yok yok biliyor babam evde kadinlar arasinda oldugunu :)hee ben anlamamışım :) desene baba kadınlar arasında mevlüd bu :) neyse torununun mevlüdünün yemeklerini yer akşam, en azından orda olur bu da sevindirir onu :)
ya tabii sen sevmesende babanın iyi kötü hayat arkadaşı. evlat da olsa eş başka oluyor. o yüzden çok şikayet etme :)))
ay evet bende düşündümki 3 saat oturup ders çalışacak değil ya :)) hamur aldım ama bayıldı onlara ilk verdiğimde iki saat oynadı onlarla ayakta bide. sevdiği şeyi yaparsa sabit duruyor :)Allah senii :)
zaten kaç dk oturacak ki çcougun sirtina zarar evrsin :)))))
bes dk oturmaz kalkar gider begum onda :))
yazık adama görsün bari ya heves ediyo demekki :)yok yok biliyor babam evde kadinlar arasinda oldugunu :)
mevlut bahane iste :) murvet gorecek baabiskom :)
sukur bugun iyi baya sabah yola çikacaklar
valla artik dedikoduusnu yapmayim diyorum kendi kendime bakalim dayanabilcemmi :) dedikodu derken iste buraya ayzmak bile o yani :)
supurgesi hiç çekmiyor paraya kiyip almiyor bi tane dur bakalim belki onu alirim anneler gununde, hiç anne olmamis çocuklari oyle çok seviyorki
aslinda benim onunla bi derdim yok o kendini sogutuyor gicik hareketleiryle :)
çok geçmis olsunn canimKızlar merhaba, keyifler iyidir inşallah..
Biz ailecek hoş güzel olmayan bir hafta sonu yaşadık, üç gün raporluydum yeni döndüm bugün okula..
Cumartesi günü hep birlikte kv lere gitmiştik annemler falan da vardı, birlikte yedik içtik. Sonra babam yemekten sonra bi kendine gelemedi. Sürekli midem ağryor, bulanıyor demeye başladı, çıkardı ama yine de rahtlamadı. Sonra anneme hadi dönelim eve dedi ve gittiler. Gece tam uyumuştuk annem telaşlı bir sesle aradı ki babanı hastaneye götürdük samsuna sevk edeckler diye.. Meğer kalp krizi geçirmişeşimle apar topar annemi de büyükbabamı da aldık gittik samsuna.. Babamı ambulansla götürdüler. Yoğun bakımda yattı hep. Anjio oldu, ufak tefek tıkanıklar varmış, kalp krizine sebep olan doğuştan bir rahatsızlıkmış. Kalp damarı kalp kasın üstünden değil altından geçiyormuş bu da krize sebep oluyormuş. Şimdi döndük eve dün. Çoruma geitrdim babamı, çok duygusal çünkü geçmiş olsun gelip giden olursa, sürekli ağlar morali bozulur diye aldım geldim gözümün önünde dursun. Çok korktuk hepimiz ama çok şükür şu anda iyi ilaçlarını alacak işte.
Allah hepimize sağlık versin, kimsete dermasız dert vermesin
Siz de kendinize iyi bak aman doktor olaylarını hiç bir zaman ihmal etmeyin..
geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar merhaba, keyifler iyidir inşallah..
Biz ailecek hoş güzel olmayan bir hafta sonu yaşadık, üç gün raporluydum yeni döndüm bugün okula..
Cumartesi günü hep birlikte kv lere gitmiştik annemler falan da vardı, birlikte yedik içtik. Sonra babam yemekten sonra bi kendine gelemedi. Sürekli midem ağryor, bulanıyor demeye başladı, çıkardı ama yine de rahtlamadı. Sonra anneme hadi dönelim eve dedi ve gittiler. Gece tam uyumuştuk annem telaşlı bir sesle aradı ki babanı hastaneye götürdük samsuna sevk edeckler diye.. Meğer kalp krizi geçirmişeşimle apar topar annemi de büyükbabamı da aldık gittik samsuna.. Babamı ambulansla götürdüler. Yoğun bakımda yattı hep. Anjio oldu, ufak tefek tıkanıklar varmış, kalp krizine sebep olan doğuştan bir rahatsızlıkmış. Kalp damarı kalp kasın üstünden değil altından geçiyormuş bu da krize sebep oluyormuş. Şimdi döndük eve dün. Çoruma geitrdim babamı, çok duygusal çünkü geçmiş olsun gelip giden olursa, sürekli ağlar morali bozulur diye aldım geldim gözümün önünde dursun. Çok korktuk hepimiz ama çok şükür şu anda iyi ilaçlarını alacak işte.
Maral babana geçmiş olsun Allah hayırlı nice yıllar versinçok geçmis olsunn canim
tekrarlamaz insallah iyi etmisin yaninda getirmeklee
nasil oyled amarmis ki hiç duymamistim
canım benim şimdi nasıl babacığın son konuştuğumuzdan beri? iyiydi demiştin şükürler olsun en kötüsü bu olsun, tekrar tekrar geçmiş olsun.. bu korkuyu yaşamak çok zor, ama dua edelim allah onları bize bağışlasın uzun ömürler sağlıkla mutlulukla hep yanımızda olsunlar..Kızlar merhaba, keyifler iyidir inşallah..
Babam maşallah çok iyi canım sağol :)niye kimseler yazmıyor
bilemedimki canım. bana normalde de bildirim gelmiyor zaten ben ara ara girip bakıyorum. herkes hayat koşturmacasımda demekki :)Babam maşallah çok iyi canım sağol :)
Bu grup neden bu hale geldi gerçekten? Bana hiç bildirim de gelmiyor
Evet canım bendeler.. ayaz iyi sağlığı falan yerinde ama son zamanlarsa aşırı bi hareket, yaramazlık var üstünde hiç söz dinlemiyor eşşek :))bilemedimki canım. bana normalde de bildirim gelmiyor zaten ben ara ara girip bakıyorum. herkes hayat koşturmacasımda demekki :)
babanın iyi olmasına sevindim hala sendeler mi? allah bir daha yaşatmasın. sen nasılsın Ayaz nasıl ccanım?
ayy bilmemmi! bazen gezmek istiyosun ve çıkıncada çıktığına pişman oluyorsun.. dün bana öyle oldu mesela hem işlerim vardı hem hava alalım dedim ama burnumdan geldi. bide kalmalı şehirler arası yolculuktan korkmayalımda ne yapalım :)Evet canım bendeler.. ayaz iyi sağlığı falan yerinde ama son zamanlarsa aşırı bi hareket, yaramazlık var üstünde hiç söz dinlemiyor eşşek :))
Hafta sonu yanı cumartesi günü İstanbul'da eşimin iş arkadaşının nişanı var aslında ona gidelim diyordu eşim ama benim hiç gözüm almadı.. şimdi git gel ben bi ton hem yorulacağım hem de stres olacağım bi de ben böyle strese gelemiyorum çok sinirleniyorum ayaz yolda durmayınca bağırıyorum ona sinirden oysa ki çocuk o sıkılacak tabi.. eşim gidelim gezeriz diyor görümcem de orda ya ama nedense hiç canım istemiyor.. ben de isterim gezmeyi tozmayı ama ayazla bu mümkün deği böyle olunca da böyle tınılı kalıyorum eve.. eşim gidecek çünkü patronu da gidecek.. öyle yani sinir oldum :)) kafayı yiyorum :)))
Canim gecmis olsun simdi gordum Allah bi daha gostermesin. Cok endiselenmissindirKızlar merhaba, keyifler iyidir inşallah..
Canim cok sevindim hayirli olsun saglikla dogsun insallah. Iyi dusunmussun bayagi buyudu cok sukur bizimkiler. Sen yasi dusunuyosun ama masallah yasindan cok kucuk gosteriyosun.selam kızlar, haftasonu eskişehire gittik sıla sürekli mızmız ve kucaktaydı 5 yasında ve 1,5 yaşında kuzenleri var, aslında çok da sever, bi oyna demi yok kapris huysuz sürekli tv ve telefon peşinde, o kadar yoruldum ki anlatamam birde emzirme sonrası uykuya geçememe sorunu var hiççç sormayın.. bu arada hamileyim perşembe doktora gidicem kan tahlili yaptırdım :) korkarak verdiğim bir karar ama daha öncede bahsetmiştim yaştan dolayı bekleyemezdim :) kardeş olmalı kararı ile istedik...biraz heyecan biraz korku biraz endişe var :) Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
sağol canım :) sıla 3 yaşındayken kardeşi olacak bende 41 :) iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim :)Canim cok sevindim hayirli olsun saglikla dogsun insallah. Iyi dusunmussun bayagi buyudu cok sukur bizimkiler. Sen yasi dusunuyosun ama masallah yasindan cok kucuk gosteriyosun.