Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi imkanın varsa kan testi mi yaptırsan acaba? daha kesin sonuçGünaydınn sat 22 Ekim bat 17 Kasımdı üç gün geciktim fakat iki gün önce test yaptığımda negatifti o yüzden test yapmak da istemiyorum ama çok da merak ediyorum. Normalde hiç gecikmem günü gününe gelir, bu ay çok umutluyum sizce yapmalı mıyım
Gebelik testleri her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. Normal test miydi erken gebelik testi mi? Kan ver canım sen en güvenilir sonuçGünaydınn sat 22 Ekim bat 17 Kasımdı üç gün geciktim fakat iki gün önce test yaptığımda negatifti o yüzden test yapmak da istemiyorum ama çok da merak ediyorum. Normalde hiç gecikmem günü gününe gelir, bu ay çok umutluyum sizce yapmalı mıyım
geçmiş olsunGüzel haberlerle gelmek çok isterdim hamileymişim ama düşükle sonuçlandı dua ve güzel destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim umarım birgün hepimiz güzel anneler oluruz
Kan tahlili en iyisi, imkanın varsa git kan ver. Boşuna kendini üzmezsin. Benim adetine 6 gün var. Eğer çatlatma iğnesi olmasaydım çoktan hastane yolunu tutmuştum 1 hafta kala gebe olduğumu öğrenmiştim bir sefer. Kucagıma almak nasip olmadı ama kanda çıkmıştı adete bir hafta kala.Erken gebelik testiydi ama markasına göre bile değişiyormuş sonuçlar burda okudukça o kadar çok şey öğrendim ki
Rabim hayırlısi ilen kucağına almayı nasip etsin inşallahAslında benim şöyle oldu ben 1ve 2 kasımda pik gördüm 3 kasımda da çatlama oldu hiç aklımda yokken adetime 4 gün kala yani yumurtlamanın 11.günü ovulasyon testi yaptım ve kop koyu çift çizgi gördüm sonra ertesi gün gebelik testi yaptım pozitif gördüm ama kop koyu değildi tabi birde 14. Günü gebelik testi yapıp kan verdim 103.4 çıktı bugün 16. Gün tekrar kan vermeye gidicem umarım artış olur rabbime çok dua ettim kimyasal veya dış gebelik olur diye çok korkuyorum bunların yanında (eşimde varikosel vardı ameliyat olalı 3 ay oldu ve gynoseed jel kullandım )hakkımızda hayırlısı olsun
Seninle aynı.. Adet olacak gibi ağrı meme hassasiyeti ve krem gibi beyaz akıntı var. Bende test yapmadım almadım bile. Zaten olursa mucize olurDün çok belim ve bacaklarım ağrıdı benim genelde reglden önce öyle ağrılarım oluyor o yüzden regl olacağım gibi hissediyorum . Gebelik testi de yapmıyorum bilerek artık saldım (( sende var mı belirti vs
Ben geçtiğimiz ay femara kullanmıştımKızlar femara kullanan varmı ?
Neden doktorlar tüp bebek dediler. AMH değerin mi düşüktü ?Valla öyle aslında şuan gebeliğe ihtimal bile vermiyorum yaş 40 oldu 2 doktor da tüp bebek ile olur dedi birde aplikasyona göre yumurtlama gününden 1 sonra ve sonrası birliktelik oldu ama o hafta kaşıklarım çok ağrıdı
Yerleşme kanaması olabilir ümidinizi kaybetmeyin olur inşallah 40 dan sonra çok hamilelik haberi duydum ilk gebeliğiniz mi olcak ben de testi sabah tekrarladım negatif maalesef hiç silik de yokWC ye gittim günlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var 21-22 si adet olucam.. Erken mi geliyor kafam allak bullakyaşım 40 tüp bebek ile olur ancak dedi doktor
Bugün daha yapmadım canım yapınca yazarımBulamadım gittikçe silikleşiyor artması gerekirken ama akıntım da yumurta akı gibi kramplarım da var. Sen ne yaptın pik gördün mü?