-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler
Gece o kadar uyuyamayıp bir de sabah erken kalkıyorum ya kendimi alkışlıyorum
Sabaha kadar yine aynı baskı hissiyle uyandım durdum

Hepimiz mi aynı durumdayız acaba canım
Benim kızım da annesine pek zorluk çıkarmadı
Ne mide bulantısı ne bişey, yavrucum
Ben hep söylüyorum kızımın içerideki minicik hareketlerini çoook özlücem

Yani bugün bile gelebilir prenses
Benim öyle oldu ertesi gün doğum oldu

Ay bilmiyorum canım ne zaman gelir. Artık nasibi diyip bekliyoruz.
Senin bebişin nasıl şimdi? İyisiniz inş.

Akşam şunu bile hissettim hani anlık bir olay bu anlatacağım. Hareketli kızım; ayak ya da diz neyse yukardan hareket alıp direk aşşağıya yüklenip kafa ya da neyse oraya denk gelen orayı çıkacak gibi hissettiriyor. Bikaç kere hissettim bunu.

Ama düzenli bi sancı gibi bişeyim yok. Ama şuna eminim artık kaçış planlarını yapıyor kızım

Bian önce gelseler artik bu son günler de hiç gecmiyor sanki

Hiç sorma canım
Hiç geçmiyor gibi günler

Haftasonuna dogururmuyuz acabaa bende minik kizim artik gelsin istiyorummm

gunaydin annisler bizde de hareketler artik daha sert hatta cogu zaman karnim yuvarlakliktan cikiyor kare oluyor bi taraftan popoyu sisiriyor bi tarafta ayagini uzatiyor cok komik oluyor sadece bende yorulunca bel agrilarim bacak agrilarim oluyor iki gundur yuruyus yapiyorum dogurana kadar yuruyuse devam

SGK ya kendim mi gitmem gerekiyor yoksa firmanın muhasebecisi hallediyor mu canım

Kızlar ben 11:30 a kadar uyumuşum gözümü açtığımda koşa koşa tuvalete gidiyordum fena sıkışmışım bugün kimse doğurmuyor anlaşılan yarına allah Kerim artık

kizlar son gunleriniz de dis cekim dusunuyor musunuz ben pazar gunu dusunuyorum arkadasim fotorafci bi aksilik cikmazsa cekim yapacaz kismet olursa dogum da da dusunuyorum tabi doktorumuzla konusmadik bunu daha

19 ekim de olacak cnm benim haftaya çarşamba. Geçmek bilmiyor günler sen normal düşünüyorsun di mi
Insallah normal istiyoruz ama cati muaynesi yapmadi henuz haftaya pazartesi yapacak bir aksillik varsa sezeryana alacak sanirim insallah olmaz ama nasip :\

Kızlar bu ara içimde dehşet örme isteği var.
Bere örmek istiyorum ama çarşıya inip ip ve şiş almam lazım.
Bu gidişle hastanede bile örücem o kadar heves var

Bu arada hala alt tarafım çıkacak gibi ağrıyor, karnım kaç saattir taş gibiydi şimdi yumuşadı ve kızımın hareketlerini hissediyorum şükür. Banyo yapmamın büyük etkisi var tabi..

kizlar son gunleriniz de dis cekim dusunuyor musunuz ben pazar gunu dusunuyorum arkadasim fotorafci bi aksilik cikmazsa cekim yapacaz kismet olursa dogum da da dusunuyorum tabi doktorumuzla konusmadik bunu daha

Doğumda ki çekimi doktorunla bi konuş canım. Bazı hastaneler kabul etmiyor.
Ben hiç düşünmedim dış çekim filan ama olunca güzel olur ne güzel hatıra

Slm canım
Unuttun bizi iyice

MutluBulut_ canım peş peşe mi doğum yapıcaz ki biz

Ya banada oyle geliyor ama senin agri falan var biseyler once mi gelecek yoksa
Acaba burada ve diger grupta doguran kizlari gormek olumsuz mu etkiliyor beni diyorum kendimi 40 haftayi.devirmis gibi hissediyorum doguramiyorum sanki

Ya banada oyle geliyor ama senin agri falan var biseyler once mi gelecek yoksa
Acaba burada ve diger grupta doguran kizlari gormek olumsuz mu etkiliyor beni diyorum kendimi 40 haftayi.devirmis gibi hissediyorum doguramiyorum sanki

Ben bilmiyorum canım yaaaa, belki alışırma sancılarıdır bunlar. Anlatılan gibi düzenli bişey yok ki.

O anlattığın hissiyatlar var ya
hah işte bende aynen öyle hissediyorum

kızlar ya bu Bebek aşıları hakknda ne düşünüyorsunuz ben yaklaşık 3 haftadır araştırıyorum ve araştırmalar beni korkutuyor bu otizm bile aşılarsan sonra ortaya çıkmış içerisinde ki cıva alüminyum gibi ağır metaller yol açabiliyormuş üstelik aşıların koruyuculuğu yokmuş aşı olduktan sonra hastalanabilirisniz diyor şimdi düşünüyorum da bende kızamık kabakulak su çiçeği aşıları hep olmuşum bebekken ama ilkokula giderken hepsini geçirdim kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…