Ay ne güzel anlatıyorsun, kitap gibi okudum Harika :) yazsana kız bi kitap, tam ihtiyacım olan cevaplar . Ben bu söylediklerinin hepsini az çok uyguluyorum . Yani sandalyede beni izleme, görev verme, yardım isteme gibi şeyler. Ama ağladığı zaman bulunduğu yerden ayrılıyordum, bu yanlış demek ki.. ama Can'ım ben yanında olduğum zaman hiç susmuyor daha çok tepiniyor. Başta konuşuyorum, neden nasıl anlatıyorum. Ama kabul etmiyor, ben de çıkıyoO zaman susup başka bi şeye yöneliyor, geçiyor yani o halleri. Napıyım sence, suskuncaya kadar bekliyim mi? Bide geçen gün telefondan müzik dinliyordu. sofraya geçtik ben de aldım telefonu, aradan biraz zaman geçti tekrar dinlemek istedi ağladı ağladı fırlattı her şeyi ağzındakikeri çıkardı filan. Bende kızdım en sonunda bağırdım, sertçe kaldırıp odadan dışarı çıkardım, kapıyı da kapattım
yanlış yaptım dimi?? Ne hissetmiştir acaba? Ne yapsaydım sence? Can'ım kusura bakma onca iş arasında soru bombardımanı oldu benimkisi.. vaktin olursa yazarsın olur mu :)