Öyle bir yemek yerki büyüyünce tencere yle yemek yetiştiremezsin:)))Ay inşAllah canım öyle umut ediyorum ama bazen de diyorum 7 sinde neyse 70 inde de o olur diye mesela iştahı huysuzluğu gece uyanmaları hiç düzelmiyor ne biliyim dişten ya da sıcaktan filan olsa geçici olurdu hep böyle olunca biraz umutsuzluğa kapılıyorum inş ikinci uslu olur bari yemeğini yer uyur ve huysuz olmazabimin bebeği var 7 aylık erkek yazın ankaradayken annemlere gittik bir kez olsun ağlama sesini duymadım bebeğin bu kadar mı sessiz sakin olur maşallah annesi ukraynalı ona çekmiş heralde tipi de aynı annesine benziyo zaten demek huyu da aynı annesi içerde bırakıp gidip evin tüm işini yapıyormuş öylece bekliyor gülümsüyor etrafına bakıyor sadece hayret ettim pikniğe gitmiştik hep beraber 1 dakika bile kucağına almadı annesi bezini bile bebek arabasından çıkarmadan değiştirdi o piknik bitene kadar bebek arabasında uzandı oturdu sessizce etrafını izledi maşallah bir de beratı düşünüyom da
Aaa neden İstanbul'a döneceksiniz ki?
gunyadinlar
hava sicak bugunde , temizlik yapcam biraz becvereilirsem birazda kartonlama bi kaç haftaya tasiniyorum tam tairh belli deil
sene 2011 aralik ayi, emre 19 aylikdi
arkadasda dogum gunundeyken diz im dÖNDÛ diz kapagim bi tarafta kaldi çok aci verir, ambulansla hastaney kaldirildim
tabi çocuklar oarada kaldi , komsular dedi biz baakriz sen emrak etme , zaten baska seçenek yokfu
neyse ben gittim , herkes dagilirken emreyi almaya yana$miyoalrmis, herkes kizi almak istiyormus, emre çok agliyor durmaz diye birbirleirne bakip duryolarmis almamak için
sonra arkadasin ablasi ben alirim demis , goturmus evine saolsun
gecen gun anlatti o gunlere döndÜM SANKI
hakan emreye ne kdr benzesede su an alakalari yok
kissadan hisse bugunler geececek çocuklar akillanacak :)
angeloflove gelincikgibi BRBM
baska kiminki yaramazdi :)))
BRBM oy sizinkide çok fena geçmiş ama geçmiş neyseki.. bizimki bitmiyoo daha 480 km yolumuz var
angeloflove aa sende mi ordaydın? mecburi değilse yerinde olsam hiç istanbula gitmezdim
gelincikgibi ah sorma yine o boğazım düğümlendi zor tuttum kendimi sonra arabada ağladım. yok alışamıyorum bi türlü bunca seneden sonra bile. iki ayda bi görüşsek bile alışamıyorum. senin gibiyim bende nefret ediyorum
annemler bu sefer çok kalmaz bi cezaneden dolayı gelicekler daha sonra taziye için. olsun buna da şükür..
onun içinde zor biliyorum ama çok fena ya babası da bende öldük bittik. hayatımızın en kötü yolculuğu herhalde. sağsağlim gidelimde..
bu arada osmancıkta durduk bi çay içelim diye Begüm o tahtadan beşiklere saldırdı düşürdü çayı da içemeden kalktık. şu an merzifondan geçiyorum sana yakın sayılırım el sallayayım :) keşke görüşme şansımız olsaydı..
vahide1204 aa senin memleketin miydi? çok güzel ya yaşarım ben orda :) gece 4te geçtik ordan canım. şu an samsuna varmak üzereyiz.
aslinda benimki yaarmaz deil
yani her çocuk gibi kosup oynuyor , kucak istiyor falan
ama butun gun aglamalarla ugrasiyorum
buda ayni abissiiiii
saatlerce agladigini bilirim sirf inadindan onun dedigi olmadi diye , ben hiç pes etmedim , agliyor diye istedigini yapmadim, o ozellihi biraz torpilendi ama yinede aglar istediginin olmaayagini bildigi halde hala sansini zorlar
buda ogrenicek aglamanin bi ise yaramadigini bide babamiz benimle ayni kanida olsa daha kolay olucak tabi isimiz
Bu da erkek canım iki farklı doktor gösterdi cinsiyetini dün de gördüm pipişi :) ama annem hep der büyük abin çok yaramazdı küçüğü usluydu ikinciler genelde daha uslu oluyor diye bakalım artıkÖyle bir yemek yerki büyüyünce tencere yle yemek yetiştiremezsin:)))
Bunun için tabi bu 10 sene var. Akıllanmasuna 4sene fln var :))
Cınsuyet bellimiydi senin. Kızsa sakin olabılir:)
Ay keşkeee o yesin de ben tencere tencere yaparım yemekÖyle bir yemek yerki büyüyünce tencere yle yemek yetiştiremezsin:)))
Bunun için tabi bu 10 sene var. Akıllanmasuna 4sene fln var :))
Cınsuyet bellimiydi senin. Kızsa sakin olabılir:)
Oy oyy o yol hiç bitmiyo bebekle bir an önce varırsınız inşallah kazasız belasız Allah kolaylık versinBRBM oy sizinkide çok fena geçmiş ama geçmiş neyseki.. bizimki bitmiyoo daha 480 km yolumuz var
angeloflove aa sende mi ordaydın? mecburi değilse yerinde olsam hiç istanbula gitmezdim
gelincikgibi ah sorma yine o boğazım düğümlendi zor tuttum kendimi sonra arabada ağladım. yok alışamıyorum bi türlü bunca seneden sonra bile. iki ayda bi görüşsek bile alışamıyorum. senin gibiyim bende nefret ediyorum
annemler bu sefer çok kalmaz bi cezaneden dolayı gelicekler daha sonra taziye için. olsun buna da şükür..
onun içinde zor biliyorum ama çok fena ya babası da bende öldük bittik. hayatımızın en kötü yolculuğu herhalde. sağsağlim gidelimde..
bu arada osmancıkta durduk bi çay içelim diye Begüm o tahtadan beşiklere saldırdı düşürdü çayı da içemeden kalktık. şu an merzifondan geçiyorum sana yakın sayılırım el sallayayım :) keşke görüşme şansımız olsaydı..
vahide1204 aa senin memleketin miydi? çok güzel ya yaşarım ben orda :) gece 4te geçtik ordan canım. şu an samsuna varmak üzereyiz.
Biz de ağlayınca hemen yapıyoruz istediğini sadece ağlayıp ağlayıp sussa yapmam da krize girip kafasını duvarlara yerlere vuruyor dayanamıyoruzben ağlayınca hemen yapıyorum. yapmamam lazım biliyorum ama dayanamıyorum ağlamasına sinir oluyorum. o yüzden yapıyorum.
Me zor bir günmüş o an neler hissettim kim bilir, şimdi ise gülerek anımsayabiliyorsın.. Çok güzel dedin hepsi geçecek ama bir yandan da daha zorlayıcı günler gelecek.. Aslında şu anda herşey çok kolay, daha bunun okulu var, ilk aşk acısı var, ergenliği var, üniversite sınavı var.. Hayat anne olunca öyle, katlamıyorsun işte öyle ya da böyle :))gunyadinlar
hava sicak bugunde , temizlik yapcam biraz becvereilirsem birazda kartonlama bi kaç haftaya tasiniyorum tam tairh belli deil
sene 2011 aralik ayi, emre 19 aylikdi
arkadasda dogum gunundeyken diz im dÖNDÛ diz kapagim bi tarafta kaldi çok aci verir, ambulansla hastaney kaldirildim
tabi çocuklar oarada kaldi , komsular dedi biz baakriz sen emrak etme , zaten baska seçenek yokfu
neyse ben gittim , herkes dagilirken emreyi almaya yana$miyoalrmis, herkes kizi almak istiyormus, emre çok agliyor durmaz diye birbirleirne bakip duryolarmis almamak için
sonra arkadasin ablasi ben alirim demis , goturmus evine saolsun
gecen gun anlatti o gunlere döndÜM SANKI
hakan emreye ne kdr benzesede su an alakalari yok
kissadan hisse bugunler geececek çocuklar akillanacak :)
angeloflove gelincikgibi BRBM
baska kiminki yaramazdi :)))
Yaa Me kadar yaklaşmışsın Merzifon'da olsaydım hemen çıkardım dışarı yol üstünde zaten evimiz :)BRBM oy sizinkide çok fena geçmiş ama geçmiş neyseki.. bizimki bitmiyoo daha 480 km yolumuz var
Ben ikna etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca yapılmaması gereken birşey ise yapmıyorum.. Dışarıda veya büyüklerin yanında öyle olmuyor ama maalesef, insanlar çok garip bakıyor ben de bazen mecbur yapıyorum ama evdeyken gaddar anneydim :)))Biz de ağlayınca hemen yapıyoruz istediğini sadece ağlayıp ağlayıp sussa yapmam da krize girip kafasını duvarlara yerlere vuruyor dayanamıyoruz
o gun çok aglamistim aciya deilde dizimden çocuklara bakamiycam diye , çok sukur korkdugum gibi olmadi çabuk toparladim dogru ludahale ediildigi içinMe zor bir günmüş o an neler hissettim kim bilir, şimdi ise gülerek anımsayabiliyorsın.. Çok güzel dedin hepsi geçecek ama bir yandan da daha zorlayıcı günler gelecek.. Aslında şu anda herşey çok kolay, daha bunun okulu var, ilk aşk acısı var, ergenliği var, üniversite sınavı var.. Hayat anne olunca öyle, katlamıyorsun işte öyle ya da böyle :))
valla benimkide vuuryor esimin sulalesi inadiyla meshurmusBiz de ağlayınca hemen yapıyoruz istediğini sadece ağlayıp ağlayıp sussa yapmam da krize girip kafasını duvarlara yerlere vuruyor dayanamıyoruz
İnşallah değildirO beyazliktan benim kizda da var hem elinde hem poposunda.elindeki damla seklinde poposundaki bozuk para buyuklugunde.dogustan ama izim ki.ben de gidince gostercem.benim arkadasimda vardi o hastalik.once ellerde basliyor demisti sanki.ben de de bi zaman cenemde beyaz leke cikmisti.dr vitiligo demisti.aman ne uzulmustum.kayboldu gitti.adam bos yere beni evhamlandirdi.degildir insaalah.
Ah canıııım hala devam mı ediyor? Neden öyle oldu ki acaba.. O pışık var ya berbat bişi, Ayaz'ın da poposunr ara felaketti bez taktırmak istemiyordu değiştirirken çok ağlıyordu acıyor çünkğ canıGunaydin canlar
Herkes iyidir umarim. Bu ishal bizi mahvetti. Hala gecmedi ama sebebi de bulunamadi. Kusma ates halsizlik hic yok masallah. Ama gece bile kaka yapiyo farketmeyince tabi feci bi pisik sahibi oldu. Cok kotu poposu. Altini degistirmek istemiyo deli gibi agliyo kaciyo. Kendim tutamiyorum. Kv ile ikimiz anca idare ediyoruz. Bu hafta yine farkli bi subedeyim acayip acayip insanlarla ugrasiyorum o da ayri. Pert oluyorum Duru'yu uyuttuktan sonra dusa bile giremiyorum. Esim yine annesiyle gecinemiyo. Gecen cuma kusturmustu kadini neyse ki simdi duzeldiler yine. Cocuk bi tane degil ki napalim.yeb4 gelincikgibi mery60 MaRaL_ tek tek saymiyim herkes iyi mi? Ilk defa bu kadar suredir gecmisi okuyamiyorum.
Ayy bilsem duserdim yollara nasil olsa uyku diye bisey yok :) canim ya aklina gelmisim mutlu oldumselam kızlar hepiniz uyuyosunuzdur şimdi. yani umarım :) sakaryadayız mola verdik uyucaz. begüm bi kez daha uyandı ama şükür uyudu yine. onu da yatırdım arka koltuğa biraz rahat uyusun diye.
dadera başiskelede oturuyodun di mi tatlım ordan geçerken hep aklımdaydın gece 4 gibi geçtik :) çok güzel körfez ben çok seviyorum.