- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Canım teşekkür ederim :) değiliz demi, sadece ben öyle değilim yanı.. Kesinlikle mutluluktan geçiyor.. Huzur lazım başta o Zaman oluyor herşey..Öncelikle sen çok çok güzel bir kadınsın başta bunu söyliyim :) ama hiç birimiz eskisi gibi değiliz bunu kabul ediyorum. Eminim sen kendine ayıracağın bir kaç günde eskisi gibi ışıl ışıl olursun. Çünkü güzelliğin formülü mutluluktan geçiyor.
Sen Benim depresyon hallerimden adım adım ilerliyorsun valla.. Bağırma çağırma laf sokma.. Çünkü hırsını alamıyorsun, bi şekilde çıkarmak istiyorsun filan ama dert etme, çünkü normal bu davranışların. Onca sorumluluğa zil takıp oynayacak değilsin ya :) umarım eşİn bu ilgisini çoğaltır. Sonuçta kendi evladı yahu, hadi seni geçtim
Canım bi komşumla konuşuyorum bir kaç gündür tanışıyorduk önceden ama git gide samimileşiyoruz yani abla dedi ki sen doğum yapınca yanına gelirim berata da bakarım öyle deyince sen aklıma geldin demiştin ya gör bak çok kolay olacak zorlanmayacaksın gurbette diye dedim haklıymış Allah yardım ediyor çaresiz kalınca ayrıca o abla da iki çocuğunu bu hastanede doğurmuş memnunmuş sıkıntı olmuyor dedi burda doğurcam yani Allah nasip ederse :)ben okudum ama yazamadim
zorlanirsin ama imkasniz deil tabiki, ALLAH DAGINA gore kar verir
mesela bu yaramazda ikinci bi o kdr uslu olabilir :) $ansa artik :))
bugun komsumun ablasida bizimleydi annemin yasitiymis
onun en buyuk çocugu 22 yasinda
ben 32 dusun artik farki :)
kardes ille olsun diyorsan yap gitsin derim :)
zaten doana kadr 2 .5 yasina gelecek ilk çocuk , uzmanlar 3 yas oneriypr, olmadi yilbasinda yparsin 3 yas olur farki :)
Aynen canım hakkını ödeyemem onun darısı başına inşallah :)Sana bildiğim piyango vurmuş :)))
Oohh ne güzel hakan da sevmiş suyu maşallah bi berat sudan koykuyor heralde :) geçen leğene su koydum içine de oyuncaklarını soydum oturtmaya çalıştım içine oturmadı ağladı hiç sevmiyor suyu leğenin dışında oturup içindekilerle oynamak istedi ben de aldım kaldırdım tabi içine girip serinlemedikten sonra ne anlamı var :) havuz almayı düşündüm de evde koyacak yer yok balkona 2 sandalye zor sığıyor içerde de olmaz parkeler ıslanır leğen de olmadı gerçi leğene girmeyen havuza hiç girmez çok korkuyor sudanmerhaba hanimlar
burada haava sicak ( 30 derec :) )))
komsularla çocuklari havuza goturduk
buyukler çok eglendi hakanda eglendi herhalde, bi ara arkadas goturdu suya sokdu ( mayosuz olani havuza sokmuyoalr bende kapaliuyim ondan )
geriden takip ettim, once sudan korkdu, sonra abisini gorunce oturdu oynadi suiyla :) çikarincada aglamis su istiyorum diye
onun disinda yanimizda oturdu kalkdi dolasti gezdci biseyler atistirdi sukur aksami ettik akzasiz belasiz
cumarteside parka gitmistik piknik yaptik , orada çok huzrsuzdu hiç oynamayip hep aglamisti
pazar yani dunde misafirlige gittik çogunlugu uyyarak geçirdi ordada fena deildik
yarinda sicakmis hava bi yere gidelim diyorum ama nereye bilmiyorum :)
çarsamba aaksama yagmur yagmazsa arkaaslarla park da semaver yakip çay yapicaz
hafta sonuna ALLAh kerim yagmur gorunuyor meteo da
gelincikgibi imù ben seni anliyorum , esini bulsan is yaptircanda adam i$kolik eve gelmiyorkiii
bilmem hosuna gidermi amùa arkadas ve komsularinla takilabilirsin b gordugun gibi haftanin 6 gunu esim disinda herkesle gezoiyorum , adam isten eve gelemiyorki ben napayimmm ..
Allah razi olsun o kadindan , iyi insanlarin nesli tukenmedi canim çok sukur :)Canım bi komşumla konuşuyorum bir kaç gündür tanışıyorduk önceden ama git gide samimileşiyoruz yani abla dedi ki sen doğum yapınca yanına gelirim berata da bakarım öyle deyince sen aklıma geldin demiştin ya gör bak çok kolay olacak zorlanmayacaksın gurbette diye dedim haklıymış Allah yardım ediyor çaresiz kalınca ayrıca o abla da iki çocuğunu bu hastanede doğurmuş memnunmuş sıkıntı olmuyor dedi burda doğurcam yani Allah nasip ederse :)
benimki banyodan sonra agliuyor çikarma diye, suyu açmadan kuvete koyunca yukardaki su seyini gpsteoryor aç diye, adini unuttum neydi yaa :))Oohh ne güzel hakan da sevmiş suyu maşallah bi berat sudan koykuyor heralde :) geçen leğene su koydum içine de oyuncaklarını soydum oturtmaya çalıştım içine oturmadı ağladı hiç sevmiyor suyu leğenin dışında oturup içindekilerle oynamak istedi ben de aldım kaldırdım tabi içine girip serinlemedikten sonra ne anlamı var :) havuz almayı düşündüm de evde koyacak yer yok balkona 2 sandalye zor sığıyor içerde de olmaz parkeler ıslanır leğen de olmadı gerçi leğene girmeyen havuza hiç girmez çok korkuyor sudan
yani öyle olmaz tabiiki ama emrivaki yap o zaman sende. çok merak ediyorum bi gün evdeyken ben markete gidiyorum de çocuğu bırak çık bir saat gelme ne yaparki? :) ama işten dolayı evde olamayışı zaten asıl problem sanırım. en azından evde olduğu zamanları verimli geçirir artık inşallah..Ever öyle en çok koyan yalnız olmak.. Kimseyle görüşmüyorum, evde tıkılı kaldım öyle.. Sosyal haya yok bişi yok ..ok gibi hayat afedersin.. Ayaz şenlendiriyor beni cidden:) eşim konusunda hangi konularda sorumluluk vercem ki bilmiyorum, görev panosu yapayım şunlar senin görevin diye sonra her gün tik atsın yaptım diye :))))
Ayyy ne güzel maşallah keşke beratta çıkmak istemese banyodan beratı banyo yaptırırken krize giriyor kafasına dökmüyom en son 1 defa yıkıyoruz kafayı zaten mesela vücudunu yıkarken bile kaçmak istiyor leğenden babası zor tutuyor bi de düşecek diye korkuyoz sabunlu sabunlu çırpınıyor tutamıyoruz da anlayacağın işkence yani :) geçen işten gelince ayaklarımı yıkıyodum banyoda kapısında durmuş bana bakıp gülüyordu dedim gel senin ayaklarını da yıkayayım elini tuttum daha duşakabinin içine girmeden ağlamaya başladı banyo yapacak sandı bi alem berat inş dediğin gibi ilerde sever :)benimki banyodan sonra agliuyor çikarma diye, suyu açmadan kuvete koyunca yukardaki su seyini gpsteoryor aç diye, adini unuttum neydi yaa :))
arada dene bigun kesin sever simdi olmasa bvile bi kaç senee sonra çikaramazsin sudan havuzdan:)
Offf deme deme hiç düşünme şimdiden sen evde geçireceğim vakti.. Tadını çıkar şu anların, az kaldı zaten.. Kış aylarını ben hiç sevmiyorum, evde tıkılı kalıyorsun, yazın en azından bi çıkıp dolaşabiliyorsın.. Kışın gün Nasıl bitiyor ben anlamıyorum hop diye kararıyor :) arada buluşuruz biz de atraksiyon olur.. Eşim Trabzon'a gideceği Zaman ben de rapor alabilirsem gelirim, malum bizim rapor durumları da artık zor, zaten almıyordum hiç ben.. Trabzon'da genelde öğretmen evinde kalıyorlar.. Ayyy ne güzel olur olur inşallah bi gün :)yani öyle olmaz tabiiki ama emrivaki yap o zaman sende. çok merak ediyorum bi gün evdeyken ben markete gidiyorum de çocuğu bırak çık bir saat gelme ne yaparki? :) ama işten dolayı evde olamayışı zaten asıl problem sanırım. en azından evde olduğu zamanları verimli geçirir artık inşallah..
ben nerdeyse iki aydır çok hareketli zamanlar geçiriyorum şimdi dönünce bir süre sonra aynı monotonluk başlayacak. özellikle kış gelince. insana bi yakın arkadaş yakın komşu o kadar lazım oluyorki.
inşallah bu sıkıntıların bunalımların yerini mutluluklara bırakır canım benim. hayat çok garip hiç beklemediğin anda sürprizler çıkarıyor karşına..
Oyyyy minik kuşun sağlığı iyisiymiş annesi :) maşallah size..Doktordan geldim kızlar bebişi gördüm iyiydi çok şükür eli ayağı durmuyordu çok hareketliydi maşallah herşey yolunda 5 gün ilerden gidiyormuşuz beklenen doğum tarihi 7 ocak oldu bugün :) ankaradaki doktorum kan ilacı vermişti bu doktor gerek yok dedi 1 ay sonra geldiğinde yazıcam kan ilacı dedi kan tahlili filan da istemedi ayrıntılıya girmek istersen diyarbakıra git dedi burda olmadığı için gitmeyi de düşünmüyorum bakalım
bu akşam yolcuyuz canım. önümüzde çok uzun bi yol var kazasız belasız gideriz inşallah. gidincede toparlanma yerleşme derken bayağı işim var. dediğin gibi kışı bende sevmiyorum ama yazın da bi yere gidemeyince yani tatile falan insan sıkılıyor. allahtan bu yaz tatsız şeyler yaşasak da güzel geçti yine ailemleydim.Offf deme deme hiç düşünme şimdiden sen evde geçireceğim vakti.. Tadını çıkar şu anların, az kaldı zaten.. Kış aylarını ben hiç sevmiyorum, evde tıkılı kalıyorsun, yazın en azından bi çıkıp dolaşabiliyorsın.. Kışın gün Nasıl bitiyor ben anlamıyorum hop diye kararıyor :) arada buluşuruz biz de atraksiyon olur.. Eşim Trabzon'a gideceği Zaman ben de rapor alabilirsem gelirim, malum bizim rapor durumları da artık zor, zaten almıyordum hiç ben.. Trabzon'da genelde öğretmen evinde kalıyorlar.. Ayyy ne güzel olur olur inşallah bi gün :)
Sağol canım :) evet ilki başka oluyor herşey ilk olunca daha meraklı oluyosun gibi bunda kafam daha rahat sanki doktor herşey yolunda dedi mi iş bitiyor benim için bir de her gün hareketlerini hissedince rahatlıyorum çünkü hareket sağlığının göstergesi ya sadece doğum zamanını bekliyorum heyecanla epiduralsiz doğum olacak ya inş ondan heyecanlıyım birazOyyyy minik kuşun sağlığı iyisiymiş annesi :) maşallah size..
Nasıl hissediyorsun ikinci hamilelikte yanı ilkiyle bi fark var mı? Hani ilkinde her şey ilk oluyor şaşkınlık oluyor vs bunda basıl hep Merak ediyorum?
Berat da bizimkilerin aksine su düşmanı anlaşılan :)
Hani leğende dışarıdan oynamak istedi, bi iie yatamaz diye izin vermedim dedin ya neden vermedin ki? Oynasın işte ne güzel öyle öyle alışır :) yanlış anlama işine karışmak değil Amacım sadece izin vermemene şaşırıdm :)) bizim evi görsen her yer tüm odalar su oluyor ama olsun eğleniyor ya ayaz benim için önemli olan o
Bu arada ne yanlış anlaması canım :) işime karışsan da kızmam ki :) söylediklerin mantıklı öyle öyle alışabileceğini düşünmedim hem sen benden iyi bilirsin çocuk psikolojisiniOyyyy minik kuşun sağlığı iyisiymiş annesi :) maşallah size..
Nasıl hissediyorsun ikinci hamilelikte yanı ilkiyle bi fark var mı? Hani ilkinde her şey ilk oluyor şaşkınlık oluyor vs bunda basıl hep Merak ediyorum?
Berat da bizimkilerin aksine su düşmanı anlaşılan :)
Hani leğende dışarıdan oynamak istedi, bi iie yatamaz diye izin vermedim dedin ya neden vermedin ki? Oynasın işte ne güzel öyle öyle alışır :) yanlış anlama işine karışmak değil Amacım sadece izin vermemene şaşırıdm :)) bizim evi görsen her yer tüm odalar su oluyor ama olsun eğleniyor ya ayaz benim için önemli olan o
Aaa evet demiştin salımgğnğ gidiyoruz diye ne tez salı oldubu akşam yolcuyuz canım. önümüzde çok uzun bi yol var kazasız belasız gideriz inşallah. gidincede toparlanma yerleşme derken bayağı işim var. dediğin gibi kışı bende sevmiyorum ama yazın da bi yere gidemeyince yani tatile falan insan sıkılıyor. allahtan bu yaz tatsız şeyler yaşasak da güzel geçti yine ailemleydim.
ay ne güzel olur var ya harika ötesi olur. inşallah öyle bi şey ayarlayabilirsiniz. bize gelirsiniz başımızın üstüne
Hepsi böyle döküp saçmayi çok seviyor benim oğlanda toz almasını çok seviyor nereyi göstersem siliyor yüzü de gayet ciddi sorumluluk almayı seviyor bide nerde ne var evde çok iyi biliyor eğer o obje orada değilse mutlaka yerine koyuyor dolaplar mutlaka kapalı kalacak çekmeceleri öyle açık bırakamazsın ona özel havlusu var elini yıkıyorum git oğlum elini kurulla diyorum gidip kuruluyor havluyu yerine geri aşıyor :)) dışarı cikicagmiz zamann Hani benim ayakkabım diyorum getiriyor :) çok derli toplu çokkkBen de dün beratla birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmek adına (!) makarnaları döktüm plastik kapaklı bir kovanın içine birlikte kovaya atıp içinden çıkarmak için seveceğini düşündüm kovayı tuttuğu gibi hepsini etrafa boşalttı sonra da etrafa saçılan makarnaları kanepelerin altına fırlattı iş çıktı başıma ev işlerini zor hallederken bi de onu toplamakla uğraştım kanepe altlarından vazgeçtim etkinlikten filan anlamıyor ki etrafa döküp saçmaya odaklı beratanca ıslak mendil istiyor eline veriyorum etrafı siliyor duvarları kapıyı kanepeleri yerleri sehpaları aklına neresi gelirse bol bol temizlik yapıyor
canım 2 aya yakındır evimden uzaktayım. zaten en başta da böyle planlamıştık. o kadar uzun yola bi daha eşim tek başına göndermeye de içim elvermez. çok oldu Zaten 2 aydır tek başına hiç lafını etmez yeter demez ama işin suyunu da kaçırmayayım di mi :)Aaa evet demiştin salımgğnğ gidiyoruz diye ne tez salı olduebet yazın bir gere gitmeyince de sıkıcı bizzat yaşıyorum ben o Durumu :)
Siz niye dönüyorsunuz ki canım, yanı eşin işe başlar da sen kalsaydın Me güzel.. Kurban Bayram'ında gidecekmisin yine İstanbul'a?
İnşallah yolculuğunuz iyi geçer sağ salim varırsınız evlinize evini de özlemişsindit :))
yoldamisiniz simdicanım 2 aya yakındır evimden uzaktayım. zaten en başta da böyle planlamıştık. o kadar uzun yola bi daha eşim tek başına göndermeye de içim elvermez. çok oldu Zaten 2 aydır tek başına hiç lafını etmez yeter demez ama işin suyunu da kaçırmayayım di mi :)
bayramda bi dAha gitmicem canım 1 ay bile kalmadı bayrama zaten anca toparlanırım bayram gelene kadAr :) annemler zaten gelmeyi düşünüyo kış gelmeden rizeye.
yolculuğumuz kötü başladı iyi devam eder inşallahiki saat olmuştu tam uyumuştu birden uyandı ve öyle ağladıki krize girdi dağın başında duracak yer bulamadık. aldım koltuğundan nasıl atıyo kendini anlatamam camdan çıkacak resmen. neyse zorla duracak biyer bulduk. terden sırılsıklam olmuş üstünü değiştik tabii kıyameti kopardı. sonra babası gezdirdi biraz sakinleştirdi. ön koltuğa oturttu direksiyonla oynattı. yarım saat durduk orda öyle. şimdi çizgi film açtık tablet almıştım dandik bişey yolculuk için. ön koltuğa takma aparatını da almış babası onu izliyo şu an gözleri bayılıyo ama hala uyumadı. neyse sakinleşti ya ona da şükür..
nerdesin cicimmmSelam kızlar epeydendir bakmıyordum bu gece uyku tutmadı okudum biraz hastalara geçmiş olsun evde oturanlara Allah sabır versin bende tekrar taşındım büyük lokma yede büyük konuşma derler ben çoook büyük konuştum hiç istemediğim bir yerdeyimMuş u özledim