2015 Şubat Anneleri

hee ben anlamamışım :) desene baba kadınlar arasında mevlüd bu :) neyse torununun mevlüdünün yemeklerini yer akşam, en azından orda olur bu da sevindirir onu :)

ya tabii sen sevmesende babanın iyi kötü hayat arkadaşı. evlat da olsa eş başka oluyor. o yüzden çok şikayet etme :)))
yok yok biliyor babam evde kadinlar arasinda oldugunu :)
mevlut bahane iste :) murvet gorecek baabiskom :)
sukur bugun iyi baya sabah yola çikacaklar

valla artik dedikoduusnu yapmayim diyorum kendi kendime bakalim dayanabilcemmi :) dedikodu derken iste buraya ayzmak bile o yani :)

supurgesi hiç çekmiyor paraya kiyip almiyor bi tane dur bakalim belki onu alirim anneler gununde, hiç anne olmamis çocuklari oyle çok seviyorki :KK43:
aslinda benim onunla bi derdim yok o kendini sogutuyor gicik hareketleiryle :)

Son düzenleme:
bugun hakan gezmeye gittigm arkadasin oglunun kafasini yardi
evet resmen tas atti yardi çocugun kafasini gozumun onunde, yetisemedim elinden almaya
ucundan siyirdi geçti çok sukur ama kanadi çocugun anni , ya gozune gelseydi Allah koruusunn
ay ben napacam bu çocuklaa yaaaaaa
milleti tasladi gezdi bahsçede, kum atiyor avuç avuç herkesin uzerine
durdan anlamiyor kucakda durmuyor zir zirrr beynimi yedi
Tr de napicam iki tane kendinden kuçuk kuzeni var onlara zarar vermese bari
ay biri benim çcougun kafasini yaracak bir daha o çocukla bir araya gelmemek için herseyi yapardim
anneside bebek o onemli deil dedi kadincaz ama çok kizdim hakaaana :KK43: anlamadi galiba bende bosuna kizmis oldum ama napayim utandim çocugun kafasi kanayinca ve bunu benim çcougum yapmis olunca :KK43:((

Allah senii :)
zaten kaç dk oturacak ki çcougun sirtina zarar evrsin :)))))
bes dk oturmaz kalkar gider begum onda :))
ay evet bende düşündümki 3 saat oturup ders çalışacak değil ya :)) hamur aldım ama bayıldı onlara ilk verdiğimde iki saat oynadı onlarla ayakta bide. sevdiği şeyi yaparsa sabit duruyor :)

yok yok biliyor babam evde kadinlar arasinda oldugunu :)
mevlut bahane iste :) murvet gorecek baabiskom :)
sukur bugun iyi baya sabah yola çikacaklar

valla artik dedikoduusnu yapmayim diyorum kendi kendime bakalim dayanabilcemmi :) dedikodu derken iste buraya ayzmak bile o yani :)

supurgesi hiç çekmiyor paraya kiyip almiyor bi tane dur bakalim belki onu alirim anneler gununde, hiç anne olmamis çocuklari oyle çok seviyorki :KK43:
aslinda benim onunla bi derdim yok o kendini sogutuyor gicik hareketleiryle :)
yazık adama görsün bari ya heves ediyo demekki :)
yani kadın gıcık olsa da insan üzülüyor. demekki ne kadar istermiş çocuğu olsun. al bari bi hediye ayıp olmasın :)
ayrıca dedikodu yapmıyoruz boşver sohbet ediyoz öyle düşün :KK70:

bu arada çocuklar daha küçük olsada bence bizim tepkimizden yaptığı yanlışların gayet farkındalar. öyle bişey yaptığı an tepki göstermek gerekir bence yoksa yanlış olduğunu nasıl anlayacak. sadece bu karşımdakine zarar verir mi diye düşünemiyorlar bu yaşta tabii :)
Begümde bizi tırmalıyor ısırıyor, küçük bebek görünce bi kere tırmalamıştı. içgüdüsel olarak mı yapıyorlar ve neden böyle yapıyorlar bilmiyorum.

Kızlar merhaba, keyifler iyidir inşallah..
Biz ailecek hoş güzel olmayan bir hafta sonu yaşadık, üç gün raporluydum yeni döndüm bugün okula..
Cumartesi günü hep birlikte kv lere gitmiştik annemler falan da vardı, birlikte yedik içtik. Sonra babam yemekten sonra bi kendine gelemedi. Sürekli midem ağryor, bulanıyor demeye başladı, çıkardı ama yine de rahtlamadı. Sonra anneme hadi dönelim eve dedi ve gittiler. Gece tam uyumuştuk annem telaşlı bir sesle aradı ki babanı hastaneye götürdük samsuna sevk edeckler diye.. Meğer kalp krizi geçirmiş :KK43: eşimle apar topar annemi de büyükbabamı da aldık gittik samsuna.. Babamı ambulansla götürdüler. Yoğun bakımda yattı hep. Anjio oldu, ufak tefek tıkanıklar varmış, kalp krizine sebep olan doğuştan bir rahatsızlıkmış. Kalp damarı kalp kasın üstünden değil altından geçiyormuş bu da krize sebep oluyormuş. Şimdi döndük eve dün. Çoruma geitrdim babamı, çok duygusal çünkü geçmiş olsun gelip giden olursa, sürekli ağlar morali bozulur diye aldım geldim gözümün önünde dursun. Çok korktuk hepimiz ama çok şükür şu anda iyi ilaçlarını alacak işte.

Allah hepimize sağlık versin, kimsete dermasız dert vermesin :KK43:

Siz de kendinize iyi bak aman doktor olaylarını hiç bir zaman ihmal etmeyin..

Biz ailecek hoş güzel olmayan bir hafta sonu yaşadık, üç gün raporluydum yeni döndüm bugün okula..
Cumartesi günü hep birlikte kv lere gitmiştik annemler falan da vardı, birlikte yedik içtik. Sonra babam yemekten sonra bi kendine gelemedi. Sürekli midem ağryor, bulanıyor demeye başladı, çıkardı ama yine de rahtlamadı. Sonra anneme hadi dönelim eve dedi ve gittiler. Gece tam uyumuştuk annem telaşlı bir sesle aradı ki babanı hastaneye götürdük samsuna sevk edeckler diye.. Meğer kalp krizi geçirmiş :KK43: eşimle apar topar annemi de büyükbabamı da aldık gittik samsuna.. Babamı ambulansla götürdüler. Yoğun bakımda yattı hep. Anjio oldu, ufak tefek tıkanıklar varmış, kalp krizine sebep olan doğuştan bir rahatsızlıkmış. Kalp damarı kalp kasın üstünden değil altından geçiyormuş bu da krize sebep oluyormuş. Şimdi döndük eve dün. Çoruma geitrdim babamı, çok duygusal çünkü geçmiş olsun gelip giden olursa, sürekli ağlar morali bozulur diye aldım geldim gözümün önünde dursun. Çok korktuk hepimiz ama çok şükür şu anda iyi ilaçlarını alacak işte.

çok geçmis olsunn canim
tekrarlamaz insallah iyi etmisin yaninda getirmeklee
nasil oyled amarmis ki hiç duymamistim

geçmiş olsun Allah şifa versin

canım benim şimdi nasıl babacığın son konuştuğumuzdan beri? iyiydi demiştin şükürler olsun en kötüsü bu olsun, tekrar tekrar geçmiş olsun.. bu korkuyu yaşamak çok zor, ama dua edelim allah onları bize bağışlasın uzun ömürler sağlıkla mutlulukla hep yanımızda olsunlar..

Babam maşallah çok iyi canım sağol :)
Bu grup neden bu hale geldi gerçekten? Bana hiç bildirim de gelmiyor
bilemedimki canım. bana normalde de bildirim gelmiyor zaten ben ara ara girip bakıyorum. herkes hayat koşturmacasımda demekki :)

babanın iyi olmasına sevindim hala sendeler mi? allah bir daha yaşatmasın. sen nasılsın Ayaz nasıl ccanım?

bilemedimki canım. bana normalde de bildirim gelmiyor zaten ben ara ara girip bakıyorum. herkes hayat koşturmacasımda demekki :)

babanın iyi olmasına sevindim hala sendeler mi? allah bir daha yaşatmasın. sen nasılsın Ayaz nasıl ccanım?
Evet canım bendeler.. ayaz iyi sağlığı falan yerinde ama son zamanlarsa aşırı bi hareket, yaramazlık var üstünde hiç söz dinlemiyor eşşek :))

Hafta sonu yanı cumartesi günü İstanbul'da eşimin iş arkadaşının nişanı var aslında ona gidelim diyordu eşim ama benim hiç gözüm almadı.. şimdi git gel ben bi ton hem yorulacağım hem de stres olacağım bi de ben böyle strese gelemiyorum çok sinirleniyorum ayaz yolda durmayınca bağırıyorum ona sinirden oysa ki çocuk o sıkılacak tabi.. eşim gidelim gezeriz diyor görümcem de orda ya ama nedense hiç canım istemiyor.. ben de isterim gezmeyi tozmayı ama ayazla bu mümkün deği böyle olunca da böyle tınılı kalıyorum eve.. eşim gidecek çünkü patronu da gidecek.. öyle yani sinir oldum :)) kafayı yiyorum :)))

Evet canım bendeler.. ayaz iyi sağlığı falan yerinde ama son zamanlarsa aşırı bi hareket, yaramazlık var üstünde hiç söz dinlemiyor eşşek :))

Hafta sonu yanı cumartesi günü İstanbul'da eşimin iş arkadaşının nişanı var aslında ona gidelim diyordu eşim ama benim hiç gözüm almadı.. şimdi git gel ben bi ton hem yorulacağım hem de stres olacağım bi de ben böyle strese gelemiyorum çok sinirleniyorum ayaz yolda durmayınca bağırıyorum ona sinirden oysa ki çocuk o sıkılacak tabi.. eşim gidelim gezeriz diyor görümcem de orda ya ama nedense hiç canım istemiyor.. ben de isterim gezmeyi tozmayı ama ayazla bu mümkün deği böyle olunca da böyle tınılı kalıyorum eve.. eşim gidecek çünkü patronu da gidecek.. öyle yani sinir oldum :)) kafayı yiyorum :)))
ayy bilmemmi! bazen gezmek istiyosun ve çıkıncada çıktığına pişman oluyorsun.. dün bana öyle oldu mesela hem işlerim vardı hem hava alalım dedim ama burnumdan geldi. bide kalmalı şehirler arası yolculuktan korkmayalımda ne yapalım :)

herhalde biraz daha var gezmelerde rahat etmemize.. seneye yazın daha iyi oluruz diye düşünüyorum. ama bu şekilde de kendimizi eve tıkmış oluruz, öyle hayat geçmez. bazen başımıza geleceği bilerekde çıkmak lazım :) aslında çocuk onlar sıkılmaları haylazlık yapmaları normal diye düşünüyoruz ama neden sinirlenmeden edemiyoruz? asıl sorun bu galiba..

bende çok sinirleniyorum, özellikle dediğin gibi son zamanlarda laf söz diblemiyor. bi de daha bir şeyi ilk sefer isterken bile ağlayarak mızmızlanarak istiyor ya deli oluyorum.. çok mız mız bi kız napıcam bilmiyorum. birinin çocuğunu yadırgadımki herhalde başıma geldi :KK70: hiç sevmezdim mızmız ağlayan çocukları :işsiz:

şimdi sen sonuç olarak gitmicek misin? 2 günden fazla olsa neyse de 2 gün içinde çok uzun yol. uçakla gitmeyecekseniz değmez gibi. havalar çok daha sıcakken gidebilirsiniz. bi de düğün olayı sıkıntı çocukla.

bizde böyle gün sayıyoruz ne zaman güzelce gezicez çocuklarla diye ama böyle böyle ikinci fikrinden git gide uzaklaşıyorum vallahi sanki bu yılları tekrar yaşamaya cesaretim yok gibi :))

Merhaba kizlar hic bu kadar yazamadigim olmamisti galiba. Cok yorgunum hep bir kosturma halindeyim hepimiz oyleyiz biliyorum. Esimle cok sık bozuluyo aramiz o da beni psikolojik olarak yoruyo. Cok kirginim ona tek bisey degil de genel olarak toplami diyelim tum birikimlerin. Duru da cok tatli oldu ya arkadasim gibi ama tabi bi taraftan 2 yas sendromu da yasiyoruz olmadik seylere delicesine aglamak gibi. Bi de aranizda kabizlik problemiyle karsilasan var mi aylardir en az iki gunde yapiyo kakasini bazen 3 gunu buluyo. Ne doktoruna goturmeliyim acaba. Tembel midir nedir bagirsaklari bilemwdim. Dogdugundan beri hep sorunlu zaten bu bagirsaklar. Iste boyle benden bu kadar

Canim gecmis olsun simdi gordum Allah bi daha gostermesin. Cok endiselenmissindir

selam kızlar, haftasonu eskişehire gittik sıla sürekli mızmız ve kucaktaydı 5 yasında ve 1,5 yaşında kuzenleri var, aslında çok da sever, bi oyna demi yok kapris huysuz sürekli tv ve telefon peşinde, o kadar yoruldum ki anlatamam birde emzirme sonrası uykuya geçememe sorunu var hiççç sormayın.. bu arada hamileyim perşembe doktora gidicem kan tahlili yaptırdım :) korkarak verdiğim bir karar ama daha öncede bahsetmiştim yaştan dolayı bekleyemezdim :) kardeş olmalı kararı ile istedik...biraz heyecan biraz korku biraz endişe var :) Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

selam kızlar, haftasonu eskişehire gittik sıla sürekli mızmız ve kucaktaydı 5 yasında ve 1,5 yaşında kuzenleri var, aslında çok da sever, bi oyna demi yok kapris huysuz sürekli tv ve telefon peşinde, o kadar yoruldum ki anlatamam birde emzirme sonrası uykuya geçememe sorunu var hiççç sormayın.. bu arada hamileyim perşembe doktora gidicem kan tahlili yaptırdım :) korkarak verdiğim bir karar ama daha öncede bahsetmiştim yaştan dolayı bekleyemezdim :) kardeş olmalı kararı ile istedik...biraz heyecan biraz korku biraz endişe var :) Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
Canim cok sevindim hayirli olsun saglikla dogsun insallah. Iyi dusunmussun bayagi buyudu cok sukur bizimkiler. Sen yasi dusunuyosun ama masallah yasindan cok kucuk gosteriyosun.

Canim cok sevindim hayirli olsun saglikla dogsun insallah. Iyi dusunmussun bayagi buyudu cok sukur bizimkiler. Sen yasi dusunuyosun ama masallah yasindan cok kucuk gosteriyosun.
sağol canım :) sıla 3 yaşındayken kardeşi olacak bende 41 :) iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim :)

X