Gunaydin canlarim guzel anneler
vahide1204 canim gecmis olsun. Neden olmus ki acaba yavrum yaa. Sobali ev gercekten cok zor olur ozellikle de kucuk cocuklarla. Allah gonlune gore bir ev nasip etsin kaloriferli sicacik.
yeb4 Begus'un yaptigi sey cok tatli geldi bana ya hani boyle buyumusbde odasinda yalniz kalmak istermis gibi. Bence olumsuz bi nedeni yoktur gibi. Cok tatli.
gelincikgibi Ayazim napiyo sen nasilsin canim? Orda cevrende kafa dengi kimse olmamasi cok kotu biliyorum. Ben bile yillardir yasadigim cevreye cok yakinim ama ona ragmen herkes kendi aleminde. Eskisi gibi gorusulmuyor. Isyerinde zaten hic kafa dengi insan yok kimseye icim isinmiyor. Keske yakin olsak. Birbirimizin dilinden anlardik. Bu arada bi matematikci olarak ben de bi heves sayilara baslamistim senin yazindan sonra vazgectim
Tabi sayilar derken 1 2 3. Otesi yok.
mery60 Merycim sebzelerle meyvelerle konusan elif mi? Cok tatli ben de cok seviyorum onu. Durusa benzettin demek o tatli kizi teyzesi. Benim kucuk adamim da cok tatli videolarini izliyorum hep. Kocaman oldular masallah.
BRBM Artik dogurman icin hic engel kalmadi ama aferin uslu bi cocuk olacak bekledi uzmedi annesini. Saglikla gelsin.