2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canm moralini yuksek tut bekle hicbiaey olmaz baska doktora da gorun mutlaka... Iki kaybi olan biriyim ben seni cok iyi anliyorum ama sonradan keske bekleseydim biras daha deme. Insallah bi sikinti yok icini ferah tut

Mrb arkadaşlar bende eylül annesi olacam inş iki gün önce öğrendim gebeliğimi ancak bhcg değerim düşük çıktı baya sadece o endişelendiriyor beni normalde geç yumurtlarım galiba ondan diye ümit ediyorum hayırlısı şimdilik doktor takibinde olacam Rabbim tüm annişlere yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar
Ben de yeni öğrendim gebeliğimi. Kan testimde beta hcg de yüksek çıktı 2600 civarlarında.
Pazartesi günü doktor randevum var. Adet beklerken biraz kanamam oldu, birkaç gün sürdü ama ben regl sandım fazla endişelenmedim. Tek korkum bu şimdi. İnşallah her şey yolundadır.
Herkese sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum. :)

Canim deger cok yüksek masallah ikiz olmasini? Bende adet beklerken kanama oldu dünde bugünde
Pembemsi akintim oldu, ,,, bekliyorum bende

Canim deger cok yüksek masallah ikiz olmasini? Bende adet beklerken kanama oldu dünde bugünde
Pembemsi akintim oldu, ,,, bekliyorum bende
Evet yüksek gerçekten. Pazartesi göreceğiz bakalım ikizse de çok sürpriz olur. :)
Yerleşme kanaması olabilir belki yaşadığımız. Sen doktora gittin mi?

Ultrason goruntusunde 27 agustos yaziyo benimkinde dogum tarihi.9 ay 10 gun olarak mi hesaplaniyor
Evet canım ama agustos derken...? Aa sen 7kasim demisitn dimi bu durumda agustos annesi olacaksin sen cunku 9 haftalik oluyor... Gec yumurlamis olsan bile ilerleyen hafyalarda bebegin gelisimi olmasi gereken tarihi yakalar bunun icin endiselenmene gerek yok canim...

Son düzenleme:
Benim de 21,7 çıkmıştı sonra ikiye katladı, yeni olduğundan olabilir Can'ım basıl katlandığını takip et icini ferah tut

Cnm temmuz annelerinde yazismistik belki hatirlarsin denemeyi biraktigim ay hamile kaldim kafaya takinca zorlaşiyor gercekten
Tabiki hatirliyorum saglicakla kucagina al canim cok sevindim evet haklisin bende bunun farkindayim ben oglumdan sonra 4 kere gebe kaldim ne zaman kafaya takmaya basladim aylardir gebe kalamiyorum zaten mantar falan olmusum inan iliskiye bile giremiyorum tedavideyim suan adette goremedim 39 gundur yani anlayavcagin bu mevzu benden kendiliginden uzaklasti zaten :)

Insallah canim amin...Cok guzel yazmissin sagol

Kızlar merhaba,
Ben de kasım annelerinden transfer oldum kısmetse. Orda nasip olmadı bu kez tamamına ererim inşallah. Reglime birkaç gün varken öğrendim dün hcg 247 idi. Doktor keseyi görmeye çalışmadı bile henüz çok düşük hcg oldugundan. Kese görünüp kalp atışlarını duyunca hamile olduğuma emin olup heveslenmeye başlamayı düşünüyorum. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah.

merhaba güzel anne adayları
Nasılsınız? sürekli sizi takipteyim.Yeni hamişler eklendi aramıza. Hoşgeldiniz. Mevla hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri. Bence bol bol dua etmek gerek, herşey Allahu tealanın elinde. Bulantım yok bebeğim sağlıklı değil endişelerine kapılmayalım bu kişiden kişiye değişir, hormonal değişimler sonuçta.Kanama olması durumunda hemen doktora başvurmanızı tavsiye ederim.Forumdaki takvime göre benim tomurcuğumda yaklaşık 6 gün geride çıktı ultrasonda, buradaki yorumları okuyup biraz endişelendim lakin geç döllenme olmuş olabilir ya da sonradan ultrasonla eşitlenir diye tahmin ediyorum.'Kesem küçük diye stres yaparak büyütemezsin' dedi annem, işte o zaman dank etti : En iyisi ümitli olmak ve bu doğal süreci panik yapmadan karşılaştırmadan keyifle geçirmek:)

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim, kısmetse Eylül annesi olacağım. HCG değerim 300 çıktı (sat: 8 Aralık) acaba hemen doktora gitmeli miyim? Yoksa bir hafta daha bekleyip keseciği ultrason ile görebileceğim zaman mı gitmeliyim?

Bekle bence ben de gitmedim. Ayin 19u gi i gidip kalp atisini duymak istiyorum. Kanaman yoksa delo agrilarin yoksa acele etme

Kaç çiktı cnm degerin

Mevsimlerde alakalımı dersin bilmiyorum ama kızımda ekimde hamile kaldım bunda aralıkta ama çok farklı bünye alışıyor diyemi aynen bende de yeme duygusu çok fazla diğer hamilelikte ağzına et surmedim bunda et istiyo canm bide senin çocukların arası ne kadar canm

Cnm insallah olacak. Allah nasip edecek sana da minik oglunun dualari kabul olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…