2015 Şubat Anneleri

Yok canım belli değil bu hafta sanırım görevlendirirler seçme şansım Yok sanırım uzak bi yer de olabilir yA da rehberlik araştırma merkezi de olabilir ki o da ben uzak bize hem de çakışma saatler 8-5 ayaz zorlanacak ben bütün gün olmayınca hayırlısı ama dediğin gibi

Henüz daha yönetmelikleri şöylembir hızlıca okuyabildim canım bu hafta bi kaç soru çözmeye çalışırım.. walla herkes zor olur diyor elemek istiyorlarmış.. bi de sözlü sınav var asıl orda ne olacak merak ediyorum.. hayırlısı olsun

Gözüm iyi çok şükür arada bi sabahları kalktığımda puslu görüyorum M doktor demişti öyle olur bından sonra diye..tekrar gidip görme muayenesine girmem lazım gözlük almam gerekiyor :) aslında var da takmıyorum derecesi yetmiyor artık olmadı lens kullanırım da benim dana o lensi gözümden çıkarır yer :)))?

Kesin evet canım gideceğim.. okul belli değil seçme şansım yokmuş kendileri belirleyecek bakalım bu hafta netleşir .. hayırlısı..

Sınav asil öğretmenliğe geçiş sınavı.. ayazdan dolayı ben ama hiç çalışamıyorum

Evet kv geliyor hafta içi cuma gidiyor pazartesi geri geliyor. Annemler Almanya'da onlar da bu ayın sonuna doğru gelirler sanırım..

Kız o deli şekeri yerim ben :)
Nasıl tatlı bıdık tam ısırmalık.. her kız çocuğu öyle güzel olmaz duru ve Begüm ayrı bi güzeller maşallah :)

Özel kurumlarda da bir sene boyunca çalışsan atandığında adaylığın otomatikmen kalkmış olarak başlanıyor diye biliyordum canım yanlış mı acaba bu bilgi Sen özelde bir seneden fazla çalışmadın mı canım çalıştıysan stajerliğinin kalması gerekirdi diye biliyorum ama ...

Hm anladım canım üzülme yine de hayırlısı olsun herşeyin inş öyle olmaz canım

Evet canım olabilir aslında kahvaltıyı hiç düşünmemiştim teşekkürler canım yapabilirsem bi el atayım bu işe annemlerde

bi dene zeytainyagini belki içer anlamaz belli olmaz
anlarsada doker normùal sut verirsin :)
Haklısın canım denemem lazım 20 günlükken 2 aylıkken 3 aylıkken de sadece anne sütüyle beslendiği halde 15-20 gün kakasını yapmadığı çok ağladığı oluyordu fitil koyuyorduk o zaman daha çok ağlıyordu 20 gün sonra filan birden yapıyordu çok acı çekiyordu ta o zamanlardan o kadar küçükken çay kaşığıyla zeytin yağı damlatıyordum ağzına o ağlarken şimdi mümkünatı yok o şekilde koyamam ağzına kusturur kendini

Hayır canım alakası Yok onunla ben 5 yıl çalıştım özel okulda.. adaylık kalkması devlette farklı

anladım tatlım inşallah çok yakın ve güzel bir yer olur, hep en kötüsünü düşünüyorsun anlıyorum seni insan ihtimal vermiyor ama bakarsın yakın bir yer olur ve yeni okulunu çalışma arkadaşlarını öğrencileri yine çok seversin. çalışma saatlerin uzayacak dedin muhtemelen ama napalım güzel olsunda. 8-5 de inan iyi, özel sektörde 7de falan çıkıyorlar tabii senin saatlerin şu an nimet canım benim dua edicem senin için.

Ayaz sana yapışıyor çalışamıyorsun di mi? ah oyalayabilecek biri olsa günde bi saat çalışsan bile yeterdi. iş yerinde boş vaktin olursa çalışabilir misin? bu arada istanbula gelme planlarınızda bi değişiklik yok di mi?

ay teyzesi sağol bizim çocuklar ayrı bi güzel ve yakışıklılar çokda seviyoruz ya ondan daha da güzel geliyolar :) ama kızları süslüyoruz giydiriyoruz ya daha bi yemelik oluyolar tabii sende lütfen bizi Ayazdan bu kadar mahrum etme biraz fotoğraf koy :)

ayaz beyazim insallah çok zorlamaz yeni tayin olayi seni ve ayazi
hep kotu ihtimalden bahseiyorsun kiz yakin atanma sansin hiç mi yok
olamsada uzulme herseyde bu hayir varmis
Üzülmüyorum alıştım duruma :)) sadece bekliyorum

Bu arada geçen aklıma geldi, Emre'nin hayal etmeleri devam ediyor mu?

Ya ben artık ayazı çekmeye unutuyorum daha doğrusu telefonu görünce hemen istiyor ondan dolayı elime pek alamıyorum telefonu.. kaçırıyorum ama böyle olunca bir çok güzel anıyı..

Bi de geçen baktım yüzlerce binlerce foto var bilgisayarda.. ne yapcam onları bilmiyorum.. çıkarttırmam Laz'ım ama basıl seçicem basıl kıyacam bilmiyorum :))

Üzülmüyorum alıştım duruma :)) sadece bekliyorum

Bu arada geçen aklıma geldi, Emre'nin hayal etmeleri devam ediyor mu?
baska demedi bisey olmadi galiba
simdilik sadece oyuncaklariyla konusuyor yada kalemi defteriyle :)
mesela bilye oynarken n birine sen gel buraya diyor, otekine sen soyle kenarda dur falan diyor :)))

ay ben genç kizken yemek yaparken yemek malzemeleriyle konusurdum biliyonlu :) yani 15 yaslanrindayken fln :))))))))

Hoşgeldin yeniden :)) Sıla kreşten olumlu etkilendi mi? Yeni şeyler öğreniyor mu Can'ım, konuşmasına falan faydası oldu mu? Bide altını değiştiriyorlar mı?
canım sılanın 5 arkadaşı var 2 si hergün gelmiyor yani az çocuk çok ilgi :) altını değiştiriyorlar, konuşmasına faydası oldu gerçi kıyaslayacak başka çocuğum yok ama anlaşılır konuşuyor :) sabah etkinlik yapıyorlar en azından arkadaşları oldu kızımın öğretmenini seviyor

Ayy canim sana da yazacaktim hatta alinti yapacaktim haklisin. Cok sevindim ya Silanin kresi sevmesine senjn icin dw bi degisiklik olur yarim gun de olsa calismak. Arada fotograf koy sen de bu aralar yoksun
ya benimki pek çalışmak olamıyor sabah kırtasiyeye hiç kimse gelmiyor 5 fotokopi 2 kalem toplam 10 kişi geliyor nerdeyse :) ama sıla mutlu kreşten azda olsa kendi param var onun için bende mutluyum :) :)

pazar bi avmde niloya gösterisi vardı oraya götürdüm mutluluğunu anlatamam nasıl sevindi oynadı vs anlatmalara doyamıyor niloya, pepe böyle gösteri gelirse mutlaka götür

pazar bi avmde niloya gösterisi vardı oraya götürdüm mutluluğunu anlatamam nasıl sevindi oynadı vs anlatmalara doyamıyor niloya, pepe böyle gösteri gelirse mutlaka götür
geliyor canım daha geçen gün niloyanın müzikali geldi kültür merkezine ama ben götüremedim işim vardı. sık sık öyle şeyler geliyor ama tiyatro salonunda durur mu endişeliyim. avmlerden nefret ediyo zaten hiç durmak istemiyor oralarda.

gerçekten artık bende diyorum keşke eskisi gibi fotoğraf makineleri olsa 36lı :) hepsi birbirinden değerli oluyordu öyle olunca ve hepsini çıkarıyorduk. şimdi telefonda bilgisayarda yüzlerce var. ben en son geçen kış gibi bi eleme yaptım çıkardım bayağı şimdi tekrar yapıp çıkarmam lazım ama dediğin gibi insan hangisini seçeceğini şaşırıyor :)

kızlar bende ocakta yeni anne olucam inşallah,süt pompası önerileri ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz,işe geri dönücem o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum,çok kararsızım sizce hangisini almalıyım

Medela miydi tam adını bilmiyorum hastanede kullanmıştım İlk bebeğimde çok iyiydi memnun kaldım elektrikli idi sağlıkla kucağına al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…