-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün

Kızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak

Tebrikler canım, hayirli olsun uğurlu gelsin kızın :))

Arkadaslar çatı muayenesi ne zaman yapılıyor benim dr hic bahsetmedi bile erken mi acaba 38 haftaligiz

Canım ben 37.haftamin icindeyken yapti.

Agra canım biz muhasebeciye Doğum raporumuzu verdik SGK ya kendimiz mi gitmemiz gerekiyor yoksa muhasebeden halleşiyorlar mı

Selam kızlar Doğum yapan bir kişi olmuş maşallah bebişleriniz içerde gayet mutlular sanırım Rabbim en kısa sürede sizlerde nasip etsin AGRA daisy5 bebeklerinizin göbek bağı düştü mü kızlar

daisy5 cnm bana da doktor 2 saatten bir her iki göğüsünü ver + 15ml mama - golden goat. Benimki kilo kaybı vardı ilk günlerde, ondan mama takviyesi dedi. Bugün gittik doktora, maşallah kilo alımı iyi olmuş, geceler mama verme artık dedi. Yavas yavas mamayi kesicez. Benimki bazen 10 dak bazen 15 dak bazen yarim saattan cok kaliyo memede. Uyandirib o biri memeyi de tikiyorum agzina Kv ye kalsa 120 ml mama ver diyor, ac bu çocuk ac diyor anne diyorum, doktor fazla mama vermeyin midesi genişler diyor, senim sütün az diyor sinir edior bazen beni bizimki bazen saatbaşı uyanıyor, bazen 4-5 saat uyumuyor, bazen çok düzenli bazen düzensiz
tugder muhesebeci derken? Anlamadım cnm göbeğimiz düştü, ufak kanama vardı, bugün yaktı doktor, k vitamini iynesi yaptılar.

Ben de silikon uç kullanıyorum, diğerinin ucu yok, öbürü de yara oluyor, silikonla daha rahat acıtmıyor. Lansinoh un uç çıkarıcı aldım, baya uç çıkarıyor, başarılı ürün

Ben de her hafta ya çatı muayenesi yaparsa diye gidiyorum ya canım, yapmıyo forsum sönüyor

Ay çok şükür canım

Maşallah kızına da sana da
Sen toparlan gel
Biz nasılsa burdayız
Kadrolu olduk
Gittik geldik biz doktora haftaya yapicam cati muaynesi 39 da yapiyorum eger dogurmazsan pazartesi gorusuruz dedi :) dogurmuyorum sanirim

İyi haberlerle gelirsin inş Can'ım bu yardımlara tek eş başvurabiliyormuş
Bu iyiymis canim yoksa biz nasil ordan oraya gideriz :)

Iyi bari ya içim rahatladı. Tek ben degil mişim. Bide merak ettigim başka bişey var 40 hafta dolduktan sonra direkt sezeryan için gün mü belirleniyor?

Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah prensesin gözün aydın bizim için kokla bol bol fıstığı. Sabırsızlıkla bekliyoruz seni
Canım acil sezeryana alındı delice

Biz bekliyoruz bakalım, keyfi yerinde kızımın hiiiiiç doğası yok

Benim kızda gayet rahat eskiden kasılmam olurdu şimdi o da olmuyor bel ağrım bile kalmadı Doğum öncesi iyilik hali sanırım en son biz doğurucaz Şen'inle gör bak

Ben de silikon uç kullanıyorum, diğerinin ucu yok, öbürü de yara oluyor, silikonla daha rahat acıtmıyor. Lansinoh un uç çıkarıcı aldım, baya uç çıkarıyor, başarılı ürün

O uç çıkarıcı güzel ürün canım.
Hem de bi de bebek çekmeden sütü de hemen ağza getiriyor.
Benim göğüs ucu da yok ya hani uç çıkarıcı etki etmezse ben de o zaman alıcam silikon uç.

Gittik geldik biz doktora haftaya yapicam cati muaynesi 39 da yapiyorum eger dogurmazsan pazartesi gorusuruz dedi :) dogurmuyorum sanirim

Bu iyiymis canim yoksa biz nasil ordan oraya gideriz :)

Doğurmazsan demiş canım sen doğur doğur bu hafta ben de doğurayım. Kalmayalım artık yaaaa
Doktorun sıkıntı görmediyse ne güzel.

Iyi bari ya içim rahatladı. Tek ben degil mişim. Bide merak ettigim başka bişey var 40 hafta dolduktan sonra direkt sezeryan için gün mü belirleniyor?

Doktoruna göre, en önemlisi bebeğin durumuna göre karar veriyorlar canım.
Bebek iyi, suyu iyi ise 42. haftaya kadar bekleten var ya da bebeğin suyu azaldıysa suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışan doktor da var. En kestirme durum da tabiki sezeryan...

Kalmayaydık en sona yaaa
Bende zaten bel ağrısı filan yoktu da bu ara enerjim bi yerinde ben de son sürat temizliğe harcıyorum o enerjiyi

bende de sanci agri yok uyku da yok ne olacak bu halimiz

Uykusuzluğa şimdiden alostirma yapıyoruz resmen

Kızlar ağrı yoksa ne güzel
Ben de uykusuzlar kulübündeyim ama ben ağrıyla beraber....
Kasıklarım çok aşırı diyemicem ama rahatsızlık verecek derecede ağrıyor akşamdan beri ve yine ağrıyla uyandım şimdide uyku tutmuyor.
Kızım öyle baskı yapıyor ki alt tarafım çıkacak sanki

Günaydın Canımlar
Sabahın 4ünde göz açtı şuan bu yazıyı yazan arkadaşınız
Uyumama konusunda rekora kosuyorum işin garip tarafı gün içinde yorgun düşmüyorum aksama dogru halsizlik geliyor sadece.
Bazı arkadaslarin agrisi sizisi yokmus masallah. Bendede oluyor baskı, bazen (genelde aksam saatlerinde) öyle bir hareketlnmeye basliyorki alt taraftan gelmeye calisiyor galiba diorum
Bazen canım yanıyor gerçekten..
Ama yinede bedenimdeki kızımı ben çok özleyeceğim biliyor musunuz.
Annesini çok zorlamadı ve onla gecen 9bucum ayimi ben çok sevdim.

Yani bugün bile gelebilir prenses
Benim öyle oldu ertesi gün doğum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…