İnş senin değerlerinde daha sonra bir anda artış oldu mu yoksa iki kat artarak mı devam etti bir anda artsa diye dua ediyorum hep :)Merak etme bor sıkıntı
merak etme bir sıkıntı olmaz canim
Sen gördün mü canim keseyi? Ben arastirdm nette 5000 falan diyo dacanım burada 1000 yazmışlar geçmişi okuken gördüm
2gun once 5004tu.. Doktor 1hafta sonra cagirdiArkadaşim senin kac suan benim 2300 ama goremedik. Degisebilir dedi doktor
504tu cnm yanlis yazmisim:)2gun once 5004tu.. Doktor 1hafta sonra cagirdi
Can'ım bende doktor iki defa baktı sonra direk randevu verdi ultrason ve kalp atışı icin. Salı günü randevum var:) su an kaçta bilmiyorum. İlkinden iki gün sonra baktığında değer tam olarak ikiye katlamıştı :)İnş senin değerlerinde daha sonra bir anda artış oldu mu yoksa iki kat artarak mı devam etti bir anda artsa diye dua ediyorum hep :)
Evet kuzum burasi sıcacık artik devamBen burayi simdiden benimsedim.olmasada burdan devam etmeyi dusunuyorum balim
Hosbuldum canim sagol insallah hepimiz saglikla alalim kucagimizaCanm hoşgeldin aramıza ve gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AminAyy inşallah bu ay gelir bebişler dolar göbusler
Hosgeldin canim:)Bir eylul annesi daha geldiiii :)
Takvime gore 1gun var aramizda:)kese icin ne zaman gidiyosun bakalimHosgeldin canim:)
Gecmis olsun canm grip salgini var dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlenmeye calis bide.Rabbim korusn meleklerimizigünaydın kızlar topik dolmuş taşmış maşallah.... dün çok hastaydım.grip olmusum atesim cıkıyordu heryerim agrıyordu.serum taktılar inşallah ateşten bişey olmamıştır bebişime yada serumdan.korkuyorum ama yapacak bişey yok Allaha emanetiz
Hoşgeldiiiin :)Bir eylul annesi daha geldiiii :)
Aaa hem de biz aynı gündeyiz :)Bir eylul annesi daha geldiiii :)
Aminnn hayirlisiyla insallah dua ediyorm her gece sizlere Rabbim hayirlisni versnMaşallah son surat hamilelerimız artıyor :) darısı bizim başımıza :) aminnn :)
İnş sende duyarsın pıtpıtları çok heyecanlı :) bende yarın tekrar gidecem inş benimde iki kat artar da bi sıkıntı kalmazCan'ım bende doktor iki defa baktı sonra direk randevu verdi ultrason ve kalp atışı icin. Salı günü randevum var:) su an kaçta bilmiyorum. İlkinden iki gün sonra baktığında değer tam olarak ikiye katlamıştı :)
İnşallah Can'ım, rahat ol artmıştır eminim bildir mutlaka bana da :)İnş sende duyarsın pıtpıtları çok heyecanlı :) bende yarın tekrar gidecem inş benimde iki kat artar da bi sıkıntı kalmaz
Allah razı olsun canım benimAminnn hayirlisiyla insallah dua ediyorm her gece sizlere Rabbim hayirlisni versn
İnş canım haber veririm burdan senden De güzel haberleri bekliyorum :)İnşallah Can'ım, rahat ol artmıştır eminim bildir mutlaka bana da :)
Sağol canim dinlenme imkanım çok yok ama ne yapalim sizlerde dikkat edin Rabbim yardımcımız olsunGecmis olsun canm grip salgini var dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlenmeye calis bide.Rabbim korusn meleklerimizi