2015 Şubat Anneleri

mery60 bacıııım demek sobalar söndü ohh sonunda ben rahatladım senin adına vallahi. bitmeyen kış yapmışlar game of thronestaki kış halt yemiş

Tuna yakışıklıma noldi öyle ya kulak olayıda çok sıkıntılı iş. geçmiş olsun cancağızım. geniz eti büyüyünce geçebiliyo diye duydum bende. geçmese bile zor bi işlem değil aldırması sen düşünme şimdiden. inşallah olmaz tabiide.

senin öksürükde bi geçemedi ya. turp bulamıyosan bol bol ışık suya bal koyup iç. en çok o işe yarıyor. oralarda hakiki bal buluyosundur muhtemelen. kestane balı özellikle çok işe yarıyor. geçecek hepsi şu baharı atlatalım. yazı büyük umutlarla bekliyorum.

şimdi evlilik işini çok karıştırdılar bence büyü bozulmuyo da heyecan ister istemez bitiyor ya ondan oluyo bunlar. sevgililikte yok ilk elini tuttun işte ilk seni seviyorum dedin hepsi birer heyecan. biriyle aynı evde yaşayınca ister istemez o heyecan 2 yıldan sonra bitiyor. ama seviyorsan o kalıyor işte ömür boyu. bence sevginizi birbirinize gösterme fırsatına ihtiyacınız var. yani hayatınızda başka şeyler yapmaya, değişikliğe. yani yazın gelmesine. bak yine yaza bağladım :)) bende ilişki uzmanı gibi konuştum çok biliyomuş gibi sanki :)
eyyorlamam bu kadar

@AyazBeyaz kuzum ilaçları şırıngayla içirmeyi denesene? küçükken bende kaşıkla veriyordum olmuyodu tabii. şırıngayla o kadar rahatki. ölçüsünüde görüyorsun. gerçi bizim kız ilaç hastası şaka gibi görünce çıldırıyor özellikle calpolu içerken mmhhh mis mis diyor manyak ilaç içmeyen çocuğuda hiç içeremiyosun bazen.

inan bende kontrole götürmedim aylardır. bi şikayetimiz yok ama boynundaki bezeyi tekrar göstermek istiyodum. bi kere göstermiştik önemsiz lipomlar herkeste olur demişti ya.
bide gitmişken kanına baktırayım diyorum.
daha küçükken içim çok acıyodu kan alınırken iğne yapılırken ama büyüdükçe daha dirayetliyim. ağlıyo sonra bi şekilde susturuyorum. daha acımasız mı oldum ne.

şimdi nasıl Ayazcık? bi yere gitselerde sonrasında hasta olmasalar şaşarım. inşallah çok zorlamadan iyileşir annen bakıyor hala di mi? artık kaynana mevzusu bitti yani. oh iyi öyleyse çok darlamıştı seni.

bizim kızın kol mevzusunu anlatmıştım ya sana canım. eskisi ladar gün içinde gelip yapışmıyor bebek gibide sevmiyor. uyurken dokunuyor o kadar. bi de gündüz mayışırsa geliyor.
ama şimdi babasının ayaklarına taktı, isim vermiş bi de Pİ diyor onlara. oynuyor pi bak şöyle oldu böyle oldu diye. babası genelde uzanıyo koltukta ya ayaklarıda dikiyo insanın gözüne geliyo ister istemez çocukda oynuyo onlarla :) ama abartılacak kadar değil yani arada bi yapıyo bunu.

eşimde diyo bazı çocuklar böyle olur hayali arkadaş vs. abartma bu kadar diyor. mesela iki bebeğini çok güzel konuşturuyor. bi bitanesi oluyor bi öteki öyle konuşturuyor onları. balık burcu çocuklarının çok hayalperest olduklarını okudum belkide doğrudur.

ama çok abartılı yapmıyor artık o yüzden çok takılmıyorum. sende abartmadığı sürece bi sıkıntı yok demiştin.

selam hanimlar
hakani okul kayit evreklari geldi, okulda yer olursa eylullde okulluyuz insallah
bi çok kuçuk diyorum bide onada degiisklik olur , buyukler evde olmayinca SIKILIYOR bize sariyor surekli aglama krizlerinde ... belki biraz iyi gelir
sabahlari 3 saat sadece haftaiçi her gun .. oglen gelincede yemegini yer yatar uyur dinlenir
hayirlisi olsun insallah

ama bezi burakmak sart bezli almazlar ,bakalim napacaz
bezi çikaralim wc ye gidelim oglum diyorum istemiyor kafa salliyor no diye bagiriyorr :)

sıla sabah 3-3,5 saat kreşte ve çok mutlu okulu ablasını arkadaşlarını çok seviyor bence iyi olur tabii bez konusu beni aşar biz daha 1 haftadır memeyi bırakmış birisi olarak wc eğitimini düşünmedik bile bakalım şu meme işi tam unutulsun sonra düşünürüz

iyi olur boşver ver bence. 3 saat çok değil ayrıca. değişiklik olur arkadaşlık kurar, enerjisini atar. eve gelince uyur dediğin gibi. o yaşta çocukları evde oyalamak çok zor.

kış gelince hele parkada gidilmiyor. yani bence iyi yapmışsın. bende düşünüyorum ama kreş araştırmam lazım bakalım belki bu sene olmazda seneye kesin kısmetse..

yazın bezden çıkarlar bence 2 buçuk yaşına girecekler artık. daha aylar var halledilir dert etme.

Allah onlari da bizim el ustunde tuttugumuz gibi el ustunde tutacak uzmeyecek insanlarla karsilastirsin insallah amin:)

buyuk oglan gecen yil sunnet oldu temmuz ayinda, dugun falan istemiyorum ama mevlut okutmak aklimdaydi,komsula ryeni tasindin vs diye diyee bugune geldik .. cuma gunune ayarladim kadin hocayi herkese habe rverdim 25 kisi kdr davetli var
temizlik yapiyorum bir hafatdir haril haril
menu hazir sayilir basit seyler zaten komsular yardim,edecek
buraya kdr hersey guzel

babam bugun ateslenmis hastanye gitmis
enfeksiyon çikmis kan tahllilinde baya bi incelediler 15 gunluk ant tedavisyle atlatacak çok sukur
yarina gelip gelmeycegi belli deil , mevlut kadinlar arasinda aslinda ama ben gelmez diye dusunup gelirmisin diye sordugumda hemen gelirim demisti yani heveslendi ,yarinda oglen yola çikacaklardi

simdi belli deil gellecegi,yarina nasil alacak ona bakicaz
sen arkadasalrinla okut mevlutunu bozma dedi ama içime sinmez
sabahtan beri telefon elimden dusmedi nasil geri herkesiii iptal edicem bilmiyorum
yapsam olmuiyor yapmasam da olmuyor SIKISTIM kaldim

karisinida bogmak ustiyorum,babam sen yap deyince onu hakli buluyor he dogru diyor
bende beklerim acelesi yok baba sende gel oyle yaapriz dedim banada he dogru diyon diyor
gicik etti beni
hayir taraf tutmak zorunda deilsinki bi konudada fikrin olmasin yada varsada yanar doner olmaa sozunun ardinda durr
bide arkadasa yarin dan için oglen sozlestik misafirlik için,babamlar aksama gelecekler diye ( evime geldi ben ona gitmedim daha ,oyle de mevlute çagirmaya utandim )
kandil oldugunu unuttum yarinin oruç tuttacakdim
iptal edemiyorum bi kere iptal edip geri tekrar egliyorum dedim
simdide gozumde buyyor oraya gidersem babam gil geldiginde yemek falan yetistiremezsem diye
ay ben resmen kendi topuklaruma SIKDIM yaaaa ...

maralım dur sakin ol :)
baban yabancı değilki bence mevlüdü iptal etme çıkaın aradan yap gitsin. o bi odada takılır bi kaç saat ne olacakki. sadece bugün gelecekseler belki arkadaşına gidemeyebilirsin onuda bence arkadaşın anlayışla karşılar.

o kadar hazırlık plan yapmışsın iptal etme bence. babanlarında geleceği tuttu he :))

selam kızlar, sesiniz soluğunuz çıkmıyor öksüz bırakmayalım burayı üzülüyorum herkesin koşturmacası var tabii hele çalışanlarınızın.

bende çok yoğun olmak isterdim tuhaf gelecek size ama. başımı kaşıyacak vaktim olmasa bazı şeyleri düşünecek vaktimde olmazdı. kafam çok dolu, bazen o kadar değişik şeyler düşünüyorumki kendime şaşırıyorum. deliricem yakında galiba. aklıma hep kötü şeyler geliyor engelleyemiyorum, hiç geleceğe dair güzel şeyler düşünemiyorum. kendimi bir şeylerle meşgul etmem gerek ama yetmiyor.

her günümüz aynı, bundan bir şikayetim yok yeterki sağlık olsun. ama bir şeyler yapmalıyım, ama ne? mayıs ayı geldi mi zaten bahar temizliği başlar. daha kızın dolapları dışında hiç bir şeye dokunmadım. zaten onunda eşyası ypk diye kolay yapmak :) her sene büyüyolar şimdi bu mevsimde giycek hiç bişeyi yok, alışverişe çıkılması lazım. diğer dolapların temizlenmesi yazlıkların çıkması, halıların yıkamaya verilip temizlik yağılması, perdesi osu busu ve bunların hepsi ramazan gelmeden olması lazım. ama ben günlerdir boş boş oturuyorum. bir enerji gelmesi lazım bana ama gelmiyor.

aynaya bakıyorum resmen yaşlandığımı çöktüğümü görüyorum. eski fotoğraflarıma bakıyorum resmen değişmişim. göz altlarım morarmış, çökmüş. makyaj yapsam bile eskisi gibi güzel olmuyor. insan kötü şeyler yaşayınca ne kadar etkiliyor bedenini çok garip. sadece beden değil ruh sağlığıda çok önemliymiş.

aman neyse yine saçmalamalardan bir demet sundum size iyice kararttım içinizi be üf

yok anlamadin babam mevlut yapiyorum diye geliyor sorun o zaten :))))
neyse bugun daha iyi ant ise yaramis sukur yarin sabah gelecek
bende simdi arkadasa gidiyorum birazdan hakan uyyup uyandi bileee bahçede oynanaycak orada aksama kdr :))

kadinlar arasinda ama gelmek istedi galiba bu onun için torunun murveti gibi bisey bilmiyorumkiii
evlendigini ya gorurum ya goremem mi diyor ne diyor dusunuyor bilmiyorum ama mevlut bahane iste :)

karisi sabaha kadr basini bekledim diyor sabah konustum, gece biraz ateslenmis
galiba iyiki avr o kadin diyecegim ..
ben sevmesemde babamin hayat arakadasi bu bir gerçek .. uff konuylada ilgisi yok ama konusyom iste bos bosss :)

hee ben anlamamışım :) desene baba kadınlar arasında mevlüd bu :) neyse torununun mevlüdünün yemeklerini yer akşam, en azından orda olur bu da sevindirir onu :)

ya tabii sen sevmesende babanın iyi kötü hayat arkadaşı. evlat da olsa eş başka oluyor. o yüzden çok şikayet etme :)))

var ya on gündür bi çocuk masası ve sandalyesi olayı yılan hikayesine döndü deliricem.

Begüme masa aldım hani şu ikeanın mammut masalarından resmini atayım. işte masasını sipariş ettim geldi ama sandalyesini almadım sırt kısmı çok düz diye çocuklar rahat oturamıyo gibi bi kaç yorum okuyunca başka sandalye alırım dedim. kreş sandalyeleri var arkası daha oyuk. masayı pembe alınca mecbur sandalyeninde pembesini aradım. sanki illa pembe ve mavi almak zorundayız, beyaz niye yoksa. nefret ediyorum bu durumdan. mecbur pembe oldu yani. neyse buranın altını üstüne getirdim ulan bi sandalyenin pembesi olmaz mı deliricem.

neyse dedim bari netten sipariş vereyim. buldum sipariş ettim 5 gün bekledim arıyolar pembesi yokmuş. e mübarek pembe yoksa niye seçeneklere koyuyosun. deli oldum. sakın n11 den alışveriş yapmayın vallahi. neyse iptal ettim siparişi parayı geri yatıracaklar. yani umarım. yıkarım ortalığı vallahi.

bugün bayağı sövdüm içimden. bi sandalye almayı beceremedim kendime de kızdım sonunda başlarım böyle işe deyip ikeadan o sandalyeyi sipariş verdim. kafam rahat. ikea evimizin her şeyi

Allah senii :)
zaten kaç dk oturacak ki çcougun sirtina zarar evrsin :)))))
bes dk oturmaz kalkar gider begum onda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…