Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsünKizlarrr doğum yaptım çok şükür kızım da bende iyiyiz spinal olduk ama sakinleştirici de verdiler galiba 2740 gr 47 cm kızım çok tatlı bişey yaa ağrılarım geçince yazarum tekrar Allah razı olsun dualarınız için darısı hepinize hayirlisyla
Kızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
Kizlarrr doğum yaptım çok şükür kızım da bende iyiyiz spinal olduk ama sakinleştirici de verdiler galiba 2740 gr 47 cm kızım çok tatlı bişey yaa ağrılarım geçince yazarum tekrar Allah razı olsun dualarınız için darısı hepinize hayirlisyla
Arkadaslar çatı muayenesi ne zaman yapılıyor benim dr hic bahsetmedi bile erken mi acaba 38 haftaligiz
Agra canım biz muhasebeciye Doğum raporumuzu verdik SGK ya kendimiz mi gitmemiz gerekiyor yoksa muhasebeden halleşiyorlar mı@deliceee canım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun bebişin.
daisy5 cnm bugün eşim baş vuru yaptı benim adıma, bebişle benim kimliğim ve doğum raporunu sgk ya götürdü, hiç bir evrak gerekmedi, direk sistemden görüyorlardı, 1 ay sonra ziraat bankasından TC kimlikle sorgulayabiliriz dedi.
Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık.Bizimki suyu sevdi, ama artistliyinden kalmadı, yalancı ağlamalar
daisy5 cnm bebişine nasıl emziriyorsun? Kaç saatte ne kadar sürüyor? Mama veriyormusum?
Ben de silikon uç kullanıyorum, diğerinin ucu yok, öbürü de yara oluyor, silikonla daha rahat acıtmıyor. Lansinoh un uç çıkarıcı aldım, baya uç çıkarıyor, başarılı ürünBizde ikinci banyo yaptık bugün suyu seviyor benimki bazen 2 bazen 3 saatte bir emiyor genelde 15 dakika emiyor bazen memeyi emzik gibi kullanıyor uzatıyor bazen uyumuyor o Zaman yarım saat emiyor umarım yetiyordur doktora sordum kilo alıyor mama verme dedi birara yine doktora gideriz kilo alımı düşükse verir mama heralde bu arada o silikon uçla emiyor genelde öteki türlü bulamayıp ağlıyor senin Nasıl emzirme düzenin Can'ım
Gittik geldik biz doktora haftaya yapicam cati muaynesi 39 da yapiyorum eger dogurmazsan pazartesi gorusuruz dedi :) dogurmuyorum sanirimBen de her hafta ya çatı muayenesi yaparsa diye gidiyorum ya canım, yapmıyo forsum sönüyor
Ay çok şükür canım
Maşallah kızına dasana da
Sen toparlan gel
Biz nasılsa burdayız
Kadrolu olduk
Bu iyiymis canim yoksa biz nasil ordan oraya gideriz :)İyi haberlerle gelirsin inş Can'ım bu yardımlara tek eş başvurabiliyormuş
Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah prensesin gözün aydın bizim için kokla bol bol fıstığı. Sabırsızlıkla bekliyoruz seniKizlarrr doğum yaptım çok şükür kızım da bende iyiyiz spinal olduk ama sakinleştirici de verdiler galiba 2740 gr 47 cm kızım çok tatlı bişey yaa ağrılarım geçince yazarum tekrar Allah razı olsun dualarınız için darısı hepinize hayirlisyla
Canım acil sezeryana alındı delice
Biz bekliyoruz bakalım, keyfi yerinde kızımın hiiiiiç doğası yok
Bizim bebişler baya inatçı senin var mı kasılma bel sırt ağrıları canımBende varım bende)
Ben de silikon uç kullanıyorum, diğerinin ucu yok, öbürü de yara oluyor, silikonla daha rahat acıtmıyor. Lansinoh un uç çıkarıcı aldım, baya uç çıkarıyor, başarılı ürün
Gittik geldik biz doktora haftaya yapicam cati muaynesi 39 da yapiyorum eger dogurmazsan pazartesi gorusuruz dedi :) dogurmuyorum sanirim
Bu iyiymis canim yoksa biz nasil ordan oraya gideriz :)
Iyi bari ya içim rahatladı. Tek ben degil mişim. Bide merak ettigim başka bişey var 40 hafta dolduktan sonra direkt sezeryan için gün mü belirleniyor?
Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah prensesin gözün aydın bizim için kokla bol bol fıstığı. Sabırsızlıkla bekliyoruz seni
Benim kızda gayet rahat eskiden kasılmam olurdu şimdi o da olmuyor bel ağrım bile kalmadı Doğum öncesi iyilik hali sanırım en son biz doğurucaz Şen'inle gör bak
Hiç bisey yok canım bende turp gibiyimBizim bebişler baya inatçı senin var mı kasılma bel sırt ağrıları canım
bende de sanci agri yokuyku da yok ne olacak bu halimiz
Uykusuzluğa şimdiden alostirma yapıyoruz resmen
Yani bugün bile gelebilir prensesKızlar ağrı yoksa ne güzel
Ben de uykusuzlar kulübündeyim ama ben ağrıyla beraber....
Kasıklarım çok aşırı diyemicem ama rahatsızlık verecek derecede ağrıyor akşamdan beri ve yine ağrıyla uyandım şimdide uyku tutmuyor.
Kızım öyle baskı yapıyor ki alt tarafım çıkacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?