2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bu arada begüşe hep düşüyorlar beratta öyle en yaramaz çağları sanırım :)

Ben de nasil baslayacagimi nereden baslayacagimi hic bilemiyorum. Canima tak etti uykusuzluk ama ne yapacagimi bilememekten 5 yasina kadar emzircem galiba Allah sana da kolaylik versin canim. Perte ciktik uykusuzluktan emzirmekten
ay Can'ım yaa güldürdün beni :)) Allah hepimize kolaylık versin, meme canavarı bunlar :)

benim canavar bugun oglen uyumadi dogdugundan beri ilk defa
sabah 10 da kalkdi oglen 3 e kdr denedim uyutamadim normalde uyurdu o saatlerde
bende birakdim aksam ustude disari çikarttim çok uykusu vardi ama beklettim 8 de yatirdim
uyudu denilmez pek BA YIL DIIII :)))))))))))))
ne kdr kuçukler yavrucuklar dayanamiyolar uykusuzluga
buyukler cin gibi yatin demesem sabaha kdr otururlar :)))

Ayy canim yaa olur mu oyle sey gozunu ayirmayacak misin sanki hic. Tek cocugun o mu o olsa bile baska isler de var yani. Sandalye konur mu camin onune. Bu erkekler cok cins ya.

Ayy canim yaa olur mu oyle sey gozunu ayirmayacak misin sanki hic. Tek cocugun o mu o olsa bile baska isler de var yani. Sandalye konur mu camin onune. Bu erkekler cok cins ya.
canim yaa uzme kendini. Karakterleriniz cok zit galiba annenle. Idare et surekli ailenle degilsin sonucta. Evine doneceksin yakinda. Cocuklu hayat kolay degil heleki bide bizimkiler gibi zor bebekler olunca. Annen farkinda degil seni uzdugunun cunku o da kendince biseylere aliniyo ve tek uzulen kendi saniyo. Aslinda belki biraz sevkatle yakassa hersey yoluna girecek.

Canim supersin insallah biz de basarabiliriz. Boyle zivanadan iyice cikinca degil de kucuk yaamazliklarda uygamak gerek dimi?

Aaa canim hayir olsun ne guzel ruya gormussun. Bu ara cok uzun uzun konusuyo oyle ama tamamen anlamsiz. Bi de yani bisey anlatiyomus gibi parmagiyla gostere gostere konusuyo cok komik. Daha anlamli bi konusma bizde de yok yani. Sadece kizlara has gevezelik var onda:) bu arada mor en sevdigim renktir.

Canim Allah kolaylik versin sana trk basina yapmaya calisiyorsun herseyi. Cok yakinda bi de iki bebek olacak. Esin de insallah is bulur gonlune gore. Tabi sıkıntı yapiyodur o kadar emek verip is bulamamktan. Bu arada ne kadar az kalmis ya dogumuna. Kolay bir dogum olur insallah

Canim basin sagolsun. Belki kotu bir olay ama senin icin de guzel biseye vesile olmus. Cok sevindim valla

Canim basin sagolsun. Belki kotu bir olay ama senin icin de guzel biseye vesile olmus. Cok sevindim valla
sağol tatlım. hayatın gerçekleri napalım. yani çok yaşlı ve hastaydı bekleniyodu zaten. nerdeyse seviniyo gibi oldum ya yuh bana

ama inan daha annemleri bi saat gördüm. pzt geldiler yoldan bana uğradılar biraz dinlenip namazlarını kılıp gittiler cenazeye. o günden beri rizedeler köyde yaylada oraya buraya gidip duruyolar. millet bırakmıyoki. almanyada yaşayan halam orda yayladaymış demiş kızınızı gördünüz bi ay bu gece bence kalcaksınız. babamda kaçamamış. lafa bak ya. bi ay görmüş daha görmesine gerek yok sanki

çok da sevmiyorum o halamı zaten. yani sevmemek değilde öyle ayılıp bayılmıyorum yani. aman neyse şimdi yoldalar geliyolar. bayramda istanbulda olucaklar zaten anca bi kaç gün vakit geçircez neyse buna da şükür..

ay bende ne dolmuşum halama nerden nereye geldi muhabbet

He ya az kaldı bacım bakalım normal mi sezeryanmi belli değil doktor 38..haftada konuşuruz dedi ilk mecburi sezeryan olmuştu.Amin aminnn

Canim supersin insallah biz de basarabiliriz. Boyle zivanadan iyice cikinca degil de kucuk yaamazliklarda uygamak gerek dimi?
Aynen canım hani bazen yaptıkları yaramazlığın yalandan ağlamanın ve şımarıklığın farkında olup ta anneye yutturmaya çalıştıkları zaman algısının açık olduğu zaman kaş ve gözler devreye girecek tabi her zaman da değil sevilmek istedikleri vakitlerde bol bol ısırılıp kemirilecek :) zıvanadan çıktıklarında algıları kapalı oluyor ne desen boş kendini yıpratmanın anlamı kalmıyor o vakitlerde ben daha önceden istediği oyuncak olmayan ve zararsız şeyleri veriyorum güzel sözlerle aaa bak burda ne varmış ayyy çok güzelmiş bakalım buna ne işe yarıyormuş bu diye oyalayarak susturuyorum fikir olur diye yazdım canım... verdiklerimde mezura allık fırçam gözden çıkardım artık :/ fön makinası araba yapıp çekiyor :) ve malesef babasının tavlası... vb. Bunları daha önceden istemişti o esnada vermiyorum başka bişeyle avunuyor zıvanadan çıktığı zaman birini verdiğimde sakinleşiyor başka bişeye odaklandığında da o nesneyi hemen kaldırıyorum ki hevesi hemen geçmesin diye buda bir fikir olur belki canım...

selam kızlar.
aşı oldu bugün Begüm. bi ağızdan iki koldan. ağladı ama çabuk sustu. ikinci koldan aşı yapılırken eliyle bi daldı ebenin eline allahtan ilacı vermiştim dedi sıkıntı olmamış. şimdi uyuttum inşallah ateşi çıkmaz kolu şişmez

kilosu 11.50 altı ayda anca 500 gr almış. ama boyu 84 cm. altı ayda 6 cm uzamış. persentilde boyu yüzde 90. ama kilosu yüzde 50. kilosu çok normal dedi artık çok hareketliler kolay kilo almazlar dedi. ama sizinkinin boyu çok uzun diye zayıf gözükebilir gözünüze öyle düşünmeyin dedi.

zaten kiloyu pek takmıyorum sağlıklı olsunda. yazın denizdir odur budur koşturmadan zaten almaması normal dedi. uzun boylu olcak kızım bizim tarafa benzicek baba tarafı pek uzun değil ama bizimkiler uzundur.

Doğru demiş aferin o doktora iyi demiş :)) evet boyu uzun maşallah begüme, kilosu da çok güzel.. Demek ki devam böyle :))

Var mı bişi, Ateş falan? Şnşallah yoktur

Doğru demiş aferin o doktora iyi demiş :)) evet boyu uzun maşallah begüme, kilosu da çok güzel.. Demek ki devam böyle :))

Var mı bişi, Ateş falan? Şnşallah yoktur
ebemiz dedi bunları :) sağol teyzesi. Ayaz da uzun boylu olacak maşallah.

yok öğlen uyudu uyandı gayet keyifliydi gün boyu. ateş de yok şu ana kadar. şimdi uyudu inşallah gece ateşi olmaz.

canım sen bacaktan mı yaptılar aşıyı demiştin ben mi yanlış anladım. ebeye sordum da 1 yaşından sonra mecbur kalmadıkça bacaktan aşı olmuyo dedi. sağlık bakanlığı belirliyomuş nasıl olcağını zaten.

İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz bebişler Nasıl?? :)
Bizim evde bugün temizlik vardı, kadın geldi, ev mis gibi oldu.. Halıları da dün verdim yıkamaya onlar da gelince tam mis gibi olur..

Yarın Sivas'a gidicez, üniversiteden arkadaşımın düğünü var arkadaş grubumuzun son gelini :) bakalım basıl olacak ayazla ilk defa düğüne gidicez.. Bi gece orda kalcaz sonra da başka iki arkadaşım eşleriyle bize gelecekler cumartesi bi gece de bizde kalacaklar.. Yığın bir hafta sonu beni bekliyor Bayram öncesi..:))

Ben de emzirme işine bir kısıtlama getirdi .. Günde 3 defa emziriyorum ayazı sabah öğlen akşam.. Kv ve görümce de olduğu için memeyi bi şekilde unutturuyoruz.. Sonra ikiye sonra da bire derken tamamen biter inşallah bakalım Nasıl olacak..

Ever canım bacaktan oldu ayaz ikisini de.. Alla alla niye öyle ki acaba? Bacaktan bi zararı mı var yoksa

Ever canım bacaktan oldu ayaz ikisini de.. Alla alla niye öyle ki acaba? Bacaktan bi zararı mı var yoksa
yok sanmıyorum canım çabuk şişer yürüdüğü için bence ondan. çünkü bir yaşından sonra kızarıp şişmesi daha fazla oluyor hareketlendikleri için demişti ebe. takma kafana yani geçti gitti çok şükür zaten sorunsuz :)

bu arada bizde de hiç sorun olmadı gece. bu saatten sonra da olmaz herhalde. neyse bunuda atlattık bide 2 yaşında varmış artık anaokuluna kadar rahatmışlar sonra.

o temizlik bittikten sonraki his ne güzel di mi? hele sen yapmayınca :)) mis gibi güzel günlerde otur canım benim..

napıcam nedicem diye düşünme anı yaşa boşver. durmazsa da onu o zaman düşünürsün. hem belki gayet güzel duracak? size de güzel bi gezme olur. arkadaşlarınla buluşma da olucakmış ne güzel. bunlar güzel yoğunluklar :)

benimde bayramda arkadaşım gelicek eşiyle. hani geçende bi ara gelmişlerdi. annesi babası burda şimdi onlara gelicekler ama bende de kalıcaklar bi gün. çok seviyorum misafir ağırlamayı. ama sevdiğim biri olunca tabii yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…