S serefraz85 di galiba
kizin nasil oldu canimÇok sağol doktora göre salı akşamı gelen çocukların hepsinde beta mikrobu var ve penisilin gerekli ben kullanmadım bugün kızım daha iyi ara ara agrisi var
iyi şükür çok sağol maral :) burun akıntısı ve mızmızlık dışında sorun yokkizin nasil oldu canim
selam hanimlar
hakani okul kayit evreklari geldi, okulda yer olursa eylullde okulluyuz insallah
bi çok kuçuk diyorum bide onada degiisklik olur , buyukler evde olmayinca SIKILIYOR bize sariyor surekli aglama krizlerinde ... belki biraz iyi gelir
sabahlari 3 saat sadece haftaiçi her gun .. oglen gelincede yemegini yer yatar uyur dinlenir
hayirlisi olsun insallah
ama bezi burakmak sart bezli almazlar ,bakalim napacaz
bezi çikaralim wc ye gidelim oglum diyorum istemiyor kafa salliyor no diye bagiriyorr :)
iyi olur boşver ver bence. 3 saat çok değil ayrıca. değişiklik olur arkadaşlık kurar, enerjisini atar. eve gelince uyur dediğin gibi. o yaşta çocukları evde oyalamak çok zor.selam hanimlar
hakani okul kayit evreklari geldi, okulda yer olursa eylullde okulluyuz insallah
bi çok kuçuk diyorum bide onada degiisklik olur , buyukler evde olmayinca SIKILIYOR bize sariyor surekli aglama krizlerinde ... belki biraz iyi gelir
sabahlari 3 saat sadece haftaiçi her gun .. oglen gelincede yemegini yer yatar uyur dinlenir
hayirlisi olsun insallah
ama bezi burakmak sart bezli almazlar ,bakalim napacaz
bezi çikaralim wc ye gidelim oglum diyorum istemiyor kafa salliyor no diye bagiriyorr :)
Allah onlari da bizim el ustunde tuttugumuz gibi el ustunde tutacak uzmeyecek insanlarla karsilastirsin insallah amin:)yoo saçmalamıyorsun canım çok haklısın inaan bunları düşünüyor.
mesela ben çocuğum olduktan sonra hep annemleri düşünmeye başladım. beni binbir emekle sevgiyle büyüttler ben naptım başka şehire gittim evlenip.
ama işte öyle bişey değil evladın mutlu olsun uzaktada olsa o sana yetiyor bence. he tabiiki insan ister evlendiklerinde de yakınımda olsunlar torunlarımı göreyim seveyim. ama evlatlarımızda olsa kendi hayatları. ilerde yurtdışına gitmek istese bile çok üzülsemde kararına karışmam.
mutlu olsunlar isterim sadece. ama çocuğum olunca anladım ailemi kesinlikle.
biz sevgiyle ilgiyle mutlu çocukları yetiştirelimde varsın evlensinler gitsinler yeterki mutlu olaunlar :) ilerde yakın olursalar ya torunlara bakıcaz, uzak olursalarda artık kocayla başbaşa yaşıcaz :))
amiiin canım :)Allah onlari da bizim el ustunde tuttugumuz gibi el ustunde tutacak uzmeyecek insanlarla karsilastirsin insallah amin:)
maralım dur sakin ol :)buyuk oglan gecen yil sunnet oldu temmuz ayinda, dugun falan istemiyorum ama mevlut okutmak aklimdaydi,komsula ryeni tasindin vs diye diyee bugune geldik .. cuma gunune ayarladim kadin hocayi herkese habe rverdim 25 kisi kdr davetli var
temizlik yapiyorum bir hafatdir haril haril
menu hazir sayilir basit seyler zaten komsular yardim,edecek
buraya kdr hersey guzel
babam bugun ateslenmis hastanye gitmis
enfeksiyon çikmis kan tahllilinde baya bi incelediler 15 gunluk ant tedavisyle atlatacak çok sukur
yarina gelip gelmeycegi belli deil , mevlut kadinlar arasinda aslinda ama ben gelmez diye dusunup gelirmisin diye sordugumda hemen gelirim demisti yani heveslendi ,yarinda oglen yola çikacaklardi
simdi belli deil gellecegi,yarina nasil alacak ona bakicaz
sen arkadasalrinla okut mevlutunu bozma dedi ama içime sinmez
sabahtan beri telefon elimden dusmedi nasil geri herkesiii iptal edicem bilmiyorum
yapsam olmuiyor yapmasam da olmuyor SIKISTIM kaldim
karisinida bogmak ustiyorum,babam sen yap deyince onu hakli buluyor he dogru diyor
bende beklerim acelesi yok baba sende gel oyle yaapriz dedim banada he dogru diyon diyor
gicik etti beni
hayir taraf tutmak zorunda deilsinki bi konudada fikrin olmasin yada varsada yanar doner olmaa sozunun ardinda durr
bide arkadasa yarin dan için oglen sozlestik misafirlik için,babamlar aksama gelecekler diye ( evime geldi ben ona gitmedim daha ,oyle de mevlute çagirmaya utandim)
kandil oldugunu unuttum yarinin oruç tuttacakdim
iptal edemiyorum bi kere iptal edip geri tekrar egliyorum dedim
simdide gozumde buyyor oraya gidersem babam gil geldiginde yemek falan yetistiremezsem diye
ay ben resmen kendi topuklaruma SIKDIM yaaaa ...
yok anlamadin babam mevlut yapiyorum diye geliyor sorun o zaten :))))maralım dur sakin ol :)
baban yabancı değilki bence mevlüdü iptal etme çıkaın aradan yap gitsin. o bi odada takılır bi kaç saat ne olacakki. sadece bugün gelecekseler belki arkadaşına gidemeyebilirsin onuda bence arkadaşın anlayışla karşılar.
o kadar hazırlık plan yapmışsın iptal etme bence. babanlarında geleceği tuttu he :))
hee ben anlamamışım :) desene baba kadınlar arasında mevlüd bu :) neyse torununun mevlüdünün yemeklerini yer akşam, en azından orda olur bu da sevindirir onu :)yok anlamadin babam mevlut yapiyorum diye geliyor sorun o zaten :))))
neyse bugun daha iyi ant ise yaramis sukur yarin sabah gelecek
bende simdi arkadasa gidiyorum birazdan hakan uyyup uyandi bileee bahçede oynanaycak orada aksama kdr :))
kadinlar arasinda ama gelmek istedi galiba bu onun için torunun murveti gibi bisey bilmiyorumkiii
evlendigini ya gorurum ya goremem mi diyor ne diyor dusunuyor bilmiyorum ama mevlut bahane iste :)
karisi sabaha kadr basini bekledim diyor sabah konustum, gece biraz ateslenmis
galiba iyiki avr o kadin diyecegim ..
ben sevmesemde babamin hayat arakadasi bu bir gerçek .. uff konuylada ilgisi yok ama konusyom iste bos bosss :)
Allah senii :)var ya on gündür bi çocuk masası ve sandalyesi olayı yılan hikayesine döndü deliricem.
Begüme masa aldım hani şu ikeanın mammut masalarından resmini atayım. işte masasını sipariş ettim geldi ama sandalyesini almadım sırt kısmı çok düz diye çocuklar rahat oturamıyo gibi bi kaç yorum okuyunca başka sandalye alırım dedim. kreş sandalyeleri var arkası daha oyuk. masayı pembe alınca mecbur sandalyeninde pembesini aradım. sanki illa pembe ve mavi almak zorundayız, beyaz niye yoksa. nefret ediyorum bu durumdan. mecbur pembe oldu yani. neyse buranın altını üstüne getirdim ulan bi sandalyenin pembesi olmaz mı deliricem.
neyse dedim bari netten sipariş vereyim. buldum sipariş ettim 5 gün bekledim arıyolar pembesi yokmuş. e mübarek pembe yoksa niye seçeneklere koyuyosun. deli oldum. sakın n11 den alışveriş yapmayın vallahi. neyse iptal ettim siparişi parayı geri yatıracaklar. yani umarım. yıkarım ortalığı vallahi.
bugün bayağı sövdüm içimden. bi sandalye almayı beceremedim kendime de kızdımsonunda başlarım böyle işe deyip ikeadan o sandalyeyi sipariş verdim. kafam rahat. ikea evimizin her şeyi
Eki Görüntüle 1993882