2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hoşgeldiiiin Eylül annesi :)

Hoşgeldiiiin :) ne güzel bi sürü Eylülannesi oluyoruz :)regle 3 gün kala değerin maşallah çok güzel canım. Ikiz olmasın :)

Yaa işte bende onu diyorum kişiden kişiye değişir. mide bulantısı ile bebeğin gelişimini anlamak çok ilginç geldi. Miden bulanmıyorsa bebeğin gelişmiyor ilginç bir bilgi kirliliği

günaydın kızlar topik dolmuş taşmış maşallah.... dün çok hastaydım.grip olmusum atesim cıkıyordu heryerim agrıyordu.serum taktılar inşallah ateşten bişey olmamıştır bebişime yada serumdan.korkuyorum ama yapacak bişey yok Allaha emanetiz

Günaydın canm serum takılırken hamile olduğunu söyledim mi söylediyse zaten ona göre serum veriyolar uff zaten salgın varmış herkez hastanelik geçmiş olsun canm

Günaydın canm serum takılırken hamile olduğunu söyledim mi söylediyse zaten ona göre serum veriyolar uff zaten salgın varmış herkez hastanelik geçmiş olsun canm
evet söyledim canım ama işte tedirgin oluyor insan zaten akşama kadar gitmeyim diye mücadele ettim ama bu seferde ateşim çok yükselmeinden korktum çok teşekkür ederim dikkat edin sizlerde aman bir müddet toplu yaşam alanlarına gitmeyin hoş hastalık her yerde ama küçük bir önlem olsun

Geçmiş olsun canım. Düzeldin mi şimdi?

Evet canm kesinlikle tedbiri almak lazm benim küçük kızımda var salgın olduğundan beri bir yere çıkmadım büyükler bu kadar zor atlatrkrn küçükler ne yapsın

Canım kafana takma bnm kızım da ilk gün 203 çıktı 3 gün sonra 243 çıktı Dr dış gebelik demişti ama bak sağlıklı sekilde aldım yavrumu
Rabbim herseyin hayırlısını versin
Amin canım inş hayırlısı olsun bi kere dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum sanki aynı şeyleri tekrar yaşıyormuşum gibi hissediyorum inş benimki de güzel bir şekilde Devam edecek allah evladını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…