izmarit miuyumadigi zamanlarda kuzenleriyle kosturdu durdu :) izmarit bile toplamis ben gormeden
gitikkçe kotulesiyorsun canim yasin daha genç ameluyati dusunmezmisin .. belki iyi olursun yada bundan kotu oamazsin zaten bi umut ne biliyim
çokk geçmis olsunn
titiz miii ben miii? :) vallahi ben kendimi hiç titiz görmem. çok titiz insan gördüğüm için :) ya evde olunca mecbur yapıyorsun ama dediğin gibi yapmak içimden gelmeyince bende günlerce bekletirim mesela ütüleri. daha kışlıkları çıkarmadım bendeki tembelliği düşün. çok zaman alacak bi iş de değil. kızın dolabı da düzenlenecek artık olmayanlar kaldırılacak, dolap içleri temizlenecek. ama ben ne yapıyorum aman boşver yaparım diyorum hahaEvet ev işi bitmiyor haklısın ama bi yerlerden bişiler eksik kalsın, sen titiz bir insansın anladığım kadarıyla :)
Ben olmadan takmıyorum elbette ev temiz olsun ama mesela bi ton ütü var, şu anda gözüm almıyor çok yoruluyorum Dursun, ihtiyaç oldukça ütülüyorum :)))
Sağlığın her şeyden daha önemli, bizim ailede bel ve boyun fıtığı olanlar çok ameliyat olup daha kötümolan da var daha iyi olan.. ama ameliyat en en en son çare.. her zaman sıcak tutman gerekiyor kendini onu biliyorum bi de hareketler var doktor sana demiştir kesin.. nolur dikkat et daha çok gençsin.. bizim bücürler az daha büyüseler kucak mucak istemezler o zaman inşallah..
Kv cuma geldi bize.. cuma günü annemler de geldi Almanya'dan çok şükür.. bu hafta annem evi temizlicek bi takım işleri var sonra o bakacak ayaza yorulana kadar :) artık bi şekilde idare edicez bakalım..
Çok geçmiş olsun Can'ım. Bunun bi çözümü olmalı. Böyle yaşanmaz ki ağrı sızı.. egzersiz mi, fizik tedavi mi ne olacak? Başka bi doktora daha mı gitsen acaba..selam kızlar nasılsınız?
ben çok fenayım yürüyemiycem nerdeyse o kadar ağrıyor belim ve sağ bacağım. yine şükürler olsun ama oturup ağlamak geliyor içimden daha bu yaşta böyleysem ben ne yapıcam ilerde..
İyiyiz şekerim sen nasılsın evlatlar nasıl?gunyadin hanimlar
bura siz ayzinca beana bildirim gelmiyor yaaa niye biozuldu bu merett
nasilsinizz
Gözün aydın Can'ım annenler gelmiş :)Evet ev işi bitmiyor haklısın ama bi yerlerden bişiler eksik kalsın, sen titiz bir insansın anladığım kadarıyla :)
Ben olmadan takmıyorum elbette ev temiz olsun ama mesela bi ton ütü var, şu anda gözüm almıyor çok yoruluyorum Dursun, ihtiyaç oldukça ütülüyorum :)))
Sağlığın her şeyden daha önemli, bizim ailede bel ve boyun fıtığı olanlar çok ameliyat olup daha kötümolan da var daha iyi olan.. ama ameliyat en en en son çare.. her zaman sıcak tutman gerekiyor kendini onu biliyorum bi de hareketler var doktor sana demiştir kesin.. nolur dikkat et daha çok gençsin.. bizim bücürler az daha büyüseler kucak mucak istemezler o zaman inşallah..
Kv cuma geldi bize.. cuma günü annemler de geldi Almanya'dan çok şükür.. bu hafta annem evi temizlicek bi takım işleri var sonra o bakacak ayaza yorulana kadar :) artık bi şekilde idare edicez bakalım..
sağol canım. gidicem fizik tedaviye. biraz rahatlatır herhalde. aman boşverin ya geçer elbet. asıl sen ne yapıyosun nasılsınız bakalım?Çok geçmiş olsun Can'ım. Bunun bi çözümü olmalı. Böyle yaşanmaz ki ağrı sızı.. egzersiz mi, fizik tedavi mi ne olacak? Başka bi doktora daha mı gitsen acaba..
valla hiç uyanmdan 11 saat uyuduAferin hakanıma maşallah de annesi :)
O da yorulmuştur bu gece güzel bir uyku çeksin :)
he valla izmarittizmarit mi
yok canım ameliyat son çare. ameliyat olup da iyileşen çok az bu bel fıtığında. bi fizik tedavi olursam biraz iyi gelir.
iyiler canimİyiyiz şekerim sen nasılsın evlatlar nasıl?
çokkk sevindim canim anneyin gelmesinneeEvet ev işi bitmiyor haklısın ama bi yerlerden bişiler eksik kalsın, sen titiz bir insansın anladığım kadarıyla :)
ay vallahi aynen öyle içgüdüsel mi bilmiyorum ama erkekler arabalara daha düşkün oluyor. gerçi Begümde direksiyonu tuttu mu hınn hınnn diye çeviriyorhe valla izmaritthaytimda asla yapmaucagim seyi yapip elime aldim elinden birakdirbailmek için ,nefret ederim sigaranin her turlu halindenn iyhhhhhhh
amcasinin araba tamirhaneis var, gidip arabalara dokundu tekerlere dokundu sevdi
ustu basi simsiyah oldu erkek deilmi besikden belli arabalari sevecegi
aman deyim canim bi daha bulasma o zehireeay vallahi aynen öyle içgüdüsel mi bilmiyorum ama erkekler arabalara daha düşkün oluyor. gerçi Begümde direksiyonu tuttu mu hınn hınnn diye çeviriyor
bende sigarayı 3 yıldan fazla oldu bırakalı ama bu aralar o kadar gerginimki bi tane olsa da içsem şöyle kahvenin yanında ohhh
Utandım şimdi kendimden he bunları okurken sıfata içiyordum tam..aman deyim canim bi daha bulasma o zehiree
ben hayatimda hiç içmpedim
buyuk konusmayimda basima silah dayasalar içemem belki nefretden ote bisey benim bu sigara dusmanligim :))))))
Ahahaha :)) allah seniii güldürdün beni..çokkk sevindim canim anneyin gelmesinnee
vay mendebur kari ( soz meclisten disarii :) ) haftayi bitirrttimi sanaa
oy kiyamamm canim yaaUtandım şimdi kendimden he bunları okurken sıfata içiyordum tam..
Nefret etmen güzel bişi keşke ben de nefret ediyor olsam
İnsandır mısın küçükken ben babam içiyordu evde nefret ediyordum ben de.. adama bırak diye diye bıraktırmıştım.. hiç içmedim taa ki üniversiteye kadar.. orda başladı kuzenler içiyordu ben de Arada içtim sonra utanma belası paket aldım öyle gitti::oy kiyamamm canim yaa
utanmana deilde sigrayla zehirlenmene kiyamam kizzz
valla ciddiyim sigara içenlere uzuluyorum manyagim benn herhalde :)
kuçuklukden beri bende bu dusmanlik var genimde var diycem babam içer hala erkek kardesimde içiyor
evlenmek için bile ilk sartim sigara içmemeseydi oylede yaptim buldum içmeyeni :)))
insallah birakirsin birgun canim ne deyim
Boşvereceksin Can'ım sağlık bu, üstüne git bakalım bu işin.. biz iyiyiz Tuna aynı bazen iyi bazen kötü idare ediyoruz. Ama ben inanılmaz Yorgun'um üstümde bi halsizlik bi isteksizlik, her yerim ağrıyor sanki, Can'ım bişey yapmak istemiyor.. Tuna ya bile akşam bişey yediresin gelmedi, o mücadeleye girişmek.. muz yedirdim, nutellalı ekmek yedi çocuk gariban gibi.. öyle işte Can'ım .sağol canım. gidicem fizik tedaviye. biraz rahatlatır herhalde. aman boşverin ya geçer elbet. asıl sen ne yapıyosun nasılsınız bakalım?
Senin ev curcuna yani :)) Allah kolaylık versin Can'ımiyiler canim
bizim okullar tatile girdii
buyukelr can SIKINTISINDAN ev temizlem list yapiyolar :)))
sabah salon oglen odaalr aksam mutfak gibiiii
ben yapincada kusuyolarrr :)))))))))
onlara kalsak gara gara gunlere kalirizz :))))))))
hakusda abisiyle savasma sevis davasinda
ahahah sanki hiçç yok gibi omur boyu içennİnsandır mısın küçükken ben babam içiyordu evde nefret ediyordum ben de.. adama bırak diye diye bıraktırmıştım.. hiç içmedim taa ki üniversiteye kadar.. orda başladı kuzenler içiyordu ben de Arada içtim sonra utanma belası paket aldım öyle gitti::
Çok haklısın, ben de kendime üzülüyorum aslında.. sağlığıma zararlı, ama bırakmak da istemiyorum öyle bi saçmalık.. ömür boyu içecek halim Yok elbet ben de bırakırım :)))