2015 Şubat Anneleri

bende yemistim ama az yedim herhzalde oek etkisi olmamisti :)
çokk yuruudm, iki kg hurma yedim ananas yedim, merdiven inip çikdim herseyi yapotil 41+2 de dogurdul bisey yapmasam nolaacakmis :))))
Ben hurma yemedim çok da yürümedim. İşte son gün doktordan gelince yürüdüm ananas aldım eve gttim yedim ve pilates topuna oturdum. Esnedim zıpladım daire çizdim. Pilates topundan bşka yere oturmadım bile. İşte 2 de başladı sancılarım. :)

demekki bisey yapamasamda o gun dogaackmis benimki belki kimbilir: )))
ama epiduralsiz dogumu o yaptiklarima borçluyum eminim, onuda tatmak nasip oldu çok merak edoiyordum ama cesaretim yokdu denemeye

demekki bisey yapamasamda o gun dogaackmis benimki belki kimbilir: )))
ama epiduralsiz dogumu o yaptiklarima borçluyum eminim, onuda tatmak nasip oldu çok merak edoiyordum ama cesaretim yokdu denemeye
2 kilo hurmayı nasıl yedin canım ben 3-4 tane yiyince kesiliyorum hemen çok aşırı tatlı geliyor yiyemiyorum ben de epiduralsiz doğumu hem merak ediyorum hem de cesaret edemiyorum valla ne yalan söyliyim :) ama mecbur...

Canım ananas da tavsiye ederim. Ben 41+2 de doğurdum. Ananasın da sancı başlatma özelliği varmış hiç sancım filan yoktu doktordan geldim yedim bol bol gecesine sancım başladı
Ananas yiyorum canım arada :)

bende yemistim ama az yedim herhzalde oek etkisi olmamisti :)
çokk yuruudm, iki kg hurma yedim ananas yedim, merdiven inip çikdim herseyi yapotil 41+2 de dogurdul bisey yapmasam nolaacakmis :))))
Türkiye de 40 hafta dolunca sunni sancıyla başlatıyorlar genelde bekleyen doktor da vardır ama az

Bir de doğum anından çok kesi ve dikişten korkuyorum ya o bölgeye uyuşturucu iğne yapsalar da hissediliyormuş yine de...

2 kilo hurmayı nasıl yedin canım ben 3-4 tane yiyince kesiliyorum hemen çok aşırı tatlı geliyor yiyemiyorum ben de epiduralsiz doğumu hem merak ediyorum hem de cesaret edemiyorum valla ne yalan söyliyim :) ama mecbur...
3-4 haftada yedim canim bir kerede deil eşmnmde arada tırtıklıyordy:))))

Bir de doğum anından çok kesi ve dikişten korkuyorum ya o bölgeye uyuşturucu iğne yapsalar da hissediliyormuş yine de...
valla canim ben kizimda epiduralli iken bile hissetmistim dikisleri :) yanii baya rahatsiz edici ama uzun surmuyorbi iki dk suruyor di$ini sIKARSIN gececek diye dusun :))
o kdr sanciya dayanip dogurdukdan sonra diki$ acisi devede kulak gibi kalir :)

bide doktoru dinleyip dogru ikinirsan yirtik kesi vs olmaz belki o zamanda dikise gerek kalmaz

3-4 haftada yedim canim bir kerede deil eşmnmde arada tırtıklıyordy:))))
Beratta kesi dikiş çoktu epiduralliydim ve hiçbişey hissetmedim bunda da olur mutlaka kesi dikiş filan ( yani dediğin gibi o doğum sancısından kurtulduktan sonra dikişin acısı hafif kalır ama iğneyi ipi filan görünce panik yapıyorum yerimde duramam muhtemelen çok kıpırdarım :)
Hurma da 500 gram yemişim 2 haftada günde 3 tane yiyorum :) ben bi kerede yedin sandım :)

En geç 2 -3 güne doğar gibime geliyor kızlar karnım ağrıyor adet sancısı gibi sürekli değil ama rahatsız edici

ahahaha yokkk ;kizzz
camis miyim ben nasil yiyim o kdr hurmayi :)
aklima geldikçe atardim iste azgima hiç saymadim

En geç 2 -3 güne doğar gibime geliyor kızlar karnım ağrıyor adet sancısı gibi sürekli değil ama rahatsız edici
dr geldimikiii
bence 10 /01 olacak dogum tarihi yada 11/01 :) doguyum diyene kdar :)

İlki kadar olmaz dikis.benim de ilkinde coktu.ikinmayi becerememistim.acemilik.ikinci de cok korkuyodum.ilki kadar surmedi.ucuncu de hic dikis yoktu.cok uzun surmez.bebegine odaklan.gecip gidiyor.

Gunaydin canlarim guzel anneler
vahide1204 canim gecmis olsun. Neden olmus ki acaba yavrum yaa. Sobali ev gercekten cok zor olur ozellikle de kucuk cocuklarla. Allah gonlune gore bir ev nasip etsin kaloriferli sicacik.
yeb4 Begus'un yaptigi sey cok tatli geldi bana ya hani boyle buyumusbde odasinda yalniz kalmak istermis gibi. Bence olumsuz bi nedeni yoktur gibi. Cok tatli.
gelincikgibi Ayazim napiyo sen nasilsin canim? Orda cevrende kafa dengi kimse olmamasi cok kotu biliyorum. Ben bile yillardir yasadigim cevreye cok yakinim ama ona ragmen herkes kendi aleminde. Eskisi gibi gorusulmuyor. Isyerinde zaten hic kafa dengi insan yok kimseye icim isinmiyor. Keske yakin olsak. Birbirimizin dilinden anlardik. Bu arada bi matematikci olarak ben de bi heves sayilara baslamistim senin yazindan sonra vazgectim Tabi sayilar derken 1 2 3. Otesi yok.
mery60 Merycim sebzelerle meyvelerle konusan elif mi? Cok tatli ben de cok seviyorum onu. Durusa benzettin demek o tatli kizi teyzesi. Benim kucuk adamim da cok tatli videolarini izliyorum hep. Kocaman oldular masallah.
BRBM Artik dogurman icin hic engel kalmadi ama aferin uslu bi cocuk olacak bekledi uzmedi annesini. Saglikla gelsin.

ahahaha yokkk ;kizzz
camis miyim ben nasil yiyim o kdr hurmayi :)
aklima geldikçe atardim iste azgima hiç saymadim

dr geldimikiii
bence 10 /01 olacak dogum tarihi yada 11/01 :) doguyum diyene kdar :)
Bence de yarın doğar gibime geliyor 11 inde yani bugün de ağrım arttı uyandığımdan beri karnım belim ağrıyor düzensiz henüz

İlki kadar olmaz dikis.benim de ilkinde coktu.ikinmayi becerememistim.acemilik.ikinci de cok korkuyodum.ilki kadar surmedi.ucuncu de hic dikis yoktu.cok uzun surmez.bebegine odaklan.gecip gidiyor.
İnşallah benim de ilkinden kısa sürer ve dikiş az olur canım evet bebişe odaklanıp sancının ağrının hemen geçeceğini düşünmem lazım

Evet canım doğması için bi engelimiz kalmadı şükür aynen biz de hep diyoruz sözümüzü dinleyip bekledi uslu bebiş olacak inşallah

Bu arada ocak 2017 annelerinin yarıdan fazlası doğurdu ben sonlara kalanlardanım :)

Bence de yarın doğar gibime geliyor 11 inde yani bugün de ağrım arttı uyandığımdan beri karnım belim ağrıyor düzensiz henüz
Benim de öyle her gün ağrırdı ama hiç gelmedi ayaz paşa kaç hafta öyle ağrılarla bekledim :)

Sağlıkla doğsun inşallah, her şey güzel olur yeter ki sağlıklı olsun.. ismini net koydunuz artık demi? Mert mi kesin

Maralcım burada iki gündür okul tatil. Dün 20 saat elektrik gelmedi. Allahım bizi kurtarsın artık buradan.. hastalık Yok ama işte genel sıkıntılar. Tuna hala çiş çiş kaka diyor ama tuvalete götürünce oyun oynuyor, peçeteyle suyla. acelem Yok bakalım..

Geçmiş olsun, en önemlisi sağlık aynen.. sobadan biz de yıldık.. inşallah bu sene son olsun, sizin içinde bizim içinde.. amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…