bende hepsi açiliyor sayfalarinBu açıldı ama başka soru cevap göremiyorum ben teşhise guvenmedigim için başka dr mi gitsem su an ateş iniyo cikiyo iştah az tv izliyoruz
için rahat etmiyorsa baska yerede goster ama bu konuda keisn konusyor dr bey, kusma yoksa tetse gerek bile gormuyorSağol maral ..ağız kokusu kusma yok zaten yapılan teste güvenmiyordu kadir bey kesin olmadığı için ne yapacağımı bilemedim gece gelen her çocukta test pozitif çıkmış dediler
İşte bende tam bunu düşünüyorum aslında ama insanın içinde hep bu şüphe kaliyoriçin rahat etmiyorsa baska yerede goster ama bu konuda keisn konusyor dr bey, kusma yoksa tetse gerek bile gormuyor
inlemesi agrisi atesdendirde acaba hastalik ne, baska hiç bir belirti yoksa çocukluk hastaligi olabilir viruslu
su çiecigi kizamik el ayak ahstaligi gibi
onlar oldugunda çocuk 4-5 gun atesli duuryor ates dusuncede kabartilalr basliyor ..
bide dr bey beta gerçekten pozitifse 30 gun agizdan ant alinir demis igne olmuyorsa yaniİşte bende tam bunu düşünüyorum aslında ama insanın içinde hep bu şüphe kaliyor
Şu an azda olsa yiyor yani istahsizlik bitti burun temiz sağol maralbende hepsi açiliyor sayfalarin
ates den baska hiç bisey yokmu ( istahsizlik disinda )
Ama tükürük te pozitif çıkması hastalıklı demek olmuyormuş viral bir boğaz hastalığı sanırımbide dr bey beta gerçekten pozitifse 30 gun agizdan ant alinir demis igne olmuyorsa yani
10 gun olan ignemi senin
beta iki çesidi vardi galibaAma tükürük te pozitif çıkması hastalıklı demek olmuyormuş viral bir boğaz hastalığı sanırım
Ah mery kaçırdık mı yine birbirimizi hafta sonuCanlarım ciğerlerim hiç bu kadar uzun süre yazmadığım olmamıştı. Okuduğum kadarıyla iyisiniz. Eşler yine çıldırtmış bazılarımzı. Bende sizdenim yine bu aralar. İki gün barışık üç gün küs yuvarlana yuvarlana nereye gideceğiz bakalım. Neden böyle olduk anlayamıyorum. Ben deliler gibi aşıktım kızlar. @MaRaL_ aynı o anlattığın saftirik kızlar gibi. Ne zaman nikahı kıydık büyü bozuldu. Bak ortada düğün falan yok daha. Eş durumu tayini için altı ay önceden nikahımız oldu. Şimdi düşünüyorum da ne acelem vardı acep?? İnsan aynı evde yaşamayınca birbirini asla tanıyamıyor, anlaşırım olur bu iş dememeli bence. Ama işte geleneğimiz göreneğimiz sistem buna izin vermiyor :)) (konuyu getirip bağladım yine bak sistemeanarşiklik bunu gerektirir çünkü )
Neyse boşvereyim kocaları. İki haftadır çok fena hastayım. Kuru bir öksürükle başladım son üç gündür balgam Malgam ciğerim çıktı vallahi.. ağzımın içi yara, burnumda kocaman bir uçuk zonkluyor. Bide dişim ağrıyor. Öksürdükçe başım ağrıyor vallahi kafamı komple koparıp atasım var. Çok afedersiniz kızlar da burnumdan da turuncu bir sıvı geliyor ara ara. Sümük değil tam olarak. Bileniniz var mı? Bizim doktora gittim ilaç yazmayı sevmez kendileri öksürün hocam bir aya yakın sürer sonra geçer dedi, bi Ağrı kesici bile vermedi. Zencefil limon bal üçlüsünden yıldım. Turp şurubu yapayım dedim turbun mevsimi geçmiş bulamadık metropol köyümüzde :))
Bu arada Tuna'yı tekrar doktora götürdük kulak meselesi için. Acayip bi koku geliyordu her sabah. Özellikle banyo yaptığı günler. Hep kaşıyor falan. Zaten kulak zarını kapatan yoğun bir kir vardı, gliserin kullandık ama hiç etkisi olmamış. Temizlettik artık. Bağrış çağrış az biraz aldırdık. İlaç yaptırdık damla, iki Şişe de antibiyotik verdi. Kulak sıvısı yüksekmiş. %40 geniz Eti varmış. Bunlar arttırıyormuş enfeksiyon riskini. Her sabah ve akşam damla damlatmak bi işkence. Kulaklarını kapatarak kaçıyor diğer odaya. :)) giydirmek soymak zaten bi zulümdü. Şimdi ikiye katlandı. Bide bu ara hep kendi istediği kıyafetleri giymek istiyor. Mesela geçen gün hava buz, kazak üstüne kot gömlek giydieve geldi dondum diyor. :)
Ve kızlar bugün. Tarihe geçsin, ilk kez bugün soba yakmadık tililililiiiiHafta sonu da eşimin ailesinin yanındaydık. Annesi ameliyat oldu kalp pili takıldı. İstanbul'da şuanda. Babası kardeşi evdeydi. inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Buraya kadar sabırla okuyan arkadaşlar size kocaman bir. Teşekkürü borç bilirim esen kalınız
Canım geçmiş olsun.. ilk defa duydum senin o dediğin rahatsızlığı inşallah çabuk atlatılırŞu an azda olsa yiyor yani istahsizlik bitti burun temiz sağol maral
Offff ama koku kusma yok kucuklerde olmaz diyordu 2 güne gecmezse başka dr gidicembeta iki çesidi vardi galiba
penisilin gerektireni A olan poszitif çikarsa bakteriyel demek
digerleri viral oluyor
peinisilin in amaci bu hastaligi bir ay içinde iki defa almamak, alinirsa ilerde bobrek yada kalp romatizmasina yol açabiliyor
İnşallah canım sagolCanım geçmiş olsun.. ilk defa duydum senin o dediğin rahatsızlığı inşallah çabuk atlatılır
o gece gelenlerin hepsinde pozitif çikmasi duusndurcuOffff ama koku kusma yok kucuklerde olmaz diyordu 2 güne gecmezse başka dr gidicem
Bi doktor bulamadımo gece gelenlerin hepsinde pozitif çikmasi duusndurcu
hiç ilaç vermedin ve çocuk duzelmeye basladi simdi oylemi ?
bakteuryel olsaa çabuk dyzelmezdi diye dusunuyorum
nasil bulamadin dr uBi doktor bulamadım
Çocuk uzmanı çok ama kadir bey gibi düşünen yok dr gittikten sonra foruma bakıyorum hep aynı sonucu görüyorum "sakin o dr guvenme"nasil bulamadin dr u
çocuk uzmanimi ariyon, ist da deilmiydin sen
:)) valla bilmiyorimki neden boyleÇocuk uzmanı çok ama kadir bey gibi düşünen yok dr gittikten sonra foruma bakıyorum hep aynı sonucu görüyorum "sakin o dr guvenme"
Gece doğru duzgun uyumadik ama sabah iyi uyandı şimdi oynuyor kahvaltıda da birşeyler yedi:)) valla bilmiyorimki neden boyle
e kizin nasil oldu
atlatiyor galiba yaavs yavasGece doğru duzgun uyumadik ama sabah iyi uyandı şimdi oynuyor kahvaltıda da birşeyler yedi
Aman hasta olmasında canı birşey istemiyor olsunatlatiyor galiba yaavs yavas
benimkide bisey yemiyor bugun kafayi yiycem hasta deil gorunurde ama hiç bisey yediremiyorum
bekliyom bakalim simdi acikdim mama demesini