2015 Şubat Anneleri

Kızlar kimyasal gebelik geçirdim demişsiniz bazılaınız merak ediyorum ne zaman ve nasıl anladınız nasıl sonuçlandı durum ve me kadar sürdü ??? Ağrı filan oldu mu

bilen biri yapsa çok iyi olucak..tek listesiz biziz heralde
biziz diyorum yaa..sanki bu listede olucam

canım sen nezaman dış gebelik geçirdin? ne gibi bir tedavi uyguladılar...

11 Şubat'ta 6 haftalıkken iğneyle gebeliği sonlandırdılar canım beta değerim 300lerdeydi o yüzden tek doz iğne yeterli oldu. 3 ay korunma önerdi doktor sadece başka bir tedavi uygulanmadı.

11 Şubat'ta 6 haftalıkken iğneyle gebeliği sonlandırdılar canım beta değerim 300lerdeydi o yüzden tek doz iğne yeterli oldu. 3 ay korunma önerdi doktor sadece başka bir tedavi uygulanmadı.

Belirtilerin neydi canım? Ultrasonda mı gördüler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2015 şubat anneleri bana özel mesaj atarak son adet tarihi beklenen dogun tarihi yasiniz kilonuz ve kacinci bebek kese görüldü mu kalp atisi görüldü mu bilgileri yazarsaniz güzel bir tablo olusturalim. İnşallah saglikla Bebislerimize kavusalim. Dokuz ay birlikte güzel paylasimlarda bulunalim. Aramizda tecrübeli anneler var ben dahil. İlk bebeği olan arkadaşlar imiz la tecribelerimizi paylaşarak saglikli bebisler dünyaya getirelim inşallah. Sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirtilerin neydi canım? Ultrasonda mı gördüler

Beta değerleri çok az artış gösteriyordu ve 6 haftalık olmasına rağmen keseyi görememiştik. Birde çok çok az bir kanamam olmuştu.

evet canım doktor 5 haftalık dedı. ben enson 29 nisanda adet oldum 28 mayıst beta hcg 1034 cıktı. normalde 200 cıvarı oluyomus. oyuzden ikizden suphelendım ama henuz belli değil.

canım bnde en son 30 nisanda adet başladı 5 mayısta bitti.
28 mayısta regl olmadım 30una kadar bekledim bnm döngü sayım sabit değil çünkü.
30 mayısta evde test yaptım ilk idrarımla 2 koyu çizgi çıkmıştı.
2 haziranda da test yaptırdık hastanede değerim 2890 çıktı sizce bnde de çoğul gebelik olabilir mi haftalarımızn yakn olması lazım bnm doktor kadın hiç bişi demedi zaten sevmedim kadınıda hiç bir bilgi bişi demedi sadece kan testi istediniz yaptım dedi gebesiniz. 2 hafta sonra gel bakalım ultrasyonla dedi folik asit yazdı okadr.

burda forumdaki arkadaşlar bni uyardı çoğul gebelik olabilir değerin yüksek dediler.
Size doktorunz bu konuda tam olarak ne dedi?

ayrıca istnbuldayım ben tarabyada ikamet ediyorum sitnbulda önerceğiniz iyi bir doktor varmıdır ?

bende 5 yıl önce geçirdim..benim değerler yüksekti ve şuan hatırlamıyorum ama pek çok iğne kullandım...değerler düşmedi..tam düştü dendi 2 gün sonrada tüp yırtıldı iç kanama geçirdim..

Blackberyy ben nasıl mesaj atılır bilmiyorum :) burdan yazıyım olmaz mı
Ben de inşlahh şubat annesi olcam
Sat 1mayıs
Tahmini doğum 5 şubat 2015(inşallah)
Yaşım 25
Boyum. 176
Kilom 72
İlk bebeğim olucak kendileri inşallah
Daha doktora gitmedim cuma günü gidicem inşallah. Doktora gidip keseyi de görürsek miss
Bende durum böyle işte

Supersın cnm ok sorun degıl. Hayırlı saglıklı evlat dılıyorum.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Selam benim sat 1 mayıs doğum5 şubat görünüyor ilk çocuğumu 34 haftada doğurduğum için şubat annesi olmama ihtimalim olabilir bu da erken doğarsa:) yine de aranıza yeni geldim herkese selam:)

Blackberry msjla bilglerimi attim

Ay 11 ine randevu aldim
Gecer mi gunler acaba 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam benim sat 1 mayıs doğum5 şubat görünüyor ilk çocuğumu 34 haftada doğurduğum için şubat annesi olmama ihtimalim olabilir bu da erken doğarsa:) yine de aranıza yeni geldim herkese selam:)

Benim oglan da 41 haftalik oldu gene dogmadi.. Sunni sanci cektim aksamlara kadar gene orali olmadi.. Sonunda sezeryanla dogdu. Saglikla dogdu cok sukur
İkinci yavrum nasipse sezeryan olacak 7 subata kadar abisine ekerse uslu uslu durur 😁

slm kızlar bende aranıza yeni katılmak istiyorum 4+5 günlük hamileyim son adet tarihim 2 mayıs olası doğum 6 şubat.benim 5 yaşında bir kızım var ikinci bebeğim olacak yaşım 32 doktora gitmedim hhcg takibi yapıyoruz dün 500 çıktı eşim doktor daha erken 5 hafta olsun kese görünmesi için deyince pazartesiye randevu aldım.inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririz hep beraber....

Blackberry msjla bilglerimi attim

Ay 11 ine randevu aldim
Gecer mi gunler acaba 😁

Cnm o KDE cabuk geçer ki günlük tutun lütfen her güne bir resim. Oglumda yapmistim bunda da yapicam 4 sene sonra okuyup agliyorum valla her ani degerlendirin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…