2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm suan bendede cok bisey yok yanliz 6.haftadan sonra bi basliyor pir basliyor ben kendi evime kokuyo diye girememistimde biray annemde kalmistim :)ins busefer rahat gecer cunku ilgi bekleyen bibucuk yasinda bide oglusum var
Allah bagışlasın canım oğlunu. İnsallah bu kez rahat gecer canim. Bulantı olunca bebek gelisiyo demektir derler ya o yüzden bulantı olsa sevinicem.

Allah bagışlasın canım oğlunu. İnsallah bu kez rahat gecer canim. Bulantı olunca bebek gelisiyo demektir derler ya o yüzden bulantı olsa sevinicem.
O şekilde düşünme canım dua et bulantın olmasın ben ilk gebeliğimdw çok rahattı hiç bulantım yoktu inşallah bundada olmaz illa bulantı olursa iyi diye bişey yok bulantı cekenler çok zor oluyo cevremde görüyorum

Doğrudur muhakkak canım ama öyle duymuştum bulantı olursa sağlıklı gebeliktir diye. Demek herkeste öyle bişey yokmuş.

yok öyle bişey. Benim yengem doğuma gittiği gün bile midesi bulandı yediği ne varsa hep çıkarırdı yeğenim minicik doğdu. ben hiç çıkarmadım 3 400 doğdu oğlum ve hepte toplu gitti. Inşallah yine öyle olurum ne zor bişey o öyle. Kendine dert arayan birini de gördüm sayende

:)) canım endişe insana neler düşündürtüyo işte:) tamam artık öyle düsünmüyorum..

Iyi aksamlar bugun doktora gittim ama moralim cok bozuk.en son iki hafta once gitmistim kesem 0.74 cm 5hafta o gunluk.bugun ku sonuc 2.04 cm 7hafta 1 gunluk.doktor adet tarihimi baz aldı sanırım 7 kasim son adet.ama bende pcosum adet duzensizligi var hemde korunuyorumduk.iliski tarihi korunmasiz 27 kasim.yani 9 haftalik olmasi imkansiz.bu durumu doktorada anlattim ama kese istedigim gibi gelismemis dedi.moralim cok bozuldu birsey diyemedim. Persembe gelin tekrar yinede bebege sans taniyalim dediyardim edin bana ne dersiniz bu duruma

Canm inşallah herşey güzel olur aynı senin gibi bi durum yeng yasadı senin adet döngübe göre kaç haftalk bilmiyorum ama yengem 8 haftaları alalım gelişmemiş kapl atışında yok demişti yengem ısrarla 1 hafta daha bekledi sonra duymuş kalp atışını şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var ne diyim darısı başına Rabbim yardımcın olsun

Kızlar bu topikte ikinci bebek bekleyen vardır herhalde ben de ikinci bebeğimi bekliyorum ama bu hamilelik yolun başında olmama rağmen kızıma göre çok farklı sizinde değişikmi

Cnm olmasi gereken neyms ki baska bi dr daha gorunseydn keske.malesef doktrlr cok farkli sonuclar soyleyebiliyr birinin begendigni digeri begenmiyr.5 haftalkken kalp atisini duymadi diye gebelgn sonlandirilmasini soyleyeni okudm forumlarda sen dua et Allaha emanet bebeklermz hepimz saglikla kucagimiza alacagz insallh stres yapma ki etkilenmesn bebegin

hanfendi25 ilk gebeliğimde bulantı vardı bu kadar yorgunluk uyuma Arzu'su yoktu. Şimdi bulantı. Yok. İkisinde de şaşkınlık var hala anlamış değilim alışmış değilşm kalp atışı duyunca alışırım diyordum. Nafile
Bir de et ve hamur işine düştüm eyvah eyvah gelsin kilolar.
İlk hamileliğim haziran temmuz olmuştu ilk haftalarım. Bu ilk günler hangi mevsime geliyor önemli galiba.

Sorma neyapicaz bu acligi bilmiyorm zaten kiloluyumdoguma giderken kapilardan sıgmıycam bu gidisle :)
İpin ucunu kaçırmadıktan sonra bisey olmaz... Gecen sefer 12 kilo aldım ki herseyden de yedim simdi Hamile kaldigim kilonunda altindayim veriyorsun zamanla...

167 den 476 ya cikti iki gunde:)
Gayet güzel ama 1000 olmadan kese gözükmüyormus tarihlerimiz ayni oldugu icin söyluyorum

Bende bikaç doktordan ayni seyi duydum halbuki... tabii bebek büyük olur demediler o hem kalıtım hemde beslenmenizle alakalı... Demekki sizde olması gerektigi gibi beslenmişsiniz bu güzel bisey Bulantı ise hormonların etkisi sadece...

Bu durumda adet başlangıcını degil dogacağı tarihi baz alıyorlar digerinde benimde oyle olmustu gec yumurtladigim icin yumurta takibinden belliydi ona gore dogum tarihi baz alinarak hesaplandi...

Son düzenleme:
Cnm temmuz annelerinde yazismistik belki hatirlarsin denemeyi biraktigim ay hamile kaldim kafaya takinca zorlaşiyor gercekten

Tek doktorda kalma başka bir doktora daha görün ölcumu bile hatali yapmiş olabilir. Ultrason aleti de cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…