-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
@Qıxv

evt Can'ım son Zaman'lar korku azalıyor inş.moralin hep yüksek olur bende daha iyiyim bu aralar girmemişsin doğum oldu mu yoksa
Yok cnm daha doğurmadım beklemedeyiz annem geldi ya hasret gideriyoruz bebeğin hastane için ikramlıklarıyla uğraşıyoruz bu aralar

Kızlar deliceee ne yaptı acaba
Kendisi de kızı da iyidir inş.

Bazı belediyelerin öyle hediyeleri oluyormuş canım ne güzel

Süt parası için de aynı yerden başvuruyormuş diye biliyorum canım sanki ben. İkisine de ayrı ayrı başvuru yapılması gerekliymiş diye biliyorum.
Süt parası için nasılsa 5 sene mühlet var canım. Bi sorarsınız olmadı..

Ay deliceee doğurdu mu sen ne durumdasın cnm giremiyorum çok bu aralar

Sende hayırlı haberlerle gel canım

Benimki çatı muayenesi filan yapmadı bakalım seninki yapıyor mu
Yapmicak gibi duruyo ama yapsinda kurtulayim yav

Aa ne guzel canim:) bizim belediyede yapsa keske. Basvuru icin sende gittin mi esin halledebiluyormu ?

bana dr soyledi haftaya gel cati muayeni yapalim dedi canim
Bana soylemedigine gore yapmicak kesin boylede her gidisimde acaba yapacak mi heycani oluyo

Kizlarrr doğum yaptım çok şükür kızım da bende iyiyiz spinal olduk ama sakinleştirici de verdiler galiba 2740 gr 47 cm kızım çok tatlı bişey yaa ağrılarım geçince yazarum tekrar Allah razı olsun dualarınız için darısı hepinize hayirlisyla

Masallah prensesine canim :) Amin insallah:)

Yapmicak gibi duruyo ama yapsinda kurtulayim yav

Aa ne guzel canim:) bizim belediyede yapsa keske. Basvuru icin sende gittin mi esin halledebiluyormu ?

Bana soylemedigine gore yapmicak kesin boylede her gidisimde acaba yapacak mi heycani oluyo

Ben de her hafta ya çatı muayenesi yaparsa diye gidiyorum ya canım, yapmıyo forsum sönüyor

Ay çok şükür canım

Maşallah kızına da sana da
Sen toparlan gel
Biz nasılsa burdayız
Kadrolu olduk

Gözünüz aydın.Rabbim sifalar versin. Saglikla afiyetle buyutun insallah prensesinizi ❤❤❤❤

Arkadaslar çatı muayenesi ne zaman yapılıyor benim dr hic bahsetmedi bile erken mi acaba 38 haftaligiz

Ayy şu çatı muayenesi olmasa olmuyo mu ya of her hafta stres yaşamaktan biktim yarın artık raporumu almak için gitcem acaba yapar mı bisey de demedi of ya of erkek olunca cekiniyor insan gerçi bayan olsada cekinirdim ben ya

deliceee canım maşallah bebişine dikkat et kendine

Arkadaslar çatı muayenesi ne zaman yapılıyor benim dr hic bahsetmedi bile erken mi acaba 38 haftaligiz

Bazı doktorlar yapmıyormuş canım.

Benim doktorum da yapmadı, bahsetmedi bile...
Ha olaki doğum anında çatı dar gelir ya da bebek büyük gelir o zaman durum belli zaten...
O yüzden çok da merak etmiyorum ben

Biraz da hocanın vereceği cevaptan korkuyorum ben böyle bikaç tane sorum oldu, lafı ağzıma tıkıştırdı, bakıp kaldım öyle ondan daha sormuyorum

hayirli olsun canim masallah bebisine insallah biZDE GORURUz bebisimizi artik zaman daraldikca bende sabirsizlaniyorum ne zaman olacak nasil olacak sancim simdi mi gelecek 9 ay bu kadar zor gecmedi sanki

deliceee canım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun bebişin.
daisy5 cnm bugün eşim baş vuru yaptı benim adıma, bebişle benim kimliğim ve doğum raporunu sgk ya götürdü, hiç bir evrak gerekmedi, direk sistemden görüyorlardı, 1 ay sonra ziraat bankasından TC kimlikle sorgulayabiliriz dedi.
Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık. Bizimki suyu sevdi, ama artistliyinden kalmadı, yalancı ağlamalar
daisy5 cnm bebişine nasıl emziriyorsun? Kaç saatte ne kadar sürüyor? Mama veriyormusum?

Can'ım tebrik ederim Mutlu sağlıklı bir ömrü olsun inş.

Bizde ikinci banyo yaptık bugün suyu seviyor benimki bazen 2 bazen 3 saatte bir emiyor genelde 15 dakika emiyor bazen memeyi emzik gibi kullanıyor uzatıyor bazen uyumuyor o Zaman yarım saat emiyor umarım yetiyordur doktora sordum kilo alıyor mama verme dedi birara yine doktora gideriz kilo alımı düşükse verir mama heralde bu arada o silikon uçla emiyor genelde öteki türlü bulamayıp ağlıyor senin Nasıl emzirme düzenin Can'ım

Canım her yer sonda takmıyormuş ama fakülte taktı daha bugün idrarda yanmam geçti eğer sonda takılacaksa baygınken taktır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…