- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
evet kar olayını hiç düşünmedim. haklısın o zaman kesinlikle ankaraya git canım. Beratı doğurduğun hastane ve doktordan memnunsan oraya gidersin hatta epidueal bile yaptırabilirsin bir de bu yönden düşün.15 tatilden sonra eşimle beraber eve dönmeyi düşünürüm ankarada doğum olursa canım 15 tatilde yanımızda olur en azından sonra birlikte döneriz inş evet özel hastane de merkezde canım 1 saatlik yol burdan muş ama kar yağınca yollar kapanıyor tüm şartları düşününce ankaraya gitmek daha mantıklı annemle de konuştum o da buraya gel diyor ama şöyle de bir durum var dün 35 haftam bitti 36 nın içindeyim şu an muşa doktora gidip rapor almam gerek uçağa binmek için vermeyebilir muhtemelen doktor raporu anadolu jeti aradı eşim 35 haftadan itibaren kesinlikle alınmıyor uçağa demişler rapor alamazsak arabamızla gitmek zorundayız mecburen ben çok sarsılırım yollarda bir de berat durmazsa perişan oluruz off ağlayasım geliyor ya yarın sabah gidecez muşa rapor almak için rica edecez artık bakalım ne diyecek doktor rapor vermezse halimiz perişan zaten bebek haftasına göre ilerdeydi en son kontrolde 10 gün kadar
uçak olayında doktor bir tehlike görmezse ki bence görmez kesin verir rağoru. firmalar risk almamak için daha erken haftalarda almamazlık ediyorlar. ben 8 aya yakındım o zaman binmiştim her ihtimale karşı doktor raporuda almıştım ama sormadılar bile sadece kaç haftalık dedi kabin memuru, bende iki hafta erken söylemiştim hatta :)
üzülme bi tehlike yoksa doktor kesin verir raporu. sende 34 haftadayım falan dersin sorarsalar.