• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Benimde tüp bebek doktorum ısrarla sezaryen diyor bebek baş aşağı olmasına rağmen
sonucta senin ona güvenin sarsılmamalı. Cehalet mutluluktur benimsedim ben bu vakte kadar ve doğum konusunda ve tüm riskleri hocaya devrettim. Ona güvenim gitmesin istiyorum. Belki 37 de bakıp bana da sezeryan diyecek bilmiyorum. Köprüden önceki son cikistayiz, son dk doktor değiştirmek mi yoksa doktora güvenmek mi bu karar kişisel verilmeli ve saga sola kulak kapatılmalı diye düşünüyorum. 37 de sorduğunda normal öncelikli tercihim diye ileteceğim bakalım ne olacak.
Her çocuk nasıl ki aynı değilse her doğum hikayesi de aynı değil. Allah bizlere kolaylarini nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın diyorum.

Hayırlı ramazanlar kızlar . Bende normalde tutarın orucu. Ama hepimiz son haftalardayız bebegın gelişimin pik yaptığı haftalar . Rabbim de izin vermiş farz kılmamış . Bence zorlamaya gerek yok. Tutulması taraftarı değilim. Karnımızdaki canı düşünelim lütfen 🥹❤️🙏

Hayirli ramazanlarrr ❤️ bende oruc turmuyorum bu sene zaten sabah deli gibi ac uyaniyorum sürekli su icme istegi var tutamam niyetlensem de hemde bütün gün bebegi susuz birakmak bencillik gibi geliyo

Bebek kamerasi biz aldik telefonla baglanilandan ben aslinda kendi ekrani olani istiyodum telefonu mesgul etmemek adına ama bunu da denedim kulanisli geldi en azindn gündüz uykularinda diger odalarda rahatca islerimi halledebilcem. Bnm asil alma amacim balkona cikabilmek 😂😂 biz yazlari hep balkondayiz bebek uyurken agladi mi uyandi mi vs ugrasmamak icin aldim 😂

Hayirli ramazanlarrr ❤️ bende oruc turmuyorum bu sene zaten sabah deli gibi ac uyaniyorum sürekli su icme istegi var tutamam niyetlensem de hemde bütün gün bebegi susuz birakmak bencillik gibi geliyo
Ben de aynı durumdayım. Monitörlü almak istiyorum ama hangisi iyidir bilemedim 😊

Benimde tüp bebek doktorum ısrarla sezaryen diyor bebek baş aşağı olmasına rağmen

Benim doktorum eskiden tüm tüp bebek gebelerine sezaryen yapıldığını ama artık her şey yolundaysa böyle bir zorunluluk görülmediğini söyledi. Ama 33. haftada vajinal mi sezaryen mi bir öngörüde bulunmadı.
Size gerekçe olarak ne söyledi peki?

Kızlar ben dünden beri kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. Gazım var gibi belime de geliyor biraz. Dün biraz üşüttüm gerçekten bu durum sonrasında gazım oluyor da. Yine de acaba sancı mı diyorum ama karnımda bir kasılma hissetmiyorum. Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz?

Kızlar ben dünden beri kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. Gazım var gibi belime de geliyor biraz. Dün biraz üşüttüm gerçekten bu durum sonrasında gazım oluyor da. Yine de acaba sancı mı diyorum ama karnımda bir kasılma hissetmiyorum. Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Ben de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildir

Merhaba kızlar hayırlı Ramazanlar :) hepimiz son haftalarımızdayız. Ben normalde oruç tutan bir insanım bu sene son haftalarım olduğu için tutmama kararı vermiştim özellikle su içememe açısından. Tutan bazı insanlar ve tutabilirsiniz diyen birkaç doktor gördüm kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim
Doktorumun odasında buna dair bir yazı var, bebeklerde yaşıtlarına göre bilişsel geriliğe yol açıyor diye. Ama tabi ki herkesin kendi bileceği iştir, değerlendirmek gerekir.

Ben de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildir
İnşallah değildir benim için çok erken daha. Sizin kaçıncı haftamız?

Back