2015 Şubat Anneleri

evet kar olayını hiç düşünmedim. haklısın o zaman kesinlikle ankaraya git canım. Beratı doğurduğun hastane ve doktordan memnunsan oraya gidersin hatta epidueal bile yaptırabilirsin bir de bu yönden düşün.

uçak olayında doktor bir tehlike görmezse ki bence görmez kesin verir rağoru. firmalar risk almamak için daha erken haftalarda almamazlık ediyorlar. ben 8 aya yakındım o zaman binmiştim her ihtimale karşı doktor raporuda almıştım ama sormadılar bile sadece kaç haftalık dedi kabin memuru, bende iki hafta erken söylemiştim hatta :)
üzülme bi tehlike yoksa doktor kesin verir raporu. sende 34 haftadayım falan dersin sorarsalar.

Hmm anladım canım inşallah verir o zaman durumumu anlatırım
Beratın doktoru o hastaneden ayrılmış muayenehane açmış özel fiyatı çok uçuk olmazsa olabilir ama muayenehanesi de annem gile çok uzak bir de ankara trafiği var aslında annemlere yakın özel hastane var orda da çok iyi bi doktor var berata hamileyken ona da bir kaç defa gitmiştim olmazsa ona giderim dediğin gibi epidural olursa inş çok iyi olur benim için bakalım iyi yönünden düşünmeye çalışıyorum artık

bencede öyle düşün artık bu saatten sonra yapacak bir şey olmadığı için kendini üzmeye değmez. sen sn iyisi annene yakın olan o doktora git. epidural olmak istiyodun hem bak vesile olmuş olur :) herşey yoluba girer sıkma canını. eşinde tatilde gelebilecekmiş madem sonra hep birlikte çok kalmadan dönersiniz :)

kızlaaaaar sonuda adet oldum oh be iki tane test yapmama rağmen ne stres yapmışım ya. aman allahım korkunçtu bi daha olmasın
hayat ne garip Begümü beklerken her tuvalete gidişimde ne olur adet olmamış olayım diye dua ediyodum, şimdi tam tersi. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi geceler kızlar

Canım Merhaba yazdıklarınızı ara ara okuyorum doğumunu Muş ta yapmanda bir sakınca yok bende oradaydim hatırlarsın özelde sürekli kontrol e gittim ama doğumu devlette yaptım vede 3. Sezeryan oldum iyiki olmuşum yoksa bende memleketime gidecektim gece iyi hissetmedim branda oldu bitti serviste ki ebe ve hemşireler fazlasıyla ilgilidir hastane zaten yeni ve bildiğin üniversite gibi ayrıca hemşirelerin hepside iyiki burda oldunuz ameliyat ı dediler özelde kiler çok iyi değil demişlerdi ve bencede mantıklı doğuda doğum daha fazla haliyle herkesde özele gidemiyor devletteki Dr ların bilgi ve pratiği daha fazla gene senin bileceğin bir durum ama pişman olmazsın canım öğretmen evinde veya ordu evinde kalabilirsiniz allah kolaylık versin. ..

Hayırlı sı olsun canım inşallah
Dr rapor vermezse muşta otelde kalın diyecektim ben cermelek öğretmen evi demiş daha mantıklı
İnşallah verir dr raporu da değişik yollara gerek kalmaz
Dr un süresi ne kadar mış acaba 1hafta fln olmazmıki

Merhaba kızlar
Bugün strazburga konsolonslugagittik
Yol boyu uyudu benimki 6 saat git gel :)
Çok dadlu bi vesikalık resmi oldu fotoğraf ı ısırcam ınstagramı sildim @didera cım. Telin hafıza sorunu var çözemedim bir

Uyuttum şükür gidip yatıcam çok uykum var acayip yorgunum

Seni çok çok iyi anlıyorum ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum birde yemeyen çocuk çok zor :/ Bence İlk 3 Ay dan sonra düzen Daha ıyi oturur Sen önce ıyi Bir hastane ve doktorda Doğum yapta gerisini şimdi düşünme annen yanında Ne Güzel

çok Teşekkürler desteğin için Senin yorumlarına bayılıyorum Zaten Hiç üşenmeden uzun uzun yazıyorsun :) evet Hiç paylaşma huyları Yok mesela parkta birşeyler yiyorlar yanımızda sohbet et ettiğimiz birisi Hiç ikram etmiyorlar Geçen ebe geldi İşte dedim oğlana öp ablayı oda dediki Onun duygularına karışma öpmek isterse gelir öper Hiç Bi konuda baskıcı ısrarcı olma o kendi başına Bir birey :/

Aslında herkesin yaşadığı ve tecrüesi farklı canım belki ben gitsem daha farklı ummadığım ilgiyle veya ilgisizlikle karşılaşabilirim ama muş devlette hiç iyi muamele görmediklerini anlatan da çok var çevremde komşulardan bir de orda doğum yapan 3 tanıdığımızın da bebeğinin göbeği enfeksiyon kapmış yeterince steril değil mi acaba diye kaygılanıyorum ister istemez benim normal doğum olacak gibi son anda bir terslik olmazsa normal doğum yapanlar hiç hoş şeyler anlatmadılar tüm sancı çekenlerin bir odaya alındığını bağıran inleyen kıvranan herkes bir arada hemşirelerin azarlayışı bilmiyorum yani belki de öyle değildir ama gözüm korktu artık oraya gitsem de kendimi güvende hissetmem boşlukta gibi hissederim bir de dediğim gibi biz ilçedeyiz merkeze 1 saat uzak gidiş gelişimiz çok zor olur ocak ayında malum karlı yollar berat var annem yanımda olsa bile eşim yanımda olamicak berata bakacak evde taksiyle gidip gelmek zorunda kalırım annemle sıkıntı yani benim için her türlü eşimle konuştuk en iyisi ankaraya gidip annemlerde kalmak ve orda özelde doğum yapmak diye karar verdik canım bakalım inş iyi olur...

Yok canım raporu vermezse arabamızla götürecek eşim beni muşta değil ankarada doğum yapmaya karar verdik inş daha hayırlı olur raporun süresi 7 günmüş canım perşembe günü sabah uçakla gidecem inş raporu alabilirsek şimdi muşta özel hastanedeyim sıra bekliyorum inş verir raporu

Sağol canım inşallah

Haklısın canım devlet hastanesi doktorları daha çok vaka gördükleri için bilgi ve pratikleri daha iyidir ondan şüphem yok zaten benim özel hastane takıntım da yok doktor iyi olduktan sonra gerisi teferruat ben bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde doğum yapacaktım zaten ama doktora geçici görevlendirme çıkmış başka bir yere o yüzden hastaneden ayrıldı çok iyiydi doktorum ebeler hemşireler çok alışmıştım

Aldık raporu raporda 35 haftalık gebelik uçağa binmesinde sakınca yoktur yazıyor ama eşim garantici biraz gittik havaalanına yetkiliye sordu eşim bu raporla sıkıntı olur mu diye muhtemelen olmaz ama pilota gösteriyorlarmış raporu pilot istemezse almayabilir demiş onun tasasını yaşıyor eşim annem de bugün otobüsle gelecek yarın öğlen burda olur pazartesiye de uçak bileti aldık gidicez annemle berat kucağımda gidemez diye annem gelecek ayrı koltuk verilmiyor ya berata kucağımda da gidemez karnım kocaman
bebişte iyiymiş şükür 2 kilo 700 grammış nst ye girdim bi tanecik sancı çıktı önemli değil olabilir bu haftada dedi doktor

Canlar gecmisi henuz okuyamadim direkt yaziorum. Hamile degilim. Kistler yine donmus bunyeye ondan demek duzensizlik. adet sokturucu verdi. bi de enfeksiyon varmiz antibiyotik verdi. Iste boyle benden haberler.

bebek iyimiş çok şükür ondan önemli bir şey yok, artık sıkma canını ve tasalanmayın.
pilot eğer istemezse herhangi bir yolcu atıyorum bi huzursuzluk çıkarsın ufacık bi sorun bile olsa onu uçuşa almayabilir. yani firmanın ne dediği de önemli değildir o uçakta pilot ne isterse o olur kimi isterse (tabii bir nedeni varsa) uçaktan indirebilir. yani onlar o yüzden eşine öyle söylemiştir. korkma içini ferah tut yani :) bunlarıda hep eşimden dolayı biliyorum he senelerdir havacılık sektörünün içindeyim bende sağolsun onun sayesinde tüm kuralları biliyorum

dertlenmeyin hiç bişeycik olmaz. vaktın pilot alamam seni uçağa dedi, Beratı gönderirsin annenle sen artık arabayla gidersin yani en kötü senaryo bu olur.

Canlar gecmisi henuz okuyamadim direkt yaziorum. Hamile degilim. Kistler yine donmus bunyeye ondan demek duzensizlik. adet sokturucu verdi. bi de enfeksiyon varmiz antibiyotik verdi. Iste boyle benden haberler.
canım çok geçmiş olsun. ciddi bişey değil di mi?

Aynen canım önemli olan bebeğin sağlığı nst de bir vuruyor vurdukça kalp atışı hızlanıyor oyy insanın içi gidiyor çok farklı bir duygu önceden yaşamış olmama rağmen :)
Sağol canım verdiğin bilgiler için haklısın her ihtimali söylemişlerdir eşime aynen dediğin gibi biz de az önce eşimle öyle konuştuk en kötü annemle berat giderler benle eşim arabamızla gideriz direk havaalanından diye düşündük

Kızlaaaaarrrr selammm!! Hep okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyor yahu vay anasını.... dadera cığım gebe olmadığına sevindim ama kistlere üzüldüm. Geçmiş olsun, inşallah hemencecik geçer. Sen Tuna ya bayılıyorsun ama hiç duru kuşumu göstermiyorsun, daha çok foto daha çok video piliiiiss :)

yeb4 canım senin de gözün aydın hadi yırttık yine :) ayrıca o evin delisini yirim:)
MaRaL_ bize de göster yav şu yakışıklıyı bizde ısıralım :) bez olayına da cevap vermişsin Can'ım sağol, ben birkaç gündür çıtçıtlı body giydirmeden bağlıyorum çiş de bez de taşmadı, belki de çıt çıt sıkıyordu ondan çıkıyordu. Kız sen de denemeden neden o kadar çok bez alıyon, al bi küçük paket iyiyse devamını al :)) sat bence sen onları sizin orda satış olayı iyi oluyor :)

BRBM Can'ım başına gelenlere üzüldüm ama neyse ki annen ve eşin çok destekçi oluyorlar. Ben 8 aylık hamileyken on iki saat yol gitmiştim otobüsle. Uçakla hop diye Ankaradasın inşallah. Vardır bir hayır. Açıkçası ben Muş'ta Doğum yapmanı tercih etmezdim, hem o kadar saat yol git, karda kışta.. hastanenin hiç iyi olmadığını duymuştum, zaten görüntüsü bile fenalık geçirtiyordu insana. Ayrıca öğretmen evi tam bir kabuslar evi!! Asssllaaaa kalamazdın. En iyisi oldu Ankara'ya gitmen. Ara tatile şurda ne kaldı güzelce annenin evinde doğurur dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…