aksam ustu kardesimin esi aradi biraz konustuk , severim ben onu ,hiç oyle gorumcukluik falan da yapmam, kavga edip karakolluk oldular ona bile karismadim sonrada abristilar zaten :)))
oda farkinda zaten bunun, yani bi sorunumuz yok sukur 9 yildir
kardesim TR ye yerlesip tavuk civicv falan beslemek istiyormus koseyi donecekmis, butun koseler onu bekliyor TR de gel dön diye :) alem valla bu çocuk, 30 yasina geldi buyumedi
neyse karisini ikna etmeye çaliisiyor fln TR de yasamak ikçj, her gun bu konu geçiyormus evlerinde
bana ben senin gibi yapamam babamdan ailemden uzaga gitmem falan dedi
daha oncede analiga maral kendini eve mutfaga adamis ben yapamam falan demis
iyide niye benle karsilastirma yapiyor ki
annesi de tr den gelme ailesinden ayrilmis mesela , ablasinin biri yeni tasindi 1 saat uzak sehre esinin isi dolyisiyla
, yani bendeki begenmedigi ornek gosterdigi ozaellikler herkesde olan seyler sadece onda yok :)))))
arada çalisiyor ama evdeykende çalisyorkende mutfakla ilgisi yok, yegenim de ne bulursa onu yiyor garibim
kahvalti olmadan sabah sut ve bide aksam yemegiyle duruyor, aralardada abur cubur yiyor acikdikça
kahvaltiyi mesela yemiyor diyor biz ordayken çokda guzel yedi ayni sutude içti
oglen yer benimkiler e onlarla oturdu çorbasinida içti çocuk, yani onune konunca yiyor
neyseeee
gorumcukluk yapmayim simdi :)
bu kiz niye herseyini benle yitistiryor eltisi yok beni elti yerine falan mi koyyor ki