cok haklısın. ben suan sudan cıkmıs balık gıbıyım. nereye gıdecegımı , ne yapacagımı sasırıyorum :) sen bence iki doktorada gıt. bı dene hangısı rahat gelırse sana onunla devam et.
Canim 50 ye yukselmisYarın merakla bekliyorum sonucu hadi bakalım iyi haberler le gelirsin inşallah cnm.
Konu sahibinin liste yapacağı yok bizlerden biri de yapabilir bence valla ben tablet yada telefon dan gşrdiğim için msjları bile zor yazıyorum yoksa yapardım bi liste. Boş vakti olupta bu işi takip edicek gönüllü bi anniş bulalım içimizden bence ne dersiniz
Bugün bende fark ettim kendimi hortkak gibi dolanıyormuşum ortalıklarda yüzün6 bembeyaz gözlerim şiş şiş böyle zaten göbek desen gazdan artık içime de çekemiyorum kocaman oldu bildiğiniz hamileye benziyorum daha ilk Aylardan kendimin dışında herkese ben hernekadar istemesemde başkaları tarafından söylendiği için bilmeyen yok gibi birşey
O senin tatlılığındır cnm teşekkür ederim yinede
Aaa neden öyle dediki bence testini 0 ı görene kadar tekrarla geç döllenme filansa muayenede görünmez zaten bozma moralimi sakın hayırlısı neyse o olsun hakkında cnm
Evet canim 50 te yükselmiş hamileyim insallah
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
merhaba bende hamileyim 3+6 bugun adet günümde kan testi yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada liste yok mu yahu?
Aminn inşallah hepimize göstersin inşallah canimAllah kucaginda gostersin canm tebrikler 💐
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baş sayfaya liste yapmamız lazım kazen ama ilk ve sonrası hep diğer arkadaşlar. Bize yardımcı olur musun?
Arkadaşım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.darısı banada.aret beyden memnun kaldın mı.merkez nasıl.bide tedavi ne kadar tuttu.
Kızlar ne diyorsunuz liste işini?
Tatlım sen bilgisayardan mı giriyorsun sen devral istersen ne dersin ben de yardımcı olurum sana
Ben işyerinde b.sayardan giriyorum ama akşamları cepten girebilirim. Yardımcı olurum derseniz yapabilirim...
Allah hepinizin bebeğini tamamına erdirsin....iinşş ben de girebilirim listeye.... 8 ay önce bebeğin kalbi durdu..sonrasında histereskopi ve laparoskopi...2 ay korunma süresi ve şimdi....Arada bel ağrım kasıkta batmalar çok nadir de olsa bulantım var ama yaşadığım yerde kan testi yok.. umutlanmak da istemiyorum dua edin nolur :)