- 7 Ekim 2024
- 153
- 47
- 21
Yerleşme kanaması olabilir canm çok mu geldiGünlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabilir canm çok mu geldiGünlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var
Tamamdır teşekkür ederimBeklenen adet gününden geri 14 gün say canım
İnşallah yerleşmeden dolayı öyledir bende adet günü yaşamıştım oğluma hamile kaldığım zamanWC ye gittim günlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var 21-22 si adet olucam.. Erken mi geliyor kafam allak bullakyaşım 40 tüp bebek ile olur ancak dedi doktor
Belli belirsiz çook hafif bi şey gelmiş.. Benim yaşım 40 ancak tüp bebek ile olur dedi doktor amaYerleşme kanaması olabilir canm çok mu geldi
Benim en son gebeliğin 10 yıl önceydi hiç hatırlamıyorumİnşallah yerleşmeden dolayı öyledir bende adet günü yaşamıştım oğluma hamile kaldığım zaman
Şimdi baktım yerleşme kanamasına adete 1 hafta kala gelir diyor kafam karıştıİnşallah yerleşmeden dolayı öyledir bende adet günü yaşamıştım oğluma hamile kaldığım zaman
Rabbim nasip ettiyse olur imkansız diye bişi yok test varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yapmalısın varsa çıkar bence bat a 2 gün varmış sonuçta sende emin olursun inşallah vardırBelli belirsiz çook hafif bi şey gelmiş.. Benim yaşım 40 ancak tüp bebek ile olur dedi doktor ama
Kişiden kişiye göre değişir emin olmak için test yap benceŞimdi baktım yerleşme kanamasına adete 1 hafta kala gelir diyor kafam karıştı
Hiç test yok elimde ümitlenmekte istemiyorum valla psikolojik olabilir çünkü birde süt rengi krem kıvamlı akıntı var adet olurum herhalde canımRabbim nasip ettiyse olur imkansız diye bişi yok test varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yapmalısın varsa çıkar bence bat a 2 gün varmış sonuçta sende emin olursun inşallah vardır
İnsan ister istemez acaba mi diyo haklısın ama kesin sonuç testte çıkar hakkında hayırlısı olsunHiç test yok elimde ümitlenmekte istemiyorum valla psikolojik olabilir çünkü birde süt rengi krem kıvamlı akıntı var adet olurum herhalde canım
Rica ederim yumurtlama hesabı yapma bence adetin bitince 1 gün arayla ilişki yaşa stres yapma kendine görev gibiTamamdır teşekkür ederim
Aminnn dua et bana nolurİnsan ister istemez acaba mi diyo haklısın ama kesin sonuç testte çıkar hakkında hayırlısı olsun
Kesinlikle öyle rabbim ne zaman nasip ederse artık çok istiyorum hayırlısıyla bakalım ama hesaplayamadim bı türlü regl 20 Ekim'de başladı 27 Ekim'de tamamen bitti iki türlü de regl günüm garip çıkıyo anlam veremedim sizce hangi gün hesaplarmisiniz benim içinRica ederim yumurtlama hesabı yapma bence adetin bitince 1 gün arayla ilişki yaşa stres yapma kendine görev gibi
Ay ederim tabi ki rabbim en kısa zamanda sana bu müjdeli haberi yaşatsın hayırlı bı evlat nasip etsin inşallahhhhAminnn dua et bana nolur
Allah razı olsun.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat dahaAy ederim tabi ki rabbim en kısa zamanda sana bu müjdeli haberi yaşatsın hayırlı bı evlat nasip etsin inşallahhhh
Kaç günde bir adet görüyordun?Kesinlikle öyle rabbim ne zaman nasip ederse artık çok istiyorum hayırlısıyla bakalım ama hesaplayamadim bı türlü regl 20 Ekim'de başladı 27 Ekim'de tamamen bitti iki türlü de regl günüm garip çıkıyo anlam veremedim sizce hangi gün hesaplarmisiniz benim için
Hiç düzenli değil ki korunurken her ay bı önceki aydan 10 gün sonra olurdum misal bu ay 1 ine olduysam öbür ay 11 iydi iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz düzenli değil uygulama 27 Kasım diyo ama bilmiyorum işte çok merak ediyorum bu ay oldu mu diyeKaç günde bir adet görüyordun?
Kişiden kişiye değişiyor canım kimisi yerleşme kanaması bile görmüyor ben oğlumu geç döllenmeyle öğrendim adet günü lekelenme gördümŞimdi baktım yerleşme kanamasına adete 1 hafta kala gelir diyor kafam karıştı
Ovulasyon testi kullan o zaman canımHiç düzenli değil ki korunurken her ay bı önceki aydan 10 gün sonra olurdum misal bu ay 1 ine olduysam öbür ay 11 iydi iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz düzenli değil uygulama 27 Kasım diyo ama bilmiyorum işte çok merak ediyorum bu ay oldu mu diye
Benim kızlarımda da olmadı.. İlk kızımda sanırım adet gününden sonra oldu ama düşük riski diye progestan kullanmıştım 13 sene geçti üstünden çokta hatırlamıyorum belirtiKişiden kişiye değişiyor canım kimisi yerleşme kanaması bile görmüyor ben oğlumu geç döllenmeyle öğrendim adet günü lekelenme gördüm