2015 Şubat Anneleri

Eşimin memleketi maralım :KK43: birde buranın kültürü çookk farklı yaaa 2 ay oldu doğru düzgün kimse yok patladım inan Antalya /Kumluca

Yok anam yok buralara tatile gelinir de yaşanmaz mahvolduk nemden şuan bile sıcaklık 28 derece düşün

Cennet değil cehennemde yaşıyoruz resmen gündüz dışarı çıkamıyorum felaket bunaltıyor ancak markete sonra eve hemen klimanın altına mutfağa taktıramadık henüz yemek yapmak işkene

Selam kızlar epeydendir bakmıyordum bu gece uyku tutmadı okudum biraz hastalara geçmiş olsun evde oturanlara Allah sabır versin bende tekrar taşındım büyük lokma yede büyük konuşma derler ben çoook büyük konuştum hiç istemediğim bir yerdeyim :KK43: Muş u özledim :KK43:
çok şeyler olmuş sanırım :KK43: allah ferha günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

selam kızlar hepiniz uyuyosunuzdur şimdi. yani umarım :) sakaryadayız mola verdik uyucaz. begüm bi kez daha uyandı ama şükür uyudu yine. onu da yatırdım arka koltuğa biraz rahat uyusun diye.

dadera dadera başiskelede oturuyodun di mi tatlım ordan geçerken hep aklımdaydın gece 4 gibi geçtik :) çok güzel körfez ben çok seviyorum.

Selam kızlar epeydendir bakmıyordum bu gece uyku tutmadı okudum biraz hastalara geçmiş olsun evde oturanlara Allah sabır versin bende tekrar taşındım büyük lokma yede büyük konuşma derler ben çoook büyük konuştum hiç istemediğim bir yerdeyim :KK43: Muş u özledim :KK43:
Valla bizde hiiiç gitmek istemiyoruz muştan gerçi biz merkezde değil ilçesindeyiz ama insanları çok iyi çok memnunuz geri gelin buraya da görüşelim :)

Hepsi böyle döküp saçmayi çok seviyor benim oğlanda toz almasını çok seviyor nereyi göstersem siliyor yüzü de gayet ciddi sorumluluk almayı seviyor bide nerde ne var evde çok iyi biliyor eğer o obje orada değilse mutlaka yerine koyuyor dolaplar mutlaka kapalı kalacak çekmeceleri öyle açık bırakamazsın ona özel havlusu var elini yıkıyorum git oğlum elini kurulla diyorum gidip kuruluyor havluyu yerine geri aşıyor :)) dışarı cikicagmiz zamann Hani benim ayakkabım diyorum getiriyor :) çok derli toplu çokkk
Maşallah oğlanlarımız hamarat berat extra yaramaz :)

selam kızlar hepiniz uyuyosunuzdur şimdi. yani umarım :) sakaryadayız mola verdik uyucaz. begüm bi kez daha uyandı ama şükür uyudu yine. onu da yatırdım arka koltuğa biraz rahat uyusun diye.

dadera dadera başiskelede oturuyodun di mi tatlım ordan geçerken hep aklımdaydın gece 4 gibi geçtik :) çok güzel körfez ben çok seviyorum.
Canım iyi yolculuklar bebekle uzun yol çok zor gerçekten biz ankaradan muşa gelirken beratta perişan oldu 1100 km idi sanırım eşim uykusuzluktan dayanamıyordu artık tam 3 farklı yerde durduk uyumak için araba durunca berat anında uyandı tabi o ağlayınca uykumuz kaçtı her seferinde ve yola devam etmek zorunda kaldık araba gidince uyuyor durunca uyanıyordu hele yolculuğun son iki saati felaketti sivasta durduk tam uyuyacaktık berat uyanmasın diye ayağımda sallayarak uyumaya çalıştım ben de tam uykuya dalmıştım ki beratın ayaklarımdan yere düşme sesiyle uyandım :) koltuğun altına düştü çocuk biz de tam uyumuştuk tabi uyku falan kalmadı önce onu sakinleştirip sonra yola devam ettik baya bi gülmüştük eşimle yol boyu beratı ne hallere düşürdük diye :)

ben de başiskelede oturuyorum. ben de çok seviyorum burayı istanbuldan geldim. ama galiba istanbula geri döneceğiz :KK1:

canım 2 aya yakındır evimden uzaktayım. zaten en başta da böyle planlamıştık. o kadar uzun yola bi daha eşim tek başına göndermeye de içim elvermez. çok oldu Zaten 2 aydır tek başına hiç lafını etmez yeter demez ama işin suyunu da kaçırmayayım di mi :)

bayramda bi dAha gitmicem canım 1 ay bile kalmadı bayrama zaten anca toparlanırım bayram gelene kadAr :) annemler zaten gelmeyi düşünüyo kış gelmeden rizeye.

yolculuğumuz kötü başladı iyi devam eder inşallah :KK43: iki saat olmuştu tam uyumuştu birden uyandı ve öyle ağladıki krize girdi dağın başında duracak yer bulamadık. aldım koltuğundan nasıl atıyo kendini anlatamam camdan çıkacak resmen. neyse zorla duracak biyer bulduk. terden sırılsıklam olmuş üstünü değiştik tabii kıyameti kopardı. sonra babası gezdirdi biraz sakinleştirdi. ön koltuğa oturttu direksiyonla oynattı. yarım saat durduk orda öyle. şimdi çizgi film açtık tablet almıştım dandik bişey yolculuk için. ön koltuğa takma aparatını da almış babası onu izliyo şu an gözleri bayılıyo ama hala uyumadı. neyse sakinleşti ya ona da şükür..
Haklısın canım, yine eşin anlayışlı maşallah, ne güzel ailenle vakit geçirmene ondan o kadar uzak olmanıza ses çıkarmadı :)

Aa ne güzel, annemler gelirse daha da güzel umarım baya kalırlar, şimdi alıştın ya zor olmuştur ayrılmak, hiç sevmiyorum şu ayrılıkları küçüklüğümden beri öyle geçti ömrüm.. Ayrılacağım günler hep bi sinir basar beni nedense :)

Ah yaaa kuzum benim yerini yadırgadı sanırım yazık.. Uyumaları en güzeli ama işte onlar da haklı uzun yol bizim için bile zor olurken onlar yine iyi dayanıyo.. Evinize hayırlısıyla ulaşırsınız inşallah..

Canım iyi yolculuklar bebekle uzun yol çok zor gerçekten biz ankaradan muşa gelirken beratta perişan oldu 1100 km idi sanırım eşim uykusuzluktan dayanamıyordu artık tam 3 farklı yerde durduk uyumak için araba durunca berat anında uyandı tabi o ağlayınca uykumuz kaçtı her seferinde ve yola devam etmek zorunda kaldık araba gidince uyuyor durunca uyanıyordu hele yolculuğun son iki saati felaketti sivasta durduk tam uyuyacaktık berat uyanmasın diye ayağımda sallayarak uyumaya çalıştım ben de tam uykuya dalmıştım ki beratın ayaklarımdan yere düşme sesiyle uyandım :) koltuğun altına düştü çocuk biz de tam uyumuştuk tabi uyku falan kalmadı önce onu sakinleştirip sonra yola devam ettik baya bi gülmüştük eşimle yol boyu beratı ne hallere düşürdük diye :)
Allahım güldürdün beni :) yine iyi dayanmış minik o kadar yol maşallah diyelim.. Walla çocuklar da perişan oluyor ama olan asıl anne ve babaya oluyor baksana eşin durup bir yerde dinlenme fırsatı bile bulamamış..

Cennet değil cehennemde yaşıyoruz resmen gündüz dışarı çıkamıyorum felaket bunaltıyor ancak markete sonra eve hemen klimanın altına mutfağa taktıramadık henüz yemek yapmak işkene
Denizlide degilmiydin.akdenize mi geldin.hosgeldin.
agustos ayi cekilmez buralarda.dugun isi olmasa kaynimin eylule kadar gelmezdim bende.yerlisi yaylaya kaciyo zaten.kalani denizde.ikisine de gidemiyosan iskencee.yemegi sorma.misafirlerim vardi helali hos olsun.yapisik serra ve sicak.var sen dusun halimi.sukur atlattim.

Memleketimden mi gectiniz.nasil gidiyor yolculuk.nerdesiniz.Allaha emanet..

gunyadinlar
hava sicak bugunde , temizlik yapcam biraz becvereilirsem birazda kartonlama bi kaç haftaya tasiniyorum tam tairh belli deil

sene 2011 aralik ayi, emre 19 aylikdi
arkadasda dogum gunundeyken diz im dÖNDÛ diz kapagim bi tarafta kaldi çok aci verir, ambulansla hastaney kaldirildim
tabi çocuklar oarada kaldi , komsular dedi biz baakriz sen emrak etme , zaten baska seçenek yokfu
neyse ben gittim , herkes dagilirken emreyi almaya yana$miyoalrmis, herkes kizi almak istiyormus, emre çok agliyor durmaz diye birbirleirne bakip duryolarmis almamak için
sonra arkadasin ablasi ben alirim demis , goturmus evine saolsun
gecen gun anlatti o gunlere döndÜM SANKI
hakan emreye ne kdr benzesede su an alakalari yok
kissadan hisse bugunler geececek çocuklar akillanacak :)
angeloflove angeloflove gelincikgibi gelincikgibi BRBM BRBM

baska kiminki yaramazdi :)))

Valla bizde hiiiç gitmek istemiyoruz muştan gerçi biz merkezde değil ilçesindeyiz ama insanları çok iyi çok memnunuz geri gelin buraya da görüşelim :)
O kadar çok isterimki gerçekten insanları bambaşka zaten biryerin güzelliği kötülüğü hikaye anlaştığın insanlar olunca heryer cennet

Denizlide degilmiydin.akdenize mi geldin.hosgeldin.
agustos ayi cekilmez buralarda.dugun isi olmasa kaynimin eylule kadar gelmezdim bende.yerlisi yaylaya kaciyo zaten.kalani denizde.ikisine de gidemiyosan iskencee.yemegi sorma.misafirlerim vardi helali hos olsun.yapisik serra ve sicak.var sen dusun halimi.sukur atlattim.
Evet canım akdenize geldik hersene tatile geliyorduk o zamanlar diyordum burda yaşanmaz diye büyük konuştum işte yaylaya ben alışık değilim gidemem denize gitmek bile işkence geliyor inan bu sıcakta allah kolaylık versin sanada bayramda benimde misafirlerim vardı seni gayat iyi anlıyorum evde durmadıkyemekle içmwkle çok uğraşmadığıö halda mahvoldum yaaa çookk sıcak alışık olmayınca zor geldi birde benim bıcırıkta yaramazlıktan çok huysuz dızdız ve çok bağırıyor yakamda paçamda herşeyden çok çabuk sıkılıyor bi büyüselerdi rahatlıycaz inşallah :)

gunyadinlar
hava sicak bugunde , temizlik yapcam biraz becvereilirsem birazda kartonlama bi kaç haftaya tasiniyorum tam tairh belli deil

sene 2011 aralik ayi, emre 19 aylikdi
arkadasda dogum gunundeyken diz im dÖNDÛ diz kapagim bi tarafta kaldi çok aci verir, ambulansla hastaney kaldirildim
tabi çocuklar oarada kaldi , komsular dedi biz baakriz sen emrak etme , zaten baska seçenek yokfu
neyse ben gittim , herkes dagilirken emreyi almaya yana$miyoalrmis, herkes kizi almak istiyormus, emre çok agliyor durmaz diye birbirleirne bakip duryolarmis almamak için
sonra arkadasin ablasi ben alirim demis , goturmus evine saolsun
gecen gun anlatti o gunlere döndÜM SANKI
hakan emreye ne kdr benzesede su an alakalari yok
kissadan hisse bugunler geececek çocuklar akillanacak :)
angeloflove angeloflove gelincikgibi gelincikgibi BRBM BRBM

baska kiminki yaramazdi :)))
Ay inşAllah canım öyle umut ediyorum ama bazen de diyorum 7 sinde neyse 70 inde de o olur diye mesela iştahı huysuzluğu gece uyanmaları hiç düzelmiyor ne biliyim dişten ya da sıcaktan filan olsa geçici olurdu hep böyle olunca biraz umutsuzluğa kapılıyorum inş ikinci uslu olur bari yemeğini yer uyur ve huysuz olmaz :emir_bebek: abimin bebeği var 7 aylık erkek yazın ankaradayken annemlere gittik bir kez olsun ağlama sesini duymadım bebeğin bu kadar mı sessiz sakin olur maşallah annesi ukraynalı ona çekmiş heralde tipi de aynı annesine benziyo zaten demek huyu da aynı annesi içerde bırakıp gidip evin tüm işini yapıyormuş öylece bekliyor gülümsüyor etrafına bakıyor sadece hayret ettim pikniğe gitmiştik hep beraber 1 dakika bile kucağına almadı annesi bezini bile bebek arabasından çıkarmadan değiştirdi o piknik bitene kadar bebek arabasında uzandı oturdu sessizce etrafını izledi maşallah :nazar: bir de beratı düşünüyom da :KK53::sinirli::KK51::olamaz::skandal::silah::sopa::KK57::KK67::rolleyes:

X