2015 Şubat Anneleri

Ve temizzzzzzz !! :)

Biz 21 ocakta biniyoruz 5 şubatta dönüyoruz. Görüşebilecek miyiz yani hııı kızlar yeb4

benimki dun kaka dedi genelde yapinca diyor açtim altini bisey yok
iki dk sonra bi daha geldi kaka diye bu sefer yapmiss :)
yapamdan once soyleyebiliyor , gecen gunde gitmis kullanmadigim od avar orda bi kosede ikiniyordu :)
bunlar hep bezi birakdirmak için isaret ama benim hiç gozum kesmiyor yaa
dogum gunune havalar isnir bakaacz artik
halilari falan kaldirrim naparsa yapsin orta yere :)))))

Aynen canım sağlık olsun gerisi olur evet canım ismini netleştirdik mert olacak inş

@AyazBeyaz im ayaz puzzle yapabiliyrmu olay olanlari
benimki kapak açip kapamayi falan szever ne biliyim kutulari iç içe sokup oynuyoirda yapbozu tam beceremiyor
bende oynamak için bir iki uç diyorum
AKSAM BUYUKLER OYNASIN DIYE MUTFAKDA VAKIT geçiiyoruz konserrve kasik kepçe oynyoz iste
ii uu fln diyo oda :)))

vahide1204 canım çok geçmiş olsun. biliyosun ben çok çektim bu kurdeşenden. çok zor bişey hele küçücük çocuk ona daha da zor antihistaminik ilaç verdiyse kullan mutlaka başka türlü geçmiyor.. allah acil şifalar versin.
inşallah gönlüne göre güzel bir ev de bulursun. sobanın güzel yanlarıda var ama çok zor. hele küçük çocuklarla ekstra zor.

dadera canım bilmiyorumki normal mi. aklıma takıldı çok ama inşallah dediğin gibi normaldir kendini durduk yere odaya kapatması :)

Durukuşu gördüm ne kadar mutlu görünüyor karların içinde :) burda daha yağmadı, istanbula perşembe gidicez ama o zamana kadar ordada kar kalmaz herhalde. yani inşallah hava izin verirde gidebiliriz. geçen senede böyle olmuştu ay kışın ortasında gidince böyle oluyo :)

@AyazBeyaz anladım canım sizin durum karışık yani. ben fazla kalırsın diye düşündüm tatilin var diye ama eşinin izin durumu aklıma gelmedi tabii :) inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider sünnetide halledersiniz ve inşallah görüşebiliriz :)

bende senin gibi düşünüyorum o yüzden hiç zorlamadım şimdiye kadar sayıları renkleri öğrensin diye. ama oyun oynarken beşe kadar sayıyoduk saklanmacada, ordan öğrenmiş. hiç şaşırmadan beşe kadar sayıyo. bi de tabii yemek yesin diye çocuklar için öğretici vidyolar izletiyodum ordanda öğrenmiş. şimdi ona kadar sayıyor bi iki rakamı unutup tabii

oyun hamuru daha hiç düşünmedim ağzına sokar diye ama denemeden bilemeyiz tabii. odasında bi kaç değişiklik yapıp ona masa almam lazım o zaman alıcam. parmak boyası da alıcam.

mery60 ben ikinizinde bulunduğu tarihlerde ordayım bi ay kalıcam zaten bi aksilik olmazsa. benden yana sıkıntı yok yani bu kadar yaklamışken mutlaka görüşmemiz lazım :)

BRBM her doğum farklıdır canım artık bu kadar kafana takma. belki ben bunları yazarken sen şu an doğurmaya başlanış bile olabilirsin :)
sağlıkla kucağına almak için dua et ferahlat içini. bazısı epiduralli olsa bile dikişi hisseder bazısı olmasa bile hissetmez bu tamamen senle alakalı. insanların hikayelerini dinleyip kendini korkutma ve şartlama. ben 41+2 de doğurdum, hiç bişey de yemedim valla. doktorum sürekli kontrol etti her şey yolunda dedi.
ayrıca yurtdışında genelde 42.haftaya kadar beklenir, bizim ülkede bu durum 40ı geçince hemen ameliyata alınır genelde. ben doktorum konusunda şanslıydım.

neyse sonuç olarak ayın 10unu bekledi. bende gelirkende annesinin canını çok acıtmayacak sonrasında da uslu bir bebek olacak hatta şirinleri bile görecek :))

Son düzenleme:
puzzle çok tahat yapabilirler canım. Begü uzun zamandır yapıyor. büyük tahta puzzle al onları çok rahat yapar.

puzzle çok tahat yapabilirler canım. Begü uzun zamandır yapıyor. büyük tahta puzzle al onları çok rahat yapar.
var canim her turlu puzzle evde buyuklerden kalanalri hiç atmadim :)
, bugun bi daha dneyim bakalim
bakdim yapamiyor bende ustunde durmuyorum benden kaynakli herhalde :))

var canim her turlu puzzle evde buyuklerden kalanalri hiç atmadim :)
, bugun bi daha dneyim bakalim
bakdim yapamiyor bende ustunde durmuyorum benden kaynakli herhalde :))
ilgisini çekmiyodur belki canım. Hakan çok hareketli bi çocuk diyosun sonuçta oturup puzzle yapabileceğini ben bile hayal edemedim :) onun dünyasında şimdi koşmak dökmek karıştırmak var. Begüm puzzle yapmayı seviyor ama tabii sürekli oynamıyor sıkılıyor. dağıtıyor sonra hepsini :)) ilgilenirsem bende onunla sürekli oynarsam oturur sakince oynar. ama her zaman yapamıyorum tabiiki. sen bide üç çocukla vallahi onların yemeklerini yapsan sadece gün biter

mery60 20 saat elektiriksizlik ne demek yahu hele çocukla ne kadar zor olmuştur.. dularım sizinle umarım ordan bir an önce kurtulursunuz ve en azından merkez bir yere geçersiniz.. özellikle doğalgazlı bir ev, her odası sıcacık ve temiz.. ayy vallahi ben sinir oldum şu an ve çok üzüldüm ve gerçekten dua edicem bunun için

bide sen tatil boyunca hep bahçelievlerde mi kalıcaksın? orası demiştin di mi yanlış hatırlamıyosam? çok yakın olucaz çok mutlu oldum

Yok canım henüz doğum sancım yok :) sancılanınca haber vericem size inş evet sen şanslıymışsın gerçekten öyle doktor pek nadir artık ayın 10 unu da bekledi minik mert artık çok bekletmesin :) yürüyüş yapmaya gidecem eşimle sıcak duş ve bol hurma yicem beklemedeyiz artık 12 sinde bitiyor 40 haftamız o zamana kadar bebişe mühlet... :)

kızlar ben ne zaman kışın istanbula gitsem hep kara denk geliyorum yahu tabii bu çok normal diyebilirsiniz ama ben genelde hep hava trafiğinin durduğu zamana denk geliyorum.

perşembe öğlen gidicez kısmetse. eşim diyorki o zamana kadar uçaklar iner ama bilemedim. iptal olmasını tercih ederim inemeyip başka bir yere inmektense ya da geri dönmektense. baştan iptal ederler inşallah öyle bi durum olacağına.

ben yine giderim büyük ihtimal ama annemler şu an kardeşimin yanında onların uçağıda yarın. inşallah onlar gidebilir yoksa ben gidip boş eve giricem sanırım allahtan halamlar falan önceden girip kombiyi açacaklar.

kışın ortasında gezmeye gidersen böyle olur işte :))
bavullarımı ufaktan hazırlıycam bugün. eşimde benden üç gün sonra gelip bi hafta kalıcak allahtanda giderken yemek falan yapmiycam o yüzden.

inşallah hasta olmaz oraya gidince. malum salgın varmış her kış olduğu gibi istanbulda. bakalım neyse bunları düşünmek istemiyorum ve tatilime odaklanıyorum

Haha çocuklar anne sen günde kaç kere mutfağa giriyorsun dıyolar
Hiç çıkmıyorumki:))))))))))
Allaahan aynı yemeği yiyorlar şimdilik, buyyunce bide hepsi ayrı bişey istiyormuş, isyan bayrağını çekerim bende kalkın yapın yiyin derim :))))(
Hakan neden hoşlanıyor bende bilmiyorum
Araba top kitap pelüş,sesli sessiz çokk oyuncak var evde o kadarda attım ama bitmedi mübarek. Büyükler artık oynamıyor hakan için bıraktım ama yüzüne bile bakmıyor
Bekkıyom sabırla birgun oynayacak diye :)

Büyükler kitap okumayı çok seviyorlar onlar okudukça ben havalara uçuyorum.onlarca kitap alıyoruz her hafta kütüphaneden :)

İnşallah duan kabul olur, bu kadar doğal yaşam aşırı dozdan götürecek bizi hep orda olmayacağız iki üç gün de Kartal da kalabiliriz. İnşallah görüşürüz. Sen biliyorsun oraları sen organize et nerde napalım :)

Kızlar sizin bebekler kendi kendilerine oyun kurabiliyorlar mı? Yoksa daha erken mi acaba ? Yani çekmece karıştırmanın, yapboz yapmanın dışında, mesela bi ayıcıklA bi kediciği alıp oyun yapabiliyor mu? Ay şimdi yazarken de bi saçma geldi daha erken sanırım..

arabasiyla oynuyor CANIM :)o sayilmaz herhale :))

Bebeğiyle oynuyor ayağnda sallıyor eee eee diye ninni söylüyor bebiii bebi diye sevgi gösterisinde bulunuyor bana getirip emzirttiriyor. Ağzna du döküyor içmesi için. Köpek vardı böyle tasması olan sürrkli onla oynadı bi ara.bunları kendi kendine ben demeden güdülemeden yapıyor. Bunlar sayılır mı

hastalık vs gibi bi aksilik olmazsa mutlaka buluşuruz canım. @AyazBeyaz tam olarak nerde olcaktı unuttum. ama biz yakınız ve ikimizede en yakın buluşulacak en uygun yer marmara forum. normalde avmleri sevmiyorum ben ama çocuklarla kış günü en iyi ve güvenli yer orası olur. konuşuruz haberleşiriz vatsaptan cınım.

anladım ben seni :) oyun kurmak sayılır mı bilmiyorum ama bebekleriyle oynuyor. yemek yediriyor, bezliyor, ayağında sallıyor uyutuyor, giydiriyor. çay takımlarıyla çay yapıp bize getiriyor.
mutfaktan kapkacak alıp yemek pişiriyor o ara kendi kendine de konuşuyor.

daha çok bebekleriyle oynarken aklından bişeyler geçtiğini anlayabiliyorum. konuşuyor genelde. oyy oyy bebek dandidi dandidi dastana diyor
seviyor çok bebeklerini, giydirirken atta didices montu giy üşül hasta olul diyor. yani aynen benim dediklerimi taklit ediyor :))

onun dışında daha kapsamlı şekilde kendi kendine oyun kurmaları için bencede erken canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…