2015 Şubat Anneleri

Kizlar kizlar napiyosunuz? Ben geldim. Doktora gidemedim uzun hikaye ama test yapptim hamile degilim yani insallah. @AyazBeyaz kuzum gecmis olsun gozun nasil oldu? Agri yapiyo mu?
Hasta kizlar bebikler nasil oldunuz? Herkes iyidir umarim. Simdi okuycam kaldigim yerden
oh iyi bari canım. ama sen yine doktora git. bende bugün farkettim 3 gün gecikmişim. ama son adetimden beri bişey olmadı, yani muhtemelen olurum bikaç güne. ay şimdi aklıma takıldı he. ama mümkün değil yani.

hastalık geçti sayılır ama burun akıntısı öksürük devam. öldüm ya ne geçmez gripmiş.

a z once camide sohbetdeydim
priz yerini bo$ koymuslar yaniu kabloilar vardi sadece duvaar gomulu, ihmalkarlik yani
bilmiyordum tabiki, ortalidka dolaniyordu oyle birden aglamaya absladi, elini degip çekdi galiba
elktreik çarpmadi ama bilmiyorum agladi çarmis mi oluyor
napacagimi sasirdim yaa
ve orasi her zaman buyuk lerin gitggi talebe yeri, yani haftada 30 çocuk geliyor oraya 4 yastan buyukler
simdiye kdr nasil oyle kalmis anlamiyorum, piyango resmen bize vurdu, ucuz kurtulduk
hocaya ne diyim kime ne diycem bilmiyorumki
hakan iyi ama kotude olabilirdi :KK43:
offfffff nerde aksilik var beni buluyor gibi geliyor bana bu aralar ..
şu an bi sorun var mı? çok ağladı mı o an?
geçmiş olsun canım ama bişey olmamıştır bence ferah tut içini.

a z once camide sohbetdeydim
priz yerini bo$ koymuslar yaniu kabloilar vardi sadece duvaar gomulu, ihmalkarlik yani
bilmiyordum tabiki, ortalidka dolaniyordu oyle birden aglamaya absladi, elini degip çekdi galiba
elktreik çarpmadi ama bilmiyorum agladi çarmis mi oluyor
napacagimi sasirdim yaa
ve orasi her zaman buyuk lerin gitggi talebe yeri, yani haftada 30 çocuk geliyor oraya 4 yastan buyukler
simdiye kdr nasil oyle kalmis anlamiyorum, piyango resmen bize vurdu, ucuz kurtulduk
hocaya ne diyim kime ne diycem bilmiyorumki
hakan iyi ama kotude olabilirdi :KK43:
offfffff nerde aksilik var beni buluyor gibi geliyor bana bu aralar ..
Geçmiş olsun maralcığım, bişeyi yoktur bence. Şimdi nasıl? Bence hemen git konuş oranın imamıyla, durumunuzu da anlat, daha kötüsü de olabilirdi de. Önlem alsınlar.

Bence doktora göster çöcuğu kan tahlili yapıyorlar kayınpederime aynısı oldu için rahat eder
Ay canim yaa nasil bir hmalkarliktir bu. Bence kesinlikle gotur canim doktora. cocuklarin gittigi yerde olur mu hic oyle bosta kablo acikta.
biseyi yok kizlar
şu an bi sorun var mı? çok ağladı mı o an?
geçmiş olsun canım ama bişey olmamıştır bence ferah tut içini.

Geçmiş olsun maralcığım, bişeyi yoktur bence. Şimdi nasıl? Bence hemen git konuş oranın imamıyla, durumunuzu da anlat, daha kötüsü de olabilirdi de. Önlem alsınlar.
saolun kizlar yok hiç biseyi
dr a gitmeye korkdum çocuga bakamadim elektrik çarptimi diycem ne diycem dr a :KK43:
imam girdu zaten oradakilere burayi halledelim falan dedi ama persembe gidecem yapilmadiysa konusrum , ben çocugumu sokkatami buldum
orada iki çocuk daha avrdi benimkiyle yasit el kdr bebek bunlar yaa aklim gitti çok korkdum , çok aglamadi kucagima alinca susutu

bi komsum bu sene tr deyken kizim çarpildi demisti, delik izi oluyormus elektrik geldigi yerden bide çikis izi oluyormus, çikmazsa o tehlikekiymis fln , iyice bakdim iz fln yokdu parmaginda
gosteriyor zaten sorunca hangi parmagini oldugunu kuzum benim nasil korkmus ..

hakan i kiza birakip hafta da iki kere emreye gidiyorum karateden almaya
ilk gun zor oldu ama artik alisti oynuyolar ablasiyla
bugun kiizim aradi anne durmuyor diye daha yeni çikmistim yola, gelene kdr konustum tel de
anne diyor biseyler soyluyor anlamiyorumki, akima bin turlu sey geldi ne diyor acaba, bi yerimi agriyor acaba diye :cry::cry:

biz hep emreyle donuste sohbet ederiz yol buyunca,bugun telefon olunca onu aksatmis gibi olmayom diye iksiylede konusmaya çalistim baya trafik karisti :)

geldim ev b..k kokuyor :)))) o kdr çok sevindimki kaka yaptigina, anne vididividi derken kaka yaptim diyormus çocugum :)))))

ben hala adet olmadım kızlar ya. 4 gün oldu bugün. acaba grip oldum diye gecikebilir mi? son adetimden beri zaten koruncak bi durumda olmadı, ondan önceside çok mümkün değil. sinir oldum niye olamıyorum. barut gibiyim zaten kaç gündür, herşeye sinir oluyorum..

ben hala adet olmadım kızlar ya. 4 gün oldu bugün. acaba grip oldum diye gecikebilir mi? son adetimden beri zaten koruncak bi durumda olmadı, ondan önceside çok mümkün değil. sinir oldum niye olamıyorum. barut gibiyim zaten kaç gündür, herşeye sinir oluyorum..
Canim hastalandigin icin olabilir bence vucutta aksamistir bazi seyler. Barut gibiysen sorun yok yakinda olursun bence.
Zaten bi durum olmadiysa hic endiselenme.
Kiz ben hala olamadim ya. Napcam bilmem. Her aksam adet olcakmis gibi karin agrim var. Asiri bi sisligim var ama baska belirti yok normalde asabi olurdum ben de olmaya yakin. pamuk gibiyim:) Ay test yanlis mi cikti ki ya yine yapmaya da cesaretim yok. Cumartesiyi iple cekiyorum. Bakalim doktor ne diyecek.

dadera dadera test yaptım ben negatif çıktı şükür. içim rahatlasın diye yaptım yoksa 4 günden bişey olmaz bide dediğin gibi grip oldum ondan da gecikmiştir. ama nasıl bi korkuysa olana kadar endişelerim geçmeyecek :))

sen neden o kadar geç gidiyosun doktora izin mi alamadın işten? ay bende merak ettim şimdi kötü bi durum olmasında. ama sanmam çünkü öncedende öyleydim diyodun.

Mrb arkadaşlar. Ben 2015 Mart annesiyim. bizim topik ocak ayi gibi whatsappa geçtiği için takip edemiyorum onları. Aranıza beni de kabul ederseniz sevinirim. Ara ara sizi takip ettim. Ama oğlum çok hareketli olduğu için her zaman giremedim foruma. Gurbetteyim ben de bu arada.yalniz büyütüyorum oglumu.anlayacak soracak çok şeyim var.simdiliik bu kadar yazayim

Mrb arkadaşlar. Ben 2015 Mart annesiyim. bizim topik ocak ayi gibi whatsappa geçtiği için takip edemiyorum onları. Aranıza beni de kabul ederseniz sevinirim. Ara ara sizi takip ettim. Ama oğlum çok hareketli olduğu için her zaman giremedim foruma. Gurbetteyim ben de bu arada.yalniz büyütüyorum oglumu.anlayacak soracak çok şeyim var.simdiliik bu kadar yazayim
Hoşgeldin :)

dadera dadera test yaptım ben negatif çıktı şükür. içim rahatlasın diye yaptım yoksa 4 günden bişey olmaz bide dediğin gibi grip oldum ondan da gecikmiştir. ama nasıl bi korkuysa olana kadar endişelerim geçmeyecek :))

sen neden o kadar geç gidiyosun doktora izin mi alamadın işten? ay bende merak ettim şimdi kötü bi durum olmasında. ama sanmam çünkü öncedende öyleydim diyodun.
Yasemincim hayırdır inşallah, stres bizi çok etkiliyor, annenin gidişine ve hastalığına bağlı bence gecikme, yani inşallah dimi :) dadera ya katılıyorum patlamaya hazır bomba gibiyseniz tamamdır bu iş, geliyor :)

Canim hastalandigin icin olabilir bence vucutta aksamistir bazi seyler. Barut gibiysen sorun yok yakinda olursun bence.
Zaten bi durum olmadiysa hic endiselenme.
Kiz ben hala olamadim ya. Napcam bilmem. Her aksam adet olcakmis gibi karin agrim var. Asiri bi sisligim var ama baska belirti yok normalde asabi olurdum ben de olmaya yakin. pamuk gibiyim:) Ay test yanlis mi cikti ki ya yine yapmaya da cesaretim yok. Cumartesiyi iple cekiyorum. Bakalim doktor ne diyecek.
Ay kaç damladır yorum yazamıyorum internet felç. Can'ım hadi git görün de bir an önce güzel haber ver bize. Yani bebek değil de, hastalık falan çıkmasın, basit bi sebep olsun inşallah

Ay kaç damladır yorum yazamıyorum internet felç. Can'ım hadi git görün de bir an önce güzel haber ver bize. Yani bebek değil de, hastalık falan çıkmasın, basit bi sebep olsun inşallah
Kiz guzel bi haber deyince zaten icimden merycim benden bebek haberi istiyo olamaz dedim:anneadayı::halay::rolleyes:
Kendi salakligim bi gidemedim doktora bu hafta isler yogun olacak diye. Gecen hafta randevu bulamadim dogru duzgun. Buldugum da ssk anlasmali degildi. O kadar kaziklanmak istemedim acikcasi iki dk bakicak sonra bayil 250tl.
Ctesi kesin randevum var ama eski doktorumdan. Gitcem insallah yeb4 yeb4
Bi tane daha test alsam mi diyorum. Oteki testi sabah yapmadim cunku. Sabah yapilmasi oneriliyo ya.
Ay ruyamda hep hamilelikle ilgili biseyler goruyorum kizlar kizlar. Korkularim bilincaltimi ele gecirdi.
Tum gun karnim kipir kipirdi dun bebek tekmeliyo gibi:rolleyes: Hayirlisi

Yasemincim hayırdır inşallah, stres bizi çok etkiliyor, annenin gidişine ve hastalığına bağlı bence gecikme, yani inşallah dimi :) dadera ya katılıyorum patlamaya hazır bomba gibiyseniz tamamdır bu iş, geliyor :)
bilmiyorum canım hala olmadım ve sinirlerim bozulmaya başladı. gerçi dün test yaptım ama insan yine endişe ediyor. dediğin gibi stres hastalık etken olmuştur..

Kiz guzel bi haber deyince zaten icimden merycim benden bebek haberi istiyo olamaz dedim:anneadayı::halay::rolleyes:
Kendi salakligim bi gidemedim doktora bu hafta isler yogun olacak diye. Gecen hafta randevu bulamadim dogru duzgun. Buldugum da ssk anlasmali degildi. O kadar kaziklanmak istemedim acikcasi iki dk bakicak sonra bayil 250tl.
Ctesi kesin randevum var ama eski doktorumdan. Gitcem insallah yeb4 yeb4
Bi tane daha test alsam mi diyorum. Oteki testi sabah yapmadim cunku. Sabah yapilmasi oneriliyo ya.
Ay ruyamda hep hamilelikle ilgili biseyler goruyorum kizlar kizlar. Korkularim bilincaltimi ele gecirdi.
Tum gun karnim kipir kipirdi dun bebek tekmeliyo gibi:rolleyes: Hayirlisi
ay deme öyle illa sabah mı olması gerekiyo? ben akşamüstü yaptım. dışarı ilk çıktığımda bi tane daha alıcam. eşime bi taneyi zor aldırdım zaten neymiş alamazmış öyle şeyler, manyak bu erkekler :KK70:
vallahi aynı dediğin gibi bende kurup kurup duruyorum. olursa ne olur diye senaryolar kurmaya başladım. ufff bi olsamda rahatlasam deli oldum ya. vallahi şakasını bile duymak istemiyorum niyeyse.

ay deme öyle illa sabah mı olması gerekiyo? ben akşamüstü yaptım. dışarı ilk çıktığımda bi tane daha alıcam. eşime bi taneyi zor aldırdım zaten neymiş alamazmış öyle şeyler, manyak bu erkekler :KK70:
vallahi aynı dediğin gibi bende kurup kurup duruyorum. olursa ne olur diye senaryolar kurmaya başladım. ufff bi olsamda rahatlasam deli oldum ya. vallahi şakasını bile duymak istemiyorum niyeyse.
Ayy valla kuzum bi de senle 2017 agustos analarina katilmayalim:skandal:

Ayy valla kuzum bi de senle 2017 agustos analarina katilmayalim:skandal:
yok yaaa :KK57: testimiz negatif çıktı tatlım bence boşa kuruntu yapıyoruz.
şahsen ben hem korunup hem son adetimden beri hiç bişey yapmamama rağmen bi de testim negatif çıkmasına rağmen öyle bi durumla karşı karşıyaysam diyecek hiç bişey bulamam herhalde :)) ama hala niye olmadım çok şaşkınım, emzirmeyi bıraktığımdan beri düzenliydi. senin öncedende düzensizmiş ama benim en fazla iki gün gecikirdi. anlamadım vallahi aklımda hep onda o yüzden strestende olamıyorum herhalde :KK17:

Hoşgeldin canım aramıza burada da var mart aylı az kaldık zaten az ve öz gibi oldu biraz :)
Yurt dışında mısın gurbet dedığin

hoşgeldin, allah bağışlasın oğlunu :)

X