2015 Şubat Anneleri

BRBM oy sizinkide çok fena geçmiş ama geçmiş neyseki.. bizimki bitmiyoo daha 480 km yolumuz var

angeloflove aa sende mi ordaydın? mecburi değilse yerinde olsam hiç istanbula gitmezdim

gelincikgibi ah sorma yine o boğazım düğümlendi zor tuttum kendimi sonra arabada ağladım. yok alışamıyorum bi türlü bunca seneden sonra bile. iki ayda bi görüşsek bile alışamıyorum. senin gibiyim bende nefret ediyorum

annemler bu sefer çok kalmaz bi cezaneden dolayı gelicekler daha sonra taziye için. olsun buna da şükür..

onun içinde zor biliyorum ama çok fena ya babası da bende öldük bittik. hayatımızın en kötü yolculuğu herhalde. sağsağlim gidelimde..

bu arada osmancıkta durduk bi çay içelim diye Begüm o tahtadan beşiklere saldırdı düşürdü çayı da içemeden kalktık. şu an merzifondan geçiyorum sana yakın sayılırım el sallayayım :) keşke görüşme şansımız olsaydı..

vahide1204 aa senin memleketin miydi? çok güzel ya yaşarım ben orda :) gece 4te geçtik ordan canım. şu an samsuna varmak üzereyiz.

Öyle bir yemek yerki büyüyünce tencere yle yemek yetiştiremezsin:)))
Bunun için tabi bu 10 sene var. Akıllanmasuna 4sene fln var :))
Cınsuyet bellimiydi senin. Kızsa sakin olabılir:)

Aaa neden İstanbul'a döneceksiniz ki?

büyüdükçe daha iyiyiz şükür sadece çok hareketli ve algısı çok açık bir çocuk. şuan ben ona alıştım da tek endişem büyüyünce derslerden sıkılmaz inş diye düşünüyorum.

burayı seviyorum sessiz sakin. memurum zaten evim işime 5 dakka mesafede. ama gel gör ki annem berata bakıyor ve istanbuldan her hafta bize geliyor kalıyor vs. onlara çok zor oluyor. bu şartlarda da kreşe vs vermeye gönlüm razı değil. o yüzden mayıs ayında kısmetse tayin yazmayı düşünüyorum. çocuktan dolayı yani.

aslinda benimki yaarmaz deil
yani her çocuk gibi kosup oynuyor , kucak istiyor falan
ama butun gun aglamalarla ugrasiyorum

buda ayni abissiiiii
saatlerce agladigini bilirim sirf inadindan onun dedigi olmadi diye , ben hiç pes etmedim , agliyor diye istedigini yapmadim, o ozellihi biraz torpilendi ama yinede aglar istediginin olmaayagini bildigi halde hala sansini zorlar
buda ogrenicek aglamanin bi ise yaramadigini bide babamiz benimle ayni kanida olsa daha kolay olucak tabi isimiz

ben ağlayınca hemen yapıyorum. yapmamam lazım biliyorum ama dayanamıyorum ağlamasına sinir oluyorum. o yüzden yapıyorum.

Bu da erkek canım iki farklı doktor gösterdi cinsiyetini dün de gördüm pipişi :) ama annem hep der büyük abin çok yaramazdı küçüğü usluydu ikinciler genelde daha uslu oluyor diye bakalım artık

Ay keşkeee o yesin de ben tencere tencere yaparım yemek

Oy oyy o yol hiç bitmiyo bebekle bir an önce varırsınız inşallah kazasız belasız Allah kolaylık versin

ben ağlayınca hemen yapıyorum. yapmamam lazım biliyorum ama dayanamıyorum ağlamasına sinir oluyorum. o yüzden yapıyorum.
Biz de ağlayınca hemen yapıyoruz istediğini sadece ağlayıp ağlayıp sussa yapmam da krize girip kafasını duvarlara yerlere vuruyor dayanamıyoruz

Me zor bir günmüş o an neler hissettim kim bilir, şimdi ise gülerek anımsayabiliyorsın.. Çok güzel dedin hepsi geçecek ama bir yandan da daha zorlayıcı günler gelecek.. Aslında şu anda herşey çok kolay, daha bunun okulu var, ilk aşk acısı var, ergenliği var, üniversite sınavı var.. Hayat anne olunca öyle, katlamıyorsun işte öyle ya da böyle :))

Yaa Me kadar yaklaşmışsın Merzifon'da olsaydım hemen çıkardım dışarı yol üstünde zaten evimiz :)

Olucak olucak, görüşücez, eşim bu gece Gümüşhane'ye gidiyor sizi de götüreyim diyor, dedim ben ne Yapcam bilmiyorum oraları ayazla rezil okuruz.. Trabzon'a sakla Hakkı'mı dedim, hayırdır diyor, anlattım bende hemen tamam dedı bizimle gitmek işine geliyor onun da yazık..

Biz de ağlayınca hemen yapıyoruz istediğini sadece ağlayıp ağlayıp sussa yapmam da krize girip kafasını duvarlara yerlere vuruyor dayanamıyoruz
Ben ikna etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca yapılmaması gereken birşey ise yapmıyorum.. Dışarıda veya büyüklerin yanında öyle olmuyor ama maalesef, insanlar çok garip bakıyor ben de bazen mecbur yapıyorum ama evdeyken gaddar anneydim :)))

o gun çok aglamistim aciya deilde dizimden çocuklara bakamiycam diye , çok sukur korkdugum gibi olmadi çabuk toparladim dogru ludahale ediildigi için

ya ben çok korkuyorum bu ergenlikdennnn sakin gitma bi yere olurmu hepsini sana danisicam tek tekkk :)))))))))

valla benimkide vuuryor esimin sulalesi inadiyla meshurmus
esim bana sen çocuklardanda inatsin diyor, yapmam dedihgim seyi yapmam:)

İnşallah değildir

Gunaydin canlar
Herkes iyidir umarim. Bu ishal bizi mahvetti. Hala gecmedi ama sebebi de bulunamadi. Kusma ates halsizlik hic yok masallah. Ama gece bile kaka yapiyo farketmeyince tabi feci bi pisik sahibi oldu. Cok kotu poposu. Altini degistirmek istemiyo deli gibi agliyo kaciyo. Kendim tutamiyorum. Kv ile ikimiz anca idare ediyoruz. Bu hafta yine farkli bi subedeyim acayip acayip insanlarla ugrasiyorum o da ayri. Pert oluyorum Duru'yu uyuttuktan sonra dusa bile giremiyorum. Esim yine annesiyle gecinemiyo. Gecen cuma kusturmustu kadini neyse ki simdi duzeldiler yine. Cocuk bi tane degil ki napalim. yeb4 gelincikgibi mery60 MaRaL_ tek tek saymiyim herkes iyi mi? Ilk defa bu kadar suredir gecmisi okuyamiyorum.

Bi de kizlar kac gecedir uyanip 2 saat kadar uyuyamama basladi duruda o da mahvetti beni. Soyle kesintisiz bi uyku ne ara uyuycam acaba

Ah canıııım hala devam mı ediyor? Neden öyle oldu ki acaba.. O pışık var ya berbat bişi, Ayaz'ın da poposunr ara felaketti bez taktırmak istemiyordu değiştirirken çok ağlıyordu acıyor çünkğ canı bende bağlamadım ara ara tabi çok afedersin ama yere kakasını yaptığı bile oldu allahtan parkeye yaptıydı :))

Yine başladı mı geçinemeyen durumları? Neden öyle oluyor ki, yanı kv de mi suç yoksa eşin mi tahammülsüz davranıyor?

Ah ah kesintisiz uyku bence hayal..
Duru bende hem pişikteb dolayı uyanabilir hem de ishal ya sonuçta karın Ağrı'sı mutlaka olur ondan da uyanabilir.. 2 saat uyumaması senin için kabus olur ama bi de işe gidiyorsun inşallah geçicidir ve durukuş hemen düzeltir bu olayı..

Selam kızlar. Biz yazlığa geldik yine. Deniz ev varken fırsatı değerlendirelim dedik. Şükür iyiyiz. Tuna'nın iştahı kaçık. Zor da olsa yediriyorum. Kendisi yemek istiyor, öyle olunca daha iştahlı yiyor ama iki kaşık alıp bırakıyor. Doyduğunu sanmıyorum. Sadece sıkılıyor. Oturmalı işlara gelemiyor beyefendi :) bu ara baya dillendi. Her şeyi söylemeye çalışıyor. Kelimeleri tam çıkaramıyor ama harflerini söylüyor en azından. Bide Nasıl oyuncu bi görseniz, mesela ben yemek yedirmeye çalışırken hemen konuyu değiştirmeye çalışıyor lamba yandı, yok kuş uçtu bak pervane dönüyor :)) kafayı falan bi yere yanlışlıkla vurunca iki saat tantanasını yapıyor, ağlama rolleri naz :) eylül geliyor, seviniyorum ben, kışı ve köyü seviyorum. Evimizi boyayacaz, tertemiz bi başlangıç yapıcaz inşallah. Ama ailemden ayrılma düşüncesi şimdiden üzüyor beni. Aslında çok aileci değilim, sadece güzel vakit geçirebildik mi, üzdüm mü onları diye sorular var içimde. Annem çok çok alıngan, en küçük bi yüz ifadesinden bile kendine bişey çıkarır. O yüzden bende sinirleniyorum bunca alınganlığı ve olay daha da büyüyor. Yok yere kalp kırılıyor. Neyse ki bu sene geçen yıla göre iyi geçiyor, daha tatilin bitmesine var Zaman ne gösterir bilemeyiz. :)

yeb4 Can'ım o Karadağ uzun bir yol gittinizki herkesin memleketine uğrayıp geçtin resmen :) hepiniz pert oldunuz ama ne güzel evine kavuştun. Başta biraz zor gelir ama yeni düzene alışma telaşıyla kolay geçer inşallah. ŞUnu anladım ki en önemli şey huzur. Yer mekan kişi farketmez, huzurlu ol yeter. C cermelek senin içinde huzur dilerim Can'ım. Eylül gelsin biraz daha rahatlarsınız. Kumluca'ya çok gittim çocukluğumun tatil yeri. Çok küçük bi yer ama Akdeniz iyidir ya :) kafana göre arkadaş bulursun inşallah

BRBM Can'ım anlattığın onca huzursuzluğa rağmen sende hep bi umut ve şükür var maşallah sana. Eşim ve ben olsak o yolculukta kavga etmekten bağrışmaktan gidermezdik o yolu :) bebeğinin sağlıklı olmasına ve işlerin yolunda gitmesine sevindim.

dadera Can'ım kusma Ateş falan yoksa ishalden korkmana gerek yok diyorlar ama sen bol bol sıvı takviyesi yap bence. Meyve suyu içir hatta arada maden suyu bile içirebilirim birkaç yudum, mineral kaybı olmasın. Tuna bayılıyor maden suyuna, gizli saklı içiyoruz :)
İşte böyle . Görüşmek üzere :)

Ayy bilsem duserdim yollara nasil olsa uyku diye bisey yok :) canim ya aklina gelmisim mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…