@mery60 güldürdün beni sabah sabah ya hahahahha :)) zombi he :)) ama yakışırmış o isim bu hastalığa vallahi. geçti canım daha iyiyim ilaçlar iyi geldi şükür. o ne biçim bişeydi ya
seni anlıyorum diyebilmekten başka bişey gelmiyo elimden
o bıkkınlık ve sonrasındaki vicdan azabını anlıyorum en azından. kendini sakinleştirip bu günlerinde geçeceğini düşünmekten başka da bişey gelmiyor elimizden. bizde tatilde çok iyiydik eve dönünce aynen anlattığın gibiydi tam bir hafta. sonra düzeldi. bu da geçicidir üzülme.. bi dönemdir elbet geçecektir. eve dönünce memeyi de bıraktır zaten çok bağımlı değil Tuna bildiğim kadarıyla.
yalancı emzik için hiç bişey diyemicem bizimki de resmen onunla yaşıyor
bulaşmamaya çalışıyorum napayım çocuktan herşeyi kestim bari bi süre emzik kalsın. takma sende ilkokul birinci sınıfa kadar emenler var :)
o tahammülsüzlük anlarında ver yanında kim varsa ağlarsa da ağlasın duyma. artık bizi kullanıyorlar. çık dışarı ya da balkona bir yere derin nefes al. benim yöntemim mesela her delirdiğim anlarda aklıma hasta çocukları getiriyorum, kuzenimi düşünüyorum ve şükredip biraz rahatlıyorum. sende kendine bir rahatlatma yöntemi bul ve bu kadar zarar verme kendine
uyku mu yemek mi dedin ya bende kesinlikle uykuyu tercih ederim. öyle böyle bi şekilde yediriyorum şükür ama uyku bambaşka. uykusuz kalınca herşey mahvoluyor..
bak memeyi bırakınca Begüm bi iki ay zorlandı ama zaten tatildeydik o ara yine ona rağmen iyiydi. şu an allaha şükür uykuya dalması çok zor en az yarım saat ama asla uyanmıyor susaması dışında. çok şükür. ha yanında yatarak uyutuyorum ama memeyi bırakınca çok ağladı temas istedi şimdi alıştı. napayım öyle olsun diyorum gece uyanmasında. belki de bazen çok şey bekliyoruz onlardan da bilemedimki
nasıl uyurlarsa uyusunlarda gece uyanmasınlar di mi..
bak
dadera senin için de aynı şeyler geçerli. çalıştığın için daha zorlanıcaksın ama memeden kesmelisin artık bi cesaret..
@AyazBeyaz sende öyle canım okul başlamadan bu işi hallet. yeter artık evlenecek yaşa geldiler. 2 yaşa kadar emmek normal bebekler için. bizimkiler pek normal değil
bir hafta çok zor olacak (belkide olmAyacak) en fazla bir ayda tamamen geçecek. ve inanıyorumki uykuları çok düzelecek kesinlikle. benim öyle oldu yani en azından.