2015 Şubat Anneleri

Hamilesin ve bi dönemde hepimiz çok iyi biliyoruz ki çok daha hassas ve kırılgan, güçsüz olabiliyoruz bu çok normal.. Maşallah sana o kadar şeyi tek başına yapıyorsun ama helal olsun.. Gurbette olmak zor ben ailemden biliyorum, güzel yanları da var ama..
Eşin buraya gelmek istememekle çok haklı bana sorarsan. Orası daha güzel..
İnşallah en kısa Zamanda bir kısmeti olur da iş bulur, hiç kimse boşuna okumadı eşin de öyle, elbet açılacak güzel bir kapı size de.. Her çocuk kısmetiyle gelir, ikinci bıdık da kısmetiyle gelecek annesi bak gör sen :) ben ayaz doğmadan 2 hafta önce atanmıştım düşün Nasıl bir kısmetse.. Herşey oluruna varır, canini sıkma çünkğ bebeğin etkilenir

30 saatir emzirmiyorum hiç bi sekilde dolgunluk yok bende , essolesssek bildigin dudak tiryakisi olmusmus :)
bugun fena deildi yani zorlandiigim soylenemez
kucagima alincadirek emzigi firlatiyor içim aciyor oyle yapinca ama gecer herhaldeee :)
30 saat vay bee hiç meme dedı mi?
Yaaa ben Nasıl Yapcam yaaaa

Beklenti olmadan insan olur mu:)) mümkün değil :))
He walla yapalım, gıybet çekemiyorlar bizi diye de şarkımız var bak ne güzel :)))

Ya tabi herkese anlatmak olmaz zaten ama yine de insan içini döküp ferahlamak istiyor en azından ben :)

yakama yapisiyor ama oyaliyorum bi sekilde
ayaz beyazim su an sag gogsum dolu baya
versem emer, bi kere emse olmaz demiii
kucagima linca sag taarfim sizliyor kalbimde sizliyor sanki ayni zamanda kalp sol da da yurek heryerde
esniyor gidip emzirsemmi bi kereden nolurkiiii :))
uyur hemencik emzirsem

Ay öyle dedin de içimi bi umut kapladı inşallah şubatta da ben atanırım bebişin doğumu ocakta benim de kısmetim açılsa da şubatta bari atansam bebeğin kısmetinin hayrına

Kararını verip cesaretini toplayıp birden keseceksin canım valla başka yolu yok sen okula başlayımca daha kolay olur aslında günün büyük bölümü seni görmeyince emmesi azalacak daha çabuk alışacak bi de yardımcın olur rahat edersin canım yani kaynanan ya da annen akşama doğru huysuzlanır onu oyalamak gerekir ağlar biraz belki ama çabuk alışıyorlar canım tamamen kesilince iyi ki kesmişim diyorsun tabi kesme aşaması çok yoğun duygusal geçiyor hem senin için hem bebek için ama dayanmak gerek sonradan geçiyor emme isteği alışıyorlar memesizliğe mesela şimdi arada berat görünce oynamak istiyor ben açınca ama hiç ağzına koymuyor denedim bi kaç gün önce oynarken ağzına koymayı istemedi çekti ağzını ne güzel dimi :) abi oldular artık :)

yataga koydum uyyamadi bende geri alip kucagimda pispisliycakdim kucagima alinca oyle sevindiki gozleri parladi, hemen emzigi falan atti emzircem diye dusundu bende emzirdim gitttiiiiiiii
pisman deilim gunde bir iki kere uyku onceleri olsun emzirmeye karar verdim
hemde dolgunluk olur boylece oynamasina gerek kalmaz sut olunca içer :)))
aman ne biliyim iste benimkie bahanelerrr sabahtan beri memede agriyla dolaniyordum evde emzirine geçti kurtuldum agriudan
buda bahaneeee demiiiii

Aynen bende ağlamasın diye kendimi sokaklara parklara atıyorum ama işim yarım kalırsa çok sinir oluyorum heleki yemek yapmama bulaşık yikamama sinir oluyor bende niloya açıyorum yemek ve bulaşık işi bitene kadar onun dışındaki işlerde pek rahatsız etmiyor beni mesela az önce çarşı pazara gittim dönüşte parka gittik Geldim uyutmak istedim uyumadı bende süpürgeyi açtım İlk kez süpürge sesinde uyumuş :) Geçen gün ayıptır söylemesi mantı açtım saatlerce uğraştım belim.boynum koptu zaten eşime dedim bu gördüğün en son mantidir daha yapmam anan yapsın :) kv çok iyi anlar o.işlerden yapıp buzluğa atar bizde gider alırız yeriz

canım dayanmıyor anne yüreği ama ona büyük kötülük edersin böyle. bi çok yerde okudum ve duydum memeden kesmeye karar verip bi süre vermeyip kararından vazgeçmek hem ona kötülük hemde sana. bir dahaki denemende daha zor olacak. hatta çok zor olacak. yani sana akıl vermiş gibi olmayayım yanlış anlama lütfen sen bizden 3 kat daha tecrübelisin sonuçta.

Yuppiiiii :)
Ay böyle de denmez ama, önce başın sağ olsun sonra gözün aydın demem lazımdı sanırım.. Sevindim annenleri görecek olmana Can'ım, kaç tabi mis gibi köy Havası al :))
hahahaha güldürdün beni canım arkadaşım ya :) sağolasın tatlım. aynen bi kaç günde olsa annemlerle yine vakit geçiricem mutlu oldum :) tabii perşembe aşısı var kızın bakalım inşallah ağır geçirmez.

Yok canım bu emzirme konusunda pek tecrübeli değilim.dur bakalım ayaz ne diyecek.Diğerlerinde daha kolaydı sanki

Yok canım bu emzirme konusunda pek tecrübeli değilim.dur bakalım ayaz ne diyecek.Diğerlerinde daha kolaydı sanki
Kademeli kesmek en iyisi denir her zaman Can'ım.. Yanı günde bir kaç kez, önce 4-3-2-1 gibi.. Sen aslında güzel bişi yapmışsın, günde sadece 2 kez mi emzirmiş oldun? Öyle öyle daha kolay olur.. Senin tel dezavantajın bana göre memeyle uykuya dalması çünkğ memeyle uyuyan çocuklar memesiz çok zorlanıyorlar ve aşırı duygusal tepki gösteriyorlar.. Sen kendine vermek istediğin Zaman'lar veya saatler belirle sonra da Zaman'la bu saatlerden azalt

Ayyy inşallah canım, Ayaz'ın çok hafif ve sorunsuz geçti aşı günü, hiç bir huysuzluk, Ateş sıfır.. Bütün günümüzü o gün dışarıda bile geçirdik :)

Yok memede uyumuyor canım benimki.çok oldu onu burakali.
Emzirip koyyorum ki çoğu zaman emzirmem bile biberon içiyor. çok uykusu varsa kendi uyur,az varsa ben pispislarim:)

Valla bugün bir kere emzirdim daha.birde gece emzirrim belki :)
Gerçi daha uyumadı ama uyur emzirmeden sorun değil)

Kızımda çalışıyordum sabah ve akşam emerdi sadece,bigün kestim hiç aramamıştı bile

Oglandada gündüzleri azalttım gece kalmıştı bırakmayı düşünüyordum hazırlıyordum kendimce yâni,bigün aniden ilaç kullanmam gerek di ve mecbur kaldım kestim birden,oda doğru olmuş demekki :)))

Hadi gözün aydın bak hayat neler getiriyor sen üzülüyordun ayrıldım diye şimdi onlar geliyor yanına, büyük anneanneye de Allah rahmet eylesin. Bu bebeler dedelerini neden bu kadar çok seviyorlar acaba :) Tuna da dışarda dedesi konuşuyor içerden dede dede diye bağırıyor :)) yirim onları

Anaaaam yerim yaaa o heyecanı biliyorum , yazık yav bu yavrulAra.. Emzir annesi yavaş yavaş bırak bence. Bak mesela ben doğdu doğalı saatli emzirdiğini için Tuna hiç bir zaman tutturmadı ama saati gelince de hemen geliyordu. Şu an günde iki yada üç kez emziriyorum. Eve gidince sabah emmesini kesicem, sonra öğleni en sonda akşamı. Bir anda bırakmak bence Hakan için zor olacak.. Baksana Nasıl Mutlu olmuş

kinali kuzum o benim teyzesi oyle mutluki memede
ama tabi sut yokkken emmesi pek goze kulga hos gelmiyor :)
bu oglen iki gun dur birikeni içti kana kanaa
keske sutum olsaydi hep de bo$a aliskanlikdan deilde sut içmek için tuttursaydi iki yasini bitirmek istiyordum ben
ama gidisat berbat olunca vazcaydim onuda beceremedim
dedigin gibi bi sure gunde iki defa emzircem sonrasi na ALLAH kerim
zaten bu son emzirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…