- 19 Aralık 2012
- 166
- 18
Sağolun kızlar. Yok gurbet derken ailemden uzaktayım. 8 ay öncesine kadar aynı şehirdeydim. Sonra eşim tayin istedi. Evimi ailemi iyi komşularımız bırakıp geldim buraya .kucuk bir yer burası. Alışveriş merkezi bile yok gezmek için. Bu sebeplerden psikolojim altüst oldu. Oğlum da etkileniyor bunlardan. Komşunun zili çalsa kapıya koşuyor biri mi geldi diye. Elimden tutuyor,ayakkabılarını alıyor eline kapıya götürüyor beni
Onun dışında oğlumun yeme problemi var.cok secici, her gun ne pisireyim diye dusunmek mahvediyo beni. Eline bisey versem yemiyo. Kilosu dusuk bu yuzden zaten, 10 kilo hala.ama yine de en büyük mutluluk kaynağım o benim. Gülümsedimi dünya benim oluyor. Daha anlatacak tim ama uyandı kuzucuk
Onun dışında oğlumun yeme problemi var.cok secici, her gun ne pisireyim diye dusunmek mahvediyo beni. Eline bisey versem yemiyo. Kilosu dusuk bu yuzden zaten, 10 kilo hala.ama yine de en büyük mutluluk kaynağım o benim. Gülümsedimi dünya benim oluyor. Daha anlatacak tim ama uyandı kuzucuk