- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Tehdit et kayınvalideniOlmaz Can'ım olmazzzz kesinlikle bırakma yavrunu. Kıyameti kopar tehdit et götür yinede duruyu. Bi daha göremezsin de kv ne. Bu ne yaa !! Hadi seni düşünmüyor ama torununu da mı düşünmüyor acaba?? İki hafta çok uzun !! Böyle çok olumsuz gibi oldu ama bence götür Can'ım. Allahım ben düşününce bile kötü oldum. Ayrılmayalım yavrumuzdan allahımm...
Hepimiz birbirimizden birşey öğreniyor, teeori Boş anam yaşayarak öğreniyoruz hepimiz :)) hehe sarıldık var sayalım napalım :)))canım benim dediklerinin hepsini dikkate alıcam. sen bu işin uzmanısın ve araştırmışsında hepimizden iyi biliyorsun. hani her dönemlerinde nasıl davranacağımızı bi şekilde öğreniyoruz ya bunuda öğrenicez işte.. bugünde dedim ya sana öyle böyle büyüyecekler :)
iyiki varsınız hepinizden bir şey öğreniyorum. ay sarılasım geldi vallahi keşke yakın olsaydık
Ohhh ne iyi yapmışsın beeaaa, ben okuyunca bile deşarj oldum :)) arada Laz'ım insana böyle kaçamaklar. Maşallah ne güzel uyuyor gündüz uykusunu Begüm. Tuna bir saat sadeceinanın siz olmasanız ne yaparım bilmem.. iyiki varsınız :) sizinle paylaştıklarımı, sohbet ettikten sonraki rahatlamalarımı kimsede yaşayamıyorum. çünkü gerçek anlamda birbirimizi anlıyoruz.
bugün babaannesine bıraktım uzun zaman sonra. gerçi öğlen uyuttum çıktım 3 saat uyumuş zaten. sokaklarda dolandım vitrinlere baktım bikaç bişey aldım. kuaföre gittim, sonra bir cafede kahve içtim. tek başıma yaptım hepsini ve o kadar iyi geldiki. daha sonra eşimle buluştuk bi yemek yedik. resmen deşarj oldum. şu an yine böğürüyo ama daha sakinim :)) bikaç gün bu depo idare eder
siz anlatınca normal olduğunu daha iyi anladım. bize özel değilmiş demekki. cidden normal bi süreçmiş. bağırmak çağırmak onlar için sakıncalıymış işte ah bi engel olabilsek.. anne de olsak insanız sinirlerimiz yıpranıyor.. bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam.
ayrıca bencede özellikle erkekler kahrolsun bu aralar hepsine gıcık oluyorumgüldürdün beni canım arkadaşım sağol :)) kadın olmak zor anne olmak çok zor ama çok da güzel..
Ay bu kayınvalideleri toplayıp Bayburt'a kilitlicem haaTehdit et kayınvalideni
Ama doğru söylüyorsun gitsin bi zahmet ha evde bakmış ha orda.. Eminim daderanın eşi halledecek bu olayı konuşur ikna eder annesini, inşallah
sarılalım sıkı sıkıHepimiz birbirimizden birşey öğreniyor, teeori Boş anam yaşayarak öğreniyoruz hepimiz :)) hehe sarıldık var sayalım napalım :)))
sizin yerinize de bi dahakine deşarj olucam söz :) Begüm gündüz uykusunu çok seviyor. bugünde sabah sekizde kalkmıştı ondan. yoksa 2 saati geçmez. geçerse ben uyandırıyorum çünkü akşam uyumuyor. mesela bu akşamki gibi :) 11de yattı. bazen sabah geç kalkmışsa gündüz uyumuyo akşam 9da yatıyo. aman artık müdahale etmiyorum nasıl olursa :)Ohhh ne iyi yapmışsın beeaaa, ben okuyunca bile deşarj oldum :)) arada Laz'ım insana böyle kaçamaklar. Maşallah ne güzel uyuyor gündüz uykusunu Begüm. Tuna bir saat sadeceo böğürmeler de bi süre sonra komik geliyor valla azıcık sabretsek çok salaklar yaa Tuna da bugün bişey istedi tam hatırlamıyorum sadece bir iki saniye geç verdim eline amanıııın attı kendini yerlere elindekini de attı tepiniyor. ha bide tost makinesinde kaşar peyniri çok kızarmış yapışmış biraz, bende koparım verdim tunaya cips diye , tezgahtan almaya çalışırken kırıldı ufaldı eline ay ona bi sinir oldu, yere düşen parçalara vuruyor
Erkeklere bende sinir oluyorum duygu yoksunu hepsi !! Üff!!
Naptın canım varmı ki gelişme. Bi yol bulabildinizmi eşinleGunaydin kizlar
Moralim cook cok bozuk. Bana egitim cikti samsunda. Kizimdan ayri kalicam hem de iki hafta. Ondan once de iki hafta izindeyim alisacak bana iyice yavrum. Ben istemiyorum onu birakip gitmek. Ama annem zaten gelemiyo babannem var. Kv de benim ne isim var orda ben bakarim burda dedi. Sinir oldum iyice. Tabi belki mantikli degil o kadar uzaga cocugu goturmek ama nasil ayri kalcam hayal bile edemiyorum su an. Duru da cok uzulur eminim. Anne anne diye arar hep aksamlari. Offf. Cok mutsuzum.
Yasemin benimkide çok uyyor öğlen 3.5 saat fln uyur. Ama ben uyandırursam geri yatana kdr zırlar durur zindan eder bana valla hayat ı:))sizin yerinize de bi dahakine deşarj olucam söz :) Begüm gündüz uykusunu çok seviyor. bugünde sabah sekizde kalkmıştı ondan. yoksa 2 saati geçmez. geçerse ben uyandırıyorum çünkü akşam uyumuyor. mesela bu akşamki gibi :) 11de yattı. bazen sabah geç kalkmışsa gündüz uyumuyo akşam 9da yatıyo. aman artık müdahale etmiyorum nasıl olursa :)
kız bunlar salak yeminleTunanın o hallerini tahmin edebiliyorum eminimki hareketleri bile aynıdır beyfendinin tost keyfi bozuldu az şey mi aaaa ayıp ediyosun annesi :)
bi de sizde de oluyo mu mesela kendini yere atıcak ya ağlayarak, kafayı yere koyarken yavaş koyuyo Begüm ve o arada yan gözle beni kesiyoo an gülmemek için zor tutuyorum kendimi
canım zaten 1 buçuk 2 saatten önce dokunmuyorum. sonra odasın giriyorum kendisi uyanıyor sesten. uykusunu almamış olsa uyanmaz ses yapsamda. ama işte bıraksan üstüne devam eder uyumaya.Yasemin benimkide çok uyyor öğlen 3.5 saat fln uyur. Ama ben uyandırursam geri yatana kdr zırlar durur zindan eder bana valla hayat ı:))
Sen nasıl yapıyon ağlamıyormu uyandırunca
canım benim üzülme ağlama allah başka ayrılıklar vermesin.. anlayabiliyorum çok kötü olurdum bende olsam ama her şeyin bi çözümü vardır. bak günlük kiralık ev çok iyi fikirmiş. eşin daha da bastırsın asla olmaz anne desin. ha orda bakıcan ha burda hatta burda daha zorlanırsın annesi yok diye huysuzluk yapar desin..BRBM yeb4 gelincikgibi mery60 kizlar cok zor bi durum iki gundur dokunsalar aglayacak moddayim. Bugun instagramda bikac foto gordum annesini kaybetmis bi kizin ilk dogum gunu annesiz. Agladim. Allahim gercek ayriliklar buyuk ayriliklar hastaliklar vermesin. Hicbir anneyi yavrusundan hicbir yavruyu annesinden ayirmasin. Cook cok zor eminim.
Ben bi yandan gitmemenin yollarini ariyorum. Bi yandan da kv ikna etme cabalarindayim. Dun kv diyo cocugun duzeni bozulcak. Esim de dedi sanki annesi gidince duzeni bozulmayacak mi?. Ama biraz daha ikna olmus gibi kv. Bi de senin dedigini dedimgelincikgibi . Psikolojik danisman arkadasimla konustum boyle boyle dedi dedim. Insallah kabul ederler. Sirf onlar rahat etsin diye gunluk ev kiraliycam orda arastirdim bayagi var. Normalde sirket bizi otelde kaldiriyo ama orda cocukla zor olur galiba iki hafta yeme icme oynama anlaminda. Hem ev ortami olur. Belki esim de gelir ilk haftasinda.
Duru evde anne anne diye dolastikca kotu oluyorum. Iki dk odadan ayrilsam beni ariyo. Geceleri yanina benden baska biri gelse kabul etmiyo. O derece duskun bu aralar. Demez mi beni birakip gitti annem diye.@MaRaL_
Off benimki davul çalsam uyanmazcanım zaten 1 buçuk 2 saatten önce dokunmuyorum. sonra odasın giriyorum kendisi uyanıyor sesten. uykusunu almamış olsa uyanmaz ses yapsamda. ama işte bıraksan üstüne devam eder uyumaya.
aglama canim lutfenBRBM yeb4 gelincikgibi mery60 kizlar cok zor bi durum iki gundur dokunsalar aglayacak moddayim. Bugun instagramda bikac foto gordum annesini kaybetmis bi kizin ilk dogum gunu annesiz. Agladim. Allahim gercek ayriliklar buyuk ayriliklar hastaliklar vermesin. Hicbir anneyi yavrusundan hicbir yavruyu annesinden ayirmasin. Cook cok zor eminim.
Ben bi yandan gitmemenin yollarini ariyorum. Bi yandan da kv ikna etme cabalarindayim. Dun kv diyo cocugun duzeni bozulcak. Esim de dedi sanki annesi gidince duzeni bozulmayacak mi?. Ama biraz daha ikna olmus gibi kv. Bi de senin dedigini dedimgelincikgibi . Psikolojik danisman arkadasimla konustum boyle boyle dedi dedim. Insallah kabul ederler. Sirf onlar rahat etsin diye gunluk ev kiraliycam orda arastirdim bayagi var. Normalde sirket bizi otelde kaldiriyo ama orda cocukla zor olur galiba iki hafta yeme icme oynama anlaminda. Hem ev ortami olur. Belki esim de gelir ilk haftasinda.
Duru evde anne anne diye dolastikca kotu oluyorum. Iki dk odadan ayrilsam beni ariyo. Geceleri yanina benden baska biri gelse kabul etmiyo. O derece duskun bu aralar. Demez mi beni birakip gitti annem diye.@MaRaL_
Peki kucağına gelince ne yapıyor sarılıp kafasinimi koyuyor yoksa tepiniyor mu. Ben bu halimle ne zaman istese alıyorum kucağıma bazen sarılmak istiyor bazende birşeylere ulasamadiginda izah edemesiginde kucagima geliyor o şekilde anlatıyor yada cama çıkıp dışarı bakmak istediğinde ama genel olarak kucağıma aliyorum.gelincikgibi canım benim sana bir şey sormak istiyorum. tavsiyeler verdin onlara uyuyorum ama bir durum var ne yapacağımı bilmiyorum.
mesela bir şey istediğinde tutturup çığlık atttığında kendini yerlere attığında hiç dokunmadan sakinleşmesini bekliyorum, susunca sarılıp öpüyorum tatlıya bağlıyoruz.
ama çoğu zaman benim kucağıma gelmek için ağlıyor ve bu sık oluyor. yemek yaparken ya da başka işle meşgul olurken, ya da yemek yerken vs.. bir de her dakika kucağıma alamıyorum belimden dolayı, hele bugün yine yamuldum.. bi de ayakta olalım istiyor. dolayısıyla ağlatıyorum. ilk başta yine öyle çığlık bağırma ile başlıyor kucağıma almayınca. sonra içlenerek ağlamaya dönüyor. o saatten sonra da istediğini ağlayarak yaptırmayayım diye almıyorum. ama hata mı ediyorum? kucağıma gelmek istediğinde hiç ikiletmeden almalı mıyım?
Ben hiç almıyorum kucağıma beratı canım erken doğumdan korktuğum için beratta biliyor almayacağımı alışmış hiç almadığım için istemiyor o da benden kucak ama babası eve gelir gelmez kucak istiyor ve kucağından hiç inmiyor yapışık geziyor babasınaPeki kucağına gelince ne yapıyor sarılıp kafasinimi koyuyor yoksa tepiniyor mu. Ben bu halimle ne zaman istese alıyorum kucağıma bazen sarılmak istiyor bazende birşeylere ulasamadiginda izah edemesiginde kucagima geliyor o şekilde anlatıyor yada cama çıkıp dışarı bakmak istediğinde ama genel olarak kucağıma aliyorum.
Şimdi bir şey isteyip vermediğinde kendi kendine sakinleşmesini bekliyorum dedin yA, burda onun yanında ayrılıyor Musun yoksa yanında mı bekliyorsun? Yanında beklemen daha doğru, duygularını önemsediğini fark eder.. ayrıca baktın ki uzun sürüyor onu göz hizasına inip anlatmaya çalış kısa ve net cümlelerle neden niçin nasıl diye..gelincikgibi canım benim sana bir şey sormak istiyorum. tavsiyeler verdin onlara uyuyorum ama bir durum var ne yapacağımı bilmiyorum.
mesela bir şey istediğinde tutturup çığlık atttığında kendini yerlere attığında hiç dokunmadan sakinleşmesini bekliyorum, susunca sarılıp öpüyorum tatlıya bağlıyoruz.
ama çoğu zaman benim kucağıma gelmek için ağlıyor ve bu sık oluyor. yemek yaparken ya da başka işle meşgul olurken, ya da yemek yerken vs.. bir de her dakika kucağıma alamıyorum belimden dolayı, hele bugün yine yamuldum.. bi de ayakta olalım istiyor. dolayısıyla ağlatıyorum. ilk başta yine öyle çığlık bağırma ile başlıyor kucağıma almayınca. sonra içlenerek ağlamaya dönüyor. o saatten sonra da istediğini ağlayarak yaptırmayayım diye almıyorum. ama hata mı ediyorum? kucağıma gelmek istediğinde hiç ikiletmeden almalı mıyım?
Sende ısrarcı olmuyor Çünkü babasından dolayı gideriyor kucak ihtiyacını :)Ben hiç almıyorum kucağıma beratı canım erken doğumdan korktuğum için beratta biliyor almayacağımı alışmış hiç almadığım için istemiyor o da benden kucak ama babası eve gelir gelmez kucak istiyor ve kucağından hiç inmiyor yapışık geziyor babasına
Aynen canım Tuna bide biz hangi odadaysam orda atıyor kendini yere :)) gelinceye kadar susuyor gelir gelmez başlıyorsizin yerinize de bi dahakine deşarj olucam söz :) Begüm gündüz uykusunu çok seviyor. bugünde sabah sekizde kalkmıştı ondan. yoksa 2 saati geçmez. geçerse ben uyandırıyorum çünkü akşam uyumuyor. mesela bu akşamki gibi :) 11de yattı. bazen sabah geç kalkmışsa gündüz uyumuyo akşam 9da yatıyo. aman artık müdahale etmiyorum nasıl olursa :)
kız bunlar salak yeminleTunanın o hallerini tahmin edebiliyorum eminimki hareketleri bile aynıdır beyfendinin tost keyfi bozuldu az şey mi aaaa ayıp ediyosun annesi :)
bi de sizde de oluyo mu mesela kendini yere atıcak ya ağlayarak, kafayı yere koyarken yavaş koyuyo Begüm ve o arada yan gözle beni kesiyoo an gülmemek için zor tutuyorum kendimi