebelikte vardı bu sefer bulanmAdı midem Ama hep yorgunum hep uykulu hep duygusal
O şekilde düşünme canım dua et bulantın olmasın ben ilk gebeliğimdw çok rahattı hiç bulantım yoktu inşallah bundada olmaz illa bulantı olursa iyi diye bişey yok bulantı cekenler çok zor oluyo cevremde görüyorumAllah bagışlasın canım oğlunu. İnsallah bu kez rahat gecer canim. Bulantı olunca bebek gelisiyo demektir derler ya o yüzden bulantı olsa sevinicem.
Doğrudur muhakkak canım ama öyle duymuştum bulantı olursa sağlıklı gebeliktir diye. Demek herkeste öyle bişey yokmuş.O şekilde düşünme canım dua et bulantın olmasın ben ilk gebeliğimdw çok rahattı hiç bulantım yoktu inşallah bundada olmaz illa bulantı olursa iyi diye bişey yok bulantı cekenler çok zor oluyo cevremde görüyorum
Allah bagışlasın canım oğlunu. İnsallah bu kez rahat gecer canim. Bulantı olunca bebek gelisiyo demektir derler ya o yüzden bulantı olsa sevinicem.
:)) canım endişe insana neler düşündürtüyo işte:) tamam artık öyle düsünmüyorum..yok öyle bişey. Benim yengem doğuma gittiği gün bile midesi bulandı yediği ne varsa hep çıkarırdı yeğenim minicik doğdu. ben hiç çıkarmadım 3 400 doğdu oğlum ve hepte toplu gitti. Inşallah yine öyle olurum ne zor bişey o öyle. Kendine dert arayan birini de gördüm sayende
Yok canım öyle birsey herkesin hamileliği farklıDoğrudur muhakkak canım ama öyle duymuştum bulantı olursa sağlıklı gebeliktir diye. Demek herkeste öyle bişey yokmuş.
Canm inşallah herşey güzel olur aynı senin gibi bi durum yeng yasadı senin adet döngübe göre kaç haftalk bilmiyorum ama yengem 8 haftaları alalım gelişmemiş kapl atışında yok demişti yengem ısrarla 1 hafta daha bekledi sonra duymuş kalp atışını şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var ne diyim darısı başına Rabbim yardımcın olsunIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana ne dersiniz bu duruma
Hazirlikli ol her an baslayabilir:))Ben de yarin 5 oluyorum yolunu gözlüyorum bulantıların:)
Cnm olmasi gereken neyms ki baska bi dr daha gorunseydn keske.malesef doktrlr cok farkli sonuclar soyleyebiliyr birinin begendigni digeri begenmiyr.5 haftalkken kalp atisini duymadi diye gebelgn sonlandirilmasini soyleyeni okudm forumlarda sen dua et Allaha emanet bebeklermz hepimz saglikla kucagimiza alacagz insallh stres yapma ki etkilenmesn bebeginIyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana ne dersiniz bu duruma
Sorma neyapicaz bu acligi bilmiyorm zaten kiloluyumdoguma giderken kapilardan sıgmıycam bu gidisle :)
167 den 476 ya cikti iki gunde:)
Bende bikaç doktordan ayni seyi duydum halbuki... tabii bebek büyük olur demediler o hem kalıtım hemde beslenmenizle alakalı... Demekki sizde olması gerektigi gibi beslenmişsiniz bu güzel biseyyok öyle bişey. Benim yengem doğuma gittiği gün bile midesi bulandı yediği ne varsa hep çıkarırdı yeğenim minicik doğdu. ben hiç çıkarmadım 3 400 doğdu oğlum ve hepte toplu gitti. Inşallah yine öyle olurum ne zor bişey o öyle. Kendine dert arayan birini de gördüm sayende
Bu durumda adet başlangıcını degil dogacağı tarihi baz alıyorlar digerinde benimde oyle olmustu gec yumurtladigim icin yumurta takibinden belliydi ona gore dogum tarihi baz alinarak hesaplandi...Iyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana ne dersiniz bu duruma
Cnm temmuz annelerinde yazismistik belki hatirlarsin denemeyi biraktigim ay hamile kaldim kafaya takinca zorlaşiyor gercektenAmin canim oglum arkadaslarinin lardeslerini anlatiyor bana diyor anne karninda kac kardesim öldü en cokta mutluluklarini hayal edip edip yasayamayan oglum ve esim icin istiyorum inan...Arkadasi annesi yeni hamile oldugunu ogrendiginde oglum haberi oldu ve ondaki burukluk ogun beni mahvetti ilk kardesi olacagini ogrendiginde bir resim cizmisti daha 5 yasindaydi el ele tutusmusuz benim karnimdada bebek cizili o resme bakip aylarca agladim... Suan 8 yasinda ve cevresindeki arkadaslarinin kardeslerine imrenerek bakiyor bazen bir konusuyor icim burkuluyor.
Canim ilk testi kaç +kaç ken yaptirmistin? Benim 4+4te 107 cikti doktor tekrar istedi senin nezaman 167 cikmisti?167 den 476 ya cikti iki gunde:)
Tek doktorda kalma başka bir doktora daha görün ölcumu bile hatali yapmiş olabilir. Ultrason aleti de cok onemli.Iyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana ne dersiniz bu duruma
Canim 04.01 de idrar testi yaptim hayalet cikti 05.01 de yaptim silik cikti. 07.01 de doktora gttim 167 cikti iki gun sonra yani bugun 476 cikti sonucCanim ilk testi kaç +kaç ken yaptirmistin? Benim 4+4te 107 cikti doktor tekrar istedi senin nezaman 167 cikmisti?