ayyy kıyamam size canımsızın
Rabbim inş senin ve temiz kalplı oğlunun dualarını kabul eder... bak ben senı çok iyi anlıyorum bende 18 aydan beri deneyorum fakat netice alamıyorum... hayal kırıklığı, üzüntünüzü tahmın edebiliyorum... ama sakın inancınızı ve ümüdinizi kaybetmeyin canım... görümcemde ilk çocuğuna evlendiği ilk ayda hamile kaldı, sonra ikinci için 10 yıl bekledi... Rabbime şükürler olsunki ikinci çocuk verdi ona ... sakın çevrene çok fazla kafanı takma, kim ne derse desin kulağını tıka. hatta ikinciyi düşünmüyoruz vazgeçtik dee... sadece oğlunu düşün, inan çocuklar bizden daha güçlüler... ailecek bir karar alın ve belli bir süre evde kardeş konusu açılmasın... bunuda oğluna müsait dille anlat canım... kendini , eşinin ve oğlunun kafasını dağıt... sen ne kadar düşünürsen üzülürsen onlarda o kadar düşünür ve üzülür... birazcık umursamaz takıl... ben inanıyorum ki hepimiz Rabbimin izniyle hamile kalacagızz... Rabbim sana ve oğluna sağlıklı huzurlu ömürler versin... sağlıcakla kalın... yine görüşürüz inş... mutlu haberi birbirimize verecegızz canımm