2015 Şubat Anneleri

Masallah sat neydi
Kese icin ne zaman gitsem diye dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de ilk denemede olmuştu bilirim Dediğim gibi bol bol su iç olmadı doktorunu ararsın belki ilaç verir

Cumartesi gideceğim zaten, idrar testi de vardı listede bir şey varsa bile çıkar. Su zaten içiyorum boğaz kuruluğu var hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hala devam ediyor.

Allah izin verirse cumartesi inşallah. Benim de günler geçmiyor 15 gün var daha, keseyi görmeden kimseye söylemeyeyim dedim ama dayanamadım çoğu kişi biliyor ahahah

Ben korkuyorum annem babam ve kardeşlerim biliyor kimseye diyemedim korkudan nazar mazar olur dedim bir de ben de daha olayın ciddiyetine varamadım :) o kalp tik taklarını nduyunca inşallah benden iyisi olmaz

Ben korkuyorum annem babam ve kardeşlerim biliyor kimseye diyemedim korkudan nazar mazar olur dedim bir de ben de daha olayın ciddiyetine varamadım :) o kalp tik taklarını nduyunca inşallah benden iyisi olmaz

Korkma, sakındıkça bir şey olur. Rahat ol bence.

Benimde sat 3 Mayıs tahmini doğum 6 subat:) 12 haziranda kese görmeye gitcem .Rabbim sağlık la kucak larimi zada almayi nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Canim doktor moral bozdu hamile değilsin dedi. Yarin tekrarliycam testi bakalim

Ayy çok sevindim cnm keseyi görmene yanlış hatırlamıyorsam aramızda az bi gün vardı dimi liste olmadığıiçin unutuyorum kusura bakma senin sat 1 mayıs mıydı? Benimd3 2 mayıs o zaman benim kesede görünür dimi

Canim doktor moral bozdu hamile değilsin dedi. Yarin tekrarliycam testi bakalim

Aaa neden öyle dediki bence testini 0 ı görene kadar tekrarla geç döllenme filansa muayenede görünmez zaten bozma moralimi sakın hayırlısı neyse o olsun hakkında cnm

Sen bilirsin tabi ama bence dr.a gitmeyi beklemeden al günde ne kadar semiz otu yesekte almamız gereken folik asiti alamıyormuşuz zaten depolanan bir vitamin değil diye biliyorum hamile olmasan bile faydalı bir zararı yok. Bebeğin şuan gelişen sinir sistemi için çok gerekli bir vitaminmiş ileride alsanda sinir sisteminin temelleri bu aylarda atıldığı için bir faydası olmazmış bana dr ve eczacı demişti.

İstanbul korkutma beni dün sağlık ocağındaji dıoktora ben cuma doktora gidicem dolik asite başlamadım o zmana kadar bişey olurmu diye sordum olma z dedi güvenemedim sonra hemsireye sordum bişey olmaz dedi cumaya kadar sabretmiyim mi içime kurt düştü

cnm benim kork diye demedim sadece bildirklerimi yazmazsam içim rahat etmezdi sende bil ona göre iç yada içme diye anlattım. Eskiden folik asit mi varmış annelerimizde içmemiş ama çok şükür cin gibiyiz maşallah sen içmedin diye bebişine bişey olmaz merak etme tatlım. tıp ilerledikçe yeni bilgiler öğreniyoruz vitamin almanın uygulaması da kolay e niye bizim bebişlerimiz eksik kalsın dimi ama folik asitten

İstanbul sen ne şeker bi annişsin böyle eksik bırakmayalım yavrularımızı

iyi akşamlarrr annişlerr.... hatırlayan varsa geçen hafta dra gitmiştim benim hesabıma göre 5 haftalıkken kana göre 3 haftalık çıkmıştı kese de görünmemişti..
Bende netleşmeden kimseye söylemeyeceğim dedim sadece annemle paylaştımmm hem kese görünmeden netleşmezdi hem de erkenden söyleyince zaman geçmiyor hamilelik uzuyo gibi oluyo ilk doğumumdan biliyorum
Neyse işte bugün günüm vardı akrabalarla.biri durduk yere hamile misin dedi neye uğradığımı şaşırdımmm.. diğeri valla sen hamilesin farkediliyo dedi.. nasıl farkediliyo dedimmm rengin soluk vücudunda da hissediliyor dedi... ama aniden ortada bir şey yokken... neden kilomu aldım öyle hissettirdimm yok dediler........ çocuk düşünüyoruz ama net bişey yok dedim. ben burda söylüyorum sen hamilesin dedi... anlamadımm gitti.. sonra kapattım konuyu anneme sordum nasıl hissettiler dedim. yüzün çok solgun anlaşılıyor dedi... aranızda böyle şeyler yaşayan var mı.

kızlar Allah hepinizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..benim merak ettiğim ilk sayfada neden liste yok? kim yapıcak? sat beklenen doğum tarihi cinsiyet yapılan testler vb?

Sağol canim yarin iyi kotu belli olur yaz sanirim

Yarın merakla bekliyorum sonucu hadi bakalım iyi haberler le gelirsin inşallah cnm.

kızlar Allah hepinizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..benim merak ettiğim ilk sayfada neden liste yok? kim yapıcak? sat beklenen doğum tarihi cinsiyet yapılan testler vb?

Konu sahibinin liste yapacağı yok bizlerden biri de yapabilir bence valla ben tablet yada telefon dan gşrdiğim için msjları bile zor yazıyorum yoksa yapardım bi liste. Boş vakti olupta bu işi takip edicek gönüllü bi anniş bulalım içimizden bence ne dersiniz

Bugün bende fark ettim kendimi hortkak gibi dolanıyormuşum ortalıklarda yüzün6 bembeyaz gözlerim şiş şiş böyle zaten göbek desen gazdan artık içime de çekemiyorum kocaman oldu bildiğiniz hamileye benziyorum daha ilk Aylardan kendimin dışında herkese ben hernekadar istemesemde başkaları tarafından söylendiği için bilmeyen yok gibi birşey

İstanbul sen ne şeker bi annişsin böyle eksik bırakmayalım yavrularımızı
O senin tatlılığındır cnm teşekkür ederim yinede

herkese hayırlı olsun arkadaşlar benim de SAT 1 mayıs bhcg 98000 çıktı keseyi de gördüm dr kalp atışları da var dedi 2 hafta sonra gel dedi.inşallah kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı.

Kızlar değerim 257 olmuş çok güzel artmış dediler merkezden.12 haziran randevu verdiler kese yi görmek için..Rabbim sana şükür ler olsun hersey yolunda gidiyor çok mutluyum cok:))
Arkadaşım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.darısı banada.aret beyden memnun kaldın mı.merkez nasıl.bide tedavi ne kadar tuttu.

Hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun sizinde. Bu arada bhcg değeriniz gerçekten 98000 mi waaauuww maşallah benim 732 dr.um ikiz olabilir demişti sizin bu değerle tek mi ikizmi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…