canım ben bugun baktırdım ultrasonda tek kese görundu. ikiz olabılır mı dıye sordum. tek kese var ama ıcındekıler gorunmuyor henuz dedı. 10 gun sonra kalp atısında bellı olur dedı. 10 gün bekliycem artık :)
Bende de ilk denemede olmuştu bilirimDediğim gibi bol bol su iç olmadı doktorunu ararsın belki ilaç verir
Allah izin verirse cumartesi inşallah. Benim de günler geçmiyor 15 gün var daha, keseyi görmeden kimseye söylemeyeyim dedim ama dayanamadım çoğu kişi biliyor ahahah
Ben korkuyorum annem babam ve kardeşlerim biliyor kimseye diyemedim korkudan nazar mazar olur dedim bir de ben de daha olayın ciddiyetine varamadım :) o kalp tik taklarını nduyunca inşallah benden iyisi olmaz
Canim doktor moral bozdu hamile değilsin dedi. Yarin tekrarliycam testi bakalimAyy çook teşekkür ederim canım.inşallah hep beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza.kese için galiba 5.haftadan itibaren görme şansımız oluyor sen gün aşırı kan testi yap idrar testine boşuna para verme dr.kan testi değerini soracak gelişimi normal mi değilmi ordan anlayacak cnm
Korkma, sakındıkça bir şey olur. Rahat ol bence.
canım ben bugun baktırdım ultrasonda tek kese görundu. ikiz olabılır mı dıye sordum. tek kese var ama ıcındekıler gorunmuyor henuz dedı. 10 gun sonra kalp atısında bellı olur dedı. 10 gün bekliycem artık :)
Canim doktor moral bozdu hamile değilsin dedi. Yarin tekrarliycam testi bakalim
İstabnbulhaklısın arasam iyi olur doktoru bir de bir arkadaşım hiç folik asit içmedi semiz otu ve yeşilliklerden çok fazla folik asit alınabiliyormuş ben alıcam tabiki ama doktora gidene kadar semiz oty yiycem bol bol
Sen bilirsin tabi ama bence dr.a gitmeyi beklemeden al günde ne kadar semiz otu yesekte almamız gereken folik asiti alamıyormuşuz zaten depolanan bir vitamin değil diye biliyorum hamile olmasan bile faydalı bir zararı yok. Bebeğin şuan gelişen sinir sistemi için çok gerekli bir vitaminmiş ileride alsanda sinir sisteminin temelleri bu aylarda atıldığı için bir faydası olmazmış bana dr ve eczacı demişti.
İstanbul korkutma benidün sağlık ocağındaji dıoktora ben cuma doktora gidicem dolik asite başlamadım o zmana kadar bişey olurmu diye sordum olma z dedi güvenemedim sonra hemsireye sordum bişey olmaz dedi cumaya kadar sabretmiyim mi içime kurt düştü
cnm benim kork diye demedim sadece bildirklerimi yazmazsam içim rahat etmezdi sende bil ona göre iç yada içme diye anlattım. Eskiden folik asit mi varmış annelerimizde içmemiş ama çok şükür cin gibiyiz maşallahsen içmedin diye bebişine bişey olmaz merak etme tatlım. tıp ilerledikçe yeni bilgiler öğreniyoruz vitamin almanın uygulaması da kolay e niye bizim bebişlerimiz eksik kalsın dimi ama folik asitten
Sağol canim yarin iyi kotu belli olur yaz sanirimAaa neden öyle dediki bence testini 0 ı görene kadar tekrarla geç döllenme filansa muayenede görünmez zaten bozma moralimi sakın hayırlısı neyse o olsun hakkında cnm
Sağol canim yarin iyi kotu belli olur yaz sanirim
kızlar Allah hepinizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..benim merak ettiğim ilk sayfada neden liste yok? kim yapıcak? sat beklenen doğum tarihi cinsiyet yapılan testler vb?
iyi akşamlarrr annişlerr.... hatırlayan varsa geçen hafta dra gitmiştim benim hesabıma göre 5 haftalıkken kana göre 3 haftalık çıkmıştı kese de görünmemişti..
Bende netleşmeden kimseye söylemeyeceğim dedim sadece annemle paylaştımmm hem kese görünmeden netleşmezdi hem de erkenden söyleyince zaman geçmiyor hamilelik uzuyo gibi oluyo ilk doğumumdan biliyorum
Neyse işte bugün günüm vardı akrabalarla.biri durduk yere hamile misin dedi neye uğradığımı şaşırdımmm.. diğeri valla sen hamilesin farkediliyo dedi.. nasıl farkediliyo dedimmm rengin soluk vücudunda da hissediliyor dedi... ama aniden ortada bir şey yokken... neden kilomu aldım öyle hissettirdimm yok dediler........ çocuk düşünüyoruz ama net bişey yok dedim. ben burda söylüyorum sen hamilesin dedi... anlamadımm gitti.. sonra kapattım konuyu anneme sordum nasıl hissettiler dedim. yüzün çok solgun anlaşılıyor dedi... aranızda böyle şeyler yaşayan var mı.
O senin tatlılığındır cnm teşekkür ederim yinedeİstanbul sen ne şeker bi annişsin böyle eksik bırakmayalım yavrularımızı
Arkadaşım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.darısı banada.aret beyden memnun kaldın mı.merkez nasıl.bide tedavi ne kadar tuttu.Kızlar değerim 257 olmuş çok güzel artmış dediler merkezden.12 haziran randevu verdiler kese yi görmek için..Rabbim sana şükür ler olsun hersey yolunda gidiyor çok mutluyum cok:))
herkese hayırlı olsun arkadaşlar benim de SAT 1 mayıs bhcg 98000 çıktı keseyi de gördüm dr kalp atışları da var dedi 2 hafta sonra gel dedi.inşallah kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı.