Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
yinede son aya bırakman guzum
banada çok demişlerdi hazırla diye sallıyordum
36. haftada sabah ezanıyla suyum geldi, acil sezeryana girdim. çantam filan hazırdı ama gözüm korktu. nolur nolmaz

katılıyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım :KK36:
kimsenin gözünü korkutmak gibi olmasın ama, aşırı kusma hastalığımız yüzünden anneannem daha 7. aydayken erken doğum yapmış hep anlatır elim ayağıma dolaştı bebeğin tek parça eşyası yoktu diye :D o yüzden ben de acele etmeden, yavaş yavaş başladım indirime girdiklerini gördükçe alıyorum

Benim diğer bebekten beşik battaniye yatak vs var beyaz yeni doğan takım var acil durum için. Sadece kız kıyafetleri alacağım bir de bebek arabası ikiz bebekler için onu arıyorum bebeğim 14 aylık olacak doğum yaptığımda ikisini bir taşımak için. Öyle ikili bebek arabası tecrübeleri olanlar önerirse sevinirim 🙏🏻
Lohusa takımları da hiç beğenmedim kafam çok karışık

Bence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah. 🥰
Doğuma son 2 gun kala oğluma e bebekten tulum alıp yıkayıp ütü yaptık kendi geceliklerim doğuma girmeden 1 gun once geldi hastane çantamı zar zor tamamladık eksikte coktu 35 haftalikken geldi rahat davrandım ben hastanedeyken esim beşiği kurdu o derece 😅 ve biz yine akillanmicaz esim diyor doğuma çok var son 1 hafta da tamamlariz😂😂

Doğuma son 2 gun kala oğluma e bebekten tulum alıp yıkayıp ütü yaptık kendi geceliklerim doğuma girmeden 1 gun once geldi hastane çantamı zar zor tamamladık eksikte coktu 35 haftalikken geldi rahat davrandım ben hastanedeyken esim beşiği kurdu o derece 😅 ve biz yine akillanmicaz esim diyor doğuma çok var son 1 hafta da tamamlariz😂😂
Benim eşimde çok var diyor 😂

Benim diğer bebekten beşik battaniye yatak vs var beyaz yeni doğan takım var acil durum için. Sadece kız kıyafetleri alacağım bir de bebek arabası ikiz bebekler için onu arıyorum bebeğim 14 aylık olacak doğum yaptığımda ikisini bir taşımak için. Öyle ikili bebek arabası tecrübeleri olanlar önerirse sevinirim 🙏🏻
Lohusa takımları da hiç beğenmedim kafam çok karışık
Daha 14 aylıkmı olucak canım ben sandım bizim çocuklar aynı benimki daha serbest yürümüyor

Hayirli olsun biz çok düşündük kamerayı ama şimdilik telsiz aldık. Kamera olunca ses yolluyor mu peki bilmediğim için soruyorum 😊
Benimki bundan kablolu evim dubleks olduğu için aldım yatak odaları yukarda uyutuyorum ve aşağıda izliyoruz ses evet yolluyoruz ninnisi bile var gerçi ben kullanmıyorum

Ay bende ikisi arasında kalmıştım, sallanan ana kucağı aldım geldi kurdum bile çok güzel sallanıyor 😀 beşik yerine park yatak alacağım hem daha uzun süre kullanır.
Ana kucağını letgodan aldım tertemiz kullanılmış bir tane bile cizigi yok üstünün örtüsüde tertemizdi gene de çıkarıp yıkadım 1600liraya aldım hem çok uyguna geldi hemde çok beğendim baktikca güleceğim geliyor ne sanslilar yeni nesil çocukları 😂 ben sallanan beşik alacağım sanırım ya bir yaşına kadar binse yeter yani şimdilik böyle düşünüyorum 😂

Ana kucağını letgodan aldım tertemiz kullanılmış bir tane bile cizigi yok üstünün örtüsüde tertemizdi gene de çıkarıp yıkadım 1600liraya aldım hem çok uyguna geldi hemde çok beğendim baktikca güleceğim geliyor ne sanslilar yeni nesil çocukları 😂 ben sallanan beşik alacağım sanırım ya bir yaşına kadar binse yeter yani şimdilik böyle düşünüyorum 😂
Sallanan beşik çok işe yarıyor güle güle kullan 😍 ben de bebek arabasını gördüm ikinci el sitede oradan alabilirim biraz daha araştırıp ☺️

Daha 14 aylıkmı olucak canım ben sandım bizim çocuklar aynı benimki daha serbest yürümüyor
Şimdi 12 aylık pardon doğumda 15,16 aylık oluyor hesaplamaları yanlış yapıyorum 😂 benimki de yeni emeklemeye başladı tembel biraz 🤣

Sallanan beşik çok işe yarıyor güle güle kullan 😍 ben de bebek arabasını gördüm ikinci el sitede oradan alabilirim biraz daha araştırıp ☺️
Hiç birşeye güç yetmiyor balım herşey ateş pahası tertemiz kullanılmış ürün sıfırı 4 bin liraydi ana kucağınn ilk 6ay çok işe yarıyor kendi kendine sallanıyor tavsiye ederim kızlar bakın letgodan alın yari fiyatına içinize sinen olursa zaten ürünün kumaş kısmı yikaniyor. Temiz ürün bulursan al tabi fiyat yarı yariya düşüyor.

Haha süper çok iyi denk gelmiş bende 2. El korbell çöp kovası bakıyorum sanırım öyle alacağım

Kızlar e bebekte bebek arabalarında %40 indirim var haber vereyim dedim ben biz kiz için değil de oglum icin baston tarzı almak istedim eşim tabi ki de hersey icin erken dedi deli olacagim😂 bende kraft travel lima var ya ondan gerek duymuyor tabi bi de 😅

Benimki bundan kablolu evim dubleks olduğu için aldım yatak odaları yukarda uyutuyorum ve aşağıda izliyoruz ses evet yolluyoruz ninnisi bile var gerçi ben kullanmıyorum
Deneyimlemis olman çok iyi bunu aklımda tutayım ben ne olur ne olmaz 😍🙏 teşekkür ederim ❤️

Hiç birşeye güç yetmiyor balım herşey ateş pahası tertemiz kullanılmış ürün sıfırı 4 bin liraydi ana kucağınn ilk 6ay çok işe yarıyor kendi kendine sallanıyor tavsiye ederim kızlar bakın letgodan alın yari fiyatına içinize sinen olursa zaten ürünün kumaş kısmı yikaniyor. Temiz ürün bulursan al tabi fiyat yarı yariya düşüyor.
Aynen çok haklısınız ben de temiz işime yaramayan şeyleri atmaktansa yıkayıp çok uyguna koyuyorum birisinin işine yarasın diye.. temiz ürünler oluyor 🙏🏻🙏🏻

Back
X