Sen çok sabırlısın canım ben olsam kafayı sıyırırdım eşin de biraz sorumsuz olunca herşey sana bakıyor çocuk ev işi yemek şu bu keşke bi yardımcın olsa yahu ya da en azından iş çıkarmasalar başına üzülüyorum valla senin adınaCanım benim biliyorum ayırmam lazım ama işte öyle bir fırsatım yok, kimse bakmıyor ki.. Aha bak eşim ne kadar rahat, o kadar yoğun çalışıyorlar, yarın patronuyla Konya'ya maça gideceklermiş.. Maç akşam 8deymiş ama kendileri 10-11 gibi çıkacakmış.. Nasıl lüks yaa, ağlayasım geliyor walla
Bi de yarın görümce kv alayı buraya doktora geliyormuş, görümceye tek mi geliyorsun dedim yok hepimiz bi araba geliriz dedı kahvaltı hazırla bilmem ne, evde bişi yok yarın sabah alışveriş yap marketten..
Bunaldım..
Biraz sorumsuz :) biraz kelimesi güldürdü beni :)Sen çok sabırlısın canım ben olsam kafayı sıyırırdım eşin de biraz sorumsuz olunca herşey sana bakıyor çocuk ev işi yemek şu bu keşke bi yardımcın olsa yahu ya da en azından iş çıkarmasalar başına üzülüyorum valla senin adına
okul başladığında annen mi bakacak? o bakarsa belki biraz olsun kendine vakit ayırırsınCanım benim biliyorum ayırmam lazım ama işte öyle bir fırsatım yok, kimse bakmıyor ki.. Aha bak eşim ne kadar rahat, o kadar yoğun çalışıyorlar, yarın patronuyla Konya'ya maça gideceklermiş.. Maç akşam 8deymiş ama kendileri 10-11 gibi çıkacakmış.. Nasıl lüks yaa, ağlayasım geliyor walla
Bi de yarın görümce kv alayı buraya doktora geliyormuş, görümceye tek mi geliyorsun dedim yok hepimiz bi araba geliriz dedı kahvaltı hazırla bilmem ne, evde bişi yok yarın sabah alışveriş yap marketten..
Bunaldım..
Demi, doğru diyorsun, sınır olup napcam elime bişi geçmicek.. Hallederim kahvaltı ne de olsa :))okul başladığında annen mi bakacak? o bakarsa belki biraz olsun kendine vakit ayırırsın
eşinde cidden eşeğin kulağına su kaçırmış he. ne güzel hayat vallahi oh mis. yazık sana her şeye sen koşturuyorsun..
kıyamam çok sinir oldun şu an anlsyabiliyorum. ama değişen bişey olmayAcak yarın gelecek bu insanlar sonuçta. sende sakin ol ya sabır de atlatmaya çalış o günü..
2 yaşta çok küçük kreş için bence canım ama başka seçeneğin olmayınca mecbur kalıyosunDemi, doğru diyorsun, sınır olup napcam elime bişi geçmicek.. Hallederim kahvaltı ne de olsa :))
Annemler kışa gelecek, merzifondaki ev eski onun tadilatı var sorada bakabilir mi bilmiyorum.. Kv ye talim.. Ama bi yandan da versem mi kreşe diye düşünmüyor değilim 2 yaştan sonra.. Bakalım şimdiden kafa yormayım :)
Maalesef Canım, yanı götürürüm müdürüm bişi demez de ben hiç bir şey yapmam çünkü benim orda olduğumu bildiği için durmaz hep benimle olmak ister..2 yaşta çok küçük kreş için bence canım ama başka seçeneğin olmayınca mecbur kalıyosunkv de zor valla gelince de bir an önce gitse diye bekliyosun rahat etmiyor insan en iyisi yine kendi annelerimiz
Peki sen 2 yaşından sonra ayazı kendi çalıştığın anaokuluna götüremez misin canım kendinle beraber 3 yaşın içine koyarsın kaynaşır :) boş zamanlarında kendin ilgilenirsin tabi keşke öyle bi imkanın olsa
Ayazbeyazım sana bişey danışıcam. Kızım tramvaydan çok korkuyor. İçerde yada dışarıda kalıcaz diye. Çabuk durup kalkıyor ya. Önce çok önemsemedim ama sandığımdan daha vahim durum galiba. Titriyor resmen korkudan. Sarıldım yanındayım korkma dedim bırsuru şey söyledim ama işe yaramadı. Binme inmeye yakun çocuk korkudan ölecek.npayımm edeyim şaştım kaldım. Sadece kendi için değil kardeşleri için de endişeli. Iki durak önce kalk kapısının önüne diye başlıyor susmuyorMaalesef Canım, yanı götürürüm müdürüm bişi demez de ben hiç bir şey yapmam çünkü benim orda olduğumu bildiği için durmaz hep benimle olmak ister..
Evde olduğumdan beri ayaz çok düşkün olmakta başladı bana hep beni istiyor kim olursa olsun yanında.. Hayırlısı bakalım Zaman ne gösterir :))
Anladım canım yinede 2 yaşı doldurduğunda deneme amaçlı götür bence 1-2 defa nasıl olacak diye bakarsın belki 2 yaştan sonra bi farklılık olur :) hayırlısı aynen...Maalesef Canım, yanı götürürüm müdürüm bişi demez de ben hiç bir şey yapmam çünkü benim orda olduğumu bildiği için durmaz hep benimle olmak ister..
Evde olduğumdan beri ayaz çok düşkün olmakta başladı bana hep beni istiyor kim olursa olsun yanında.. Hayırlısı bakalım Zaman ne gösterir :))
3 cocukla aktivite yapan anneler gibi arada oyalansinlar diye yapiyirum.sonu yine cigrismayla bituyor.mesela dun kucuk oyuncaklari dondurdum.ellerine verdim.buzlar eriyene kadar oyalanirlar diye.serra hepsini topladi.digerleri alcaz diye bagris cagris serra vermem diye.oburleri buzlari aldi kacti.eriyen buz sularindan serra kayip dustu.biz de mi sorun var bilmemhttp://www.enduruyanim.com/2012/10/19/1-2-yas-icin-evde-yapilabilecek-20-farkli-aktivite/ kızlar bu siteye hiç baktınız mı bazıları çok iyi fikir ilk işim oyun hamuru almak sonra sırayla bakacagim
Selam zor hamilelik için birşey diyemeyeceğim çünkü her hamilelik aynı olmayabilir ama yaramaz bir bebeğin varsa Bence Biraz büyümesini bekle ama sabırlıyım altından kalkarım diyosan Başka yaşında 34 eğer başka çocuk 3. Dusunmuyosan 2 sene ertele derim 36 yasindada gayet güzel hamile kalırsın Allahın izniyle. Bende 33 yaşındayım ve 3. Bebeği de düşünüyorum o yüzden hemen 2. Ye hamile kaldım zaten oğlum uslu beni zorlamiyor maaşallah evdeyim de ne yapıcam Başka :))Bende ikinci kez anne olmak istiyorum ama korkuyorum bebegim biraz yaramaz ve zor bir hamilelik gecirdim dertlesip akıl almak istedim yaşım 34
Kız haklı anam ben de öyleyim panik olurum durağı kaçırcM diye bende sıkışmıştım bi kere metroda :))Aksi gibi dün bi kadın zorlandı inerken çocuk arabası ve çocuklarla gerçekten çabuk hareket ediyır ama aşırı korkacak da b il şey yok
Dün kadını gördü bizim videomuz bu dıyır yani fragman demek istiyor :))
Merhaba :)Bende ikinci kez anne olmak istiyorum ama korkuyorum bebegim biraz yaramaz ve zor bir hamilelik gecirdim dertlesip akıl almak istedim yaşım 34
Merhaba :)
Bebeişin cinsiyeti nedir ?
Walla ikinci çocuk benim için şu am sadece delilik olur aynı dediğin gibi yaramaz ötesi bir oğlum var çünkü ben hayatta yapamam, zaten oğlum başka bebekleri çok ama çok kıskanıyor benden..
Senin kişiliğine bağlı, benim sinirlerim yıprandı, destekçim yok, senin öyle bir durumun yoksa yap gitsin ikinciyi :))
kardes şart diye düşündüm ama yaş ilerliyor ve tahammülsüz oldum iyiceSelam zor hamilelik için birşey diyemeyeceğim çünkü her hamilelik aynı olmayabilir ama yaramaz bir bebeğin varsa Bence Biraz büyümesini bekle ama sabırlıyım altından kalkarım diyosan Başka yaşında 34 eğer başka çocuk 3. Dusunmuyosan 2 sene ertele derim 36 yasindada gayet güzel hamile kalırsın Allahın izniyle. Bende 33 yaşındayım ve 3. Bebeği de düşünüyorum o yüzden hemen 2. Ye hamile kaldım zaten oğlum uslu beni zorlamiyor maaşallah evdeyim de ne yapıcam Başka :))
benimkide erkek bende yalnızım ve aynı senin gibi sinirlerim çok kötü benim minnos beni Herkez den kiskanıyor ama bebekleri seviyo evet benim içinde büyük delilik ama yaptım yaptım yapamadım birdaha cesaret edemem dedim uffffMerhaba :)
Bebeişin cinsiyeti nedir ?
Walla ikinci çocuk benim için şu am sadece delilik olur aynı dediğin gibi yaramaz ötesi bir oğlum var çünkü ben hayatta yapamam, zaten oğlum başka bebekleri çok ama çok kıskanıyor benden..
Senin kişiliğine bağlı, benim sinirlerim yıprandı, destekçim yok, senin öyle bir durumun yoksa yap gitsin ikinciyi :))
Kardeş şart bence de, benim kardeşim yok olmasını çok isterdim ama.. O zaman yap tabi, ama yaşın geçmiş de değil, sonuçta henüz 34 yaşındasın, tıbben bir sıkıntı olmadığı sürece, sağlığın yerindeyse vakti varbenimkide erkek bende yalnızım ve aynı senin gibi sinirlerim çok kötü benim minnos beni Herkez den kiskanıyor ama bebekleri seviyo evet benim içinde büyük delilik ama yaptım yaptım yapamadım birdaha cesaret edemem dedim uffff
Ay vahidecim çok güldüm ya kusura bakma3 cocukla aktivite yapan anneler gibi arada oyalansinlar diye yapiyirum.sonu yine cigrismayla bituyor.mesela dun kucuk oyuncaklari dondurdum.ellerine verdim.buzlar eriyene kadar oyalanirlar diye.serra hepsini topladi.digerleri alcaz diye bagris cagris serra vermem diye.oburleri buzlari aldi kacti.eriyen buz sularindan serra kayip dustu.biz de mi sorun var bilmem