- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Yok canım belli değil bu hafta sanırım görevlendirirler seçme şansım Yok sanırımSağol canım ben de öyle düşünmeye çalışıyorum artık hayırlısı böyleymiş demek okul değiştirmene üzüldüm canım ya çocuklar da etkilenirler böyle değişikliklerden hangi okula gideceğin belli mi peki canım uzak mı sana yeni okulun? İnşallah sınavın da çok iyi geçer canım çocukla ders çalışmak çok zor dediğin gibi Allah kolaylık versin canım
Henüz daha yönetmelikleri şöylembir hızlıca okuyabildim canım bu hafta bi kaç soru çözmeye çalışırım.. walla herkes zor olur diyor elemek istiyorlarmış.. bi de sözlü sınav var asıl orda ne olacak merak ediyorum.. hayırlısı olsunBiz aynıyız Can'ım kar, kış, Tuna danası, koşturmaca :) Sınavı'nda başarılar inşallah adaletli davranırlar, eğitimbirsen deneme sınavımı ne yayınlamış bi göz at istersen. Göz diyince gözün nasıl oldu bu arada?
Kesin evet canım gideceğim.. okul belli değil seçme şansım yokmuş kendileri belirleyecek bakalım bu hafta netleşir .. hayırlısı..@mery60 sağol şekerim yersiz bi gerilmeydi ama anlarsın işte isterse koca üç ay gurbette olsun yine adet olmasam test yaparım herhalde
siz nasılsınız? Tuna nasıl bakalım? bizimkini gördün işte :) bu aralar bi enerji patlaması yaşıyor bakalım hayılısı :)
gelincikgibi canım merak ettim seni gözün nasıl oldu?
ay ne münasebetsizmiş niye söylemiş çocuklara ya.. şimdi kesin mi gideceğin ya.. üzüldüm canım beniminşallah yeni gideceğin yer çok daha güzel olur.. peki bu sınav ne için?
bu arada kayınvaliden bakıyor hala di mi? çok soru sordum sana da yahu. allah kolaylık versin canım benim.
Özel kurumlarda da bir sene boyunca çalışsan atandığında adaylığın otomatikmen kalkmış olarak başlanıyor diye biliyordum canım yanlış mı acaba bu bilgi Sen özelde bir seneden fazla çalışmadın mı canım çalıştıysan stajerliğinin kalması gerekirdi diye biliyorum ama ...Kesin evet canım gideceğim.. okul belli değil seçme şansım yokmuş kendileri belirleyecek bakalım bu hafta netleşir .. hayırlısı..
Sınav asil öğretmenliğe geçiş sınavı.. ayazdan dolayı ben ama hiç çalışamıyorum
Evet kv geliyor hafta içi cuma gidiyor pazartesi geri geliyor. Annemler Almanya'da onlar da bu ayın sonuna doğru gelirler sanırım..
Kız o deli şekeri yerim ben :)
Nasıl tatlı bıdık tam ısırmalık.. her kız çocuğu öyle güzel olmaz duru ve Begüm ayrı bi güzeller maşallah :)
Hm anladım canım üzülme yine de hayırlısı olsun herşeyin inş öyle olmaz canımYok canım belli değil bu hafta sanırım görevlendirirler seçme şansım Yok sanırımuzak bi yer de olabilir yA da rehberlik araştırma merkezi de olabilir ki o da ben uzak bize hem de çakışma saatler 8-5 ayaz zorlanacak ben bütün gün olmayınca hayırlısı ama dediğin gibi
Evet canım olabilir aslında kahvaltıyı hiç düşünmemiştim teşekkürler canım yapabilirsem bi el atayım bu işe annemlerdeCanım sabah kahvaltısı karışık ya hani, acaba ona kayısı gibi şeyleri kademeli olarak önce çok az sonra çoğaltarak en küçük parça şeklinde atsan yer mi ki? Bi de kabızlık illa beslenme değil genetik de bir faktör ayaz da kabız oluyor oysa ki yiyor herşeyden.. ama bende kabızlık büyük sorun mesel.. doktor demişti genetik de rol oybar diye
Haklısın canım denemem lazım 20 günlükken 2 aylıkken 3 aylıkken de sadece anne sütüyle beslendiği halde 15-20 gün kakasını yapmadığı çok ağladığı oluyordu fitil koyuyorduk o zaman daha çok ağlıyordu 20 gün sonra filan birden yapıyordu çok acı çekiyordu ta o zamanlardan o kadar küçükken çay kaşığıyla zeytin yağı damlatıyordum ağzına o ağlarken şimdi mümkünatı yok o şekilde koyamam ağzına kusturur kendinibi dene zeytainyagini belki içer anlamaz belli olmaz
anlarsada doker normùal sut verirsin :)
Hayır canım alakası Yok onunla ben 5 yıl çalıştım özel okulda.. adaylık kalkması devlette farklıÖzel kurumlarda da bir sene boyunca çalışsan atandığında adaylığın otomatikmen kalkmış olarak başlanıyor diye biliyordum canım yanlış mı acaba bu bilgi Sen özelde bir seneden fazla çalışmadın mı canım çalıştıysan stajerliğinin kalması gerekirdi diye biliyorum ama ...
ayaz beyazim insallah çok zorlamaz yeni tayin olayi seni ve ayaziHayır canım alakası Yok onunla ben 5 yıl çalıştım özel okulda.. adaylık kalkması devlette farklı
anladım tatlım inşallah çok yakın ve güzel bir yer olur, hep en kötüsünü düşünüyorsun anlıyorum seni insan ihtimal vermiyor ama bakarsın yakın bir yer olur ve yeni okulunu çalışma arkadaşlarını öğrencileri yine çok seversin. çalışma saatlerin uzayacak dedin muhtemelen ama napalım güzel olsunda. 8-5 de inan iyi, özel sektörde 7de falan çıkıyorlarKesin evet canım gideceğim.. okul belli değil seçme şansım yokmuş kendileri belirleyecek bakalım bu hafta netleşir .. hayırlısı..
Sınav asil öğretmenliğe geçiş sınavı.. ayazdan dolayı ben ama hiç çalışamıyorum
Evet kv geliyor hafta içi cuma gidiyor pazartesi geri geliyor. Annemler Almanya'da onlar da bu ayın sonuna doğru gelirler sanırım..
Kız o deli şekeri yerim ben :)
Nasıl tatlı bıdık tam ısırmalık.. her kız çocuğu öyle güzel olmaz duru ve Begüm ayrı bi güzeller maşallah :)
Üzülmüyorum alıştım duruma :)) sadece bekliyorumayaz beyazim insallah çok zorlamaz yeni tayin olayi seni ve ayazi
hep kotu ihtimalden bahseiyorsun kiz yakin atanma sansin hiç mi yok
olamsada uzulme herseyde bu hayir varmis
Ya ben artık ayazı çekmeye unutuyorum daha doğrusu telefonu görünce hemen istiyor ondan dolayı elime pek alamıyorum telefonu.. kaçırıyorum ama böyle olunca bir çok güzel anıyı..anladım tatlım inşallah çok yakın ve güzel bir yer olur, hep en kötüsünü düşünüyorsun anlıyorum seni insan ihtimal vermiyor ama bakarsın yakın bir yer olur ve yeni okulunu çalışma arkadaşlarını öğrencileri yine çok seversin. çalışma saatlerin uzayacak dedin muhtemelen ama napalım güzel olsunda. 8-5 de inan iyi, özel sektörde 7de falan çıkıyorlartabii senin saatlerin şu an nimet canım benim dua edicem senin için.
Ayaz sana yapışıyor çalışamıyorsun di mi? ah oyalayabilecek biri olsa günde bi saat çalışsan bile yeterdi. iş yerinde boş vaktin olursa çalışabilir misin? bu arada istanbula gelme planlarınızda bi değişiklik yok di mi?
ay teyzesi sağol bizim çocuklar ayrı bi güzel ve yakışıklılarçokda seviyoruz ya ondan daha da güzel geliyolar :) ama kızları süslüyoruz giydiriyoruz ya daha bi yemelik oluyolar tabii sende lütfen bizi Ayazdan bu kadar mahrum etme biraz fotoğraf koy :)
baska demedi bisey olmadi galibaÜzülmüyorum alıştım duruma :)) sadece bekliyorum
Bu arada geçen aklıma geldi, Emre'nin hayal etmeleri devam ediyor mu?
canım sılanın 5 arkadaşı var 2 si hergün gelmiyor yani az çocuk çok ilgi :) altını değiştiriyorlar, konuşmasına faydası oldu gerçi kıyaslayacak başka çocuğum yok ama anlaşılır konuşuyor :) sabah etkinlik yapıyorlar en azından arkadaşları oldu kızımın öğretmenini seviyorHoşgeldin yeniden :)) Sıla kreşten olumlu etkilendi mi? Yeni şeyler öğreniyor mu Can'ım, konuşmasına falan faydası oldu mu? Bide altını değiştiriyorlar mı?
ya benimki pek çalışmak olamıyor sabah kırtasiyeye hiç kimse gelmiyor 5 fotokopi 2 kalem toplam 10 kişi geliyor nerdeyse :) ama sıla mutlu kreşten azda olsa kendi param var onun için bende mutluyum :) :)Ayy canim sana da yazacaktim hatta alinti yapacaktim haklisin. Cok sevindim ya Silanin kresi sevmesine senjn icin dw bi degisiklik olur yarim gun de olsa calismak. Arada fotograf koy sen de bu aralar yoksun
pazar bi avmde niloya gösterisi vardı oraya götürdüm mutluluğunu anlatamam nasıl sevindi oynadı vs anlatmalara doyamıyor niloya, pepe böyle gösteri gelirse mutlaka götürhayırlı olsun, çok sevindim senin adına :) iş sahibi oldun ve yarım gün çalışmak dahada güzel olsa gerek :) Sılanın kreşi sevmesi çok güzel olmuş. hem eve yakın hem sevmiş gerçekten büyük şans.
ben ev hanımlığına devam. en sevdiğim meslek :)) şaka bi yana çalışmak üretmek çok iyi geliyor insana. en azından sosyelleşiyorsun.
biz şimdi kış geldiği için evdeyiz. hava inanılmaz soğuk dışarı çıkmak mümkün değil nefesim kesildi dün çıkınca resmen.
evdede Begüm hanım çok sıkılıyor ama yapacak bişey yok, öyle yani bizde durumlar aynı.
geliyor canım daha geçen gün niloyanın müzikali geldi kültür merkezine ama ben götüremedim işim vardı. sık sık öyle şeyler geliyor ama tiyatro salonunda durur mu endişeliyim. avmlerden nefret ediyo zaten hiç durmak istemiyor oralarda.pazar bi avmde niloya gösterisi vardı oraya götürdüm mutluluğunu anlatamam nasıl sevindi oynadı vs anlatmalara doyamıyor niloya, pepe böyle gösteri gelirse mutlaka götür
gerçekten artık bende diyorum keşke eskisi gibi fotoğraf makineleri olsa 36lı :) hepsi birbirinden değerli oluyordu öyle olunca ve hepsini çıkarıyorduk. şimdi telefonda bilgisayarda yüzlerce var. ben en son geçen kış gibi bi eleme yaptım çıkardım bayağı şimdi tekrar yapıp çıkarmam lazım ama dediğin gibi insan hangisini seçeceğini şaşırıyor :)Ya ben artık ayazı çekmeye unutuyorum daha doğrusu telefonu görünce hemen istiyor ondan dolayı elime pek alamıyorum telefonu.. kaçırıyorum ama böyle olunca bir çok güzel anıyı..
Bi de geçen baktım yüzlerce binlerce foto var bilgisayarda.. ne yapcam onları bilmiyorum.. çıkarttırmam Laz'ım ama basıl seçicem basıl kıyacam bilmiyorum :))
kızlar bende ocakta yeni anne olucam inşallah,süt pompası önerileri ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz,işe geri dönücem o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum,çok kararsızım sizce hangisini almalıyım