- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
kızlar ya bu Bebek aşıları hakknda ne düşünüyorsunuz ben yaklaşık 3 haftadır araştırıyorum ve araştırmalar beni korkutuyor bu otizm bile aşılarsan sonra ortaya çıkmış içerisinde ki cıva alüminyum gibi ağır metaller yol açabiliyormuş üstelik aşıların koruyuculuğu yokmuş aşı olduktan sonra hastalanabilirisniz diyor şimdi düşünüyorum da bende kızamık kabakulak su çiçeği aşıları hep olmuşum bebekken ama ilkokula giderken hepsini geçirdim kafam çok karıştı.
kızlar ya bu Bebek aşıları hakknda ne düşünüyorsunuz ben yaklaşık 3 haftadır araştırıyorum ve araştırmalar beni korkutuyor bu otizm bile aşılarsan sonra ortaya çıkmış içerisinde ki cıva alüminyum gibi ağır metaller yol açabiliyormuş üstelik aşıların koruyuculuğu yokmuş aşı olduktan sonra hastalanabilirisniz diyor şimdi düşünüyorum da bende kızamık kabakulak su çiçeği aşıları hep olmuşum bebekken ama ilkokula giderken hepsini geçirdim kafam çok karıştı.
Selam Kızlar
İki gecedir bel ve sırt ağrısından bende de hiç uyku yok. Hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum, dön babam dön sabaha kadar. Bütün odaları geziyorum :))
Cumartesi kontrolümüz vardı, nst bağlıyken 3 kere sancı çıktı, ama ben kasılma hissettim, ağrı yada sancı hissetmedim. Doktorumuzda sancılı kasılma olursa gelirsin dedi. Olmazsa 20 si sezeryan doğum zaten.
Bu gece dalmışım bi ara rüyamda doğum yaptığımı gördüm, dışardayken bir anda suyum geldi, pıt diye bebeğim doğdu. Dedim bu nasıl bişey ağrı yok sancı yok, hemen doğdu. Sonra o rüyayla uyandım, dedim yine bişey yok, yatıyosun yatakta boşuna heveslenme.
@Selen_Ay canım bu ara bende de o baskı hissi çok olmaya başladı, özellikle tuvalette klozete oturduğumda sanki çıkacak gibi hissediyorum. Elimi karnıma koyduğumda da tekmeleri hareketleri çok aşağıda. Sanki tam kasıklarımın arasına inmiş gibi, bir kaç gündür akıntım arttı, bazen renksiz bazen sarımsı jöle gibi oluyor. Bide alt tarafım acıyor iğne batması gibi, sızlıyor sürekli.
Netten bakıyorum hepsi doğum belirtisi diyor, onca belirti var ama ortada hiç bişey yok. Kız dediğin nazlı olur tamam da, anneye bu kadar da naz yapılmaz ki canım.
Nasil geciricez zamani boyle :)Ben bilmiyorum canım yaaaa, belki alışırma sancılarıdır bunlar. Anlatılan gibi düzenli bişey yok ki.
O anlattığın hissiyatlar var ya
hah işte bende aynen öyle hissediyorum
Hic arastirmamistim canim saglik ocagindakileri.zorunlu saniyordumkızlar ya bu Bebek aşıları hakknda ne düşünüyorsunuz ben yaklaşık 3 haftadır araştırıyorum ve araştırmalar beni korkutuyor bu otizm bile aşılarsan sonra ortaya çıkmış içerisinde ki cıva alüminyum gibi ağır metaller yol açabiliyormuş üstelik aşıların koruyuculuğu yokmuş aşı olduktan sonra hastalanabilirisniz diyor şimdi düşünüyorum da bende kızamık kabakulak su çiçeği aşıları hep olmuşum bebekken ama ilkokula giderken hepsini geçirdim kafam çok karıştı.
Canım seninle günümüz aynı benim de 28 ekim bekliyoruz belimin ortasında ağrı ara ara sırt ağrıları dşında bişey yok eşim çok sabırsızsın diyo ama artık doğsun istiyorum bi de yürüyüş yapamıuorum sende durum nası zaten az hareket etsem ev süpürme ütü felan çamaşırım ıslanıyo su bilfiğin az ama beyaz akıntımda var bunlar belirtiler ama bu kadar işte benim de oğluşum olcak keşke doğum yapanlar yazsa bunu bunu yaşamıştık diyeSelam Kızlar
İki gecedir bel ve sırt ağrısından bende de hiç uyku yok. Hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum, dön babam dön sabaha kadar. Bütün odaları geziyorum :))
Cumartesi kontrolümüz vardı, nst bağlıyken 3 kere sancı çıktı, ama ben kasılma hissettim, ağrı yada sancı hissetmedim. Doktorumuzda sancılı kasılma olursa gelirsin dedi. Olmazsa 20 si sezeryan doğum zaten.
Bu gece dalmışım bi ara rüyamda doğum yaptığımı gördüm, dışardayken bir anda suyum geldi, pıt diye bebeğim doğdu. Dedim bu nasıl bişey ağrı yok sancı yok, hemen doğdu. Sonra o rüyayla uyandım, dedim yine bişey yok, yatıyosun yatakta boşuna heveslenme.
@Selen_Ay canım bu ara bende de o baskı hissi çok olmaya başladı, özellikle tuvalette klozete oturduğumda sanki çıkacak gibi hissediyorum. Elimi karnıma koyduğumda da tekmeleri hareketleri çok aşağıda. Sanki tam kasıklarımın arasına inmiş gibi, bir kaç gündür akıntım arttı, bazen renksiz bazen sarımsı jöle gibi oluyor. Bide alt tarafım acıyor iğne batması gibi, sızlıyor sürekli.
Netten bakıyorum hepsi doğum belirtisi diyor, onca belirti var ama ortada hiç bişey yok. Kız dediğin nazlı olur tamam da, anneye bu kadar da naz yapılmaz ki canım.
Canım seninle günümüz aynı benim de 28 ekim bekliyoruz belimin ortasında ağrı ara ara sırt ağrıları dşında bişey yok eşim çok sabırsızsın diyo ama artık doğsun istiyorum bi de yürüyüş yapamıuorum sende durum nası zaten az hareket etsem ev süpürme ütü felan çamaşırım ıslanıyo su bilfiğin az ama beyaz akıntımda var bunlar belirtiler ama bu kadar işte benim de oğluşum olcak keşke doğum yapanlar yazsa bunu bunu yaşamıştık diye
Masallah canim :)Kızlar ben geldim doktordan bebis 3090 olmuş doktor erkek olduğu için ebe çatı muayenesi yaptı uygun dedi ama çok canım yandı iğrenç bisey şu an herşey normal gorunuyor
Canım zorunlu olmayanlar dışında bişey yaptırmak istemiyorum açıkcası ben...
Ama hangi aşı zorunlu hangisi değil bilemiyorum...
Uykusuzluk Allahın emri canım, rüyada doğurmalar da cabası
Benim o baskı hissi dünden beri var canım ve otururken, yatarken, tuvaletteyken -daha fazla tabi- ama her daim mevcut, şiddeti artıyor azalıyor ama bi şekilde mevcut. Bugün karnıma bakıyorum resmen rahmin bittiği yerde 2. bir kat var gibi
Ben geçen cuma girdim nst ye ama sancı filan yok. Hiç bir şey yoktu ki zaten o zamanlar hiç bir şey hissetmiyordum. Dünden beri var ne varsa...
Nasip diyoruz oturuyoruz bakalım. Normalde hangi gün geldiği sıkıntı değil de. Şu pazarki sınavım bütün stresimin tetikleyicisi. Ya cumadan önce doğum yapayım ya da kalıyorsa pazardan sonraya kalsınBenim kız da gidip gidip cumartesi doğacak gibi yapar mı yapar minik
Ay bu arada face de temmuz-ağustos-eylül-ekim anneleri grubu var ya, orda bir anne SSVD yapmış çok sevindim... Hem o anne adına hem de senin adına canım. Sana da nasip olur inş.
Eşin gidebilir cnm, kimlikleriniz alsın seninle bebişin yeterli.SGK ya kendim mi gitmem gerekiyor yoksa firmanın muhasebecisi hallediyor mu canım
Nasil geciricez zamani boyle :)
Hic arastirmamistim canim saglik ocagindakileri.zorunlu saniyordum
Canım seninle günümüz aynı benim de 28 ekim bekliyoruz belimin ortasında ağrı ara ara sırt ağrıları dşında bişey yok eşim çok sabırsızsın diyo ama artık doğsun istiyorum bi de yürüyüş yapamıuorum sende durum nası zaten az hareket etsem ev süpürme ütü felan çamaşırım ıslanıyo su bilfiğin az ama beyaz akıntımda var bunlar belirtiler ama bu kadar işte benim de oğluşum olcak keşke doğum yapanlar yazsa bunu bunu yaşamıştık diye
Kızlar ben geldim doktordan bebis 3090 olmuş doktor erkek olduğu için ebe çatı muayenesi yaptı uygun dedi ama çok canım yandı iğrenç bisey şu an herşey normal gorunuyor
Canım doktor 20 si sabaha yatış verdi, kendi sancınla gelirsen normali deneyebilirsin o zamana kadar dedi ama her geçen gün ümitlerim tükeniyor. Baksana hiç niyeti yok gelmeye, bu gidişle durumum yine sezeryan.
Aşı içinde doğumdan sonra hastane bebek aşı kartı veriyor canım. Hastanede yapılanları yazıyorlar. O kartta zorunlu aşılar yada ücretli aşılar, hangi tarihlerde yapılması gerektiği, hepsi yazıyor. Ona göre yaptırıyorsun. Zaten bebek kayıtlara geçince, sağlık ocağı o tarihlerde seni arıyor aşıları yaptırman için. Eğer ücretli zorunlu olmayan aşılar varsa, gittiğinde onunda bilgisini veriyor. Şu zaman yaptırabilirsiniz eğer isterseniz diyor.
sorma canım ya hastalıktı ev temizliğiydi bi fırsat bulamıyorum anca yazdıklarınızı okuyorum.ama az kaldı yarın temizlik ve oda süslemem biterse foto atcam sözKızlar bu ara içimde dehşet örme isteği var.
Bere örmek istiyorum ama çarşıya inip ip ve şiş almam lazım.
Bu gidişle hastanede bile örücemo kadar heves var
Bu arada hala alt tarafım çıkacak gibi ağrıyor, karnım kaç saattir taş gibiydi şimdi yumuşadı ve kızımın hareketlerini hissediyorum şükür. Banyo yapmamın büyük etkisi var tabi..
Doğumda ki çekimi doktorunla bi konuş canım. Bazı hastaneler kabul etmiyor.
Ben hiç düşünmedim dış çekim filan ama olunca güzel olurne güzel hatıra
Slm canım
Unuttun bizi iyice
MutluBulut_ canım peş peşe mi doğum yapıcaz ki biz
Aminn inşallah canım sağ sağlim gelsin senin de kızçen :) motorolanın hangi modeli bu yanında mı götürebiliyosun anlamadımHiç sorma yaaaa
Son günler ama onda bile rahat edebilelim ferahlığı olmuyor
O söyleyenler gelse kendi uyusa keşke...
Keyfimizden uyanıyoz sanki
Son günler aman dikkat et canım
Bol dinlen
Meyve ye
Nane ıhlamur eksik etme
Of canım ya sende ben de bittik herhalde diş ağrısından
Hayırlısıyla az kaldı ama işte ....
Babamız çok istiyor bizim canım
Sürekli şehir dışında olduğu için açıp izlicekmiş
Benim de işime geliyor
Oy maşallah kızçenle sana...
Bize de nasip olsun inş
kizlar son gunleriniz de dis cekim dusunuyor musunuz ben pazar gunu dusunuyorum arkadasim fotorafci bi aksilik cikmazsa cekim yapacaz kismet olursa dogum da da dusunuyorum tabi doktorumuzla konusmadik bunu daha
Maşallah canım bebegine :)Kızlar ben geldim doktordan bebis 3090 olmuş doktor erkek olduğu için ebe çatı muayenesi yaptı uygun dedi ama çok canım yandı iğrenç bisey şu an herşey normal gorunuyor
sorma canım ya hastalıktı ev temizliğiydi bi fırsat bulamıyorum anca yazdıklarınızı okuyorum.ama az kaldı yarın temizlik ve oda süslemem biterse foto atcam söz
kızlar bi durun sizin daha vaktiniz var bu ne acele.benim şurda kalmış 6günüm ama daha hiç doğurcakmışım gibi hissetmiyorum.hatta günler geçtikçe stres korku heyecan hepsi birbirine karıştı..
O değilde yolda görüp senin daha göbeğin düşmemiş en az 20gün doğurmazsın sen daha diyenlerin ağzına bi tane yapıştırasım geliyo
Can'ım bende hamileyken çektirtmedim resim ama olsaymış iyi olurmuş şimdi 40 çıkınca gidip çektireceğiz inş.Canim bn 35.haftamda yaptirdim çok keyif aldik esimle. Resimleri aldigimizda farkettikki gözlerimizin içi gülmüş. Güzel bir anı oldu bize
Maşallah canım bebegine :)
Onlar hic susmasin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?