- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 37
İyiyim canım çok şükür bugün ağrım ve batma Yok doktorun dediğin gibi çabuk iyileşt sanırım..selam kızlar, umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz.
ben daha iyiyim ama halsizlik ve öksürük var şimdi. ama geçiyor yani sıkıntı yok. annem gitti bir saat önce. hiç alışamiycamneyse ama 1 ay sonra falan bende gidicem o yüzden çok üzülmüyorum. özlemi bir yana insan öyle alışıyorki anne rahatlığına, bi kaç gün bocalıyorum. çok yardım etti çok rahatlattı beni sağolsun dinlendim.
gelincikgibi nasıl oldu gözün canım iyi misin? misafirlerin durumu ne oldu? aklım sende kaldı
MaRaL_ senin durumuna da çok üzülüyorum ve hayret ediyorum nasıl güçlü bi kadınsınki her şeye yetişebiliyorsun.. en azından 2-3 yıl daha geçse biraz daha rahatlaraın belki en azından kızın daha büyür sana manevi olarakda yardımcı olur, Emrenin halleri daha düzelir. Hakanda kendi kendine kudurur :))
@mery60 gördüğüm kadarıyla güzel bi güne uyanmışsın çok mutlu oldum :) Tunanın dansına bitttim bittimmmm :)) yemin ediyorum kız haliyle Begüm öyle dans edemiyoyerim yaaa durup durup izliyorum
![]()
Allah kavuştursun annen Gitti mi? Ben kaçırdım olayı..
Sen be yaptın? Hava da buz gibi yA benim hiç dışarı çıkasım olmuyor walla evde tıkılı kaldık bugün