Çok teşekkür ederim canım araştırıp alır okurum inşallah :)mery60 ya canım sana cevap vermeyi unuttum ben şimdi aklıma geldi
A.j. Solter diye yabancı bir yazar var onun kitaplarıni güzel, ağlama nöbetleri ile ilgili de bölümleri var ayrıca doğal ebeveynlik savunuyor, benim tarzım sana uyar mı bilmiyorum.. onun dışında bizim Türk yazarlar biraz daha farklı.. ama Adem güneş, ali çankırılının anne olma sanatı, Nevzat Tarhan ve Leyla Navarro da iyidir.. biraz daha bilgi odaklı onlar tam çözüm yolu sunamıyorlar ama ali çankırılı iyidir bence.. bak bakalım inecele :)
eh istee :)Senin ev curcuna yani :)) Allah kolaylık versin Can'ım
Hamile olduğunu öğrendiğimde bıraktım hemen, emzirirken de içmedim, ne zaman sütüm azaldı o zaman da işteyken içmeye başladım sonra da sütten kestim zaten.. ya ben günde maksimum 4-5 tane içiyorum hatta bugün hiç fırsat olmadı 2 tane içtim öyle yanı :))ahahah sanki hiçç yok gibi omur boyu içenn
ayaza ragmen birakmadiysan bence birakmazsin
ha ALLAH KORUUSN tabi birgun gidicisin derse belkiii can tatliii
ama benim babam agir ameluyat oldu gunde kaç tane ilaç aliyor yasi da genç, damarlar her an patlaayck bomba gibi dolaniyor oyle ama yinede içiyor
insan once kendini sevecek yasami sevecek :) soz meclisten içerdeeeeee :)))))))))
Ben de hiç sevmiyorum sigara. Üniversitede denedim tadı berbat geldi, bi mantıksız geldi içmedim şükür. Ama başka bağımlılığım var benimde çikolata gibi. Ay ne zor ya bu bağımlılıktan kurtulmak, yani bi merkezi olsa gidicem çikolata bıraktırma merkezi :))oy kiyamamm canim yaa
utanmana deilde sigrayla zehirlenmene kiyamam kizzz
valla ciddiyim sigara içenlere uzuluyorum manyagim benn herhalde :)
kuçuklukden beri bende bu dusmanlik var genimde var diycem babam içer hala erkek kardesimde içiyor
evlenmek için bile ilk sartim sigara içmemeseydi oylede yaptim buldum içmeyeni :)))
insallah birakirsin birgun canim ne deyim
Anamm işin zor çocuk taşınma.. yardımcı olabilecek kimse var mı? Temiz mi ev? Değilse birini mi tutsan acaba.. sizin bu okul sistemi nasıl ya kaç tatil var sene içinde ?eh istee :)
yarin cami basliyor çok sukurrr 1 hafta oradalarrr
sonrada okullar açilir
cuma gunu evin anhtarini alicam tasiniyorum 2 hafta içinde insallah
vardir kizzzBen de hiç sevmiyorum sigara. Üniversitede denedim tadı berbat geldi, bi mantıksız geldi içmedim şükür. Ama başka bağımlılığım var benimde çikolata gibi. Ay ne zor ya bu bağımlılıktan kurtulmak, yani bi merkezi olsa gidicem çikolata bıraktırma merkezi :))
Kıııııız, havalardan mı acep ya :)Çok teşekkür ederim canım araştırıp alır okurum inşallah :)
sormaaaaaa çocuklara ogretmen olun yatip para kaznain diyoz burdaki turkler hepAnamm işin zor çocuk taşınma.. yardımcı olabilecek kimse var mı? Temiz mi ev? Değilse birini mi tutsan acaba.. sizin bu okul sistemi nasıl ya kaç tatil var sene içinde ?
sen biyle deyince aklima ne geldiiKıııııız, havalardan mı acep ya :)
Bende de aynı şeyler.. bi süre o kadar iyiydim ki, kendime çok şaşırıyordum acayipmbşr sabır, ayaz ilr çok iyiyiz falan:. Şimdi yaklaşık bi haftadır yine sinir küpü oldum.. ayaz iştahsız ötesi, uyumak bilmiyor..
Bu sabah kahvalatıda mesela yemedi ne yaptıysam, en sonunda lanet olsun dedim, elimdeki kaseyi sertçe tezgaha koydum baya sert sinirden, kase kırıldı tabi benim sağ elimi kestifilmlerdeki gibiydi aynı :)) bi daha yapmam çok acıdı elim :)
Walla oğlumdan çıkaramıyorum kendimden çıkarıyorum resmen.. fazla geliyor galiba bize yine herşey
Assssla başlamam :))vardir kizzz
benim kuzenim esiyle birlikde sigarayi birakmsiti akupunktur la
ama sigarayi birakinca abur cubura çok dusmus çok kilo almisti
sende çikkoltayi birakip sigaraya baslama sonraaaa
Anaammm kız nasıl kestin öyle geçmiş olsun , ne çocuktan çıkar ne kendinden Can'ım. Valla havadan mı Sudan mı bilmiyorum ama yatıp iki gün uyuyasım var derken.... uyandı TunaKıııııız, havalardan mı acep ya :)
Bende de aynı şeyler.. bi süre o kadar iyiydim ki, kendime çok şaşırıyordum acayipmbşr sabır, ayaz ilr çok iyiyiz falan:. Şimdi yaklaşık bi haftadır yine sinir küpü oldum.. ayaz iştahsız ötesi, uyumak bilmiyor..
Bu sabah kahvalatıda mesela yemedi ne yaptıysam, en sonunda lanet olsun dedim, elimdeki kaseyi sertçe tezgaha koydum baya sert sinirden, kase kırıldı tabi benim sağ elimi kestifilmlerdeki gibiydi aynı :)) bi daha yapmam çok acıdı elim :)
Walla oğlumdan çıkaramıyorum kendimden çıkarıyorum resmen.. fazla geliyor galiba bize yine herşey
:)))))sen biyle deyince aklima ne geldii
yeni evliyizz esimle beni çok sinirlendirdi sofrada
elimdeki salata tabagini aldigim gibi duvara firlattimm
ne deliymisim beeeeee
sonra gittim bi guzel temizledim çopunu yagini duvarini
bi daha tovbe elimden bisey kaydirmadimmm olan bana oluyor yine ben temizliyorum diyee
Iyy kapı pisliğinde bi zor olur kiii bissürü ayrıntı. Komşuların yadım eder inşallah. Okul sistemi süpermiş yaa çocuklara fazla yüklenmiyorlar demek ki, bizde vuruyorlar kırbacı :))sormaaaaaa çocuklara ogretmen olun yatip para kaznain diyoz burdaki turkler hep
iki ayda 1 on bes gun tatil avr çok acayip sistem
yazinda iki ay tatil
ev çokkk piss komsularima guveniyorum yardim ederiz dediler insallah ederler
boya badana yapimadik kapi duvar kalmiycak
bize fayans pencereler fln kaliyor
ama onlarda çok pisss
Haaaayııııııır! Uyanmasın bunlar artık ya walla yeter yas iki yaş olacaklar..Anaammm kız nasıl kestin öyle geçmiş olsun , ne çocuktan çıkar ne kendinden Can'ım. Valla havadan mı Sudan mı bilmiyorum ama yatıp iki gün uyuyasım var derken.... uyandı Tuna
Vay bee kız ne atraksiyonlu bi gece olmuş filmlerdeki gibisen biyle deyince aklima ne geldii
yeni evliyizz esimle beni çok sinirlendirdi sofrada
elimdeki salata tabagini aldigim gibi duvara firlattimm
ne deliymisim beeeeee
sonra gittim bi guzel temizledim çopunu yagini duvarini
bi daha tovbe elimden bisey kaydirmadimmm olan bana oluyor yine ben temizliyorum diyee
kiz yok kapilar boyanacak yaa silinmez demi geriiIyy kapı pisliğinde bi zor olur kiii bissürü ayrıntı. Komşuların yadım eder inşallah. Okul sistemi süpermiş yaa çocuklara fazla yüklenmiyorlar demek ki, bizde vuruyorlar kırbacı :))
Ay bana koca deme iyice kızıyorum yaaa onlar yüzünden zaten hep bunlar !! (Saracak başka bişey bulamadı )Haaaayııııııır! Uyanmasın bunlar artık ya walla yeter yas iki yaş olacaklar..
Haklısın canım ama bazen sinirlenince tutamıyorum kendimi aslında eşime sinirlenmiştim daha çok :) oluyor bazen napalım
Yok canım ben yanlış anlamışım gece gece kafam manyak olmuş :))kiz yok kapilar boyanacak yaa silinmez demi gerii
yanlis cumlemi yazdim benn yukardaa
ahahaah kiz dugun gecesi deil di gece nerden çikdi yeni evliyiz derken bi kaç aylikdik gunduzduuuuuVay bee kız ne atraksiyonlu bi gece olmuş filmlerdeki gibi
Ben en iyisi uyuyayım her yazdığını yanlış anlıyorumahahaah kiz dugun gecesi deil di gece nerden çikdi yeni evliyiz derken bi kaç aylikdik gunduzduuuuu
keske ilk gece yapsaydim bu kari deliymis diye sozum den çikmazdi belki benimkiiii
Kadının birisine arkadaşları, “Senin” demişler “kocana karşı bir ayrı bağlılığın, hürmetin var. Söz ağzından çıksın yeter. Bir dediğini iki etmiyorsun. Haline hem şaşıyor, hem imreniyoruz.”
“Bakın, anlatayım.” demiş kadın…
“Evlendiğimizde beni gelin getirirken bir ata kendisi, bir ata ben bindim. Önde o, arkada ben, evimize doğru gelirken, benim bindiğim at bir defa tökezledi. Arkasına döndü ve ata: “Bir!” dedi.
Biraz daha gittik, at yine tökezledi. Döndü, ata: “İki!” dedi.
Bir müddet daha gittik. At bir daha tökezledi. Geriye döndü, atın yanına geldi ve ata “Üç!” dedikten sonra tabancasını çıkarıp kafasına bir kurşun sıktı, atı öldürdü.
Ben bu hadise karşısında büyük bir şaşkınlığa düştüm. “Ne günahı vardı dedim, zavallı atın?”
Geriye döndü ve bana “Bir!” dedi. O günden sonra “Bir!” dediğini “İki!” etmedim.
bizde de bunun kadin versiyonu olurdu belkiiiiii