2015 Şubat Anneleri

izmarit mi

yok canım ameliyat son çare. ameliyat olup da iyileşen çok az bu bel fıtığında. bi fizik tedavi olursam biraz iyi gelir.

titiz miii ben miii? :) vallahi ben kendimi hiç titiz görmem. çok titiz insan gördüğüm için :) ya evde olunca mecbur yapıyorsun ama dediğin gibi yapmak içimden gelmeyince bende günlerce bekletirim mesela ütüleri. daha kışlıkları çıkarmadım bendeki tembelliği düşün. çok zaman alacak bi iş de değil. kızın dolabı da düzenlenecek artık olmayanlar kaldırılacak, dolap içleri temizlenecek. ama ben ne yapıyorum aman boşver yaparım diyorum haha

günlük işler yetiyor bana zaten böyle ince işleri hep erteliyorum. ama aklımda kalıyor tabii. sil süpür toz al onlar sıradan şeyler zaten. çocuk olmasa belki daha rahat davranırdım ama mecbur o olduğu için daha temiz tutmaya çalışıyorum.

ameliyatı hiç düşünmüyorum o en en son çare. doktor hareket vermedi onu fizik tedavi uzmanları veriyor. zaten gidicem bi fizik tedavi merkezine azcık elektrik versinler bana da kendime geleyim :) bi sene falan rahatlatıyormuş. aman öyle yani boşver idare ediyorum..

ay gözünaydın çok çok sevindim anneciğinin gelmesine.. biraz toparlansın dinlensin gelir tabii torunuyla hasret de giderir bakarda. sende kvyi görmezsin bi süre oh :)

Çok geçmiş olsun Can'ım. Bunun bi çözümü olmalı. Böyle yaşanmaz ki ağrı sızı.. egzersiz mi, fizik tedavi mi ne olacak? Başka bi doktora daha mı gitsen acaba..

Gözün aydın Can'ım annenler gelmiş :)

Çok geçmiş olsun Can'ım. Bunun bi çözümü olmalı. Böyle yaşanmaz ki ağrı sızı.. egzersiz mi, fizik tedavi mi ne olacak? Başka bi doktora daha mı gitsen acaba..
sağol canım. gidicem fizik tedaviye. biraz rahatlatır herhalde. aman boşverin ya geçer elbet. asıl sen ne yapıyosun nasılsınız bakalım?

izmarit mi

yok canım ameliyat son çare. ameliyat olup da iyileşen çok az bu bel fıtığında. bi fizik tedavi olursam biraz iyi gelir.
he valla izmaritt haytimda asla yapmaucagim seyi yapip elime aldim elinden birakdirbailmek için ,nefret ederim sigaranin her turlu halindenn iyhhhhhhh
amcasinin araba tamirhaneis var, gidip arabalara dokundu tekerlere dokundu sevdi
ustu basi simsiyah oldu erkek deilmi besikden belli arabalari sevecegi

İyiyiz şekerim sen nasılsın evlatlar nasıl?
iyiler canim
bizim okullar tatile girdii
buyukelr can SIKINTISINDAN ev temizlem list yapiyolar :)))
sabah salon oglen odaalr aksam mutfak gibiiii
ben yapincada kusuyolarrr :)))))))))
onlara kalsak gara gara gunlere kalirizz :))))))))
hakusda abisiyle savasma sevis davasinda

çokkk sevindim canim anneyin gelmesinnee

vay mendebur kari ( soz meclisten disarii :) ) haftayi bitirrttimi sanaa

ay vallahi aynen öyle içgüdüsel mi bilmiyorum ama erkekler arabalara daha düşkün oluyor. gerçi Begümde direksiyonu tuttu mu hınn hınnn diye çeviriyor

bende sigarayı 3 yıldan fazla oldu bırakalı ama bu aralar o kadar gerginimki bi tane olsa da içsem şöyle kahvenin yanında ohhh

aman deyim canim bi daha bulasma o zehiree
ben hayatimda hiç içmpedim
buyuk konusmayimda basima silah dayasalar içemem belki nefretden ote bisey benim bu sigara dusmanligim :))))))

mery60 ya canım sana cevap vermeyi unuttum ben şimdi aklıma geldi
A.j. Solter diye yabancı bir yazar var onun kitaplarıni güzel, ağlama nöbetleri ile ilgili de bölümleri var ayrıca doğal ebeveynlik savunuyor, benim tarzım sana uyar mı bilmiyorum.. onun dışında bizim Türk yazarlar biraz daha farklı.. ama Adem güneş, ali çankırılının anne olma sanatı, Nevzat Tarhan ve Leyla Navarro da iyidir.. biraz daha bilgi odaklı onlar tam çözüm yolu sunamıyorlar ama ali çankırılı iyidir bence.. bak bakalım inecele :)

aman deyim canim bi daha bulasma o zehiree
ben hayatimda hiç içmpedim
buyuk konusmayimda basima silah dayasalar içemem belki nefretden ote bisey benim bu sigara dusmanligim :))))))
Utandım şimdi kendimden he bunları okurken sıfata içiyordum tam..

Nefret etmen güzel bişi keşke ben de nefret ediyor olsam

çokkk sevindim canim anneyin gelmesinnee

vay mendebur kari ( soz meclisten disarii :) ) haftayi bitirrttimi sanaa
Ahahaha :)) allah seniii güldürdün beni..
Evet hafta bitti o geldi..
bu hafta da bizimle annemlerin çok işi var.. haftaya alllah Kerim artık bakalım :))

Utandım şimdi kendimden he bunları okurken sıfata içiyordum tam..

Nefret etmen güzel bişi keşke ben de nefret ediyor olsam
oy kiyamamm canim yaa
utanmana deilde sigrayla zehirlenmene kiyamam kizzz
valla ciddiyim sigara içenlere uzuluyorum manyagim benn herhalde :)
kuçuklukden beri bende bu dusmanlik var genimde var diycem babam içer hala erkek kardesimde içiyor
evlenmek için bile ilk sartim sigara içmemeseydi oylede yaptim buldum içmeyeni :)))
insallah birakirsin birgun canim ne deyim

İnsandır mısın küçükken ben babam içiyordu evde nefret ediyordum ben de.. adama bırak diye diye bıraktırmıştım.. hiç içmedim taa ki üniversiteye kadar.. orda başladı kuzenler içiyordu ben de Arada içtim sonra utanma belası paket aldım öyle gitti::

Çok haklısın, ben de kendime üzülüyorum aslında.. sağlığıma zararlı, ama bırakmak da istemiyorum öyle bi saçmalık.. ömür boyu içecek halim Yok elbet ben de bırakırım :)))

sağol canım. gidicem fizik tedaviye. biraz rahatlatır herhalde. aman boşverin ya geçer elbet. asıl sen ne yapıyosun nasılsınız bakalım?
Boşvereceksin Can'ım sağlık bu, üstüne git bakalım bu işin.. biz iyiyiz Tuna aynı bazen iyi bazen kötü idare ediyoruz. Ama ben inanılmaz Yorgun'um üstümde bi halsizlik bi isteksizlik, her yerim ağrıyor sanki, Can'ım bişey yapmak istemiyor.. Tuna ya bile akşam bişey yediresin gelmedi, o mücadeleye girişmek.. muz yedirdim, nutellalı ekmek yedi çocuk gariban gibi.. öyle işte Can'ım .

Senin ev curcuna yani :)) Allah kolaylık versin Can'ım

ahahah sanki hiçç yok gibi omur boyu içenn
ayaza ragmen birakmadiysan bence birakmazsin
ha ALLAH KORUUSN tabi birgun gidicisin derse belkiii can tatliii
ama benim babam agir ameluyat oldu gunde kaç tane ilaç aliyor yasi da genç, damarlar her an patlaayck bomba gibi dolaniyor oyle ama yinede içiyor
insan once kendini sevecek yasami sevecek :) soz meclisten içerdeeeeee :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…